Minecraft

poruka: 6.707
|
čitano: 1.405.494
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Minecraft
Krešo91 kaže...
The Unforgiven kaže...

Da, to je kamen od kojeg nemoš razbit prkatički, znači tu završava tvoje kopanje :D

Sad u stranu :D

Nego, koja je fora s drvećem, posadim, al' nikako da raste. Treba stavit na neko posebno tlo il' nešt? Zalijevat možda? Nebi rekao..

Aj ako neko zna bio bih zahvalan :)

Samo ga posadi na neku stranu di ima direktnog sunčevog svjetla......za noćni rast samo postavi baklje okolo...tek toliko da ima svjetla {#}

I imate mjesta oko jedne sadnice treba imati po jedna kocka mjesta  {#}

Udri brigu na veselje...
15 godina
neaktivan
Minecraft

Malo da vas informiram:

Deadmau5 is interested in making music for Minecraft:
Noffletoff: "Deadmau5 seems interested in doing music for Minecraft, have you talked to him about this?"
Notch: "I haven't!" (Oct 26, 2010)
Notch: "Oh hey look, I DID get an email from deadmau5 several weeks ago! :-D" (Oct 26, 2010)
Notch: "Woohoo! @deadmau5 wants to make music for Minecraft! :D Mixed in with C418's stuff? Hidden track? Trailer music? Nobody knows yet!"

(Oct 27, 2010)

Znači moguće je da će u idućim update-ovima biti više glazbe, Deadmau5 ft. C418  mix-evi {#}

Evo nešt od Deadmau5-a

{#}

Redeemer engaged.....redemption is yours...resistance is futile | http://www.youtube.com/watch?v=XwjO3Rj2RtU
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.11.2010 13:41 (Krešo91).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Minecraft

Moram vam reći da sam opet počeo gradit MEGA TOP......code name: Peacemaker Gun (ili cannon) nezz sad za ime ali zasad je to (prijedlozi su dobrodošli)....

sad ću stavit slike netestiranog modela sa ožičenjem....

EDIT:

evo slike

BTW ovo je tek prototip sa ožičenjem...pokušavam što više sakrit žice pod zemlju i zaštit uporabom obsidiana, zasad je samo "pod" topa od obsidiana ali bit će i ostatak ubuduće....samo dok ne napravim što bolji dizajn i funkcionalnost........pucat će 3 posebna "metka" (svaki za sebe tj. jedan po jedan će se moći opalit....kao torpedo, napuni sve i onda posebno svaki ispaljuješ) i jedan zajednički ilitit BIG BANG{#}

Pogled odozgo (kraj staklenika) Pogled odozgo (kraj staklenika)
Prednji dio Prednji dio
Redeemer engaged.....redemption is yours...resistance is futile | http://www.youtube.com/watch?v=XwjO3Rj2RtU
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.11.2010 15:51 (Krešo91).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Krešo91 kaže...

Moram vam reći da sam opet počeo gradit MEGA TOP......code name: Peacemaker Gun (ili cannon) nezz sad za ime ali zasad je to (prijedlozi su dobrodošli)....

sad ću stavit slike netestiranog modela sa ožičenjem....

EDIT:

evo slike

BTW ovo je tek prototip sa ožičenjem...pokušavam što više sakrit žice pod zemlju i zaštit uporabom obsidiana, zasad je samo "pod" topa od obsidiana ali bit će i ostatak ubuduće....samo dok ne napravim što bolji dizajn i funkcionalnost........pucat će 3 posebna "metka" (svaki za sebe tj. jedan po jedan će se moći opalit....kao torpedo, napuni sve i onda posebno svaki ispaljuješ) i jedan zajednički ilitit BIG BANG{#}

hmm,ne kužim kako to misliš izvest, pokušavao sam već to, ali nažalost-ne radi , točnije radi ,ali ne ispali ti to TNT van, nego samo eksplodira van, ili izleti kojih par metara.Za to bi trebao koristit obsidian, jer kad ti eksplodira, ode ti taj top...

15 godina
neaktivan
netko,netkovic kaže...

hmm,ne kužim kako to misliš izvest, pokušavao sam već to, ali nažalost-ne radi , točnije radi ,ali ne ispali ti to TNT van, nego samo eksplodira van, ili izleti kojih par metara.Za to bi trebao koristit obsidian, jer kad ti eksplodira, ode ti taj top...

pa napisao sam da je ovo tek test sa žicama da mi sve spojeno radi kako sam imao zamišljeno.....a poslije će cijeli top biti od obsidiana i onda ožičenje sa zaštitom, mislim napravit oklop od obsidiana za one gornje žice....dakle normalno kako sad izgleda ta zemlja i to....e sad sa strane (lijevo i desno) stavit obsidian i onda iznad togastavit ili kamen ili zemlju....u biti nešto za pokrov....samo da mogu odma pristupit radi popravka....ma napravit ću sutra ostalo....sad je tek u kasnoj Alpha verziji (blizu Beta verzije)

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.11.2010 21:08 (Krešo91).
16 godina
neaktivan
Minecraft

Čemu točno služi taj Opsidian i što je to? :D Nisam duuugo igrao MC, tako da nisam u toku uopće, a guglati mi se, vjerujte, stvarno ne da... :P

U učenju je spas, u neučenju uživanje - sve do zaključivanja ocjena! :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Čemu točno služi taj Opsidian i što je to? :D Nisam duuugo igrao MC, tako da nisam u toku uopće, a guglati mi se, vjerujte, stvarno ne da... :P

to je najtvrđi (majnabilni {#}) kamen...dakle najtvrđi kamen koji možeš razbit i opet ga postavit...znači koristit ga

obličan je za zaštitu protiv Creepera i za pravit vodeni/TNT top...dakle neće eksplodirat

16 godina
Krešo91 kaže...
4ucker kaže...

to je najtvrđi (majnabilni {#}) kamen...dakle najtvrđi kamen koji možeš razbit i opet ga postavit...znači koristit ga

obličan je za zaštitu protiv Creepera i za pravit vodeni/TNT top...dakle neće eksplodirat

I sa zadnjim updateom s njim se može napraviti portal do "pakla"

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
16 godina
neaktivan
Minecraft

wtf napravio ja new game i dobro napravim kucu i sve i idem ja kopat dole i nakon 6 blokova vidim otvor i sad sta necete vjerovat kad sam sve to pretrazio(cca 30minuta) naso sam pun k dijamanata 3-4 lave,vodu i neke crvene gljive :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Minecraft

Lol, skužio sam kako proivesti obsadian {#}

Dođem, i vidim to crno govno {#}

Udri brigu na veselje...
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...

Lol, skužio sam kako proivesti obsadian{#}

da si sam skužio nebi rek'o...nisi ti tol'ko inteligentan {#}

BTW danas završavam ožičenje za Super Gun (Peacemaker)

dajte neke prijedloge za ime one grdosije

15 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
Daniman123 kaže...

da si sam skužio nebi rek'o...nisi ti tol'ko inteligentan {#}

Grdosija 2000 {#}

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
15 godina
protjeran
Krešo91 kaže...
Daniman123 kaže...

da si sam skužio nebi rek'o...nisi ti tol'ko inteligentan  {#}

I ja sam se iznenadio  {#}

Ma ja stavim lavu, i vidim to crno, eh da kako da to maknem živira me? Ni jednim krampom neželi (dijamantni nisam probao)

A tnt bi diga sve u zrak {#}

Udri brigu na veselje...
17 godina
neaktivan
Minecraft

Obsidian ... {#}

Cake or Death?

0 0 hvala 0
16 godina
Minecraft

Obsidian dobiješ tako da kantu vode proliješ blizu lave (ne direktno u nju) tako da voda krene teći i uđe u lavu i on nastane.

Može se jedino skinit dijamantnim krampom.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Minecraft

Može ga se razbiti i običnim krampom, ali traje 50 sekundi i ništa ne daje...

Cake or Death?

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
D4RKL1NG kaže...

Može ga se razbiti i običnim krampom, ali traje 50 sekundi i ništa ne daje...

đabe ga rokat skoro minutu kad, kao što si rekao, ne daje ništa......

what's the point in doing that?

15 godina
neaktivan
xxxxx kaže...
Krešo91 kaže...
4ucker kaže...

I sa zadnjim updateom s njim se može napraviti portal do "pakla"

I see no changes wake up in the morning and I ask myself is life worth living should I blast myself?
17 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

đabe ga rokat skoro minutu kad, kao što si rekao, ne daje ništa......

what's the point in doing that?

eto, da se makne s puta {#}

Cake or Death?
15 godina
protjeran
Minecraft

Pozdrav evo jednoga testa izdržljivosti Obsadiana  {#}

Budem 1 obsadian okružio tnt-om :D Budem 1 obsadian okružio tnt-om :D
Toraaanj :D 5+64 bloka :D Toraaanj :D 5+64 bloka :D
Glupa kokoš, nezna šta je čeka :D Glupa kokoš, nezna šta je čeka :D
Posrani obsadian još stoji :D Posrani obsadian još stoji :D
:D :D
Udri brigu na veselje...
Moj PC  
8 1 hvala 0
15 godina
Minecraft

Majnam, dođem do dna shafta, počnem kopati u stranu, nakon nekih 10 min nađem dijamante, nešto malo zlata i one crvene prašine.

Počnem se penjati gore, da spremim stvari, i padnem dolje, umrem, a stvari NEMA!!!

Pa trebale bi biti na dnu shafta, tamo gdje sam krepao kad sam pao, jelte? 
ludim.. 

If you can understand the me, than I can understand the you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Minecraft

yo ljudi pogledajte moj dom :))

STošA rUleZ (_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪ
Moj PC  
8 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
KIKIC kaže...

nekako mi je ruzan taj skin..

Doku RPG ftw :D

I see no changes wake up in the morning and I ask myself is life worth living should I blast myself?
15 godina
neaktivan

LOL Doku je dobar Painterly je vrlodobar a ima još nekih IZVRSNIH HD packova samo ih se mora naći.

E BTW Joke jesi kupio preko eplati?

16 godina
meni je najbolji skin,onaj orginal,bez ikakvih mjenjanja
http://movies-monkey.blogspot.com/
15 godina
neaktivan

Pa narafski da je 

16 godina
neaktivan
JokeKralj kaže...
KIKIC kaže...

nekako mi je ruzan taj skin..

Doku RPG ftw :D

pa nisam jos zavrsio tek sam na pola gotov :) nemoj odmah biti tako kritican :) a i ne moze svima biti po volji, iako izgleda da nije nikome po volji hahhaa. Kad ubacim u slijedeci video i slike mozda promijenis misljenje ;)

STošA rUleZ (_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪ
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice