Mass Effect 2 na Top listi?

poruka: 10
|
čitano: 1.263
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Zašto Mass Effect-a 2 nema na februarskoj top-listi?

这是我的个性签名
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Mass Effect 2 na Top listi?

To nije Top lista nego najprodavanije igre 2009. godine

Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2010 19:06 (Šef).
17 godina
neaktivan

Nije mi jasno šta misliš time? Da u BUG-u namještaju rezultate? Da raja igra stare igre? Stvarno ne razumijem šta hoćeš reći.

这是我的个性签名
18 godina
Šef kaže...
To nije Top lista nego najprodavanije igre 2009. godine

Nebi se baš kladio da su to najprodavanije igre 2009 godine. Di si samo to izvuko. Zar ja glasam za najprodavanije igre u prošloj godini?

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.2.2010 20:00 (doktor1).
16 godina
neaktivan

Greška :)

Pa ajde lijepo na stranicu broj 148 i pročitaj što piše! Piše da su to najprodavanije igre u 2009. godini! Neigra raja stare igre nego je to statistika prodanih igara 2009. godine!
Pročitajte malo taj tekst iznad!

Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2010 19:05 (Šef).
18 godina

Ovo na internetu je obična top lista. Od kada se na statistikama najprodavanijih igara u prošloj godini može dat glas?! I kakvog smisla ima taj glas na statistici. Ako je to statistika onda su sve ove igre u prošloj godini prodane u nula primjeraka...

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Šef kaže...
Pa ajde lijepo na stranicu broj 148 i pročitaj što piše! Piše da su to najprodavanije igre u 2009. godini! Neigra raja stare igre nego je to statistika prodanih igara 2009. godine!
Pročitajte malo taj tekst iznad!

Top lista na Bugu Online nema veze s listom u tiskanom Bugu. Ovo je lista gdje vi, čitatelji Buga Online možete glasovati za svoju omiljenu igru.

This space for rent!
17 godina
neaktivan

Znam ja to, gosn. moderator. Ali niste ogovorili na pitanje: zašto ME2 nema na top listi? Izašao je 27. Januara, kolko se sjećam.

这是我的个性签名
16 godina
neaktivan
Čini se da sam pogriješio, ja sam mislio da se radi o top listi u Bugu (tiskanom). :(
Duboke isprike
17 godina
neaktivan

Evo sad sam primjetio da je MassEffect2 ubačen na top listu (i probio se do 3. mjesta).

这是我的个性签名
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice