Might & Magic : Heroes VI

poruka: 66
|
čitano: 12.967
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Molim pomoć oko igranja 3 5 ili 6 online. Lega i ja nikako nismo uspjeli pa ako netko ima živaca ili možda čak i volje da razbaci s nama online neka se javi. Nemamo original igu

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Might & Magic : Heroes VI

ja sam dobila novi komp znaci ima 4 gb rama processor intel pentium CPU G840 2.80ghz graficka msi geforce nvidia gt 630 i maticna asus P8H 61-M LX uglavnom radi mi lol i sve kupila sam ovu igricu pocne mi ulazit i neuspjeva ostane samo na onom predvorju uspio je jednom uc ali u 2 reda me je izbacilo nemam vise zivaca za taj komp presugav je za svaku igricu se zajebavam po par dana da ju slozim zna li tko u cem je problem ili dali mi fali kakav program posto je komp nov i nema skoro niceg na njemu... jer nezz sta da napravim stvarno zelim igrat tu igricu igrala sam i predhodne ali ova mi je cak najbolja... fala

12 godina
neaktivan

ps... kupljena je original u algoritmu

0 0 hvala 0
17 godina
tinakajglumis kaže...

ja sam dobila novi komp znaci ima 4 gb rama processor intel pentium CPU G840 2.80ghz graficka msi geforce nvidia gt 630 i maticna asus P8H 61-M LX uglavnom radi mi lol i sve kupila sam ovu igricu pocne mi ulazit i neuspjeva ostane samo na onom predvorju uspio je jednom uc ali u 2 reda me je izbacilo nemam vise zivaca za taj komp presugav je za svaku igricu se zajebavam po par dana da ju slozim zna li tko u cem je problem ili dali mi fali kakav program posto je komp nov i nema skoro niceg na njemu... jer nezz sta da napravim stvarno zelim igrat tu igricu igrala sam i predhodne ali ova mi je cak najbolja... fala

http://www.nvidia.com/Download/Scan.aspx

ovdje skini najnoviji drivere za graficku karticu.. na toj stranici ce ti automatski pronaci drivere na tebi je da ih skines pokrenes i instaliras.

Javi kako je proslo pa cemo dalje.

Lp,

Nikola

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
12 godina
neaktivan

posto nemogu vise slat poruka privatno a da ne napunim forum samo o svojem aj me add na face pa cemo ic korak po korak ili da ti sheram na skypu pa da mi pomognes na faceu sam ti tina kaj glumis... jer driveri tj graficka je nova stavljena prekjucer jucer smo stavljali drivere ponovo jer smo mislili da je zbog tog... ili da ti rjesis to prek teamviewera hehe... vjerujem ti... ps. fala

17 godina
tinakajglumis kaže...

posto nemogu vise slat poruka privatno a da ne napunim forum samo o svojem aj me add na face pa cemo ic korak po korak ili da ti sheram na skypu pa da mi pomognes na faceu sam ti tina kaj glumis... jer driveri tj graficka je nova stavljena prekjucer jucer smo stavljali drivere ponovo jer smo mislili da je zbog tog... ili da ti rjesis to prek teamviewera hehe... vjerujem ti... ps. fala

Sad da vidiš kad te hrpa nepoznatih ljudi doda :) Žensko sada ce navalit ipak je ovo informaticki forum hihihi..

Na poslu sam pa ne mogu na fejs :(...ali ako zelis dodaj me ------------- pa cu ti pomoci koliko mogu. spojit cu se preko tableta na fejs :)

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.12.2012 12:35 (toxic).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice