- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne mora nužno značiti, jer ja sam vidio koliko puta su mene tipovi sredili koji nemaju niti jedan unlock a ja sa svim otključan bi ispušio, sve je stvar kretanja, ako se šetaš na čistini možeš imati što god oćeš, ali teško ćeš ubiti tipa koji se skriva iza grote i počne derati po tebi. A unlockovi se smješno brzo otključavaju, pa ja sam valjda u nekih 6 sati igre otključao sve unlockove za sve klase.
Ne znam za igru nisam je još isprobo ali reć za AK 47 da nema recoil,ili po naški trzaj e to je već glupost.
Ako pucaš pojedinačno s ak47 i polako onda ti se i čini da ne trza ,ali ako počneš pucat brzo ili prebaciš na rafalno
e onda ne znam koliko bi bio precizan (neprecizan).
Ak47 ima i te kakav recoil nikako slab kak si ti reko
Ček...o čemu pričaš? ROFL!!!
Ne da sam pucao u igri, inače sam u stvarnome životu pucao...i ne samo iz njega, i ne samo par metaka, nego poviše. I tvrdim da ima pichkast recoil...skoro pa nikakav, pogotovo kad muški je primiš u ruku...ak si "modni mačak" onda će ti trzat ko da je 120 mm top.
Ne da sam pucao u igri, inače sam u stvarnome životu pucao...i ne samo iz njega, i ne samo par metaka, nego poviše. I tvrdim da ima pichkast recoil...skoro pa nikakav, pogotovo kad muški je primiš u ruku...ak si "modni mačak" onda će ti trzat ko da je 120 mm top.
Da, ovo je točno... Isto iskustvo u real lifeu.... Ništa posebno... Neće ti oko izbit od recoila.
Da, ovo je točno... Isto iskustvo u real lifeu.... Ništa posebno... Neće ti oko izbit od recoila.
A koja če ti to oko izbit Inaće sam isprobo hrpu pušaka i valjda znam ponešto o tom.
Inaće reko sam u postu ak pucaš pojedinačno i polako sve ok , ali ako kreneš rafalat ma stisni je kak hoćeš ništa od pogotka.
I to na daljinama do 100 m a na dalje, recimo 400 m nećeš ni kuću pogodit a kamoli osobu.
Ma neće oko izbit (ako znas radit sa njima) ni jedna, al to je tako rečeno (kao).
Neznam, ja sam pucao i rafal, ništa posebno, sasvim je pregledno gađati cilj, nevidim u čemu je problem?
Uostalom gdje ćeš na 400m derati rafal? Nećeš tako pogodit da nekažem nikad.
Lagano metak po metak, i onda se meta pogodi.
A rafal, ko rafal, premda kazem opet netrza kao što ti kažeš. Trza, ali ništa strašno.
Da li netko ima viška beta ključeva? Pa ako ima, bio bih mu zahvalan da pošalje na pp.
Mislim da su zamjenili tako da kažem Spec Ops i Sniper statistiku u igri i kad gledaš Career u meniju. Meni naime u igri piše da sam kao Sniper Elite, a kao Spec Ops piše regular, dok je u Career ono što stvarno jest a to je obrnuto.
Edit- ovo što se meni događa nije normalno, igra me samo odjednom kicka u glavni meni, bez ikakvog upozorenja , ičega, ništa, i izgubim sav skill dotad prikupljen! Da li se još kome to dešava?
Da li netko ima viška beta ključeva? Pa ako ima, bio bih mu zahvalan da pošalje na pp.
znam da je diabolic djelio na forumu, neznam dali imaju jos.
Ima jedna tema na forumu za ključeve di neki tip daje ključeve ja sam svoga dobio za 10 min.
Tu djele, pa pokušaj.
EDIT: a što se tiće ak47 pogledaj samo ovaj
Neznam tacno al znam da traje dosta dugo... u oktobru cuo sam izlazi prema tome dovoljno da nam dosadi :D
Dok ne izađe cijela verzija tj. 12.10
Hoće li biti otvorena beta?
Neznamo a i sto ti je vazno? Mozes lako dobiti kod.
Neznamo tko? Samo ti ili svi? Možda netko zna ako ti ne znaš. Kad je open beta iz mog nekog iskustva lakše je doći do ključa, odnosno puno ćešće se nude na neki siteovima tipa FilePlanet itd......
Neznamo tko? Samo tii ili svi? Možda netko zna ako ti ne znaš. KAd je open beta iz mog nekog iskustva lakše doći do ključa, pdnosno punmo ćešće se nude na neki siteovima tipa FilePlanet itd......
Ja sam do key-a došao za manje od 10 min.
Neznamo tko? Samo tii ili svi? Možda netko zna ako ti ne znaš. KAd je open beta iz mog nekog iskustva lakše doći do ključa, pdnosno punmo ćešće se nude na neki siteovima tipa FilePlanet itd......
Ja sam do key-a došao za manje od 10 min.
Gdje, sa linka od Jacka?
Mislim da su zamjenili tako da kažem Spec Ops i Sniper statistiku u igri i kad gledaš Career u meniju. Meni naime u igri piše da sam kao Sniper Elite, a kao Spec Ops piše regular, dok je u Career ono što stvarno jest a to je obrnuto.
Edit- ovo što se meni događa nije normalno, igra me samo odjednom kicka u glavni meni, bez ikakvog upozorenja , ičega, ništa, i izgubim sav skill dotad prikupljen! Da li se još kome to dešava?
Svima,nažalost :(
ja jos cekam komp sa servisa tako da cu malo pricekati da vidim. Jedva cekam da probam iskreno
Svima,nažalost :(
Meni se to nije dogodilo, ka ni crash to desktop, možda jednom ili dvaput, znači da imam sreće da mi igra vrti bez problema
meni je sjecam se kad sam igrao bf2 crashao stalno i onda sam izvadio 2 ploce rama pa mi je sve bilo ok... HAHA :D
Upravo sam u drugoj temi (fulal sam zapravo temu) pital dal ima kakvih novosti oko PS3 bete.
Sad vidim ovu vijest - LINK
Pitanje je; kak i gdje nabaviti key za PS3?
key možeš sigurno nabaviti ako preordaš moh, ali nesječam se procesa dobivanja key-a ali mislim da kad nađeš key, pa odeš na njihovu stranicu redemati pravi key, mislim da dobiješ opciju oćeš li za pc ili ps3 te ovisno što odabereš pošalju ti takav key. Ali kažem nisam siguran ali te ništa ne košta probati
To sam sve napravil, ja imam već EA acc vezan uz PS3 ali opet me traži neki redemption key, baš kak me je i za betu FF XIII 
EDIT: Ak neko slučajno ima jedan redemption key viška za mene bil bi zahvalan
Nakon što mi je Danny dao ključ (zahvala još jednom) ušao sam u betu i par dojmova.
Spawn point je kriminalan. Tri puta me je napočetku (dakle sami početak meča) spawnao točno na liniji neprijateljske vatre, a na moju žalost tri puta sam zaginuo od jednog te istog snajperiste. Igra zna isto tako spawnati neprijatelje direktno iza leđa.
RPG i AT4 wtf? Koji je smisao ovih ručnih bacača raketa u ovoj igri? Blast radius je jako, jako mali. Ako su željeli izbeći da ljudi jure uokolo sa bacačima raketa i rokaju sve živo mogli su ih ograničiti na jednu raketu ili ih uopće ne stavljati na malim mapama kao što je Kabul (ovo je pod predpostavkom da će biti i većih mapa kao u MW2). Sličan sam dojam dobio i za GL.
Nadam se da će toggle za čučanj biti dostupan u punoj verziji.
RPG i AT4 wtf? Koji je smisao ovih ručnih bacača raketa u ovoj igri? Blast radius je jako, jako mali. Ako su željeli izbeći da ljudi jure uokolo sa bacačima raketa i rokaju sve živo mogli su ih ograničiti na jednu raketu ili ih uopće ne stavljati na malim mapama kao što je Kabul (ovo je pod predpostavkom da će biti i većih mapa kao u MW2). Sličan sam dojam dobio i za GL.
Oni ti imaju smisla jedino na drugom modu i to kad se braniš, jer ameri onda napadaju sa bradley-ima pa su RPG-ovi najefikasniji za borbu protiv njih, dok u onom team deatmatchu baš i nema smisla.
Nakon što mi je Danny dao ključ (zahvala još jednom) ušao sam u betu i par dojmova.
Spawn point je kriminalan. Tri puta me je napočetku (dakle sami početak meča) spawnao točno na liniji neprijateljske vatre, a na moju žalost tri puta sam zaginuo od jednog te istog snajperiste. Igra zna isto tako spawnati neprijatelje direktno iza leđa.
E sad...normalno da se neprijatelji spawnaju iza leđa ako si u njihovoj bazi xD.
Defence UVIJEK se spawna u bazi, assault ili u bazi ili iza leđa najbližem igraču na prvoj liniji. Pa ako te spawna na čistini kriv je tvoj suigrač jer je bauljao po čistini, i poginuli ste obojica.
RPG i AT4 su za vozila...kojih nadam se neće biti previše...na 20 igrača 10 vozila...wtf. (BC2 shit). Nisu ovo transformeri...a "blast radius" je upravo onakav kakav i treba biti...nije to "mini nuke" da pobije sve ljude u krugu 10 metara. Ranjava u krugu cca 3 metra i bok.
Toggle za čučanj je dostupan i sad...prone jedino fali (opet bc2 fail).
E sad...normalno da se neprijatelji spawnaju iza leđa ako si u njihovoj bazi xD.
Defence UVIJEK se spawna u bazi, assault ili u bazi ili iza leđa najbližem igraču na prvoj liniji. Pa ako te spawna na čistini kriv je tvoj suigrač jer je bauljao po čistini, i poginuli ste obojica.
RPG i AT4 su za vozila...kojih nadam se neće biti previše...na 20 igrača 10 vozila...wtf. (BC2 shit). Nisu ovo transformeri...a "blast radius" je upravo onakav kakav i treba biti...nije to "mini nuke" da pobije sve ljude u krugu 10 metara. Ranjava u krugu cca 3 metra i bok.
Toggle za čučanj je dostupan i sad...prone jedino fali (opet bc2 fail).
Nisam bio u njihovoj bazi. Trenutak prije nego me je lik koji se je spawnao iza mene koknuo bacio sam pogled na radar i bio je samo on. Jebiga nisam bio dovoljno brz, a prije toga ga nije bilo tamo. Nakon moje pogibije vidio sam da se moja ekipa tamo spawna. Dakle, nije bila njihova baza.
Blast radius za RPG i AT4 nije ok. Ako ja vidim snajperistu blizu prozora i ja mu pošaljem raketu u gornji kut sobe iz koje on djeluje, a on nakon toga ne umre onda blast radius nije dobar. Opalim dvojici likova koji su bili jedan pored drugoga (bili su pored kutije za municiju) raketu pod noge i ništa. Dobijem ja raketu pod noge i opet ništa. Čučim blizu nekakvog zelenog sanduka i lik sa GL-om me nije ubio, a granata je rokunula koliko mi se čini točno u kut tog sanduka (gleri ili što već su me trebali zahvati). Jedini put kad sam ja umro od granate iz gl-a je bilo kad me je drito pogodio.
Dobro, prone meni ne nedostaje, ali ako nekome nedostaje to je ok.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Da se malo nadovežem na svoj prvi post.
Ova igra neće u ovakvom stanju biti ubojica MW2. MW2 kao što je netko primjetio na ovom forumu je kao mali nogomet (brz i unosi se u lice), a ova igra je pokušaj da se to napravi sa mehanikom iz BC2, a BC2 je kopletno drugačija igra od MW2. BC2 je igra koja traži taktiku i timsku suradnju.
Odigrao 8 mečeva i nijednom nitko ništa nije prozborio ili napisao, i svih 8 mečeva dobili.
Ovo ne znači da je igra loša, samo znači da neće biti ubojica MW2.
Btw, ostaje nada da će staviti koju već mapu u beti čisto da se dobije kompletan dojam.