Minecraft Iskljuci moj komp

poruka: 7
|
čitano: 783
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

E ovako pozz svima , Igrao sam tako minecraft sve lepo, Dok jednom, ja sve lepo udjem i posle 10 minuta igranja monitor se ugasi i sve zabaguje, ali se cuje komp kako radi, znaci cuju se ventilatori sve ok, To mi se desava samo kad igram minecraft ... Ako moze pomoc brzo ! Evo Moja konfiguracija!
Pentium 4 3.00 GHz

Ram 2GB
ASUS AH3650

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Minecraft Iskljuci moj komp
Bentrex kaže...

E ovako pozz svima , Igrao sam tako minecraft sve lepo, Dok jednom, ja sve lepo udjem i posle 10 minuta igranja monitor se ugasi i sve zabaguje, ali se cuje komp kako radi, znaci cuju se ventilatori sve ok, To mi se desava samo kad igram minecraft ... Ako moze pomoc brzo ! Evo Moja konfiguracija!
Pentium 4 3.00 GHz

Ram 2GB
ASUS AH3650

temperature? provjeri s hwmonitor-om

Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
12 godina
neaktivan

Cpu mi je na 100% :O
A kod graficke 41%
To samo dok igram ....

15 godina
neaktivan

ne isključi tebi minecraft komp, to sigurno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Samo da pronadjem Resenje da popravim to , igra mi se MC ... ! {#}

16 godina
neaktivan
Bentrex kaže...

Cpu mi je na 100% :O
A kod graficke 41%
To samo dok igram ....

I neka su oboje na 100% (sto bi bilo dobro, ovo ukazuje da ti je proc preslab ili da imas virusa ili nesto nije optimalno u tvojoj konfi u smislu postavki)

Pitao sam za temperature na load

Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
12 godina
neaktivan

Virus 100% Pre mi nije bilo nista igro sam i po 2 sata i nista , to odjednom sad tako ... Virus je ja msm ...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice