Hm, 'kasniš' jednu godinu..Igra nije više nova, čeka se nastavak
Ma igra je ispred vremena , jedva čekam nastavak
Hm, 'kasniš' jednu godinu..Igra nije više nova, čeka se nastavak
Ma igra je ispred vremena , jedva čekam nastavak
Evo po mojoj tradiciji, ja ko padobranac: oce se nastavak zvati Metro 2034?
Nastavak knjige Metro 2033 je Metro 2034 pa bi bilo logicno i kad bi trebao izaci?
Use google
Evo po mojoj tradiciji, ja ko padobranac: oce se nastavak zvati Metro 2034?
Nastavak knjige Metro 2033 je Metro 2034 pa bi bilo logicno i kad bi trebao izaci?
Hoće, postoji i roman 2034, kao nastavak veoma poznatog romana 2033 ( u Rusiji, ne na ovim prostorima ), po kojem je i sama igra rađena.
E,može meni neko prepricat Metro 2033 pricu? o igrici slušam vec otkad je izašla,surfam po netu u nadi da cujem o igrici,kao,o cemu se radi,koja oružja imam,kakvi su mi neprijatelji u igrici....
obicno ne gnjavim druge s ovim glupostima,al ova igrica me ful zanima....pliiz da mi odgovorite
E,može meni neko prepricat Metro 2033 pricu? o igrici slušam vec otkad je izašla,surfam po netu u nadi da cujem o igrici,kao,o cemu se radi,koja oružja imam,kakvi su mi neprijatelji u igrici....
obicno ne gnjavim druge s ovim glupostima,al ova igrica me ful zanima....pliiz da mi odgovorite
Zašto je ne odigraš onda?
Guglaj Metro 2033 recezija i dobit ćeš odgovore na sve što te zanima.
nemogu je odigrati jer trenutacno je bas i nema na tržištu,ali i da je ima,nisam baš pri novcu..kupio sam si stan tako da sad treba puno raditi za novac
nemogu je odigrati jer trenutacno je bas i nema na tržištu,ali i da je ima,nisam baš pri novcu..kupio sam si stan tako da sad treba puno raditi za novac
Pogledaj ovu stranicu, naći češ apsolutno sve što te zanima, od priče, likova, oružja, lokacija.
Evo sad sam prešao igru i pre dobra mi je!
Grafika i gameplay stvaraju predobru atmosferu, a tu je i priča koja je dosta mistična i tumorna. Vidi se da su se stvarno potrudili na detaljima i okoliš se zbilja čini živ.
Jednostavno morate odigrati!
9/10
Zašto mi nema benchmarka u direktoriju a ni u igri,
jel trebam inst update ili...
uglavnom 1680X1650 na very high sa dx11 i physix on bez stopanja.... ;)
Zašto mi nema benchmarka u direktoriju a ni u igri,
jel trebam inst update ili...
uglavnom 1680X1650 na very high sa dx11 i physix on bez stopanja.... ;)
Trebaš kupiti original, ja ga imam kod sebe (Steam verzija), a s piratskom verzijom nemam. Treba neki patch valjda ali ja ti ne mogu pomoći u tome.
Uglavnom mislim da 50kuna nije puno dati za igru koja od piratske verzija pruža preko 40 achviementa, dodatni besplatni DLC, sve zadnje nadogradnje, i čak nešto bolje perfomanse u usproedbi sa piratskom.
u redu je riješio sam problem trebao sam instalirati microsoft visual c++ redistrutable i sve radi ok
Metro 2033 je na akciji 75% dole, sada košta 2.5E do sutra.
http://store.steampowered.com/app/43110/
Po meni se svakako isplati uzeti čak ako ste i odigrali prije, dobijete 40-ak achivementa, Ranger DLC Pack, + nadogradnji i patcheva koji ispravljaju dosta bugova i perfomanse.
Po meni se svakako isplati uzeti čak ako ste i odigrali prije, dobijete 40-ak achivementa, Ranger DLC Pack, + nadogradnji i patcheva koji ispravljaju dosta bugova i perfomanse.
Evo upravo kupio pa za 18 kuna pre dobra igra :P makar je kao sto ti kazes samo sp i vjerojatno cu je opet odigrati :)
Po meni je sramota što se ovakva igra spušta na 2.5 eura.
Po meni je sramota tko sad ne želi ni dati tih 2E, a vidim da ih gore ima pa stišću TD. Sramota, samo da je ukrasti.
sta je moguce da zahtjeva preko 1gb rama?kad igram i izadjem u win na afterburneru je zauzece mem od grafe nekad 800mb nekad 1gb,nije li to puno?
Igra je jako zahtjevna i to je to.
Igra je jako zahtjevna i to je to.
Da slazem se nego me ubija u pojam da sam uzeo grafu pred mjesec dana a jedna igra koja je stara skoro godinu je cijedi,ah
Kako kupujete preko steama,nisam nikad pa neznam
Ima li itko od vas problem sa rušenjem igre?
Svaki put kad uđem u opcije se sruši.
Zna netko u čemu je problem?
Ima li itko od vas problem sa rušenjem igre?
Svaki put kad uđem u opcije se sruši.
Zna netko u čemu je problem?
epilepsija
kud nevidi prije ovo sad je- 6.66e no ipak sam ga ubo.. must have za tu mizernu lovu..
Napokon sam dočekao i taj dan! Pronašao sam Metro 2033 (knjigu) u knjižari (sada ne znam da li je Školska knjiga ili VBZ
), i to prevedenu s ruskog (na hrvatski naravno). Bio sam sretan kao malo djete kad sam je uzeo u ruke
I to za samo 149kn... Obavezno kupujem ovih dana.
u nadolazecim mjesecima sprema se nastavak pa sam napokon odlucio zaigrati i prvi dio koji sam (bespotrebno) zanemario. obzirom da imam nesto iskustva u fps-ima okurazio sam se na hard iskusati igru ali kako to vec biva u igrama koji granice sa znanstvenom fantastikom, igra postaje suvise nerealna. ispucam pola sazera u protivnika i on legne na pod, ja odem na drugi kraj prostorije kad ono baja se dize i opali rafal po meni. ugl. da skratim pricu istrosio sam svu municiju u onom pocetnom smg-u (3 sazera) da bih ubio cak dvojicu neprijatelja (ljudskih) . amazing
Ja sam cita da na vecim tezinama je dosta realan dmg koji ti nanosis i koji se tebi nanosi. Mozda se to onda odnosilo na onaj Ranger (hardcore) mod. Inace igra je bila awesome, osim jednog dijela zbog kojeg mi se i ne da ponovno prelazit, a to je onaj u komunistickom/nazi kampu. Grozan, grozan level, da su ga nadomjestili nekim sa cudovistima presa bi je sigurno jos 1 put, ovako mi se ne da to mucenje ponovno prilazit
zanima me da li igra podržava windows xp???
Da, ima dx9.