Metro 2033

poruka: 1.253
|
čitano: 218.205
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Metro 2033
domac1986 kaže...

evo Švabe su napravili test kako igra izgleda kada se uključi tesselacija i ona 2. opcija depth nešto... iskreno očekivao sam više... teselacija mi se svidjela možda kod onog mede i kod onih torbi, u ostalome ni ne primjeti se skoro

http://www.gamestar.de/hardware/praxis/technik-check/2313602/special_directx_11_in_metro_2033.html

Mislim da je vizualna razlika premala s obzirom na to koliki udarac na performanse ima.

3D Designer
15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

pa mozda bi prebacio na ruski zato sta se uklapa u igru i dosta je atmosfera podignuta samim ruskim, a uvijek mozes stavit titlove na engleski pa razumijes... mislim da je moje misljenje ovdje uvazenije od tvojega.. Belji se

sigurno je  (ovo boldano)

a ja sam prebacio na ruski ali mi onda glupo što moram čitati titlove pa ne mogu obraćati pozornost na radnju i sitne stvari koje igru čine ljepšom

17 godina
dery kaže...

1. U local discu na koji ste instalirali igru ( C:/THQ/Metro2033 ), u folderu od igre nači čete file koji se zove USER.CFG...Preimenujte taj file ( desni klik-rename ) u USER.TXT

2.Sad idite u Local Disc C: / Users / Vaše Ime / Local / 4A Games / Metro 2033 i tamo čete nači isto file po imenu USER.CFG...Taj file OBRIŠITE...

3.Sad pokrenite igru

nakon šta san uradija ovo,igra se ne može pokrenit,te se monitor prebacija na nižu rezoluciju tako da neču ništa dirat,nema sriće ide ponovna instalacija

Nisam siguran za XP...možda je do OS-a problem

We are nothing but the stones to pave the way...
15 godina
neaktivan
Metro 2033

evo gdje sam ja zapeo

kako se riješiti ovog čudovišta

ispucam mu cijeli rafal u glavu neće da ga ubije

bježim od njega,ulovi me i ukolje

nikako da ga se riješim

kako ste vi prešli ovaj nivo ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
patch123 kaže...

evo gdje sam ja zapeo

nikako da ga se riješim

Joj... mučio sam se na tom dijelu... Teško ga je ubiti, najbolje hit&run tehnikom, on te može pratiti u stopu ali sporo se kreće kroz okvire od vrata pa ga par puta nožem derni i bježi u najbližu prostoriju i tako ponavljaj

Šta je najgore, bit će ti 2-3 takva na tom dijelu...

3D Designer
16 godina
neaktivan
patch123 kaže...

evo gdje sam ja zapeo

nikako da ga se riješim

Jedan jedini savjet: TRČI!!!! Smijeh

Ja sam se samo s prvim borio jer mi je trebao onaj filter, što se ostalih tiče, radije trči, svima se možeš na nekom određenom mjestu skriti, a nekada i sami odustanu i prestanu te loviti.

Uff kad se sjetim tog dijela.... Nikad više.

No one gets left behind.
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Ja sam se samo s prvim borio jer mi je trebao onaj filter, što se ostalih tiče, radije trči, svima se možeš na nekom određenom mjestu skriti, a nekada i sami odustanu i prestanu te loviti.

ma trčim ja ali me idiot stigne xD

stjera me u kut i onda me zakolje xD

16 godina
neaktivan
patch123 kaže...
thuglife kaže...

stjera me u kut i onda me zakolje xD

Gledaj kompas konstantno, razbijaj vrata i nikad, ali baš nikad ne stoj na mjestu, po ovim screnovima koje si stavio, ovo je onaj dio poviše glavne sobe, gdje se obračunaš sa prvim libraryanom, nasred te prostorije gore imaš jednu malu sobicu u kojoj ti ne može ništa, stani tu, neka lik ode, onda izađi i samo trči prema vratima na drugom kraju prostorije ( mislim da je u pitanju nekakvo okno lifta ).

No one gets left behind.
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.3.2010 17:42 (thuglife).
17 godina
neaktivan
Metro 2033

Evo prešao i ja igru.

Igra mi je izvrsna ima neke svoj mane koje su fakat mogli popraviti ali ok.

Kraj , pa mogli su malo više mašte upotrijebiti , nekak mi je bzv kad moraš ubiti DO i dio vezan  za mentalni poremečaj lika :) .

Sve u svemu super igra , nema šta.

Ne znam kaj da napišem !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WItcher kaže...

Evo prešao i ja igru.

Kraj , pa mogli su malo više mašte upotrijebiti , nekak mi je bzv kad moraš ubiti DO i dio vezan  za mentalni poremečaj lika :) .

Ne znam dal ste skužili ,ali Artyom zapravo nema tijelo,pogledajte dolje i ne budete vidli niti noge niti tijelo.

emerik
17 godina
neaktivan
emerik kaže...
WItcher kaže...

Evo prešao i ja igru.

Ne znam dal ste skužili ,ali Artyom zapravo nema tijelo,pogledajte dolje i ne budete vidli niti noge niti tijelo.

Da al to nije sve , on mimikom "govori".

Ne znam kaj da napišem !
16 godina
neaktivan
emerik kaže...
WItcher kaže...

Evo prešao i ja igru.

Lol, nema ni jedan lik u CODu noge pa nikome ništa, no stvarno je zanimljivo, kao što Witcher kaže, da netko svako malo sa njim priča, a on samo šuti.

No one gets left behind.
16 godina
neaktivan
Metro 2033

Artyomovo tijelo se vidi jednom kada dođete u Polis i pričate sa onim Millerom.

Ali ni riječi ne kaže u cijeloj igri.

Ja sam baš jutros prošao taj dio u knjižnici, sada sam u D6 sektoru.

Ja sam ih uspio sve ubiti, ali za svakoga treba cca 10-ak metaka iz shotguna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
patch123 kaže...
thuglife kaže...

stjera me u kut i onda me naguzi

??????

:D

www.gamevirt.co.cc Raj za gamere
15 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...

Artyomovo tijelo se vidi jednom kada dođete u Polis i pričate sa onim Millerom.

Ali ni riječi ne kaže u cijeloj igri.

Ja sam baš jutros prošao taj dio u knjižnici, sada sam u D6 sektoru.

Ja sam ih uspio sve ubiti, ali za svakoga treba cca 10-ak metaka iz shotguna.

također

prešao sam ono sa čudovištima i sad sam na početku 6.chaptera

15 godina
neaktivan

Itko uspio ostvariti alternativni završetak?

P.S. Knjiga danas naručena sa Amazona, valjda će stići do kraja tjedna :) Obavezno vam postam slike da vidite kakva je.

16 godina
neaktivan
Metro 2033

Ja sad igram ponovo da ostvarim alternativni kraj.

3D Designer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Kakav alternativni kraj? Mislio da postoje samo dva, a oba se mogu odigrati ukoliko se nakon prelaska loada zadnji checkpoint te odigra drugačije.

Što postoji neki treći?

No one gets left behind.
16 godina
neaktivan
Metro 2033

Sad sam gledao na youtubu i skuzio da postoje 2 endinga. Ja sam ocito dobio onaj "bad", ko ih je*e treba ih sve ubit >:). Najbolje da cu ih pustit nakon svega sto sam prezivio.

Steam nick: [HR]Living.Dead[HR] Addajte me svi koji igraju Left 4 Dead 2 i Team Fortress 2.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...
Minoza kaže...

Kakav alternativni kraj? Mislio da postoje samo dva, a oba se mogu odigrati ukoliko se nakon prelaska loada zadnji checkpoint te odigra drugačije.

Što postoji neki treći?

Lol... ja sam našao onaj vodič u kojem piše da kroz cijelu igru moraš nešto raditi...

Ha dobro... svejedno, dobra mi je igra, budem ju još jednom prošao.

Ali bez obzira na kraj, sada igram drugačije, npr. dam onim žicarošima metke pa onda dobijem kratki flash ponekad i tako... Ovo vjerovatno ne utječe na završetak ali prvi puta kada sam prelazio nisam imao te flasheve i nisam se obazirao na te sitnice.

Nekad kada na nekom levelu "zasviraš" gitaru dobiješ flash pa onda na onom "Market" levelu imaš nargilu i možeš se napušiti Belji se, pol tih stvari uopće nisam skužio kada sam prvi put prelazio, sad baš detaljno sve istražujem. Smijeh

Naprosto ima toliko sitnica koje sam propustio da jednostavno moram još jednom odigrati.

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.3.2010 20:40 (Minoza).
17 godina
neaktivan
Metro 2033

Pa bad kraj je zapravo kraj .

Ovako ako ih ne uništiš zapravo nije krraj igre.

Osim toga ti DO  u onim tvoim mentalnim vizijama  govori da te treba ubiti , smaknuti, razderati i kaj onda očekuju pa ..... bad :) .

Samo jedna vrsta može preživjeti .

Svi tvoji najbliži  i svi koji ti vjeruju da ih iznevjeriš i pridružiš se neprijateljima :( .

Ne znam kaj da napišem !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WItcher kaže...

Osim toga ti DO  u onim tvoim mentalnim vizijama  govori da te treba ubiti , smaknuti, razderati i kaj onda očekuju pa ..... bad :) .

Svi tvoji najbliži  i svi koji ti vjeruju da ih iznevjeriš i pridružiš se neprijateljima :( .

Ja i ti imamo isto misljenje. Nema sanse da zive nakon toliko puta kad sam poginio od onih u*ranih balona.

Steam nick: [HR]Living.Dead[HR] Addajte me svi koji igraju Left 4 Dead 2 i Team Fortress 2.
17 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...
WItcher kaže...

Ja i ti imamo isto misljenje. Nema sanse da zive nakon toliko puta kad sam poginio od onih u*ranih balona.

Više sam puta umro braneći sebe odnosno ongo tipa od onih balona nego u svim ostalim dijelovima.

To je fakat teški dio.

Prešal sam ga tako da on puca napred a ja iza .

Ne znam kaj da napišem !
16 godina
neaktivan
Metro 2033

ja bi isto ponovo prelazio da nema onog dijela sa balonima...

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
4Bastard kaže...

Itko uspio ostvariti alternativni završetak?

P.S. Knjiga danas naručena sa Amazona, valjda će stići do kraja tjedna :) Obavezno vam postam slike da vidite kakva je.

Ajde svakako javi kakva je knjiga :D - da li se isplati naručivati :P

15 godina
neaktivan
Metro 2033

evo sad ja i ekipa koljamo ona čudovišta,uvijek zaboravim kako se zovu

i izbaci me na load last checkpoint,pitam se ja zašto

pogledam dolje kad sve mi piše

vladimir is scientist ,not a warrior

you must defend him

LOL

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Metro 2033

Patch, nisi daleko od prelaska, to se i meni jednom dogodilo.
Evo ja upravo prešao igru, zakon je, oduševljen sam.

Sad idem na youtube vidjeti koji je 2. način.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Evo probao sam igru, što se tiče grafike stvarno je predobra, i ništa ne šteka :)

Z-1
17 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Što postoji neki treći?

Postoje samo dva, ali da bi ovaj drugi bio dostupan na kraju moraš biti "dobar" tokom igre.

WItcher kaže...

Zapravo nije. Prema knjizi Artyom skuži da DO u biti samo pokušavaju komunicirati i ne uništi ih

Bajdvej koristi spoiler stil kad pišeš o kraju igre da ne spojlaš igru drugima.

17 godina
Zvonimir Zubić kaže...

Evo probao sam igru, što se tiče grafike stvarno je predobra, i ništa ne šteka :)

lol :) nist ne steka :) pitam se zasto mozda zbog radeona 5850 u kucistu :D

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice