Šta igra ima 2 kraja? Jedan sam prešao
Onaj kad rakete unište sve, istina glup je taj kraj ali atmosfera i penjanje na onaj toranje savršeno
Pa ako netko zna kako da predem na drugi molio bi da objasni...
Šta igra ima 2 kraja? Jedan sam prešao
Onaj kad rakete unište sve, istina glup je taj kraj ali atmosfera i penjanje na onaj toranje savršeno
Pa ako netko zna kako da predem na drugi molio bi da objasni...
ovo sam našao na netu, ali nisam osobno probao
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/metro-2033/36927.aspx?page=24&jumpto=847193&sort=asc&view=flat
ovo sam našao na netu, ali nisam osobno probao
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/metro-2033/36927.aspx?page=24&jumpto=847193&sort=asc&view=flat
To je iz iste (ove) teme
pa da to je moj post ako bolje pogledaš, rekao sam u njemu da sam te informacije pronaša na netu negdi
za drugi kraj, samo upucaj beacon
za drugi kraj, samo upucaj beacon
Ne može se tek tako, ako ne napraviš određene stvari sa popisa uopće nemaš kontrolu nad Artyomom već gledaš kraj igre i to iz prvog lica
nije istina
nisam uopce napravio pola tih stvari i mogao sam to
Da li ti išta drugo u životu radiš osim igranja igara? Mislim da tom Metrou treba posvetiti ohoho sati za završiti ga. A Stalker je shit kojega sam unistalirao par minuta nakon instalacije....
Hehe smješan si, po čemu si zaključio da ne radim ništa u životu, na temelju osrednje teške igre kao Metro koju sam prešao bez nekog većeg problema (zezale su me samo one gorile u knjižnici pri kraju igre). Ovim tvojim postom čovik bi pomislija da je ova igra teška ka neki simulator letenja ili šta ja znan. Očito nemaš iskustva sa FPS igrama.
Eda za kraj, iman 21 god, studiram i dajem sve u roku, a trenutno mi se život vrti oko faksa, prijatelja, cura i izlazaka, dakle igre su mi tu najmanje bitne. Živio.
Heh znam kak je to.Ja sam prvi puta išo ubijat,al brzo sam potrošil metke i odoh ja u vječna lovišta.Drugi puta sam bježo od njih i brzo prešo nivo.
Inače oduševljen sam igrom,dugo nisam osijetio napad panike kojeg ova igra itekako pruža,Težina je odlično izbalansirana i nije nit prelako ni preteško.
Grafika je odlična i engine dobro izoptimiziran,padovi FPS-a su jedino veči kod scena sa puno dima meni ide do 21FPS-a,al je zanimljivo da je pad FPS-a manje primjetan nego recimo u Crysis-u.Ova igra se mora odigrati,pa makar na low postavkama,jer osim ljepe grafike pruža fenomenalnu igrivost i osobno ju unaprijed proglašavam igrom godine.
jel zna ko kako se može sejvati ručno jer ovaj automatski stvara probleme tojest, dogodi mi se da mi sejva taman kad me ubiju, pa moram loudati prijašnji. Jel postoji kakav trainer za moju verziju 1.0.0.1, jer sam ja skinio hrpu i niti jedan nevalja.
Eo da javim ja prošo par levela. Hm igra O.K. Grafika ljepa nešto ko na Crysisu, dosta je za dx11 i very high imat neku grafu kao ja HD 5850. Ja sa svojom imam oko 33 FPS-ova na 1680x1050 (22 inča reza), a padnu katkad i do 21-22 FPS-ova samo igra uopče ne trza ide glatko i dalje. To je jako malo puta se desilo! Ja sam svoju več bio clockao malo pa ide još brže bolje... Samo mi je malo gameplay dosadan ko da trebaš više akcije. I da lijepi su oni filmići (igrane akcijske scene) između gameplaya i dobra story (priča po kojoj se igra odvija). Sve u svemu nis požalio ni kune za potrošen novac za ovu igru. Metro 2033, prvi dojam 7/10! Javim još kad se malo uživim, sad sam jedno uricu vremena odigrao ujutro, hehe nis mogo spavat više...
Eo da javim ja prošo par levela. Hm igra O.K. Grafika ljepa nešto ko na Crysisu, dosta je za dx11 i very high imat neku grafu kao ja HD 5850. Ja sa svojom imam oko 33 FPS-ova na 1680x1050 (22 inča reza), a padnu katkad i do 21-22 FPS-ova samo igra uopče ne trza ide glatko i dalje. To je jako malo puta se desilo! Ja sam svoju več bio clockao malo pa ide još brže bolje... Samo mi je malo gameplay dosadan ko da trebaš više akcije. I da lijepi su oni filmići (igrane akcijske scene) između gameplaya i dobra story (priča po kojoj se igra odvija). Sve u svemu nis požalio ni kune za potrošen novac za ovu igru. Metro 2033, prvi dojam 7/10! Javim još kad se malo uživim, sad sam jedno uricu vremena odigrao ujutro, hehe nis mogo spavat više...
vidiš koliko priča poboljša igru,a ipak je to čistokrvni fps i ko bi rekao da je još moguće napravit tako odličnu igru u tom žanru
meni se također sviđa jednostavnost detalja,priče,opremljenosti junaka(jedina zamjerka je možda premalo akcije),nema nikakvih nanosuiteva,điđa miđa kao u crysisu,da imaš tipaka za skakanje,letenje...dok sve te tipke pohvataš na tipkovnici i mišu unište ti doživljaj
ja ti kazem da mozes
prvi put nisam napravio nista, nego sam pucao u ono stvorenje (nisam morao, al ipak... hehe), drugi put sam pucao u beacon i imao drugaciji kraj.
nit sam ikome poklanjao metke, ni healing packove, nit sam spasio ona 3 lika; kao sto rekoh, nisam napravio ni pola tih navedenih stvari i najnormalnije sam mogao to na kraju napravit
ja ti kazem da mozes
prvi put nisam napravio nista, nego sam pucao u ono stvorenje (nisam morao, al ipak... hehe), drugi put sam pucao u beacon i imao drugaciji kraj.
nit sam ikome poklanjao metke, ni healing packove, nit sam spasio ona 3 lika; kao sto rekoh, nisam napravio ni pola tih navedenih stvari i najnormalnije sam mogao to na kraju napravit
Podsjeti me koje stvorenje, davno sam igrao pa se ne sjećam.
dark ones
dark ones
Aha, to je kraj igre, uopće nisam povezao, ja sam računao da je to neko stvorenje koje se javlja u igri ( tipa neki mutant ili nešto ), hvala.
što se tiče njih, ja ih nisam ubio.
Ja sa HD 5770 imam stalnih 40 fps-a na 24" monitoru sa 1920*1080 rezolucijom, stavio sam na dx9 i full detalje. Što se tiče igre apsolutno sam oduševljen, nisam dugo igrao tako kvalitetan šuter, priča je zaista sjajna, grafika je bomba, oružja su moćna, likovi su stvarni, nakon par sati igranja sam bez teksta... Definitivno je igra u kategoriji igre godine, barem što se mene tiče.
Ja sa HD 5770 imam stalnih 40 fps-a na 24" monitoru sa 1920*1080 rezolucijom, stavio sam na dx9 i full detalje. Što se tiče igre apsolutno sam oduševljen, nisam dugo igrao tako kvalitetan šuter, priča je zaista sjajna, grafika je bomba, oružja su moćna, likovi su stvarni, nakon par sati igranja sam bez teksta... Definitivno je igra u kategoriji igre godine, barem što se mene tiče.
Meni je igra O.K.! Zašto? Zato što je sve izvedeno kako treba samo taj prokleti AI i oružja, kada pogodiš protivnika npr. mutanta njemu ništa kao ni čovjeku, ni malo se ne trze! VEEELIKI MINUS! + moraš 2, 3 magacina potrošiti na jednu neman! FPS dio je UŽASS! BTW. Grafika i priča su nad očekivanja mojih.
Meni je igra O.K.! Zašto? Zato što je sve izvedeno kako treba samo taj prokleti AI i oružja, kada pogodiš protivnika npr. mutanta njemu ništa kao ni čovjeku, ni malo se ne trze! VEEELIKI MINUS! + moraš 2, 3 magacina potrošiti na jednu neman! FPS dio je UŽASS! BTW. Grafika i priča su nad očekivanja mojih.
Bravo, to si odlično primjetio, kao da head shot ne uhvati od prve. Baš sam to i išao testirati sa pištoljem, valjda je neki magnum, pogodim da u glavu a lik se sruši i onda digne, veliki minus.
ja ti kazem da mozes
Ocito slabije kopcas neke stvari:
Ima situacija kada ne mozes upravljat pistoljem vec mozes jedino odgledat animaciju...
Da ponovim:
Ima situacija kada ne mozes upravljat pistoljem vec mozes jedino odgledat animaciju...
I jos jednom, ali boldano:
Uglanvnom igra je srednja žalost po meni max što mogu dati je 8/10. :( Šta ću ali tako je. Da je AI pametniji, i da nema onog frustircajuceg BUGa oruzja i neprijetelja bilo bi 9.5/10, no ovako je druga stvar.
Ja sa na sačmaricixD Onda imaš left mouse prvi i right mouse drugi hitac. S jednim ubiš monstera samo moraš malo trčat okolo dok napuni opet svaka 2 metka (patrone). Btw malo je igra na momente preteška na normal težini. Gdje se to stavi na Easy da ne moram new game?
Ja sa na sačmaricixD Onda imaš left mouse prvi i right mouse drugi hitac. S jednim ubiš monstera samo moraš malo trčat okolo dok napuni opet svaka 2 metka (patrone). Btw malo je igra na momente preteška na normal težini. Gdje se to stavi na Easy da ne moram new game?
Ma možete vi svi pričati kako hoćete, lako je trčkarati, ali je bezveze da to kad ja stojim uz zid i ne mogu nikud samo naprijed pucam na mutanta ili humanoida i gadam ga "SAČMARICOM" i njemu ništa uopće se ne trzne kad ga pogodim nego nastavi i grebe me, grize, puca... ...kao da mu ništa nije. UGL. TAJ BUG TREBA PODHITNO RIJEŠITI NEKIM PATCHOM!
Ma možete vi svi pričati kako hoćete, lako je trčkarati, ali je bezveze da to kad ja stojim uz zid i ne mogu nikud samo naprijed pucam na mutanta ili humanoida i gadam ga "SAČMARICOM" i njemu ništa uopće se ne trzne kad ga pogodim nego nastavi i grebe me, grize, puca... ...kao da mu ništa nije. UGL. TAJ BUG TREBA PODHITNO RIJEŠITI NEKIM PATCHOM!
Nije bug već način na koji je borba izvedena. Sumnjam da će to biti riješeno patch-om.
U mene nije nikakav bug samo što se vidi jasno da je igra nedovršena u punom smislu te riječi.. Ima još bugova što ti kažeš da treba patch za igru. Ajd ko dočeka neka ne igra odmah jer je sve ipak barem u mene slučaj da neko i plati za igru i to novu i kupi ko ja kad izađe za 400kn. Samo meni nije jasno da je ta grafika tako slična onoj na shooterima od pred 4-5 godina? Meni jednostavno isto upada u oči onaj stvar sa DX11, ali i je nekako šturo sve na ovoj igri ipak? Ili se i ja varam? Sve djeluje savršeno, ali ipak nekako nedorađeno na svoj način. lol
valjda neki kevlar imaju, ili su od radijacije spaljeni pa ne kuže da su upucani sa kalašem vugla
Slažem se sa stoncinom, jednostavno IGRA JE NEDOVRŠENA!
Ocito slabije kopcas neke stvari:
Da ponovim:
I jos jednom, ali boldano:
za one , koji OCITO, sporije citaju i jos sporije razumiju, unutar ingame animacije, kad vec postavis beacon i Dark One se ustane i krene prema njemu, MOZES se micat i pucat
da ponovim:
za one , koji OCITO, sporije citaju i jos sporije razumiju, unutar ingame animacije, kad vec postavis beacon i Dark One se ustane i krene prema njemu, MOZES se micat i pucat
dal trebam ponovit jos nekoliko puta?
to sto si nesposoban odigrat zavrsetak, nije moj problem
POZDRAV,,evo prvi post ovdje,i vec sto puta postavljen,al necete valjda zamjerit jel nisam maher za kompove tako da ono bezveze ne "kupujuem" igru
oculi moc igrat sa svojom konfom METRO((i ako bude moglo na minimum kakva je grafika na minimum)) ,,,konfa je u opisu....
hvala ;)
POZDRAV,,evo prvi post ovdje,i vec sto puta postavljen,al necete valjda zamjerit jel nisam maher za kompove tako da ono bezveze ne "kupujuem" igru
oculi moc igrat sa svojom konfom METRO((i ako bude moglo na minimum kakva je grafika na minimum)) ,,,konfa je u opisu....
hvala ;)
da, na maloj rezoluciji i detaljima