Medal of Honor (2010)

poruka: 1.590
|
čitano: 319.854
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Najavljen novi Medal of Honor, Medal of Honor bez Talibana, Walkthrough za MOH 2010 Xbox 360
17 godina
Novi Medal of Honor
Ja mislim da je bio samo se nemogu sjetiti kada, ali je recoil definitivno popravljen jer vidim ocitu razliku izmedu onog sto igram i ono sto sam vidio na videima prvih dana. Tako da preporucujem da opet instaliras i probas pa da vidis razliku na svoje oci ;)
Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Novi Medal of Honor
Meni je zaista odlična igra, zapravo ispočetka sam bio pomalo noob ali već nakon sat vremena sam se polako već počeo prilagođavati (bilo je fanatika sa skorom 20-0), ali najgluplje od svega su mi oni sniperi sa laserskom točkom i to je to. Nema zooma, nema crosshaira, ništa. Jel ima možda netko objašnjenje da mi to malo pojasni jer imam dojam da nešto propuštam.
Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Novi Medal of Honor

Da ponovim...recoila ima...a metci ne idu u metu upravo zbog recoila, a ne "krivudanja metaka radi stvaranja zračnog vrtloga". Puška trza tokom ispaljivanja metaka, i nemoguće ju je umirit rukom i metci frcaju okolo...OKOM VIDLJIVI recoil je SAVRŠENO POGOĐEN...jer kad sam pucao iz AK-47 (pucao sam podosta) recoil je bio skoro pa nepostojeć...pogotovo kad sam držao kak se spada ... kad sam labavo držao onda je malo recoilala (npr. u CoD4 i MW2 recoil dotične puške je PREVELIK i PRETJERAN ... nemam pojma u kojem crtiću su to vidjeli)...

PKT ili M80 ima pošteni recoil (masni LMG je to), i kad sam pucao iz njega moram priznat da drma pošteno, više od 5 metaka nema smisla ispucavat...jedino na postolju do 10 metaka u komadu.

Ponavljam..iz prve ruke držim da je recoil originalan, zasad. Nadam se da neće usrati.

A sam gameplay kako kome će se svidit, o ukusima se ne raspravlja...čekam finalnu verziju i kvalitetne mape.

EDIT @ kora

Ono je acog scope...kasnije otključaš combat scope na tier1 snipovima, a s tim otključaš tier 2 snipove (bolt action) sa klasičnim optikama.

Power is nothing without control!
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.7.2010 20:25 (doxy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Novi Medal of Honor

Novi trailer

Nobody expects the Spanish Inquisition!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Novi Medal of Honor
doxy kaže...

Da ponovim...recoila ima...a metci ne idu u metu upravo zbog recoila, a ne "krivudanja metaka radi stvaranja zračnog vrtloga". Puška trza tokom ispaljivanja metaka, i nemoguće ju je umirit rukom i metci frcaju okolo...OKOM VIDLJIVI recoil je SAVRŠENO POGOĐEN...jer kad sam pucao iz AK-47 (pucao sam podosta) recoil je bio skoro pa nepostojeć...pogotovo kad sam držao kak se spada ... kad sam labavo držao onda je malo recoilala (npr. u CoD4 i MW2 recoil dotične puške je PREVELIK i PRETJERAN ... nemam pojma u kojem crtiću su to vidjeli)...

PKT ili M80 ima pošteni recoil (masni LMG je to), i kad sam pucao iz njega moram priznat da drma pošteno, više od 5 metaka nema smisla ispucavat...jedino na postolju do 10 metaka u komadu.

Ponavljam..iz prve ruke držim da je recoil originalan, zasad. Nadam se da neće usrati.

A sam gameplay kako kome će se svidit, o ukusima se ne raspravlja...čekam finalnu verziju i kvalitetne mape.

EDIT @ kora

Ono je acog scope...kasnije otključaš combat scope na tier1 snipovima, a s tim otključaš tier 2 snipove (bolt action) sa klasičnim optikama.

e pa smatram da to nije fer, znači ti praktički nemaš šanse protiv onih likova na serveru koji imaju tier 2, tj zoom i crosshair, i upravo takvi su me i rokali, samo odjednom padnem na zemlju, to mi je malo tupavo, i jo nešto, prilično lako padaju likovi, ne trebaš ga rokati u blokadu onakoo ko npr u CSSu, da treba tristo metaka da ga polegneš na zemlju, pa čak i sa 100 metara razdaljine, ja ga lako skinem čak i sa kalašom, naravno ako je mirna ruka. Ima nekoliko , kako da to nazovem, .....ajd recimo bugova, al ajd za to i služi beta, da na površinu isplivaju svi moljci hehe.

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Novi Medal of Honor

Evo usporedba recoila BC2 i Tier1

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Novi Medal of Honor

Ma kak mw2 puske nemaju recoil. Sta mislis zasto se vise ne igra s ak-47(dok se u cod4 masovno igralo). Zato sto su dodali recoil i jaci (puno jaci imo) muzzle flash. U mw2, s ak-47 bez silencer nema smisla igrat. Jer to je assault rifle za middle do long range. A na long range (nekad cak i na middle range) zbog toga muzzle flasha i recimo osrednjeg recoila, skoro pa nemoguce skinut nekog prije nego on skine tebe. Pogotovo ako ides protiv nekog s ump ili scar-h. Btw. scar-h je cudoviste :o

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novi Medal of Honor

Evo i ja odigrao pa da kažem svoje mišljenje:

Igra nije ista kao BFBC2, ali opet mi sliči na nju. Nakon nekog vremena igranja uoćio sam dosta razlike

Nije mi se nešto svijedlo, puške su nekak čudne, nemogu se naviknut na pucanje. Nema dosta vozila i teren je nekako nepregledan, previše stijena, otvorenih područja.... Nema vozila osim onog jednog Bradleyija kojeg sam vidio. Bolji mi je bf jer ima hrpu vozila od jeepova do tenkova i sveg. Zidovi se nemogu razbijat, zemlja se neudubi od granate ( ispravite me ako griješim, mislim da je tako), igra mi se 3 puta crashala u 1h koliko sam igrao no to će valda u full verziji popravit. Ugl nije me nešto posebno privukla da bi ostao na njoj.

Waiting for Mafia II ---24.08
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
protjeran
Novi Medal of Honor

Ti s tier1 oruzjem si u prednosti u close combatu...ovaj s bvolt action snipom kad se zaleti na tebe s 2 metra nemore nikaj bez pistolja...dok ti s acogom bez problema aimas i killas.

Bugova nisma puno bas vidio ... al ima sitnica koje ce s erijsti nadam se

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Gamer71 kaže...

Evo i ja odigrao pa da kažem svoje mišljenje:

Igra nije ista kao BFBC2, ali opet mi sliči na nju. Nakon nekog vremena igranja uoćio sam dosta razlike

Nije mi se nešto svijedlo, puške su nekak čudne, nemogu se naviknut na pucanje. Nema dosta vozila i teren je nekako nepregledan, previše stijena, otvorenih područja.... Nema vozila osim onog jednog Bradleyija kojeg sam vidio. Bolji mi je bf jer ima hrpu vozila od jeepova do tenkova i sveg. Zidovi se nemogu razbijat, zemlja se neudubi od granate ( ispravite me ako griješim, mislim da je tako), igra mi se 3 puta crashala u 1h koliko sam igrao no to će valda u full verziji popravit. Ugl nije me nešto posebno privukla da bi ostao na njoj.

Nikad ne dajem ocjene prema beti, pa to nije kladim se ni 10 % onoga što dolazi, zato se pokušavam suzdržati od bilokakvih sudova.........:)

Dinamo živi vječno
18 godina
Novi Medal of Honor

Dobio sam beta key, skidam igru pa idem vidjeti kakav je novi MoH {#emotions_dlg.cool}

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn BC2 ingame: Dorjan_CRO
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
RE: Novi medal of honor

Beta ima samo 800 Mb?

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
15 godina
neaktivan
emerik kaže...

Beta ima samo 800 Mb?

a kolko bi trebala Smijeh

17 godina
Hojs kaže...
emerik kaže...

Beta ima samo 800 Mb?

a kolko bi trebala Smijeh

A malo mi je čudno,ali OK.

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
15 godina
neaktivan
Novi Medal of Honor

Dobili smo detalje: http://www.gs.rs/index.php/vesti/1-multiplatform/206-moh-limited-edition.html] o Limited Edition-u!

Koštaće isto kao i obična verzija, a oni koji ga kupe za PS3 dobiće i Medal of Honor: Frontline, koji je 2002. izašao za PS2, Xbox i GameCube.

Gamers Space - www.gs.rs
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.7.2010 14:58 (Dzoni-GS).

0 0 hvala 1
17 godina
Novi Medal of Honor

Uf kako me je danas išlo sa snajperom, uspio sam sakupiti sve one support actione i bacio onu vrlo jaku bombu i sve ih pobioCool

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Stoja kaže...

Uf kako me je danas išlo sa snajperom, uspio sam sakupiti sve one support actione i bacio onu vrlo jaku bombu i sve ih pobioCool

jbt ja kad igram sa snajperom taman da idem ubit lika on pobjegne a ja vec okinio

onda se polomim

e onda uzmem spec opsa pa ga RPGem gadjam pa ne pobjegne Smijeh

If you hurry up, you might get your arm back!/// 'cause 50 cent isn't enough for this game///http://cod4ever.freeforums.org/index.php//If you don't stand for nothing you will fall for anything///
17 godina
Novi Medal of Honor

Ma sve je stvar kampanja i malo sreće. Uspio sam naći lijepe pozicije i srećom nije bilo snajpera sa druge strane koji bi me ganjali tako da sam bio potpuno siguran sa većih udaljenosti. Čak je bio jedan sa semi snajperom ali me jednostavno nije vidio točno di sam, ali je gledao prema meni, i stalno se skrivao od mojih metaka dok ga moji kolege nisu skinuliSmijeh A poslije je veselo napraviš 4 killova dobiješ onaj prvi strike, pa ubiješ ih par sa tim. Zatim još jedan kill i već imam rocket strike. Pa onda opet stim nekoliko killova dobio. Najbolji je artillery strike sa njim sam jedno 6 njih pobio i odmah dobio i drugi strikeSmijeh Mogao sam proć i bez da poginem ali sam krenuo u napad na ona zadnja 2 objectiva pa su me skinuli 2 putaBelji se

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Novi Medal of Honor

Mislim da će Dice trebati jako dobro ispolirati MP ako želi ozbiljno konkurirati CoD-u i BC-u 2.

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn BC2 ingame: Dorjan_CRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Novi Medal of Honor

Evo BUG je upravo na fejsu podjelio 10 beta kljuceva za MOH, pa pljujte vi po jbnom fejsu.

btw. ja nisam stigao :(

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
protjeran
Novi Medal of Honor

Ne treba ti 4 killa...treba di 4o bodova...možeš to i s 2 killa :D :D .

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Novi Medal of Honor
igra nevjerojatno oscilira, tj igrač, npr jednu rundu briljiram npr 15/4, onda drugu katastrofa 5/15 skor!

Još nešto, eto npr ja još nisam dobio scope u igri i sad naiđe ti neki server gdje njih pola ima scopove a ti nemaš i tu možeš odmah odustat igrat, jednostavno neprijatelj tada ima OGROMNU prednost, skida me s nevjerojatnih udaljenosti, a pošto nemam scope još uvijek, mogu da se je..m. Mislim da je nebalansirana jakost obe ekipe. Jednostavno si protiv takvih neprijatelja ono, glinena patka.
Dinamo živi vječno

3 0 hvala 0
17 godina
Novi Medal of Honor

Ma da dosta ovisi o sreći...koliko puta mi se dogodilo da 3 puta čim spawnam na mene sleti neki morat ili nešto i  ubijeme, ali ono 1 sekunda nakon spawna. A kad se dogodi da je sa druge strane uigrana ekipa nemožeš ni mrdnuti. Sječam se kad smo se tako branili cijela mapa je bila gotova u manje od 5 minuta doslovno su nas gazili... I mene isto nekad ide super(kao ovo danas 30/2) a nekad pušim naveliko xD

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
goodye kaže...

Evo BUG je upravo na fejsu podjelio 10 beta kljuceva za MOH, pa pljujte vi po jbnom fejsu.

btw. ja nisam stigao :(

imaš na forumu od diabolica.

15 godina
neaktivan
Novi Medal of Honor

ok, so Medal of Honor's father was Bad Company 2, his mother was Modern Warfare 2. Except the mother was a slut and left Bad Company 2 with the kid (MoH). MoH later grew up to be like his dad. lol

HAHAHHA

http://www.speedtest.net/result/815551383.png
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi Medal of Honor

Probao sam danas ovaj MoH multiplayer. Sta ja znam, srednja zalost. Sto vise igram, nekako mi je bolje, samo sto se svako malo igra crasha, sto me pocelo iritirati.

Ima par stvari koje me smetaju, medu njima i toliko razvikani recoil, nije da ga nema, ali sta jest-jest, vrlo malen. Ja uglavnom igram sa sniperom, koji je, budi receno, nevjerojatno jadan, barem ovaj prvi s kojim mogu, bez ikakvih nadogradnji. Ali eto, tako je kako je.

CoD daleko bolji, za B:BC2 ne znam posto to ne igram, nije moj tip multiplayera. Ali u svakom slucaju, ovu betu nije lose zaigrati da se malo ubije vrijeme, pogotovo sto je besplatna. A sad kad se igra bude prodavala, tesko se isplati platiti ovakav mp, jedino ako ce ga malo jace promijeniti.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novi Medal of Honor

nepratim temu sry.. jel izasla ako nije  kada izlazi igra!?

kako se zove ovaj nastavak ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.7.2010 16:31 (IlijaM).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Novi Medal of Honor

Postoji li način da se dođe do bete bez prednarudžbe ili vlasništva BC2?

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487

0 0 hvala 0
17 godina
Prison Breaker kaže...

Ja uglavnom igram sa sniperom, koji je, budi receno, nevjerojatno jadan, barem ovaj prvi s kojim mogu, bez ikakvih nadogradnji. Ali eto, tako je kako je.

Mislim da su ovo namjerno napravili tako da moraš dosta igrati sa snajperom da otključaš pravi snajper sa boljom optikom. Jer recimo u BC2 odmah počneš sa odličnim snajperom i optikom i onda imaš gomilu noobova koji misle da su snajperi i samo stoje na vrh brda i pokušavaju nekoga ubiti. Ovdje zbog toga nema nijednog takvog nooba sa snajperom jer sa prvim snajperom nemaš ni snagu a ni optiku sa velike udaljenosti već moraš u napad ići zajedno sa ostalima i dizati killove. Tako da ako želiš iskusiti pravog snajpera, moraš otključati sve, i onda imaš bolt action sniper sa dobrom optikom i jakim mecima koji na blizinu odmah ubijaju bez obzira di ga skineš, a na daljinu samo u glavu je 1 shot 1 kill.

Stoja
17 godina

Ne znam za igru nisam je još isprobo ali reć za AK 47 da nema recoil,ili po naški trzaj e to je već glupost.

Ako pucaš pojedinačno s ak47 i polako onda ti se i čini da ne trza ,ali ako počneš pucat brzo ili prebaciš na rafalno

e onda ne znam koliko bi bio precizan (neprecizan).

Ak47 ima i te kakav recoil nikako slab kak si ti reko

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Najavljen novi Medal of Honor, Medal of Honor bez Talibana, Walkthrough za MOH 2010 Xbox 360
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice