Metro:Last light

poruka: 1.148
|
čitano: 217.341
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Metro:Last light
doktor1 kaže...
Danyel kaže...

Sigurno da radi dobro, kad imaš nvdiju, mada ima i onih koji kažu da im ne radi iako imaju nvidiju...

Što se mene tiče, ostajem vjeran Atiju, em manje troši struju em je jeftiniji... lijep pozdrav.

Ja sam vjeran nvidia karticama.... Pošteno, svatko ono pta mu paše...

1000 kn za GTX 650 Ti i vrtim sve jako ljepo.

Čak sam sada pokrenuo i Borderlands 2 sa downscalingom u 2560x1440 rezolciji sa uključenim istim efektim fizike, (plus SweetFX) i igra radi vrhunski, a izgleda pet puta bolje...

Slike - Borderlands 2 downscaled + sweetfx

Tako da ne stoje one šprehe da ti treba kartica od 4000 kuna za taj efekt..

Ne sumnjam, nisam mislio doslovno da ti treba 3k kn, no i dalje činjenica da Ati daje više za novac... 

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.5.2013 18:21 (Danyel).
13 godina
neaktivan

mogu li odigrati metro 2033 ili metro last light na ovom laptopu HP Pavilion dv6,a konfa je ova:

procesor:dual core 2 GHz

RAM:2GB

grafa:ATI RADEON HD 4650 1GB

ekran:15,7

win 7 

HDD 320 GB

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ilyaz97 kaže...

mogu li odigrati metro 2033 ili metro last light na ovom laptopu HP Pavilion dv6,a konfa je ova:

procesor:dual core 2 GHz

RAM:2GB

grafa:ATI RADEON HD 4650 1GB

ekran:15,7

win 7 

HDD 320 GB

Možeš, no morat ćeš skoro sve poisključivati u opcijama (na low) i obavezno staviti update jer ti je grafika Ati.

EDIT: I preporučam ti da skineš RAZER Boost (za igre), vrlo korisna stvarčica, pogotovo u tvom slučaju (sporiji proc i malo rama).

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.5.2013 21:22 (Danyel).
13 godina
neaktivan

evo još jedno pitanjce idu li knjige metro 2033 i igra meto 2033 paralelno ,i idu li tako i 2034 i last light

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Minoza kaže...
infeqt0r kaže...

Kad uspiju implementirati fiziku tako da ne udara drasticno po perfomansama, drzacu je stalno upaljenu. Dotad neka je iskljucene, ne cini nista spektakularno. Pucas po odjeci a ona se samo njise lol......

Ne bi trebao imati drastičan udarac na performanse, kod mene je razlika neprimjetna.

Evo za TDere, kao što rekoh, razlika je neprimjetna, sa Physx Enabled, svega 5 frejmova manje avg. u odnosu na Disabled... strašne li razlike... i tu govorimo o najzahtjevnijoj sceni u igri, onoj zadnjoj borbi, tokom cijele igre ta razlika je još manja...

Disabled

Enabled

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.5.2013 19:37 (Minoza).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

Kako me ovo nervira u katakombama 12 fps-a,grafa radi na 31%...grrrr....,sada na 25% 10 fps

Edit:fizika se misteriozno sama upalila

Teselacija Teselacija
BUG (fps 9) BUG (fps 9)
They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.5.2013 21:15 (lmutak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
lmutak kaže...

Kako me ovo nervira u katakombama 12 fps-a,grafa radi na 31%...grrrr....,sada na 25% 10 fps

da to je i meni bilo pa sam skužio da imam uključen phisics x. poslije na 99% je radila i sve na high i 16X preko 30 fps-a

15 godina

Tnx,fakat je fizika upaljena iako je ja nisam palio,

ovoga padnem sa mosta u katakombama sa onom bestijom i on samo stoji i bleji i uzdise,jel zna netko fix za to

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.5.2013 21:10 (lmutak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
lmutak kaže...

ovoga padnem sa mosta u katakombama sa onom bestijom i on samo stoji i bleji i uzdise,jel zna netko fix za to

ni ja je nisam palio od početka i na tom levelu se sama upalila i pali mi frejmovi.  prije update 3 su se vojnici i beštije same zblesirale ili bi zaklao vojnika s leđa i on bi ostao stajati. skini update imaš i na torentima

13 godina
dar01 kaže...
lmutak kaže...

ni ja je nisam palio od početka i na tom levelu se sama upalila i pali mi frejmovi.  prije update 3 su se vojnici i beštije same zblesirale ili bi zaklao vojnika s leđa i on bi ostao stajati. skini update imaš i na torentima. ali kad instaliraš češ izgubit sejvove

12 godina
neaktivan

Presao drugi put, ranger hardcore  - i good ending {#}

Nakon gledanja ovog videa https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VafzR7JqO2I 

odlucio sam da mi je physx must. Mali fps drop sam kompenzirao stavljanjem motion blura na low i teselacije s very high na high.

Preporucam svakom ko nije (a moze) da upali physx. Mid range nvidine kartice su dovoljne. Prvi put kad sam presao bio mi je ugasen zato jer nisam znao da je ovdje dobro optimiziran, u 2033ci je bio brutalan frame killer.

A stvarno je razlika predobra, pogledajte onaj video gore.

p.s. kako je klisejsko ovo Korbutovo crveno oko...kao da nekom nije jasno da je bad guy

Google Search Is Your Friend
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.5.2013 21:56 (lazy_punk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dar01 kaže...
lmutak kaže...

ni ja je nisam palio od početka i na tom levelu se sama upalila i pali mi frejmovi.  prije update 3 su se vojnici i beštije same zblesirale ili bi zaklao vojnika s leđa i on bi ostao stajati. skini update imaš i na torentima

Imam ja update 3 ali kad ga stavim nemogu vise igru pokrenut i moram ju reinstalirat ,

ovoga eto naso onaj od 400 i nes megabajta valjda bu radio

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.5.2013 21:51 (lmutak).
13 godina
odjavljen

Danas sam bas testirao fiziku u igri. Meni je ogroman udar na performanse. Na 8-10 FPS-a mi se zakuca bilo Low ili Very High...

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Comi123 kaže...

Danas sam bas testirao fiziku u igri. Meni je ogroman udar na performanse. Na 8-10 FPS-a mi se zakuca bilo Low ili Very High...

Zato što se u slučaju ATI-a odrađuje isključivo na CPU, kada upališ advanced physx, grafi padne iskoristivost jer čeka konstantno CPU i automatski padne i framerate.

A ovaj gore koji lupa TD... mislim lol, ko mala djeca. Lijepo sam stavio usporedni bench, gdje se fino vidi koliko utječe Physx na framerate u slučaju 670tke.

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.5.2013 22:36 (Minoza).
15 godina
lmutak kaže...

Edit:fizika se misteriozno sama upalila

Nisi valjda potrošio svu municiju na nju kao i ja?

Samo se izmičeš iza kamenja koje razbija glavom i sama sebe uništi :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina

Ovoga ja zbog buga u igri nemogu napredovat dalje (ono cudoviste u katakombama kaj treba one stupove razvalit),jednostavno stoji i ne mice se,instaliro update 3 (onaj od 400 i nes MB) i dalje nista,stoji bleji,zuji.....

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.5.2013 0:14 (lmutak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Minoza kaže...
Comi123 kaže...

Zato što se u slučaju ATI-a odrađuje isključivo na CPU, kada upališ advanced physx, grafi padne iskoristivost jer čeka konstantno CPU i automatski padne i framerate.

A ovaj gore koji lupa TD... mislim lol, ko mala djeca. Lijepo sam stavio usporedni bench, gdje se fino vidi koliko utječe Physx na framerate u slučaju 670tke.

Ja ti nisam lupio ni jedan TD ako si na mene mislio. Odvrticu i ja testove u Metro-u da bas vidim razliku.

17 godina

Najbolja usporedba između xbox grafike i PC... Naravno gledati u 1080p...

GamModdok - http://doktor1.blog.hr/
Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
doktor1 kaže...

Pre pre DOBRO... samo moramo uzet u obziry xbox 360 i ps3 su stari 8god . Daj ti samo probaj pokrenut metro last light sa kompom starim 8god. xD :) Mislim da tesko. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.5.2013 11:02 (Sandro HR Zagorje).
13 godina
Sandro HR Zagorje kaže...
doktor1 kaže...

Pre pre DOBRO... samo moramo uzet u obziry xbox 360 i ps3 su stari 8god . Daj ti samo probaj pokrenut metro last light sa kompom starim 8god. xD :) Mislim da tesko. 

Da, dobro se drži ta kanta od x-boxa.

13 godina

Velika razlika je primjetna pretežito na otvorenom području gdje x-box kaska za PC-om ali to je bilo i za očekivati jer ipak je to PC.

Šta bi tek bilo kad bi PC iskoristio punu snagu npr.jedne Titan kartice ili GTX 690 i i7 procesora.Igrice su uglavnom prilagođene konzolama znam da to nije neka novost  ali PC još nije dostigao puni potencijal.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.5.2013 13:02 (darijoman).
14 godina
neaktivan

Razlika u korist PC-ja je naravno evidentna, ali moram priznati da igra jako dobro djeluje i na konzoli ;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
infeqt0r kaže...

Razlika u korist PC-ja je naravno evidentna, ali moram priznati da igra jako dobro djeluje i na konzoli ;)

Apsolutno.

Ipak je to poprilično stara konzola.

15 godina

Bro Team Pill - Metro Last Light

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Počeo sam po 3 put igru, tek da nešto testiram i kako sam klikao samo -> dalje, na početku u onoj streljani mi se pojavilo novo oružjea(točnije gromada od oružja). I mislim si ja, odakle sad ovo? Kad ono vjerovatno jer sam stavio na najlakšu razinu.

To mi nikako nije jasno, šta me degradiraju u oružjima kako igram na šta težoj razini, pa trebalo bi da bude obratno, ako se odlučiš na najteže dat ćemo ti nešto, a ne uzeti. Ne vidim oružja kao problem, meni zabavnije što ih ima više, tada ima više i taktike

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
maligad kaže...

Počeo sam po 3 put igru, tek da nešto testiram i kako sam klikao samo -> dalje, na početku u onoj streljani mi se pojavilo novo oružjea(točnije gromada od oružja). I mislim si ja, odakle sad ovo? Kad ono vjerovatno jer sam stavio na najlakšu razinu.

To mi nikako nije jasno, šta me degradiraju u oružjima kako igram na šta težoj razini, pa trebalo bi da bude obratno, ako se odlučiš na najteže dat ćemo ti nešto, a ne uzeti. Ne vidim oružja kao problem, meni zabavnije što ih ima više, tada ima više i taktike

Pa degradiraju te upravo iz razloga sto igras na tezoj razini, logicno sasvim. Treba da ti daju tenk na najtezoj razini? I don't think so, snalazi se s prackom :D

12 godina
neaktivan

E jesi stvarno pametan, pa sama umjetna inteligencija se ne poboljšava već samo smanjuju manevar igračima, a i ai od igrača, čini mi se. Zašto ja ne bi na najtežoj razini imao pristup svakom oružju? Mislim ako je na težoj razini neprijatelj pametniji, onda će mi sigurno biti teže s istim oružjima.

Baš me zanima kako bi to bilo u pravom ratu, ej amo ih napasti sa avionima i tenkovima. Eeee vojniče kakva si ti kukavica, pravi muškarci napadaju praćkama. Ali izgubiti ćemo rat...

0 0 hvala 0
16 godina
ilyaz97 kaže...

evo još jedno pitanjce idu li knjige metro 2033 i igra meto 2033 paralelno ,i idu li tako i 2034 i last light

Metro 2033 igra prati knjigu, ali naravno zbog opsežnosti knjige puno toga je u igri izostavljeno. Metro 2034 knjiga nije nastavak Metroa 2033, nego paralelna radnja, ali s drugim protagonistima te nema veze sa Last Lightom. Ja trenutno čitam Metro 2033 i zbilja mi je fantastična knjiga. U nešto manje od 5 dana pročitao sam 300 strana što dovoljno govori, jer nemam baš naviku čitati. Svaka preporuka onima koji nisu čitali !

15 godina

Jos uzmi u obzir da Metro 2035 knjiga izlazi krajem godine i radi se ustvari  o prosirenoj Prici Last Lighta.

a man , a city and a lighthouse
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
maligad kaže...

E jesi stvarno pametan, pa sama umjetna inteligencija se ne poboljšava već samo smanjuju manevar igračima, a i ai od igrača, čini mi se. Zašto ja ne bi na najtežoj razini imao pristup svakom oružju? Mislim ako je na težoj razini neprijatelj pametniji, onda će mi sigurno biti teže s istim oružjima.

Baš me zanima kako bi to bilo u pravom ratu, ej amo ih napasti sa avionima i tenkovima. Eeee vojniče kakva si ti kukavica, pravi muškarci napadaju praćkama. Ali izgubiti ćemo rat...

Pozdrav....

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice