Metro 2033

poruka: 1.253
|
čitano: 218.120
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Metro 2033

zavrsio sinoc igru i nisam se bas odusevio. tresla se brda rodio se mis.. prica je definitivno glavni adut ove igre posto grafika, iako u vecini slucajeva briljira isto tako i opako faila (npr na povrsini gdje su neke teksture i vise nego ocajne). igra mi je sa novim driverima radila odlicno, nisam mjerio frapsom ali nisam osjetio ni jedan znacajniji framedrop. sad ono sto svi znamo: AI ocajan, napucavanje u kombinaciji s ocajnim AI-om = katastrofa. a najdebilnija stvar mi je sto mozes s nozem za bacanje ubit tipa koji nosi pancirku, WTF!!!

mislim da bi se puno vise postiglo i puno bolje ispricalo pricu da su jednostavno napravili, umjesto pucacine, jedan dobar old school RPG (zasto vise ne rade isometrijske rpg-ove??!) moja ocjena 3 (od 5)

i solve my problems with the gun
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Metro 2033

Da bi postigli pravi kraj igre morate napraviti ovo. Prema ovom izvoru s neta treba napraviti barem 7 od 10 navedenih stvari

1. Chapter 1 Exhibition Station. A man will ask for a couple of bullets to buy some medicine for his son, give him the money.
2. Chapter 2 Riga Station. There are beggars on the platform and near the prostitute. Give a bullet to at least one of them.
3. Chapter 2 Market Station. Between the ammo exchange and the bar where Burbon is there will be a poor guy telling a story to a child, give him a bullet.
4. Chapter 2 Dead City 1. Turn right at the end of the level. You'll find a hideout with a cassette recorder. Listen to the message.
5. Chapter 4 Front Lines. Listen to the three soldiers at the red army command post. You must also save three red soldiers from fascist captivity or finish the level without killing anyone (it's impossible to do both).
6. Chapter 4 Depot. After Pavel dies, explore the train and its inhabitans.
7. Chapter 4 Defense. Take the tape from the dying captain.
8. Chapter 4 Child. After saving Sasha, refuse to take the ammo as a reward.
9. Chapter 4 Outpost. Send the S.O.S. signal using the transmitter on the roof of the Nazi outpost.
10. Chapter 4 Black Station. Listen to the first two nazi guards. Finish the level without killing anyone.

Inače sam igru prešao sa krivim krajem, atmosfera metroa je dosad neviđena, po meni puno bolja nego u Stalkera, ali to je subjektivi dojam jer mi oduvjek leže linearniji fpsovi od free roam fps/rpga. Šteta što je borba tako mlaka zbog lošeg AIa

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.3.2010 14:19 (Prince-Artas).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Metro 2033
Prince-Artas kaže...

Da bi postigli pravi kraj igre morate napraviti ovo. Prema ovom izvoru s neta treba napraviti barem 7 od 10 navedenih stvari

1. Chapter 1 Exhibition Station. A man will ask for a couple of bullets to buy some medicine for his son, give him the money.
2. Chapter 2 Riga Station. There are beggars on the platform and near the prostitute. Give a bullet to at least one of them.
3. Chapter 2 Market Station. Between the ammo exchange and the bar where Burbon is there will be a poor guy telling a story to a child, give him a bullet.
4. Chapter 2 Dead City 1. Turn right at the end of the level. You'll find a hideout with a cassette recorder. Listen to the message.
5. Chapter 4 Front Lines. Listen to the three soldiers at the red army command post. You must also save three red soldiers from fascist captivity or finish the level without killing anyone (it's impossible to do both).
6. Chapter 4 Depot. After Pavel dies, explore the train and its inhabitans.
7. Chapter 4 Defense. Take the tape from the dying captain.
8. Chapter 4 Child. After saving Sasha, refuse to take the ammo as a reward.
9. Chapter 4 Outpost. Send the S.O.S. signal using the transmitter on the roof of the Nazi outpost.
10. Chapter 4 Black Station. Listen to the first two nazi guards. Finish the level without killing anyone.

preci cu ja jos jednom tu igru cim nadem vremena

onako u ljeti

i onda cu probat dobit taj završetak cinivsi navedene stvari

17 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...

Ali i taj izvor je čisto nagađanje, ja bar pol tih stvari nisam napravio a dobio sam alternativni kraj.

16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Joj daj prestanite cmizdrit, ako vam je to najvažnije onda si skinite heaven benchmark i gledajte ga umjesto da nešto igrate. Ja ću (ako je kupim) vrtit na mediumu, ako i toliko, i neće mi sigurno smetati, kao ni većini ovdje.

Slažem se. Sad već ko babe zvučimo. Ali evo, ako namjeravate kupiti ATI kako bi uživali na max postavkama u ovoj igri (a ima takvih jer sam dobio 2 PP-a sa takvim pitanjem) sada znate da to neće biti slučaj... Niti jedna grafa (u single rješenju) iz ATI tabora trenutno ne ganja ovu igru glatko.

Ako ste spremni spustiti postavke mogli biste uživati u igri jer je zaista dobra.

U principu i prvobitno sam komentirao sve ovo radi ljudi koji razmišljaju o kupnji ovih kartica radi ovakvih igara (TWIMTBP), a bit će ih još na žalost, no to je OT.

Toliko od mene za sada. Javim kad ostvarim alternativni kraj.

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.3.2010 14:47 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Joj daj prestanite cmizdrit, ako vam je to najvažnije onda si skinite heaven benchmark i gledajte ga umjesto da nešto igrate. Ja ću (ako je kupim) vrtit na mediumu, ako i toliko, i neće mi sigurno smetati, kao ni većini ovdje.

:) Nevjerojatno.  Cijelu temu raspravljaju o tome koliko fps-a imaju:)

Je*es takvo igranje....

(...) Yes, London. You know: fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary fucking Poppins... LONDON.
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...
M_dipl. kaže...

:) Nevjerojatno.  Cijelu temu raspravljaju o tome koliko fps-a imaju:)

Je*es takvo igranje....

A čuj, uz bench igru uvijek idu bench komentari, to ti je tako. Belji se

S tim da ja skoro uvijek priložim reda radi (da ne idem skroz OT) i nešto o samoj igri.

No dobro, moraš i ti shvatiti da nekome tko je nedavno kupio high-end karticu/komp može biti malo frustrirajuće da već sad vidi kako mu se komp muči uz saznanje da bi moglo biti još ovakvih igara. Malo ubija smisao kupovine takvih komponenti, kužiš? Naravno, dosta smo o tome i zato više neću ići OT.

Morao sam se malo izjadat, curi nemrem o tome pričat pa moram ovdje Belji se

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.3.2010 16:38 (Minoza).
17 godina
neaktivan
Metro 2033

Ne kuzim.

(...) Yes, London. You know: fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary fucking Poppins... LONDON.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Došao do nekog dijela s onim Hanom, kad se on javi onim prijateljima pa kad moram postaviti bombe. U lijevi tunel moram postaviti bombu na nešto što visi, ali ima jedan problem, KAKO STAVITI?

Unaprijed hvala

Život je najgluplja igra, ali ima dobru grafiku
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.3.2010 20:06 (Zvonimir Zubić).
15 godina
neaktivan

Možda nisi pokupio bombu ? Belji se

16 godina
neaktivan
Zvonimir Zubić kaže...

Došao do nekog dijela s onim Hanom, kad se on javi onim prijateljima pa kad moram postaviti bombe. U lijevi tunel moram postaviti bombu na nešto što visi, ali ima jedan problem, KAKO STAVITI?

Unaprijed hvala

Trebaš i u onaj desni dio staviti bombu. Planta se sa E valjda.

16 godina

Ma sve to što pitate sam već napravio. Planta sam na ono mjesto, pa otišao po bombu. I onda je nastao taj problem.

16 godina
neaktivan
Metro 2033
Stavi na to sticky bombu. Kako? Prepotstavljam da je uzmes i samo bacis na taj stup.
Steam nick: [HR]Living.Dead[HR] Addajte me svi koji igraju Left 4 Dead 2 i Team Fortress 2.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Metro 2033

igra predjena nista posebno....

xfx 4890,asus maximus formula x38,q6600 3.3ghz,wd 750gb, corsair 520W,4gb corsair xms2

1 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Metro 2033

ja sam prešo cijelu igru, i igra ima jako dobru atmosferu, što se tiće performansi, meni su čisto solidne, bez trzanja, komp quad na 3 ghz RAM 4 gb i nvidia 8800gt, postavke na narmal.I piči.

jedina zamjerka mi je što su zasrali dva mijest u igri što sam ih morao reloadati jedno 20 puta. Prvo mjesto je knjižnica sa hebeno teškim čudovištima imenom librariyani (dobar trik je napuniti lika sa što više noževa za bacanje, pa onda dokrajčiti sa šaržerom metaka, naravno glava je mjesto za gađati, eh da, i dok reloadate držite se večih prostorija i trčite u krug), a drugo pri kraju igre sa nekakvim kuglama energije koje eksplodiraju kad te taknu.

i još jedna poprilično iritantna stvar, pun kur.c ekipe sa istim licem, jednostavno to ne razumijem, koju pič.u materinu kloniraju ekipu.Malo ubije atmosferu ali ne puno, jer ionako si stalno u akciji, hodanje po postajama je veoma kratko, što je isto u principu minus, mogli su ipak napraviti malo veće stanice sa više života.

Uglavnom fajt je dobar, ne kužim zašto ekipa viče da AI ne valja, meni je dobar.

I za kraj, ako mislite skinuti Just Couse 2 za PC, NEMOJTE, igra je totoalno konzolaško smeće, jedinica je bila OK, ali dvojka je totalno smeće.

Kad je bal, nek je maskenbal.
Moj PC  
2 1 hvala 1
16 godina
Living.Dead kaže...
Stavi na to sticky bombu. Kako? Prepotstavljam da je uzmes i samo bacis na taj stup.

Pokušao, i neće. Btw to nije stup nego nešto kao ono za razbijati vrata kad zainješeš to pa udare u vrata

17 godina
neaktivan
Metro 2033

Slažem se s kolegom. Dakle, smatram da ako izađe nastavak, kako sam čuo, trebao bi se zvati metro 2034 i ako poprave neke dijelove, dodaju više 'underground' života, igra bi bez problema mogla ući u najuži izbor za igru godine. Grafika je odlično, ne treba se mijenjati, ponašanje oružja te njegov izgled je ok, priča je sama po sebi izvrsna, kao i atmosfera. Ono za knjižnicu se posve slažem, jednostavno je previše onih čudovišta. I zaista su preteški za ubiti. Jer realno gledajući. ja sam tom čudovištu izravno u glavu ispucao najmanje 15 naboja iz sačmarice. S toliko naboja bi se moglo ubiti i King Konga, ali ok...Druga stvar koja bi se još mogla dodati i bilo bi super jest 'socijaliziranje' glavnog lika. Bilo bi odlično (i igra bi duže trajala) kad bi npr. kad glavni lik dođe u neko sklonište stekne neke veze, sprijatelji se i sl. Ovako, sve ispadne na to da kad dođe do ljudskog skloništa kupi metke i opremu i to je to. Ali ok, to je samo moje mišljenje. Jer, ne znam kako ste se vi osijećali, ali ja sam nakon toliko lutanja po šugavim cijevima, okružen svim mogućim čudovištima koji vrebaju i skaču iz mraka, s oduševljenjem dočekao kad sam došao u Polis. Polis s toliko ljudi, gdje nema čudovišta, i gdje ne čujem one užasne zvukove iz podzemljaSmijeh  Ne znam, možda sam se previše uživio, ali takva je igra. Još jedna stvar koja mi se ne sviđa jesu oni eksplodirajući baloni ili što god već. Onaj je dio jednostavno pretežak i mislim da ću morati malo varati...

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Metro 2033

Meni oni librariani nisu toliko iživcirali. Malo sačmarice, malo pištolja, šaržer automata i gotovi su.
Ali one kugle su me strašno iživcirale...totalna glupost, nepotrebna i iritantna...

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Metro 2033

Pa ček šta vam je tu teško, pa fora je da ubijete te kreature šta proizvode kugle/balone, meni je na pola puta kroz polja tih balona nestalo municije u svemu osim pištolju pa sam ipak prešao bez problema, btw igram na normal.

Definitivno najteži dio je libary i one mutirane gorile, caka je da treba koristiti stealth ali sam to prekasno shvatio

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.3.2010 2:53 (Prince-Artas).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...

Pa ček šta vam je tu teško, pa fora je da ubijete te kreature šta proizvode kugle/balone, meni je na pola puta kroz polja tih balona nestalo municije u svemu osim pištolju pa sam ipak prešao bez problema, btw igram na normal.

Definitivno najteži dio je libary i one mutirane gorile, caka je da treba koristiti stealth ali sam to prekasno shvatio

Ahaaa...znači treba ubiti te 'biljke' što izbacuju te balone? Ja sam samo razbijao balone...

15 godina
protjeran
Riker kaže...
Prince-Artas kaže...

Ahaaa...znači treba ubiti te 'biljke' što izbacuju te balone? Ja sam samo razbijao balone...

Koji je toćno chapter taj nivo

17 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...

Koji je toćno chapter taj nivo

6. chapter

15 godina
neaktivan
Metro 2033

ha ha, vidim ovdje svi više manje su imali problema sa librarianima, šta niko od vas nije imo ono oružuje šta moraš pumpati i ispaljuje strelice koje kasnije pokupiš, uglavnom pet puta ispucaš te strelice u njega i pada dolje i ispadne najlakši dio igre

0 0 hvala 0
17 godina
Metro 2033

Tako sam ja. Otkad sam našao onu pumpu sa strelicama koristio sam je u 90% akcije. Dobro je šta možeš pokupit strelice koje ispališ u likove i zidove/podove. Samo prije svakog ugla, pumpaj miki da šut bude jači..

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Otkad sam našao onu pumpu sa strelicama koristio sam je u 90% akcije.

Strelice su za indijance, kalaš je jedino pravo oružje za rusa ;)

17 godina
neaktivan
Metro 2033

hh...strelice...koliko ja znam, sačmarica je jača od strelica, ali ok...Došao sam do tornja, i zmaj je napao mog druga te moram nastaviti sam...Pogled na razrušenu Moskvu me presjekao...Plač Igra je fenomenalna...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Metro 2033

Evo, odigrao igru do kraja. I što reći..igra je pravo malo remek-djelo. Zadnji chapter je prava umjetnost...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Metro 2033

Ljudi ćemu služi ona sprava sa kojom trebaš stiskat pa se nešto puni neka strijelica kao neka pumpica

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...

Ljudi ćemu služi ona sprava sa kojom trebaš stiskat pa se nešto puni neka strijelica kao neka pumpica

Punjač za struju koju koristiš u lampi i night vision naočalama primjerice.

15 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
doktor1 kaže...

Otkad sam našao onu pumpu sa strelicama koristio sam je u 90% akcije.

Strelice su za indijance, kalaš je jedino pravo oružje za rusa ;)

Kalaš i vodka - 2 najbolja ruska prijatelja Namigiva

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice