Metro 2033

poruka: 1.253
|
čitano: 216.168
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Metro 2033
thuglife kaže...

Evo ga, novi trailer, posebno me se dojmila atmosfera u prvih par screenova ( ono u onom skoloništu, područje vani... ), totalno pogođen postapokaliptični štih, vidio sam par tehničkih pogrešaka ( puška na tipu u 0:36 ), no vjerujem da će se sve te ispraviti.

Igra me svakim trailerom sve više privlači, a i jasno je da će biti mnogo skriptiranih scena, što mi se također sviđa.

Klik.

Odusevljen sam trailerom.

Nemogu docekat da izade.Cool

Trebalo bi se vise ovakvih igara radit na slicnu temu.

Ako ti je netko svojim postom pomogao,stisni gumb HVALA
17 godina
neaktivan
Metro 2033

Ekipa, evo 3 gameplay videa sa xboxa...

EDIT

A evo i nešto screenova...

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 9:17 (Danny_HR).

1 0 hvala 3
16 godina
Metro 2033

Ovde možete provjerit u kolikom postotku vaš sistem podržava igru.KLIK

Meni je sve 100%.

Kako vidiš jel se ugasi svitlo u živideru ?
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 15:15 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Moram priznati da mi se sat na ruci lika sa kojim ćemo igrati jako svidja :)

Btw. Igru je od danas moguće preordat sa Steama po standarnoj cijeni za sve nove igre -> 50€ no zanimljivo je da se uz preorder dobije besplatna kopija izvrsne igre Red Faction: Guerilla.

Xfire - spartan761 EA Account Nick ( Za Bad Company 2 ) - spartan761 Steam: HR_spartan761
15 godina
neaktivan

Nesto novog Gameplaya ->

Jeste li uzbuđeni? :D

Xfire - spartan761 EA Account Nick ( Za Bad Company 2 ) - spartan761 Steam: HR_spartan761
16 godina
protjeran
4Bastard kaže...

Nesto novog Gameplaya ->

:D omg predobro jako mi se sviđaju oruzja

BUCKETHEAD /// http://companyofheroesonline.tumblr.com/
16 godina
4Bastard kaže...

Nesto novog Gameplaya ->

Napucavanje izgleda vrlo dobro.

Bez sumnje,ovo ce biti prava igra,konkurencija Falloutu.

Nemate pojma kolko ovu igru zeljno iscekujem.Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2010 19:53 (luckyluke).
15 godina
neaktivan

Ne vise od mene... Namigiva

Sad taman igram Call Of Pripyat, nadam se da ću ga stić proći do izlaska igre :)

17 godina
neaktivan
Ovo izgleda pre*ebeno.

Hvala na linku!
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina
Danny_HR kaže...
Ovo izgleda pre*ebeno.

Hvala na linku!

Tko bi rekao da Ukrajinski developeri mogu napraviti tako nesto dobro Namigiva

16 godina
neaktivan
4Bastard kaže...

Nesto novog Gameplaya ->

Us*o sam se...sve lagano, mirna atmosfera i onda odjednom...

igrica izgleda odlično, naći će mjesta na mom hdd-u, samo mi je žao što neću imati dx11 grafu...

16 godina
stipica_zd kaže...
4Bastard kaže...

Nesto novog Gameplaya ->

Us*o sam se...sve lagano, mirna atmosfera i onda odjednom...

igrica izgleda odlično, naći će mjesta na mom hdd-u, samo mi je žao što neću imati dx11 grafu...

Ne vjerujem da ce biti povelike razlike izmedu DX10/DX11.

Pogledaj kakav je slucaj bio sa STALKER-om i DiRT-om 2.

STALKER uopce ne izgleda kao DX11 igra,DiRT2 ima nekih poboljsanja u DX11 inacici ali to je nedovoljno

da bi se kupovala nova grafa.

DX11 je tek zapoceo svoj "zivot"i trebat ce mu vremena da se razvije.

16 godina
protjeran

STALKER uopce ne izgleda kao DX11 igra,DiRT2 ima nekih poboljsanja u DX11 inacici ali to je nedovoljno

tak ce bit i sa dx12 sve manje i manje razlike u grafici 

BUCKETHEAD /// http://companyofheroesonline.tumblr.com/
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2010 22:04 (hrvatskafarkasevec).
16 godina
hrvatskafarkasevec kaže...

tak ce bit i sa dx12 sve manje i manje razlike u grafici 

Pa rađe s DX10 i više fps-a nego boljom fizikom vode (Belji se) s DX11..

Pošaljite SMS sadržaja HAITI na 67677 i osigurajte mjesec dana pitke vode za jedno dijete na Haitiju!!!
17 godina
Metro 2033

Evo vam PC zahtjevi : http://www.hcl.hr/vijesti-metro-2033-pc-zahtjevi-3899-17.html

Ja stvarno ne znam koji je njima ku***...Takve zahtjeve za igru koja izgleda prosječno, 20% bolje od STALKERA...Ja stvarno ne znam koga to oni zapošljavaju....

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.

