Metro 2033

poruka: 1.253
|
čitano: 216.356
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Metro 2033

hvala na brrzom odgovoru,,nego na najnizim postavkam jel igriva jel kolko losa grafika???

17 godina
controlor666 kaže...

hvala na brrzom odgovoru,,nego na najnizim postavkam jel igriva jel kolko losa grafika???

pa nije bas za uzivati

15 godina
neaktivan
Metro 2033

Kako uninstall igru? Nema je u add or remove programs... Neodlučan

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Metro 2033

Evo ako neko ima problema sa porukom: X3DAudio1_7.dll is missing, zu je rijesenje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
kad uđem mogu biti u igri nekig 5 secundi i onda send error report mi dođe ša ću
16 godina
neaktivan
tarankula kaže...
kad uđem mogu biti u igri nekig 5 secundi i onda send error report mi dođe ša ću

ako imaš ati, instaliraj physx koji bi trebao bit u folderu gdje je i instalacija igre, ili ga skini s neta

15 godina
protjeran
PA VIDIŠ NA moj pc da imam nvidia gtx285
16 godina
neaktivan
Metro 2033

pa ista stvar i ako imaš nvidiu, instaliraj taj physx koji je u folderu instalacijskom, već je puno ljudi imalo takav problem, uključujući i mene, i nakon instalacije radi

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
evo ja izbriso phisyx koji sam imao i instalirao sam ovaj koji je došao uz igru i opet isti belaj
15 godina
protjeran
a vjerujte mi ljudi kad uđem u igru,ma bilo gdje mislim bilo koji menu da je otvoren ono mi izbaci iz igre za nekih 4-5 sekundi.
Kao da je negdje namješteno da mi izađe iz igre
16 godina
neaktivan
Metro 2033

meni je također ulazilo u igru, i nakon 5 sekundi izašlo, onda sam instalirao sve iz instalacijskog foldera, od physxa do directxa i radilo je

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
a jesi li ti na xp-u ili na w7,jer onaj dx11 nema šanse da se instalira na xp,a onaj drugi sam instaliro i physix ma sve sam probao,daj molim te pomozi mi
16 godina
neaktivan
tarankula kaže...
a jesi li ti na xp-u ili na w7,jer onaj dx11 nema šanse da se instalira na xp,a onaj drugi sam instaliro i physix ma sve sam probao,daj molim te pomozi mi

Moja preporuka je da instaliraš sve pakete koji dolaze sa igrom, ako je tamo dx11 onda instaliraj i to, jer iako nećeš moći uključiti dx11 možda je u tom paketu datoteka potrebna za normalan rad igre...

Uostalom, nakon što instaliraš sve što je predviđeno za instalaciju uz igru, ako i dalje ne radi barem si suzio lepezu mogućih uzroka problema.

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.6.2010 20:38 (Minoza).
15 godina
protjeran
eo stavio sedmicu javim kasnije dali je uspjelo
16 godina
protjeran

Evo prešao sam i ja Metro 2033, i mogu reći da mi je igra predobra,grafika je odlična,priča je isto dobra... Što se tiče zahtjevnosti; dosta je zahtjevna meni se držalo od 15-60 fps, prosjek je bio 20-25,sve maxed out,znači DX11 i sva ostala sranja do kraja...

15 godina
protjeran
evo samo da kazem da w7 rula,odma radi metro 2033,hvala svim ljudima
16 godina
neaktivan
Robi959 kaže...

Evo prešao sam i ja Metro 2033, i mogu reći da mi je igra predobra,grafika je odlična,priča je isto dobra... Što se tiče zahtjevnosti; dosta je zahtjevna meni se držalo od 15-60 fps, prosjek je bio 20-25,sve maxed out,znači DX11 i sva ostala sranja do kraja...

Nekako mi je teško u ovo povjerovati. Izlanuo se

Ne bih ništa rekao da nisam i sam iskusio kako ide na tim postavkama.

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
15 godina
protjeran
eo imeni na dx 10 ide sve na fulu,malo se osjeti kao usporeno,nemam fraps,ali kasnije ga stavim pa vam javim koliko frapova dobijem
15 godina
odjavljen
Robi959 kaže...

Da nije prosjek bio 2-2,5FPS-a jer si vjerovatno jednu decimalu pogrješio...

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali
17 godina
Robi959 kaže...

Baš to, sam kaj sam ja sa ovom konfom sta imam + jos kad sam imo hd5970 mogo igrat na sve full ono ne, tj sve je bilo ne igrivo na 1920 x 1200 rezi tak da sve ovo kaj velis objesim macku o rep

16 godina
protjeran
Minoza kaže...
Robi959 kaže...

Pogledaj konfiguraciju,pa ćeš znat!!!!!!!!!!! 5770 je OC-ana, PROCESOR OC- 3,0, 2 gb RAM 1333 mhz, rezolucija 1440x900 ! A ti moš vjerovat ako oš,ak neš nemoraš,ja sam napiso kako mi je bilo

16 godina
neaktivan
Robi959 kaže...
Minoza kaže...
Robi959 kaže...

Pogledaj konfiguraciju,pa ćeš znat!!!!!!!!!!! 5770 je OC-ana, PROCESOR OC- 3,0, 2 gb RAM 1333 mhz, rezolucija 1440x900 ! A ti moš vjerovat ako oš,ak neš nemoraš,ja sam napiso kako mi je bilo

Pogledaj konfiguraciju pa ćeš znat! Namigiva

OC-ana 5870, proc na 3.6, 1333 zategnut na 6-6-6-21, 1280x1024 i ne ide na max... A ti moš vjerovat ako oš, ak neš nemoraš, ja sam napiso kako je meni bilo i kako mi još uvijek je...

Doduše, ja sam bar postao (mislim u ovom topiku) postavke na kojima sam igrao (slike) te prosječan FPS očitan FRAPS-om, dakle, bar nekakav dokaz, a ti samo pričaš, pa kad je tako kako kažeš, postaj dokaz or it didn't happen...

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.6.2010 17:37 (Minoza).
15 godina
protjeran
Minoza kaže...
Robi959 kaže...
Minoza kaže...
Robi959 kaže...

Pogledaj konfiguraciju pa ćeš znat! Namigiva

OC-ana 5870, proc na 3.6, 1333 zategnut na 6-6-6-21, 1280x1024 i ne ide na max... A ti moš vjerovat ako oš, ak neš nemoraš, ja sam napiso kako je meni bilo i kako mi još uvijek je...

Doduše, ja sam bar postao (mislim u ovom topiku) postavke na kojima sam igrao (slike) te prosječan FPS očitan FRAPS-om, dakle, bar nekakav dokaz, a ti samo pričaš, pa kad je tako kako kažeš, postaj dokaz or it didn't happen...

Da, da, pa on vama laže! Jedini cilj u životu mu je da vam laže na BUGu na kojim mu postavkama ide Metro, to je njemu životni cilj! (*sarcasm*)    Đizs Krajst ljudi, prekrstite se i odite ispovjedati svoj idiotizam svećeniku.......

15 godina
protjeran
pa meni igra ide sve na fulu i 40 frejmova,minimalno 35
16 godina
Metro 2033

Evo upravo sam presao igru, i mogu reci da je jedna od najboljih koje sam uopšte i zaigrao...

Atmosfera, prica, radnja, grafika, ma sve se uklapa kako treba, pa cak i duzina meni odgovara...

Istina je da ima bugova, ali koga briga za to, kad te igra uvuce u sebe i ne ispusta te prije kraja :D

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Trolčuga kaže...

Da, da, pa on vama laže! Jedini cilj u životu mu je da vam laže na BUGu na kojim mu postavkama ide Metro, to je njemu životni cilj! (*sarcasm*)    Đizs Krajst ljudi, prekrstite se i odite ispovjedati svoj idiotizam svećeniku.......

Heh... ne kažem da laže ali ja sam bar postao nekakvu validaciju, očekujem to i od njega zato što on tvrdi nešto što se ne poklapa sa onime dosad viđenim.

tarankula kaže...

Zanimljivo! I... kako ide teselacija na tvojoj grafi? Sorry ali moram biti malo sarkastičan, naprosto kako možeš spominjati ful postavke kada ih niti ne možeš uključiti? OK, Very High dx10 ali ono što kolje FPS su dx11 đinđe, u dx10 više manje svima leti na high end grafama tako da normalno da ti radi dobro na tim postavkama. Robi959 tvrdi nešto drugo i ne vjerujem u to dok ne vidim.

Nemojte me krivo shvatiti ali ne podnosim širenje dezinformacija, kada ja učinim nešto takvo, pokrijem se po ušima i ispričam, netko može na temelju njegovog posta zaključiti da će ta grafa zbilja ganjati M2033 na max i tako dezinformirati ljude. O tome zašto je to loše ovdje neću. Naprosto, kada netko lupi i ostane živ očekujem validaciju, pa nije valjda problem lupiti screen i pustiti FRAPS da malo bencha...?!

Ispričavam se za OT.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.6.2010 20:41 (Minoza).
15 godina
protjeran
ma da meni je dx10,ma ija mislim da je nemoguce da tako dobre rezultate ima sa nakiom grafom
15 godina
neaktivan
tarankula kaže...

dx10...

i meni na 4890 igra ide ebez problema na very high,1600x900

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.6.2010 23:19 (patch123).
15 godina
neaktivan
patch123 kaže...
tarankula kaže...

dx10...

i meni na 4890 igra ide ebez problema na very high,1600x900

lol meni na 3870 i 2gige rama ide na 45-50

koristim samo game booster i tune up turbo mode

A man can remake the world if he has a dream and no facts to cloud his mind.
15 godina
neaktivan
Jormungand023 kaže...
lol meni na 3870 i 2gige rama ide na 45-50

koristim samo game booster i tune up turbo mode

ali ne na very high.

uspoređivati 3870 sa 4890 i gtx285 je smiješno

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice