Max Payne 3

poruka: 1.086
|
čitano: 194.377
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Max Payne 3
Captain.Price kaže...

Kada se napravi crew, bilo ko se može joinat kad želi i koliko je max igrača u jednom crew-u? Pošto planiram kupiti igru ali ne sad, malo kasnije, tek sam prešao Max Payne 1,2, da se malo slegnu utisci itd. :D

pa moze ih dosta stat jel to je ja mislin ka platoon na bf 3

16 godina
Captain.Price kaže...

Kada se napravi crew, bilo ko se može joinat kad želi i koliko je max igrača u jednom crew-u? Pošto planiram kupiti igru ali ne sad, malo kasnije, tek sam prešao Max Payne 1,2, da se malo slegnu utisci itd. :D

Ja paralelno igram, odnosno takoder prelazim prve nastavke maxa {#} i razmisljam se, kupiti preko neta ili u box izdanju s obzirom da se radi o puno GB....

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
14 godina
neaktivan
Max Payne 3

box izdanje ili steam treba kupit, ovo je zivi uzas kako sporo ide.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Max Payne 3

od kud skidas

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Max Payne 3

gdje sve u zg-u ima box verzija? vidim da ima u sophosu, u algoritmu kaze da imaju samo za konzole, gdje jos ima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Max Payne 3

Samo 30 GB je totalno nepotrebno, da su developeri sposobniji stalo bi to i u duplo manje.

Moj PC  
7 1 hvala 0
15 godina
Max Payne 3
Jeli netko možda pitao za Algoritam kad dolazi i cijenu? Sve mi se čini da ću uzeti box izdanje.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Max Payne 3

na stranici nemaju gamad, u sophosu pise u dolasku, tako da moje pitanje je dali se uopce u zagrebu moze igdje kupit orginal igra? onda nek mi se jos zale na piratiziranje, a igru ni nemos kupit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Max Payne 3

Uff, kako mi se sviđa što su samo ubacili novi engine i pustili staro sučelje. Insta-flashback.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...

Uff, kako mi se sviđa što su samo ubacili novi engine i pustili staro sučelje. Insta-flashback.

Baš to, igra ima onaj štih iz 1 i 2. Dostojan nasljednik Maxa.

15 godina
neaktivan
Max Payne 3

Evo napravljen je crew za ekipu s BUG-a, pa se joinajte svi da smo na jednom mjestu.

http://socialclub.rockstargames.com/crew/bug_online_crew

Jedino što klan tag mora biti točno 4 slova pa sam morao dodati još jedno na kraj.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Baš to, igra ima onaj štih iz 1 i 2. Dostojan nasljednik Maxa.

I painkillersi. Onaj zvuk krckanja...

Jbmti kako sam star...

14 godina
neaktivan
Max Payne 3

na kojem principu radi taj crew? to se svi clanovi bore protiv nekog drugog crewa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Max Payne 3

javili su mi da igra dolazi tek u utorak tako da cu tek u utorak imat igru :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

danas mi se cijeli dan skida Max payen 3, instaliram ga i onda mi se neće pokrenuti igru nego samo stoji na auto updateru

j{#}  koje sam ja sreće {#}

BF3:crna_bandera
14 godina
neaktivan
Max Payne 3

jos si dobro proso, ja skidam cijeli dan i onda mi disk krepa kad mi je igra na 60% dosla, pa sve sam htio razbit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...

danas mi se cijeli dan skida Max payen 3, instaliram ga i onda mi se neće pokrenuti igru nego samo stoji na auto updateru

j{#}  koje sam ja sreće {#}

pa jel ti se skida ili samo stoji

17 godina

Kad pokrenem Max payen 3 exe otvarami se auto updater pod statusom mi piše idle tako stoji par minuta i onda se izgasi.

14 godina
neaktivan
Max Payne 3

igra ima dosta problema tako da idite na steam forums i tamo vam je objasnjena vecina

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Napokon uspio pokrenuti izgleda da su nvidijini driver nešto zezali

14 godina
neaktivan
Max Payne 3

kakve sam srece, par dana cu igru skidat, par dana namjestat da ju pokrenem i onda odigrat za desetak sati. inace na kojoj tezini igrate?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
maraac kaže...

kakve sam srece, par dana cu igru skidat, par dana namjestat da ju pokrenem i onda odigrat za desetak sati. inace na kojoj tezini igrate?

Neces bas, igra ima i MP tako da ce joj to svakako produziti rok trajanja

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
14 godina
neaktivan
Max Payne 3

imam igru na glupom ruskom pa jel mi moze neko poslikat menu i dat slike jer nista ne razumijem, trebo bi samo sliku prvog dijela i onog u podesavanjima da si znam podesit. hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
maraac kaže...

imam igru na glupom ruskom pa jel mi moze neko poslikat menu i dat slike jer nista ne razumijem, trebo bi samo sliku prvog dijela i onog u podesavanjima da si znam podesit. hvala

provaj nac na internetu max payne 3 fileove sa ruskog na engleski

14 godina
neaktivan
Max Payne 3

ma uredu je sad, samo sam trebo u comandline napisat english umjesto russian, sve radi i sad sam na trecem chapteru, na high igram i hebeno je tesko. sto se tice grafickih opcija sve sam na high stavio osim teselacije koja je na medium, full hd reza, neznam kolko fps-a ali igra niti jednom nije zatrzala, igra je odlicno optimizirana, pa sad vi pricajte da rockstar nezna optimizirat igru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Max Payne 3
Ljudi pišite dojmove iz igre, a ne samo što se tiče grafike, svejedno ću ovo igrati pa makar i na ultra low postavkama. Uostalom, već smo svi shvatili da je igra odlično optimizirana.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Max Payne 3

evo ovako, kretanje lika je odlicno, pucanje jos bolje, vrlo precizno mozes pogodit lika bilo gdje, prica zasad tako tako, jedino mi na ku*ac ide stalno pojavljivanje nekih cut scena, na zivce mi vise idu,  ono otvaras vrata eto cut scene. igram na high i nemogu recimo izletit i ubit trojicu jer ti lik zakuca headshot odma, protivnici nisu glupi, rasprse se i okruzuju te kad uzmes zaklon tako da nemozes samo cekat na jednom mjestu, bullet time je odlican, i fora s lijecenjem, lik sam automatski uzima painkillere kad mu je potrebno, i kad te netko gadno pogodi dobis priliku da ga upucas i vratis se u zivot, ok stvar da nemoras ponavljat zadnjih 5 minuta igre.

Moj PC  
2 0 hvala 3
16 godina
maraac kaže...

evo ovako, kretanje lika je odlicno, pucanje jos bolje, vrlo precizno mozes pogodit lika bilo gdje, prica zasad tako tako, jedino mi na ku*ac ide stalno pojavljivanje nekih cut scena, na zivce mi vise idu,  ono otvaras vrata eto cut scene. igram na high i nemogu recimo izletit i ubit trojicu jer ti lik zakuca headshot odma, protivnici nisu glupi, rasprse se i okruzuju te kad uzmes zaklon tako da nemozes samo cekat na jednom mjestu, bullet time je odlican, i fora s lijecenjem, lik sam automatski uzima painkillere kad mu je potrebno, i kad te netko gadno pogodi dobis priliku da ga upucas i vratis se u zivot, ok stvar da nemoras ponavljat zadnjih 5 minuta igre.

Ovisno, preskaces li ih ili ne..... Max 2 takoder nije bas bio imun na to, odnosno s tim je igra bila jos i bolja jer se oslanjala najvise na pricu. Cek, objasni mi ovo s painkillerima? nije valjda da ih sam uzima, moze li se to kako deaktivirati i na kojoj tezini igras i koja je po redu?

Ono sto me najvise zanima, ima li igra onu atmosferu kakvu su imali prosli nastavci?

14 godina
neaktivan
Max Payne 3

ma gle imas tipku tab za uzimanje painkillera, ali kad vec dođes do smrti tj. kad te onako gadno upucaju pa moras ubit tog koji te upuco onda on sam uzme, i da jedan painkiller vam skroz mice crveno sa covjeka, ali kako ja igram na hard meni je stalno krv do vrata.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
maraac kaže...

ma gle imas tipku tab za uzimanje painkillera, ali kad vec dođes do smrti tj. kad te onako gadno upucaju pa moras ubit tog koji te upuco onda on sam uzme, i da jedan painkiller vam skroz mice crveno sa covjeka, ali kako ja igram na hard meni je stalno krv do vrata.

Sto se tice painkillera, ima li ih na bacanje ili su skriveni etc? btw jedva cekam na hard tezini igrati jer drago mi je cuti da ti je "krv do vrata" {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice