Metro:Last light

poruka: 1.148
|
čitano: 217.346
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Metro:Last light
thuglife kaže...

Onaj mali dark one je zakon ako se audio language ruski, na engleski mu je glas tragedija.

Ma ne samo njegov glas, inace igranje igre na eng audio je tragedija, imam osjecaj da ga gledam neki ocajni tipicni americki film iz 80ih

onako ruski audio daje nekako bolji dozivljaj

Google Search Is Your Friend
13 godina
BannedOnThisForum kaže...

Igra gotova, po ovome što sam prošao, 9.9/10, nemam daljnjih komentara. Topla preporuka svima.

Šta je sa tim 0,1 što fali ?

16 godina
darijoman kaže...

Igra gotova, po ovome što sam prošao, 9.9/10, nemam daljnjih komentara. Topla preporuka svima.

Šta je sa tim 0,1 što fali ?

Pa ništa na ovom svijetu nije savršeno, zar ne? {#}

16 godina

SPOILER ALERT!

Ovako to zvuči na ruskom:

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 19:08 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Pa ništa na ovom svijetu nije savršeno, zar ne? {#}

Po ćemu to zaključuješ da nije ništa savršeno ?

Znaš li opisat šta je savršenstvo ?

Ok da ne idemo {#}

I taj 0,1 koji fali ima neki razlog zašto igraču nije igra za cijelih 10.

13 godina
neaktivan

Evo i malo duzi gameplay

eyefinity, sve na maksimumu, ssao OFF i Physic OFF

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

I kod mene je audio na ru,sa eng titlovima i sve je super dok nacisti ne progovore na ruskom wtf...To mi je u k... skroz .Jedino ako se nisu pojavili neki novi ruski nacisti,a mi ne znamo jer je 2013., a ovo se desava nekih 20 godina poslje.

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
error_666 kaže...

I kod mene je audio na ru,sa eng titlovima i sve je super dok nacisti ne progovore na ruskom wtf...To mi je u k... skroz .Jedino ako se nisu pojavili neki novi ruski nacisti,a mi ne znamo jer je 2013., a ovo se desava nekih 20 godina poslje.

Znaš li ruski ?

15 godina

Također igram na ruski audio, eng subsi. Nekako mi djeluje autentičnije. Jedino mi je žao što je artyom mutav, što nikad ne priča.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina

Kakve veze ima li znam li ruski s onim sto sam napisao?

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
error_666 kaže...

Kakve veze ima li znam li ruski s onim sto sam napisao?

Pa koliko sam skužio iz tvog posta to mi izgleda kao da ti je ruski maternji jezik pa ti smeta naglasak kad progovore ti nacisti ili možda griješim.Bez ljutnje molim {#}

16 godina
fila2208 kaže...

Također igram na ruski audio, eng subsi. Nekako mi djeluje autentičnije. Jedino mi je žao što je artyom mutav, što nikad ne priča.

Da to je bezveze malo. Svi razgovaraju stobom, ispituju te, odgovarajuti, a ti ništa ne govoriš.

Mogli su staviti barem da kaže par riječi, a ne da je stalno mutav.

12 godina
neaktivan
error_666 kaže...

nisu svi nacisti nijemci. imas danas masu ruskih neonacista

Google Search Is Your Friend
13 godina
odjavljen

Artyom se vodi onom: "cutanje je zlato" {#}

5 0 hvala 0
15 godina
Jack Sparrow kaže...
fila2208 kaže...

Da to je bezveze malo. Svi razgovaraju stobom, ispituju te, odgovarajuti, a ti ništa ne govoriš.

Mogli su staviti barem da kaže par riječi, a ne da je stalno mutav.

Meni je to velika greška, igra radi toga nema osobnost. Zašto artyom nebi mogao pričati što ga muči, sam sa sobom negdje kad zapneš, ono da ti ideju kako preći neki dio misije. Mislim da igra dobila više na karakteru i približila se igraču. Ovako je ono svi te pitaju i onda se ponašaju kao da si nešto odgovorio njima, lol.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina

Slazem se,ima, ali to  nema veze s ovom igrom. Dobro se zna na koje se naciste misli u ovoj igri. Sturmbanfuhrer,reich i sl. ...autohtone ruske rijeci, nema sumnje.{#}Ali nebitno,necu dalje u offtopic

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 20:16 (error_666).
13 godina

zašto nerade naočale za noćno gledanje. kad stisnem N on ih spusti na oči i samo zabljesne i sve po starom (valjda fale baterije) {#} isto kad ih skida stisnem N i zabljesne i ništa

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dar01 kaže...

zašto nerade naočale za noćno gledanje. kad stisnem N on ih spusti na oči i samo zabljesne i sve po starom (valjda fale baterije) {#} isto kad ih skida stisnem N i zabljesne i ništa

Imaš djelove misija di ne rade, interferencija je kao (čitaj pokušaji horrora)

a nekad ti ne rade jer su prazne, drži f, pa ih napuni kao i flashlight.

16 godina
neaktivan
darijoman kaže...

Po ćemu to zaključuješ da nije ništa savršeno ?

Znaš li opisat šta je savršenstvo ?

Ok da ne idemo {#}

I taj 0,1 koji fali ima neki razlog zašto igraču nije igra za cijelih 10.

Nemogućnost spašavanje pozicije po svom izboru, već sam morao recimo vratiti čitav chapter unazad da bih prešao jedan dio...

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
16 godina
neaktivan
dar01 kaže...

Nisi valjda sve do tog dijela igrao sa prigušenom svjetiljkom {#}

Metro 2033 veterani znaju te sitnice {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 20:49 (BannedOnThisForum).
13 godina
dar01 kaže...

Nisi valjda sve do tog dijela igrao sa prigušenom svjetiljkom {#}

Metro 2033 veterani znaju te sitnice {#}

{#} a ja reko ovo su sigurno kinezi radili. a nisam znao da to treba puniti ni flashlight isto. za one pušku sam skužio da moram napravit pritisak ali tek kada sam u žaru borbe ostao bez gaća i gledam ja imam metaka i gledaju mene čudovišta i pitaju se šta ne puca - budala.

16 godina
neaktivan

Trebam li odigrati 2033 prije Last Lighta,tj.da li su igre povezane pričom?Upadam kao padobranac ali nema veze.... {#}

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Trebam li odigrati 2033 prije Last Lighta,tj.da li su igre povezane pričom?Upadam kao padobranac ali nema veze.... {#}

Da

12 godina
fila2208 kaže...

Neznam,meni je puno bolje na ruski nego engleski.

A to sto je Artyom mutav.Pa i Freeman iz Half Life-a

je mutav i svima je to zakon.

15 godina
Endymon kaže...
fila2208 kaže...

Neznam,meni je puno bolje na ruski nego engleski.

A to sto je Artyom mutav.Pa i Freeman iz Half Life-a

je mutav i svima je to zakon.

Kako kome, sry što meni osobno nije, bio sam baš zadovoljan kad je Issac CLarke progovorio, igra je odmah postala bolja meni.

13 godina

je ovo neki bug.

dakle u nekom gradu šuljam se kroz kuće i igralište i tu mi je mali čudovišni simpatični pomagač u jednome trenutku igralište oživi i sve je puno zelenila, djece ljuljačke, ljudi i sve kako je bilo prije holokausta. Dalje, opet sve sivo tmurno i šuljam se dalje opet u jednome trenutku pojavi se boja, vidim auto, čuje se promet oko mene a ja zaglavljen samo gledam u svjetla auta i igra mrtva do trenutka kada se ja ugušim odn., ništa ne mogu ni miš ne radi ni tastatura a i kada ostanem bez zraka on grglja i umjesto da drop dead on i dalje stoji i gleda u auto....   ???? mislim stvarnooo

sigurno je bug

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dar01 kaže...

je ovo neki bug.

dakle u nekom gradu šuljam se kroz kuće i igralište i tu mi je mali čudovišni simpatični pomagač u jednome trenutku igralište oživi i sve je puno zelenila, djece ljuljačke, ljudi i sve kako je bilo prije holokausta. Dalje, opet sve sivo tmurno i šuljam se dalje opet u jednome trenutku pojavi se boja, vidim auto, čuje se promet oko mene a ja zaglavljen samo gledam u svjetla auta i igra mrtva do trenutka kada se ja ugušim odn., ništa ne mogu ni miš ne radi ni tastatura a i kada ostanem bez zraka on grglja i umjesto da drop dead on i dalje stoji i gleda u auto....   ???? mislim stvarnooo

sigurno je bug

Bug, jer bi tu trebalo auto da te udari i kad se vratiš u realnost da je zapravo skočila ona beštija na tebe

13 godina
protjeran

Izasao je 3 update, inace ova igra je tehnicku katastrofalna - lose optimizacije, driverska podrska jako slaba, treba vidjet dali je ovaj 3 update rjesio ista, jako neugodno iznenađenje obzirom na ocekivanja od ove igre.

I = YOU
Moj PC  
0 13 hvala 0
15 godina
PR0MATRAC kaže...

Izasao je 3 update, inace ova igra je tehnicku katastrofalna - lose optimizacije, driverska podrska jako slaba, treba vidjet dali je ovaj 3 update rjesio ista, jako neugodno iznenađenje obzirom na ocekivanja od ove igre.

Igra ne moze radit bolje, optimizirana jako. Na prosjecnoj gejmerskoj kartici maxed out bez AA nisam imao jedan pošteni fps drop.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
PR0MATRAC kaže...

Igra je optimizovana, za driversku podršku ne znam. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice