Metro 2033

poruka: 1.253
|
čitano: 215.940
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Metro 2033
Riker kaže...

Hm, 'kasniš' jednu godinu..Igra nije više nova, čeka se nastavak {#}

Ma igra je ispred vremena {#},  jedva čekam nastavak

14 godina
protjeran

Evo po mojoj tradiciji, ja ko padobranac: oce se nastavak zvati Metro 2034?

Nastavak knjige Metro 2033 je Metro 2034 pa bi bilo logicno i kad bi trebao izaci?

eee...kuda ovaj svijet ide...
17 godina
Metro 2033

Use google

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Granny kaže...

Evo po mojoj tradiciji, ja ko padobranac: oce se nastavak zvati Metro 2034?

Nastavak knjige Metro 2033 je Metro 2034 pa bi bilo logicno i kad bi trebao izaci?

Hoće, postoji i roman 2034, kao nastavak veoma poznatog romana 2033 ( u Rusiji, ne na ovim prostorima ), po kojem je i sama igra rađena.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
16 godina
neaktivan
Metro 2033

Nešto dolazi, sad, jeli to DLC ili novi dio, nezna se.

LINK

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Metro 2033

E,može meni neko prepricat Metro 2033 pricu? o igrici slušam vec otkad je izašla,surfam po netu u nadi da cujem o igrici,kao,o cemu se radi,koja oružja imam,kakvi su mi neprijatelji u igrici....{#}

obicno ne gnjavim druge s ovim glupostima,al ova igrica me ful zanima....{#}pliiz da mi odgovorite {#}

PsYhO

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
metro 2033-vac kaže...

E,može meni neko prepricat Metro 2033 pricu? o igrici slušam vec otkad je izašla,surfam po netu u nadi da cujem o igrici,kao,o cemu se radi,koja oružja imam,kakvi su mi neprijatelji u igrici....{#}

obicno ne gnjavim druge s ovim glupostima,al ova igrica me ful zanima....{#}pliiz da mi odgovorite {#}

Zašto je ne odigraš onda?

Guglaj Metro 2033 recezija i dobit ćeš odgovore na sve što te zanima.

14 godina
protjeran

nemogu je odigrati jer trenutacno je bas i nema na tržištu,ali i da je ima,nisam baš pri novcu..kupio sam si stan tako da sad treba puno raditi za novac

PsYhO
16 godina
neaktivan
metro 2033-vac kaže...

nemogu je odigrati jer trenutacno je bas i nema na tržištu,ali i da je ima,nisam baš pri novcu..kupio sam si stan tako da sad treba puno raditi za novac

Pogledaj ovu stranicu, naći češ apsolutno sve što te zanima, od priče, likova, oružja, lokacija.

LINK

15 godina
neaktivan
Metro 2033

Evo sad sam prešao igru i pre dobra mi je!

Grafika i gameplay stvaraju predobru atmosferu, a tu je i priča koja je dosta mistična i tumorna. Vidi se da su se stvarno potrudili na detaljima i okoliš se zbilja čini živ.

Jednostavno morate odigrati!

9/10 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Metro 2033

Zašto mi nema benchmarka u direktoriju a ni u igri,

jel trebam inst update ili...

uglavnom 1680X1650 na very high sa dx11 i physix on bez stopanja.... ;)

Pro Deo Et Patria
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
spartak17 kaže...

Zašto mi nema benchmarka u direktoriju a ni u igri,

jel trebam inst update ili...

uglavnom 1680X1650 na very high sa dx11 i physix on bez stopanja.... ;)

Trebaš kupiti original, ja ga imam kod sebe (Steam verzija), a s piratskom verzijom nemam. Treba neki patch valjda ali ja ti ne mogu pomoći u tome.

Uglavnom mislim da 50kuna nije puno dati za igru koja od piratske verzija pruža preko 40 achviementa, dodatni besplatni DLC, sve zadnje nadogradnje, i čak nešto bolje perfomanse u usproedbi sa piratskom.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.7.2011 13:59 (Ranko Kukumar).
15 godina
neaktivan
Metro 2033

imam jedan problem s metro 2033 kad pokrenem igru pojavi mi se ovo:

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

u redu je riješio sam problem trebao sam instalirati microsoft visual c++ redistrutable i sve radi ok

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Metro 2033

Metro 2033 je na akciji 75% dole, sada košta 2.5E do sutra.

http://store.steampowered.com/app/43110/

Po meni se svakako isplati uzeti čak ako ste i odigrali prije, dobijete 40-ak achivementa, Ranger DLC Pack, + nadogradnji i patcheva koji ispravljaju dosta bugova i perfomanse.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Molim forumaša Penryna da ne odgovara na moje poruke jer nema potrebe buduci da ga ignoriram.

1 0 hvala 2
17 godina
Ranko Kukumar kaže...

Po meni se svakako isplati uzeti čak ako ste i odigrali prije, dobijete 40-ak achivementa, Ranger DLC Pack, + nadogradnji i patcheva koji ispravljaju dosta bugova i perfomanse.

Evo upravo kupio pa za 18 kuna pre dobra igra :P makar je kao sto ti kazes samo sp i vjerojatno cu je opet odigrati :)

16 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Po meni je sramota što se ovakva igra spušta na 2.5 eura.

14 godina
neaktivan

Po meni je sramota tko sad ne želi ni dati tih 2E, a vidim da ih gore ima pa stišću TD. Sramota, samo da je ukrasti.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Molim forumaša Penryna da ne odgovara na moje poruke jer nema potrebe buduci da ga ignoriram.
14 godina
neaktivan
Metro 2033

sta je moguce da zahtjeva preko 1gb rama?kad igram i izadjem u win na afterburneru je zauzece mem od grafe nekad 800mb nekad 1gb,nije li to puno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Metro 2033

Igra je jako zahtjevna i to je to.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Igra je jako zahtjevna i to je to.

Da slazem se nego me ubija u pojam da sam uzeo grafu pred mjesec dana a jedna igra koja je stara skoro godinu je cijedi,ah

14 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Kako kupujete preko steama,nisam nikad pa neznam

16 godina
neaktivan
Metro 2033

Ima li itko od vas problem sa rušenjem igre?

Svaki put kad uđem u opcije se sruši.

Zna netko u čemu je problem?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
marko227 kaže...

Ima li itko od vas problem sa rušenjem igre?

Svaki put kad uđem u opcije se sruši.

Zna netko u čemu je problem?

epilepsija{#}

14 godina
neaktivan
Metro 2033

kud nevidi prije ovo sad je-  6.66e no ipak sam ga ubo.. must have za tu mizernu lovu..

xfact
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 21:02 (=xfact=).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Metro 2033

Napokon sam dočekao i taj dan! {#} Pronašao sam Metro 2033 (knjigu) u knjižari (sada ne znam da li je Školska knjiga ili VBZ {#}), i to prevedenu s ruskog (na hrvatski naravno). Bio sam sretan kao malo djete kad sam je uzeo u ruke {#} I to za samo 149kn... Obavezno kupujem ovih dana.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Metro 2033

u nadolazecim mjesecima sprema se nastavak pa sam napokon odlucio zaigrati i prvi dio koji sam (bespotrebno) zanemario. obzirom da imam nesto iskustva u fps-ima okurazio sam se na hard iskusati igru ali kako to vec biva u igrama koji granice sa znanstvenom fantastikom, igra postaje suvise nerealna. ispucam pola sazera u protivnika i on legne na pod, ja odem na drugi kraj prostorije kad ono baja se dize i opali rafal po meni. ugl. da skratim pricu istrosio sam svu municiju u onom pocetnom smg-u (3 sazera) da bih ubio cak dvojicu neprijatelja (ljudskih) . amazing

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Metro 2033

Ja sam cita da na vecim tezinama je dosta realan dmg koji ti nanosis i koji se tebi nanosi. Mozda se to onda odnosilo na onaj Ranger (hardcore) mod{#}. Inace igra je bila awesome, osim jednog dijela zbog kojeg mi se i ne da ponovno prelazit, a to je onaj u komunistickom/nazi kampu. Grozan, grozan level, da su ga nadomjestili nekim sa cudovistima presa bi je sigurno jos 1 put, ovako mi se ne da to mucenje ponovno prilazit

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Metro 2033

zanima me da li igra podržava windows xp???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Metro 2033

Da, ima dx9.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice