Imaš zato, fala bogu, puno igara koje se fokusiraju na priču. Za Max Payne 3 se od početka znalo kako će izgledati.
Max Payne 3 je izvrsna igra i tu nema dileme. Kad je počnem igrati, teško se zaustavljam, pogotovo zato što nema loading screena, pa niti ne primijetim koliko sam već prešao (tj. koliko dugo igram).
Samo mislim da je trebalo malo slijediti atmosferu iz prvog i drugog nastavka (naročito prvog). Onda bi se dobio zaista vrhunski doživljaj!
Inače, ova igra je dokaz da se itekako može napraviti nešto što ide glatko i na starijim mašinama, a ne da za svaku novu igru trebaš novi proc. i/ili grafu itd...
Offtopic:
Inače, da bi igra bila vrhunska, mora se fokusirati na više toga. Jedna izgleda super, druga ima super priču, treća ima super gameplay. Svaka igra za sebe je odlična.
Ali uzmite igru koja ima sve te kvalitete i dobit ćete vrhunsku igru. Takve izlaze rijetko.
Ja ih mogu izbrojiti na prste (od 2000. do 2012.): No one lives forever, Max Payne 1, Hitman: Blood Money, Tomb Raider: Underworld, GTA IV i L.A. Noire.
Ovo su različiti žanrovi, ali imaju sve kvalitete (za svoje vrijeme) i ostave neizbrisiv dojam.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!