Manhunt 2

poruka: 18
|
čitano: 4.413
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Manhunt 2

Manhunt 2-vjerovatno najbrutalnija i najbolesnija igra nam stiže 6.11 na naš voljeni PC. Igrao sam prvi Manhunt, a za drugi nikad nisam vjerovao da će se pojaviti na PC -u ali eto došlo je i do toga.Ne znam što je rockstar radio dvije godine ali posebno je zanimljivo što je PC verzija dobila AO rating za razliku od konzolaške koja je dobila M. Vrlo rado ću zaigrati Manhunt 2 i nadam se  da će biti bar upola dobar kao prvi.

Bolje ispast budala nego iz vlaka

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Manhunt 2

Igra se odavno odigraala na ps2....Stvarno brutalna igra....

16 godina
neaktivan
Manhunt 2

Najnaj igra,jedva cekam!Ovaj drugi dio je bio a i sad je mislim u nekim zemljama.Prvi dio sam igrao i na ps i na pc,samo rijeci hvale.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Manhunt 2

imati će bolju grafiku nego verzija za ps2

ma da
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
XXL Gamer kaže...

imati će bolju grafiku nego verzija za ps2

Ako će poboljšati grafiku još bolje, ali neka samo bude necenzurirana i ja zadovoljan.

16 godina
neaktivan
Manhunt 2

Može li mi ko reć jel ima ta igra onaj social klub od rockstara i takva smeča uz sebe?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nema

Raise hell in heaven
16 godina
neaktivan
IN_trance001 kaže...

Može li mi ko reć jel ima ta igra onaj social klub od rockstara i takva smeča uz sebe?

nema!

16 godina
Manhunt 2

Grafika nije vrhunac ali valjda igra ima dobru igrivost, jer tek sam ju uključio samo da vidim kako izgleda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Manhunt 2

dobra igra

ma da
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Manhunt 2

Brutalna do jaja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Manhunt 2

Je li igrao itko?!

0 0 hvala 0
16 godina
Alex Mercer kaže...

Je li igrao itko?!

Ja, i nakon 2sata igranja igru sam uninstalirao. Nije to to. Pre kasno je za tu igru, to da su ju izdali prije koju godinu,a ne sad. Izgleda kao igra sa ps2, znači grafika i nije nešto, kao san andreas otprilike.

Radi grafike i klanje izgleda čudno, priča nekako čudna, barem bila od početak. Jedino mi je bilo dobro načini klanja i brutalnost, za one koji vole brutalnost mogli bi igru zavoljeti.

A pošto igra teži nešto manje od 4gb onda ju skin..joj..."kupi". Probaj neije tako velika.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2009 21:30 (Jack Sparrow).
16 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
Alex Mercer kaže...

Je li igrao itko?!

Ja, i nakon 2sata igranja igru sam uninstalirao. Nije to to. Pre kasno je za tu igru, to da su ju izdali prije koju godinu,a ne sad. Izgleda kao igra sa ps2, znači grafika i nije nešto, kao san andreas otprilike.

Radi grafike i klanje izgleda čudno, priča nekako čudna, barem bila od početak. Jedino mi je bilo dobro načini klanja i brutalnost, za one koji vole brutalnost mogli bi igru zavoljeti.

A pošto igra teži nešto manje od 4gb onda ju skin..joj..."kupi". Probaj neije tako velika.

Ja sam isto probao ali mi ne radi execution - stisem L mouse i drzim a kad pustim onda se nista ne dogodi. Help pls Plač

''Everyday above ground is a good day.''
16 godina
Manhunt 2

Znači ideš iza lika, i kad ti dobije određenu boju koju ti želiš pogurneš miš, prema kamo ti već strelica pokaže.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Manhunt 2

Igra je čista brutala jedva čekam!!!

I onda neš pil, vražju mater neš pil!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Manhunt 2

Imam sljedeći problem:

Za vrijeme egzekucije nema vidljive štete na neprijatelju npr. kod uboda nožem čovjek nije krvav već kao da duha ubadam - što prilično ubija doživljaj!

Zanima me ima li ikakav fix te je li se slično dogodilio nekom drugomu?

A life? Where can I download one of those?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alex Mercer kaže...

Imam sljedeći problem:

Za vrijeme egzekucije nema vidljive štete na neprijatelju npr. kod uboda nožem čovjek nije krvav već kao da duha ubadam - što prilično ubija doživljaj!

Zanima me ima li ikakav fix te je li se slično dogodilio nekom drugomu?

T mi zvuči kao cenzura, probaj isključiti ili skinuti kakav patch.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice