Mass effect f@#ked save

poruka: 7
|
čitano: 1.523
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Mass effect broken save

a evo, izludio san s ovin mass effect. spremo igru pod brojen 37 ili slično i sad je ne mogu load. uđen u igru, load career... i proban učitat save 38 (to bi bila najnovija) i onda piše: the save currently selected cannot be accessed. please select another save.

što je zanimljivo proban otvorit save-ove u notepadu i samo 3 dobre: auto save, quick save i save 10 (sve su cca 3h manje igranja nego save 38), dok save 38, 37, 27... sve prazne u notepadu tj piše da one imaju cca 118 kB ali tamo samo prazan text. mogu označit u notepadu neki nevidljiv text i to bi bilo to. zna li iko ovo riješit molin ljepo

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.1.2009 8:55 (viki_r).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Mass effect f@#ked save

piratlija

lol

i ja imao isti problem

dodatni problem je bio da nisam mogao otvorit star map il galaxy map...ka kse već zove

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.61GHz (2 CPUs) 3072MB RAM 250 GB Total SB Audigy 4 [B800] Sapphire hd4670 xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mass effect f@#ked save

a stvarno neman pojma, lako je za igranje, ali ko će gledat 3-satnu reprizu svega. a stvarno mi nije jasno kako glupa igra more "ne spremit" 5 save-ova uzastopnu, mislim spremila ju je, ali nemogu učitat i u notepadu nevidljivi znakovi

neznam bili plaka il se smija

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Mass effect f@#ked save

Da je igra origigi ne bi imao tih problema, imas los crack, s mass effectom je bio svakakvih "uzitaka" dok nije izasao upotrebljivi crack.

17 godina
moderator
Mass effect f@#ked save

Kad si na losem cracku, razna sranja se desavaju.

Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Mass effect f@#ked save

ovaj od vitalyti mi paše, radi mi karta galaksije u normady, u onog od 46,6 MB (mislim reloaded) nije mi radila karta.

ako ko može, nek mi da link proper cracka na PM, stvarno bi bio zahvalan

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.1.2009 12:49 (viki_r).
17 godina
neaktivan
Mass effect f@#ked save

vitality je dobar preporucam Smijeh

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice