Medal of Honor (2010)

poruka: 1.590
|
čitano: 308.620
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Najavljen novi Medal of Honor, Medal of Honor bez Talibana, Walkthrough za MOH 2010 Xbox 360
15 godina
protjeran
Medal of Honor (2010)

Evo ako ovaj lik ne koristi aimbota j...i me u š...ak

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.7.2010 19:29 (Kora).

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

čini mi se igra dobro nadam se da če nadmašiti bc2

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Medal of Honor (2010)
Šokac kaže...

čini mi se igra dobro nadam se da če nadmašiti bc2

u sp vrlo lako moguce

u mp niti u najludim snovima

17 godina
Medal of Honor (2010)

Prema očekivanjima. Konzolaška verzija jednostavno je mega zabavnija.

Možda se čak odlučim i da kupim.

Nemam neki konkretan razlog zašto to kažem, jednostavno nekako mi puno više paše igrati na konzoli, nekako mi je to igra baš za kontroler.

Ugl, trebalo mi je rundu-dvije navikavanja, a kasnije su skorovi redom 18-2, 21-4, 20-5... Igrao sam pretežito onaj mod gdje osvajamo objective.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!

3 1 hvala 0
16 godina
moderator
Danny_HR kaže...

Prema očekivanjima. Konzolaška verzija jednostavno je mega zabavnija.

Možda se čak odlučim i da kupim.

Jednom pi*ka,uvijek pi*ka.

Dođem za 20min na vent...

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.7.2010 20:25 (pirat).
17 godina
Medal of Honor (2010)

Kako rulam.

Ownam noobove na svim platformama.

Ušao na pola runde. Ušao na pola runde.

Sad sam se iživio na xbox papcima, sad je red na PC papke. Idem šamarat pi*kice na BC2.

Ponuda - tko je iz ZG, ako želi, pozvan je da proba na xboxu kod mene, pa da usporedi. Ovo je zanimljiva prilika nekome tko bi htio usporediti obe verzije.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.7.2010 20:52 (Danny_HR).

0 0 hvala 0
17 godina
Medal of Honor (2010)

Kako je glupo kaj dvije next-gen konzole ne mogu uzimati skrinse...

Ja možda sad malo nabacim MOH, moj score obično je obrnuti od ovog tvog sa slike Cool

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Armor kaže...

Kako je glupo kaj dvije next-gen konzole ne mogu uzimati skrinse...

Slažem se, totalna debilana i žešći fail.

Da ne mogu snimit video ili uzet screenshot, smatram da su to najosnovnije stvari koje bi gaming stroj trebao imati i to je veliki minus.

Doduše ja mogu oboje preko računala sa xboxom, ali nije mi se dalo spajati pa sam samo ovako na brzinu.

Još jedan VELIKI fail je da ja na xboxu i ti na PS3 ne možemo igrati skupa a sistemi nam se razlikuju u principu samo u imenu. Totalna glupost.

Tko zna, možda jednog dana, sa novom generacijom konzola. Nadam se.

Armor kaže...

Ja možda sad malo nabacim MOH, moj score obično je obrnuti od ovog tvog sa slike Cool

Novopečeni si konzolaš, a koliko sam skužio ni ne igraš pucačine. Daj si par dana vježbe i bit ćeš sa kontrolerom na ti ko sa mišem.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.7.2010 21:03 (Danny_HR).
15 godina
protjeran
Medal of Honor (2010)
E sad sam i ja sebi nabavio wallhack pa da vidimo.......ako mogu oni varat, mogu i ja hahahah
Dinamo živi vječno

0 6 hvala 0
15 godina
odjavljen
Kora kaže...
E sad sam i ja sebi nabavio wallhack pa da vidimo.......ako mogu oni varat, mogu i ja hahahah

još malo ćeš kad pročitaš u novinama ubojstvo, rećeš ako moze on ubijat, mogu i ja.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
16 godina
protjeran
Medal of Honor (2010)

Ima li koja dobra dusa da mi dade beta key?Molim kljuc na PM.

Ako nitko nema di da ga nabavim?

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Perkan777 kaže...

Ima li koja dobra dusa da mi dade beta key?Molim kljuc na PM.

Ako nitko nema di da ga nabavim?

Ovdje pogledaj...

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
17 godina
neaktivan

Ajde ako ništa drugo bar su produžili betu fino...Sad mogu još razvijati skill do konačne igre..Mada ja više ipak očekujem od multiplayera..

16 godina
protjeran
crowap kaže...

Ajde ako ništa drugo bar su produžili betu fino...Sad mogu još razvijati skill do konačne igre..Mada ja više ipak očekujem od multiplayera..

A do kad beta traje.

BTW dobio sam kljuc.

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
17 godina
Danny_HR kaže...

Novopečeni si konzolaš, a koliko sam skužio ni ne igraš pucačine. Daj si par dana vježbe i bit ćeš sa kontrolerom na ti ko sa mišem.

U ostatku kojeg nisam ni citiral, kao i sa nastavkom rečenice se potpuno slažem.

Jedino ovo prvo podcrtano ne stoji ali moje neuspjehe opravdava ovo drugo podcrtano :)

Igral sam ja orginalni MOH na PS1, prije toga je bila Sega Saturn, prije nje SNES, a prije njega one konzole s prošćenja...

Uglavnom, današnje pucačine ipak su teže, a još k tome ova beta je multiplayer - trebam se ipak malo priviknuti na moderne (konzolaške) FPS standarde Cool

Al moram se pohvaliti da mi ide sve bolje :)

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
15 godina
protjeran
Weky kaže...
Kora kaže...

još malo ćeš kad pročitaš u novinama ubojstvo, rećeš ako moze on ubijat, mogu i ja.

Kakav si ti lik, kako uopće možeš to uspoređivat! Zapravo uopće neznam zašto sam dobio 4 TD kao da ti likovi koji su mi dali TD nikad nisu varali......u biločemu

Dinamo živi vječno
16 godina
Kora kaže...

Kakav si ti lik, kako uopće možeš to uspoređivat! Zapravo uopće neznam zašto sam dobio 4 TD kao da ti likovi koji su mi dali TD nikad nisu varali......u biločemu

Ako oni mogu biti jadni možeš i ti.e pa samo naprijed,kud svi tu i mali mujo.

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
16 godina
Medal of Honor (2010)

Kora, koji ti je nick pa da te dodam, aj da malo bacimo jednu partiju da vidimo čiji je aimbot boljiSmijeh

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Stoja kaže...

Kora, koji ti je nick pa da te dodam, aj da malo bacimo jednu partiju da vidimo čiji je aimbot boljiSmijeh

Ne koristim aimbot nisam mogao naći onaj hax za free download, koliko sam vidio plaća se (nemogu se točno sjetit kako se zove) samo wallhackove besplatno ali i to je dosta da rokam ove samodopadne likove da im pokažem kako je to, vratit ću se brzo na "normalno igranje" hehe

Dinamo živi vječno
16 godina
Medal of Honor (2010)

A dobro aimbot walhack što god već, samo ajmo baciti koju partiju u istom timu pa da pokažemo ostalima što znači pwnati xD Dosadno mi je kad sam jedini sa velikim scor-om u svom timuBelji se

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
lol zar morate i u beti varat. Za sve koji neznaju u SP ce biti 3 klase :D
Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
16 godina
Kora kaže...
Stoja kaže...

Ne koristim aimbot nisam mogao naći onaj hax za free download, koliko sam vidio plaća se (nemogu se točno sjetit kako se zove) samo wallhackove besplatno ali i to je dosta da rokam ove samodopadne likove da im pokažem kako je to, vratit ću se brzo na "normalno igranje" hehe

Da nam pokažeš koliko neznaš i da ti trebaju  chitovi!?

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
16 godina
neaktivan
Kora kaže...
Weky kaže...
Kora kaže...

nisam varao nikad u online pucacinama

eto neka baci kamen onaj koji je bezgrijesan tj. tko nije varao nikad u online fps-u

e pa ja ga bacam

15 godina
protjeran
TopForumaš kaže...
Kora kaže...
Weky kaže...
Kora kaže...

nisam varao nikad u online pucacinama

eto neka baci kamen onaj koji je bezgrijesan tj. tko nije varao nikad u online fps-u

e pa ja ga bacam

Daj molim te lažeš samo sebi nemoj još sad ovdje i drugima

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

Ne kužim potrebu za varanjem, kaj ti je gušt tak pobijediti? Možeš reći da si dobar kad ih razguziš s wallhackom ili aimbotom? Nije mi jasno to...

EDIT: A zakaj bi lagao dečko? Zato kaj si ne kupuje šugave čitove? Stari, nisu svi čiteri..

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.7.2010 18:11 (DadoZG).

4 1 hvala 0
15 godina
protjeran
DadoZG kaže...

Ne kužim potrebu za varanjem, kaj ti je gušt tak pobijediti? Možeš reći da si dobar kad ih razguziš s wallhackom ili aimbotom? Nije mi jasno to...

Ni meni, pa sam stoga sad malo i ja uzeo hack da pokažem gov...ma kako je to kad samo padneš dok sprintaš, ne namjeravam sad do iznemoglosti koristit hack

edit- zakaj bi lagao? A zašto ne bi? Ima milijun razloga haha, pa nemoj biti naivan, eto mogu i ja reći nikad nisam probao kapljicu alkohola u životu eto, ma daj molim te, prilika čini lopova.

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.7.2010 18:13 (Kora).
16 godina
neaktivan
Kora kaže...
DadoZG kaže...

Ni meni, pa sam stoga sad malo i ja uzeo hack da pokažem gov...ma kako je to kad samo padneš dok sprintaš, ne namjeravam sad do iznemoglosti koristit hack

Ok, ali možda su ta gov.. isto postupila kao i ti, misliš da nema šanse da sad ekipa misli da si i ti jedan od tih gov..?

Edit na tvoj edit... pa nisu svi lopovi i varalice, ne čini prilika lopova nego osoba koja iskoristi priliku. Svi možemo imat cheat, najmanji problem ga nabavit.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.7.2010 18:16 (DadoZG).
15 godina
protjeran
DadoZG kaže...
Kora kaže...
DadoZG kaže...

Ok, ali možda su ta gov.. isto postupila kao i ti, misliš da nema šanse da sad ekipa misli da si i ti jedan od tih gov..?

Ma boli me briga šta oni misle o meni, ja se njima ispsujem u tišini i miru svoga doma i to je to, jedino šteta što nema chat da mui kažem što ga ide, bokte mazo, danas jedan lik imao skor 74:8, pa si ti misli, a da nema mortara i air attacka ne bi imao ni tih 8 poraza

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

Trolamo i kenjamo sad previše, samo hoću reći da nije protiv čitera rješenje da smo svi čiteri.

2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
DadoZG kaže...

Trolamo i kenjamo sad previše, samo hoću reći da nije protiv čitera rješenje da smo svi čiteri.

Ne kažem da ću ja sad varat do zla boga, nije zanimljivo tako i tu nema izazova, nego oću malo da te mrmke i ja malo naučim pameti da nije lijepo varati

Dinamo živi vječno
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Najavljen novi Medal of Honor, Medal of Honor bez Talibana, Walkthrough za MOH 2010 Xbox 360
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice