Metro:Last light

poruka: 1.148
|
čitano: 217.052
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Metro:Last light
lmutak kaže...

Ovoga ja zbog buga u igri nemogu napredovat dalje (ono cudoviste u katakombama kaj treba one stupove razvalit),jednostavno stoji i ne mice se,instaliro update 3 (onaj od 400 i nes MB) i dalje nista,stoji bleji,zuji.....

Pocni chapter izpocetka pomocu mission selecta, nema druge opcije.

a man , a city and a lighthouse
14 godina

isto tak ima bug kad s onim buggyem treba izgurat vlak, ja sam izaso iz buggya i nekak uspio prec preko vlaka na drugu stranu al nazad nikako nije islo, pa onda moro misiju ispocetka -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sinkee kaže...

isto tak ima bug kad s onim buggyem treba izgurat vlak, ja sam izaso iz buggya i nekak uspio prec preko vlaka na drugu stranu al nazad nikako nije islo, pa onda moro misiju ispocetka -.-

Ja sam tu isto zapeo, uvijek se ugusim.

15 godina
neaktivan

Ja sam zapeo na mjestu kada se treba boriti sa zelenim cudovistem, ne bude vise zraka i ugusim se.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Almin94 kaže...

Ja sam zapeo na mjestu kada se treba boriti sa zelenim cudovistem, ne bude vise zraka i ugusim se.

Pa si stisnuo T da promijenis filter?

15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Almin94 kaže...

Pa si stisnuo T da promijenis filter?

Da, ali ne mijenja.

16 godina
Almin94 kaže...

Da, ali ne mijenja.

Onda si potrošio sve filtere bit će da si ih prečesto mjenjao ili ih nisi skupljao. Svaki može držati 5 minuta ako se ne varam, a najbolje ti je mjenjati kad ti onaj sat sam daje znak, to je negdje na oko minutu.

btw....jel se to prvi pu boriš s tim stvorom ili?

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.5.2013 22:10 (Jack Sparrow).
15 godina
Jack Sparrow kaže...
Almin94 kaže...

Da, ali ne mijenja.

Onda si potrošio sve filtere bit će da si ih prečesto mjenjao ili ih nisi skupljao. Svaki može držati 5 minuta ako se ne varam, a najbolje ti je mjenjati kad ti onaj sat sam daje znak, to je negdje na oko minutu.

btw....jel se to prvi pu boriš s tim stvorom ili?

Zašto, i onda minutu i pol potrošit?

Ako oćeš uštedit, pusti da padne filter na nulu i slušaj disanje, kad postane teško jako onda stisni t. Tako si kupiš koju sekundu više.

Zeleni monster, onaj prije crkve? Šta je tamo problem, samo ga gađaj di ti se zacrveni, ako je to taj.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
hari85 kaže...
lmutak kaže...

Ovoga ja zbog buga u igri nemogu napredovat dalje (ono cudoviste u katakombama kaj treba one stupove razvalit),jednostavno stoji i ne mice se,instaliro update 3 (onaj od 400 i nes MB) i dalje nista,stoji bleji,zuji.....

Pocni chapter izpocetka pomocu mission selecta, nema druge opcije.

Zahvaljujem uspijelo je ,cak sam naso i onu automatsku pumpericu (kolje ko luda)

Tnx

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
16 godina
fila2208 kaže...

Ako oćeš uštedit, pusti da padne filter na nulu i slušaj disanje, kad postane teško jako onda stisni t. Tako si kupiš koju sekundu više.

Zeleni monster, onaj prije crkve? Šta je tamo problem, samo ga gađaj di ti se zacrveni, ako je to taj.

Ma ja sam uvije mjenjao malo prije jer sam znao ući u borbu i taman bi bilo na knap. A ionako sam ih imao stalno puno, za oko 50-60 minuta. Te kad god sam našao masku na podu zmjenio sam je pa dobio nešto i tamo.

15 godina
Jack Sparrow kaže...
fila2208 kaže...

Ma ja sam uvije mjenjao malo prije jer sam znao ući u borbu i taman bi bilo na knap. A ionako sam ih imao stalno puno, za oko 50-60 minuta. Te kad god sam našao masku na podu zmjenio sam je pa dobio nešto i tamo.

Na kojoj si težini igrao kad si imao sat vremena filtera?

Doduše ja sam znao igrati sa potrganom maskom i di je nije trebalo, samo da mu bude onako raspadnut ekran :)

debil.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina

Igrao sam na Ranger Hardcore i najduže šta sam vidio zalihu filtera je bila 14 minuta; opet puno više nego u prethodniku kada si paranoično trčo po vani jer nisi imao kisika....

GamModdok - http://doktor1.blog.hr/
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

Igrao sam na normal onaj prvi mod.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
doktor1 kaže...

Igrao sam na Ranger Hardcore i najduže šta sam vidio zalihu filtera je bila 14 minuta; opet puno više nego u prethodniku kada si paranoično trčo po vani jer nisi imao kisika....

Pa ja isto nisam uspio preko 15minuta skupit pa me zato zanimalo kuki.

:)

Sve 5, samo velim, ja sam si štedio vrijeme tako, nije puno, ali me uvijek biloo strah novi filter stavljat ako ovaj nisam ''iscijedio'' :)

17 godina
fila2208 kaže...
doktor1 kaže...

Pa ja isto nisam uspio preko 15minuta skupit pa me zato zanimalo kuki.

:)

Sve 5, samo velim, ja sam si štedio vrijeme tako, nije puno, ali me uvijek biloo strah novi filter stavljat ako ovaj nisam ''iscijedio'' :)

To je bilo bitnije u prethodniku; ovdje šta je - je su malo olakšali... U 2033 sam panično trčo kada bi izašao na površinu jer filtera ni za ljek... {#}

A sada su ipak popravili teksture eksterijera pa nam mogu dati da malo ostanemo i na površini... {#}

GamModdok - http://doktor1.blog.hr/
15 godina

super,nemogu prijeći onaj dio vani sa zelenim čudovištem,jer mi ponestane zraka,ima netko riješenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
john_ryder kaže...

super,nemogu prijeći onaj dio vani sa zelenim čudovištem,jer mi ponestane zraka,ima netko riješenje?

ako imas imalo zraka,probaj skidati masku do zadnjeg trenutka pa je vracati samo da se povrati u normalu i opet je skinut cim dodje sebi

15 godina

pokušao sam,ali nejde,predugo čekam onu platformu da dođe,eh..a tako mi se igra

15 godina
john_ryder kaže...

Koji dio, ne razumijem, mislim nigdje u igri mi zrak nije bio problem.

Ajde uslikaj koji dio sa kojim čudovištem jer sam sad već prizaboravio?

16 godina
neaktivan

kada ideš put crkve

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
Mitsuoka kaže...

kada ideš put crkve

Ja sam isto tu ostao bez zraka, ali sam se ja zezo prije toga dok ides po onoj travi pa kad dodjes do onog marketa, doso u market i vratio se iz njeg skroz na pocetak zbog onog night vision jer stoji u srusenoj kuci na pocetku te mape i kad sam se vratio da se borim protiv tih cudovista ispred crkve zraka mi je nestalo, pa sam skidao masku cim dodje sebi i opet je skinem nekih 30 sec moze bez maske i onda je stavis samo na 2 3 sekunde i opet skines i tako sam i preso. . .

15 godina
Mitsuoka kaže...

kada ideš put crkve

Pa ja dok sam došao do crkve pokupio sam hrpu filtera sa mrtvaca i sve pretražio i onda sama borba protiv monstera je bila laka, samo trčiš okolo i pucaš ga sačmom.

Mislim, velim, ne znam što je tu teško, jer meni je to bilo lako pa mi je čudno da tu netko nema zraka.

16 godina
neaktivan

Ovisi na kojoj težini igrate... ja nisam imao nekih problema sa zrakom nikad, ali sa tim čudovištem da.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja isto bas citam sad ove postove iznad i nije mi jasno kako se svi gusite tak,ja sad prelazim na ranger mod drugi put i pred samim krajem igre sam i imam filtere na bacanje al stvarno pretjerano,toliko mi zna biti dosadno da kad mi ostane jos 2 min zraka vec stavim novi iz dosade :),cudno stvarno kak nije svima tak..

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sada, nakon malo vremenskog odmaka mogu reći da MLL nije loš, ali iskreno - prvi nastavak me se više dojmio od ovog... Dobar je, bez dvojbe, ali prvi mi je nekako imao jaču priču i atmosferu. Štoviše, evo ga opet instaliram pa ću ga (po treći put) zaigrati.

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
12 godina
neaktivan
Danyel kaže...

Sada, nakon malo vremenskog odmaka mogu reći da MLL nije loš, ali iskreno - prvi nastavak me se više dojmio od ovog... Dobar je, bez dvojbe, ali prvi mi je nekako imao jaču priču i atmosferu. Štoviše, evo ga opet instaliram pa ću ga (po treći put) zaigrati.

Također:)

Ne znam zašto mnogo njih smatra MLL boljim, ali ruku na srce, 2033 je, barem meni osobno za koplje ispred i manje je "mainstream", tj. čini mi se da je 2033 napravljen ne gledajući koliko i koji će ga igrači igrati, već ono za srce i dušu.

4A je imao nekih financijskih problema, iako je to slaba izlika jer igra je dobra i čisto sumnjam da bi financije riješile te manjkavosti.

Ovo je nešto slična situacija kao portal i portal 2. Portal 2 je AAA naslov i ušminkan je, al jbt, portal je portal.

Uglavnom 9/10 od mene

15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Presao ovo remek-djelo i sta reci, koju poruku poslati,,,uglavnom igra je remek-djelo igrace bastine ne nulte kategorije nego i vise...

Preporuka svima..............

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2013 23:52 (lmutak).
Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
lmutak kaže...

Presao ovo remek-djelo i sta reci, koju poruku poslati,,,uglavnom igra je remek-djelo igrace bastine ne nulte kategorije nego i vise...

Preporuka svima..............

Tek kada ovo odigraš, shvatiš koliko su ostale pucačine smeće!

Pogotovo nekakvi CoDovi ili BF... 

Po meni, najbolji FPS-ovi:

1. Stalker - svi nastavci

2. Half life - 2 i epizode

3. Crysis - i warhead

4. Metro - 2033 i LL

5. Bioshock - prva dva

6. Dishonored

7. Far Cry - prvi i 3.

Metro 2033 mi je ipak malo bolji od ovoga.

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 0:11 (Danyel).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice