mnogo ljudi iskusuju ovaj bug, ukljucujuci i mene, nisam nasao rijesenje nego sam samo loadao checkpoint ponovno, ako netko sazna, neka posta ovdje ili na PM !
recimo vozite se cestom, onak, jimmy govori " boy this thing is fast !! " i najednom OP ! propali ste kroz cestu, nemozete izaci iz auta.
to je recimo slicno kao u cod2 ako je netko mozda igrao kad se ode iza mape i propadas dolje a mapa ostala gore, tako i to.
citao sam na komentarima da ljudi govore da se to dogada jer nemamo onu drugu verziju igre ( klik ) no to zapravo i nije istina jer skoro svi koji imaju taj problem, zapravo i imaju navedenu! ja imam onu prvu pustenu u javnost i evo igram presao sam par misija, tunirao Roller-a 300, sad mu je max speed 257 km/h 

), dobro napravljeni auti iz krajem 40, poč 50., samo nisu prave marke zbog licence, oružja su me isto malo iznenadila jer sam mislio da će od automata biti thompson, kad ono ima mp40 i još jedno nemrem se sjetit, onda vožnja po raznim uvjetima jer je realno napravljeno handling, kočenje po snijegu recimo...