Ako itko zna malo naprednije stvari radit sa redstone-om nek mi se javi.....treba mi pomoć u vezi jednog sustava prekidača
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
uff zarazilis te me ovim slikama upravo ga idem skinut i igrat
Jel zna neko di mogu dobit gunpowder? Od onih shastova i Creepera ali nemogu njih naci. Jesi oni u onom svjtu di se ide kroz portal?
Jel zna neko di mogu dobit gunpowder? Od onih shastova i Creepera ali nemogu njih naci. Jesi oni u onom svjtu di se ide kroz portal?
Gunpowder ispadne iz Creeper-a kad ih ubiješ...ne kad eksplodiraju nego kad ih ti ubiješ s nečim (mač, luk/strijela) a Ghastove je jako teško ubit jer kao prvo trebap doći u "Nether" iliti Hell ali službeno ime je "Nether"....napravi si okvir od obsidiana (onaj ljubičasto-crni kamen koji možeš jedino dijamantnim krampom iskopat, a da ti ostane za pokupit) i onda uzmeš "Flint & Steel" iliti upaljač i zapališ.
Kako nemožeš naći Creepera? Ja mislim da je to onaj zeleni, ako nemaš uključen Medium neće ga bit...
Jbt, prvi put kada sam čuo za ovu igru rekao sam sebi, ah još neka igra s kockicama. Danas mi bilo dosadno i počeo ja malo gledati Minecraft video-e i sada sam se toliko zarazio da jednostavno moram početi igrati xD
Pošto do sada nisam pratio ništa vezano za Minecraft, a čujem da ima Multiplayer... sad bi me zanimalo jesu li to samo public serveri koje možeš igrati samo ako imaš originalnu igru ili ima i onih privatnih (npr Hrvatskih)?
Jbt, prvi put kada sam čuo za ovu igru rekao sam sebi, ah još neka igra s kockicama. Danas mi bilo dosadno i počeo ja malo gledati Minecraft video-e i sada sam se toliko zarazio da jednostavno moram početi igrati xD
Pošto do sada nisam pratio ništa vezano za Minecraft, a čujem da ima Multiplayer... sad bi me zanimalo jesu li to samo public serveri koje možeš igrati samo ako imaš originalnu igru ili ima i onih privatnih (npr Hrvatskih)?
Ima Public i Private servera....a možeš i hostat svoj server ako imaš aarrrghhh verziju igre, preko tunngle-a
jeli se moze ikako namjestit da uvijek bude dan jer noc stvarno dugo traje i ne vidi se ama bas nista
jeli se moze ikako namjestit da uvijek bude dan jer noc stvarno dugo traje i ne vidi se ama bas nista
Pa baklje napravi vragte. Uvijek u početku dok je dan idem u potragu za materijalom za baklje, da bi poslije mogao komotno kopati
Pa baklje napravi vragte. Uvijek u početku dok je dan idem u potragu za materijalom za baklje, da bi poslije mogao komotno kopati
gdje da nadem ugalj
gdje da nadem ugalj
Neekad moras kopati, nekad ga vidis na stjenama, moras malo traziti po igri.
gdje da nadem ugalj
Traži po brdovitim područjima
ovako izgleda ugalj
Gle, koliko sam uspio vidjeti cilj igre je da se snalaziš i da preživljavaš.... po noći dolaze čudovišta, po danu radiš itd
Da je samo dan igra bi bila samo za građevinare xD, a ovako kada ima noći prisiljen si raditi što brže i bolje, istraživati, snalaziti se, razmišljati, živcirati itd
BTW jako zanimljiva igra
Evo malo moje kuće i ostalo :)
Nice....ali vidi se da je sve izgrađeno poboljšanjem inventara.....ja sam svoju napravio od resursi koje sam skupio
Može mi netko pp-ati link il štagod za to poboljšanje inventara? Jer nakon što sam krepao jučer, i nestali mi svi reusrsi koje sam baš prikupio, nemam volje više ispočetka majnati...
Hvala puno :)
Može mi netko pp-ati link il štagod za to poboljšanje inventara? Jer nakon što sam krepao jučer, i nestali mi svi reusrsi koje sam baš prikupio, nemam volje više ispočetka majnati...
Hvala puno :)
Ako znaš gdje si krepo onda tamo ti ostanu sve stvari...osim ako te lava ne ubije...dakle ako se utopiš u lavi...onda sve izgori
Anyway evo link za DL i evo
Evo malo moje kuće i ostalo :)
Nice....ali vidi se da je sve izgrađeno poboljšanjem inventara.....ja sam svoju napravio od resursi koje sam skupio
Tako i ja :)
Ako itko zna malo naprednije stvari radit sa redstone-om nek mi se javi.....treba mi pomoć u vezi jednog sustava prekidača
Anyone???
Anyone???
A da ovdje napišeš što želiš možda bi netko mogao pomoći.
Anyone???
A da ovdje napišeš što želiš možda bi netko mogao pomoći.
Ajd sad ću stavit SS-ove za bolje objašnjenje
-----------------------------------------------------------------------------
EDIT: evo SS-ovi
Ideja:
Dakle ovo su prekidači (slika 1) za moj "mega top" (još uvijek skupljam ideje za IME...PRIJEDLOZI SU DOBRODOŠLI)
Dakle oću spojit prekidače 1, 2 i 3 (slika 2) na predviđene žice (slika 4)....i glavni prekidač spojiti na sve njih
Problem:
Hoću sve to spojit tako da radi kako treba...znači kad upalim 1. prekidač...samo će prva žica radit i tako za 2. i 3. prekidač.
Kad upali glavni prekidač (slika 3) oću da on upali sve zajedno žice koji su spojeni na slotove (slika 3 i 4)
Znači kad ja upalim 1. prekidač on će radit samo za 1. žicu tj. prvi slot....kad upali 2. prekidač on će radit za 2. žicu tj. 2. slot isto tako i 3. prekidač za 3. žicu tj. 3. slot, a kad upalim glavni prekidač (slika 3) , on će radit za sve žice tj. slotove.
E sad mislim da trebam napravit neki "logic gate" ili nešto slično
Potraži u tamnim mjestima pod krošnjom drveća ili u špiljama...u biti na mjestima gdje uopće nema sunčeva svjetla
pokusat cu trazit
pokusat cu trazit
Jabuke se nalaze jedino u chest-ovima u tamnicama iliti dungeonu.......a gljive ipak treba malo više tražit
OK ajmo malu anketu napravit koliko nas igra Minecraft:
43 | Igram Minecraft |
---|---|
4 | Ne igram Minecraft |
zna neko di da trazim dijamant?
Duboko kopanje!
Jedno 40-50 blokova down bellow
samo kopaj dolje dok ne nađeš lavu ili neku spilju di upsut ima lave i onda polako istražuj...samo nemoj se izgubit i još da ne poneseš dovoljno resursi za preživjeti dolje