0 0 hvala 0
15 godina
Metro 2033

Ma smiješni su,ako je ovo istina presmješni su

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Metro 2033

Umrit ću od smijeha šta su stavili pod optimalne zahtjeve:corei7 i još luđe gtx480 koja još ne postoji hahahah...

Ovce moje mirujte u toru eto mene stižem na motoru
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Ad4pt3r kaže...

Evo vam PC zahtjevi : http://www.hcl.hr/vijesti-metro-2033-pc-zahtjevi-3899-17.html

Ja stvarno ne znam koji je njima ku***...Takve zahtjeve za igru koja izgleda prosječno, 20% bolje od STALKERA...Ja stvarno ne znam koga to oni zapošljavaju....

oni nisu normalni,core i7, gtx 480 (ok,samo zbog DX11 ali.... pa postoji i ATI/AMD) i SSD, za jednu igru koja (koliko sam ja shvatio) ce se pretezno odvijati u zatvorenim lokacijama!

JESUS SAVES!!!
16 godina
Metro 2033

Ali koje je to besramno reklamiranje intela i nvidie.Ma ići će to dobro na dosta slabijim makinjama.Jedino ako je totalno neoptimizirano onda neče pomoći ni mada faka makinja.

Ovce moje mirujte u toru eto mene stižem na motoru
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Metro 2033

Prvo ovi zahtjevi su obična budalaština (nešto u stilu onoga s Crysisom sam uvećano nekoliko puta)

GTX 480 hahahahahahaha

Ili možda igru planiraju tek za zimu ili pocetak slijedeće godine

Po onom treileru igra ce morati imati zarazan gameplay i općenito bit zabavna jer koliko se vidi jedini okoliš će biti taj tunel i zatvoreni prostori.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Metro 2033

bah, ne vidim zasto jedan quad ne bi bio dovoljan za optimalno igranje...koliko je do sada igara koje iskoristavaju u potpunosti ''obican'' quad..uostalom 3D ne smatram optimalnim igranjem :P

Nobody expects the Spanish inquisition!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Metro 2033

Stalker sam probao (originalan nastavak) i nije mi se svideo, a koliko vidim ni nastavci nisu bolji. Koliko god on bio grafički zahtevan grafika mi se činila "sirovom", barem je to moj subjektivan dojam igre. Znači, vizuelno nije opravdavao svoju zahtevnost.

Metro 2033., barem po trailerima, se čini da će opravdati računarsku snagu stroja na kojem se izvodi, ali mi je ipak krivo što velik broj igara igra na sigurno sa grafikom u igrama i postepeno ju nadograđuju sa vremenom (i sa mainstream hardverom), i time daju vremena samim korisnicima da prate trend bez da moraju da iskeširaju tri plate na novi stroj samo kako bi igrali igru onako kako ju je developer zamislio, dok neke igre kao STALKER, Crysis ili Metro 2033. ubrzavaju evoluciju hardvera i "teraju" igrače da priskoče prijenavedenom keširanju zadnje kune ili gledanju slideshowa na ekranu uveravajući sebe da se praćenje piksela koji se kreću brzinom manjom od brzine svetlosti isplati.

Metro 2033. će podržavati i 3D Vision, pa će za "potpuno" iskustvo biti potrebne 3D naočale i 120 Hz televizor.

If you play a Windows. installation disk backwards, a Satanic voice commands you to kill puppies! - Oh come on, that's nothing. If you play it forwards, it installs Windows
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.2.2010 14:49 (Quark).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Metro 2033

Ma budalaštine. Mogli su stavit kao optimalno i19, GTX880, 16GB memorije 3xSSD, obavezno neko kućište od 1600 kuna radi boljeg protoka zraka i Windows 8 koji će imat dx12!!

Pa kako oni mogu reći da je GTX480 optimalna kartica, a još ne postoji?! Šta je njima nVidia poslala specijalne primjerke da testiraju igru?!

Čisti marketnig za Intel i nvidiu. Mogu se kladit da će ekipa sa Phenomom II i 5859/5870 uživat u svim čarima igre. A ako ne onda je igra neoptimizirano smeće.

Znači sa tim 3d Visionom i monitorom, trebat će ti kompjuter od 25000 kuna za "optimalno" uživanje u igri? Onda neka sačekaju sa izdavanjem...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.2.2010 14:50 (doktor1).
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
Quark kaže...

Metro 2033., barem po trailerima, se čini da će opravdati računarsku snagu stroja na kojem se izvodi, ali mi je ipak krivo što velik broj igara igra na sigurno sa grafikom u igrama i postepeno ju nadograđuju sa vremenom (i sa mainstream hardverom), i time daju vremena samim korisnicima da prate trend bez da moraju da iskeširaju tri plate na novi stroj samo kako bi igrali igru onako kako ju je developer zamislio, dok neke igre kao STALKER, Crysis ili Metro 2033. ubrzavaju evoluciju hardvera i "teraju" igrače da priskoče prijenavedenom keširanju zadnje kune ili gledanju slideshowa na ekranu uveravajući sebe da se praćenje piksela koji se kreću brzinom manjom od brzine svetlosti isplati.

Metro 2033. će podržavati i 3D Vision, pa će za "potpuno" iskustvo biti potrebne 3D naočale i 120 Hz televizor.

Mislim da nije pošteno prema korisnicim da moraju svakih 3 mjeseca plaćati 1000 eura isključivo i samo da bi igrali igre. Crysis igram na svojoj konfi bez problema (ne patim baš za 500 fps-a, ne igram COD MW2 online pa da mi to igra neku ulogu niti me ne zanima dali cvijet izgleda kao cvijet ako je gameplay smeće.

3D mi je glupost tj prežvakavanje stare ideje na novijoj tehnologiji

doktor1 kaže...

Ma budalaštine. Mogli su stavit kao optimalno i19, GTX880, 16GB memorije 3xSSD, obavezno neko kućište od 1600 kuna radi boljeg protoka zraka i Windows 8 koji će imat dx12!!

Pa kako oni mogu reći da je GTX480 optimalna kartica, a još ne postoji?! Šta je njima nVidia poslala specijalne primjerke da testiraju igru?!

Čisti marketnig za Intel i nvidiu. Mogu se kladit da će ekipa sa Phenomom II i 5859/5870 uživat u svim čarima igre. A ako ne onda je igra neoptimizirano smeće.

Znači sa tim 3d Visionom i monitorom, trebat će ti kompjuter od 25000 kuna za "optimalno" uživanje u igri? Onda neka sačekaju sa izdavanjem...

Mislim da ce i moja konfa biti dosta za bar nekih 50-60 fps (meni dosta) kao i sve igre koje su izašle do sada. Igram na 1440*900 rezoluciji.

Ako je sve to istina biti će teški FAIL

16 godina
Ad4pt3r kaže...

Ovo mora da je teža zayebancija.

Pa tko to na ovom planetu će je moći igrati na max.detaljima?!Iznenađen

17 godina
Metro 2033

Onda mora da će biti drastična razlika u grafici na konzoli i na PC-u!!

Jer ako igra bude isto izgledala na Xboxu i "optimalnoj" kanti od 20000 kuna treba sa malo puno zapitat šta oni to pobogu rade!

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.2.2010 15:08 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
wyks kaže...
Quark kaže...

Mislim da nije pošteno prema korisnicim da moraju svakih 3 mjeseca plaćati 1000 eura isključivo i samo da bi igrali igre. Crysis igram na svojoj konfi bez problema (ne patim baš za 500 fps-a, ne igram COD MW2 online pa da mi to igra neku ulogu niti me ne zanima dali cvijet izgleda kao cvijet ako je gameplay smeće.

3D mi je glupost tj prežvakavanje stare ideje na novijoj tehnologiji

Možda me nisi dobro shvatio. Moje mišljenje je da je loša situacija sa igrama gde manji broj igara pravi velike iskorake u kratkom vremenu u vidu hardverskih zahteva i time opterećuju korisnike na kupovinu novog (i skupog) high-end hardvera.

Za 3D se ne mogu složiti. Probao sam ga (gledajući trailere i statičke slike) i mogu reć da uvelike menja (na bolje) doživljaj sadržaja koji se gleda.

If you play a Windows. installation disk backwards, a Satanic voice commands you to kill puppies! - Oh come on, that's nothing. If you play it forwards, it installs Windows
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.2.2010 15:11 (Quark).
17 godina
protjeran
ne razumijem kako si mogao iz trailera i screenova vidjeti kako 3D mijenja doživljaj
Nobody expects the Spanish inquisition!
17 godina
Quark kaže...

Možda me nisi dobro shvatio. Moje mišljenje je da je loša situacija sa igrama gde manji broj igara pravi velike iskorake u kratkom vremenu u vidu hardverskih zahteva i time opterećuju korisnike na kupovinu novog (i skupog) high-end hardvera.

Za 3D se ne mogu složiti. Probao sam ga (gledajući trailere i statičke slike) i mogu reć da uvelike menja (na bolje) doživljaj sadržaja koji se gleda.

Da s time se slažem

Mislim danas grafičke kartice se unaprijeđuju čisto zbog igara i zbog toga me smeta da se po  tim objavama o preporučenim konfiguracijama računalo mora kupovati svako godišnje doba.

Čisto napuhavanje od strane proizvođača kartica.

Meni je glupost pompa oko 3D jer je sve započelo s 3D filmovima u zadnje vrijeme posebice Avatarom, pa sad odjedanput sve treba biti 3D iako je ideja još iz 1890.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.2.2010 15:19 (wyks).
17 godina
neaktivan
PsychoticBaklava kaže...
ne razumijem kako si mogao iz trailera i screenova vidjeti kako 3D mijenja doživljaj

Čekaj malo, probao si 3D, znaš kako funkcioniše i ravnodušan si. U redu, ali ako nisi probao ne vidim kako možeš davati pretpostavke. Priznajem, dojam nije nešto posebno, i najiskrenije nadao sam se nečemu više, ali kako izgleda igra mogu samo pretpostavljat.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice