Mafia 2

poruka: 4.888
|
čitano: 1.294.273
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Mafia 2
Don Salvatore kaže...
Kora kaže...
marinn95 kaže...

pa dobro ali ima i nas koji nemamo novaca na bacanje Namigiva

Ma daj, pa nitko ovdje nema originalnu mafiju 2, a onda poslije neki u drugim temama pričaju kako imaju samo originalne igre i nikad nebi piratizirali, licemjeri jedni :))

Svaki vjerni i odani mafijaš ima original mafiju.

lol, aha, yeah, right

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
marinn95 kaže...
opet kad pogledaš da je rockstar u 3g napravio odlićni gta4 ,a ovi u 5g nisu mogli napraviti odličnu igru,to je žalosnoMršti se

haha odlicnu igru ? ajde usporedi Mafiu II bez patcheva i GTA IV bez patcheva.

evo tek su sa 1.0.7.0. patchem toliko koliko " pokrpali " igru jer je bila zivi srot kad je izdana.

sada opcenito govorim o grafici, fps padovima,lijepi bugovi i svima dobro poznati glitchevi.

igra je bila bugovita vise nego kad se bubamare prase.

da GTA ima specijalce, helikoptere, pusku onu, pusku ovu ali Mafia raspolaze onime sto je u to vrijeme bilo dostupno a ne sada i to ju po mom misljenju cini boljom od GTA, kako bi sad bilo da se recimo u Mafii vidjeo npr. Minigun, to nema smisla zar ne?

drago mi je sto sam dao svoje misljenje. Osmijeh

slažem se kada je izašla bila je katasrofa,ali sada je to po mome mišljenju odlična igra,ali to smo si na neki način i sami krivi što je neoptimizirana,svi su je htjeli što prije na pc-u,pa smo je nakon 6mj. i dobili.a i kad pogledaš na konzolama je gta4 dobio puno veće ocjene od mafie 2.ono najvažnije što mafiji2 nedostaje je zabava,iga brzo dosadi dok gta4 pruža puno više sati zabave+2 epizode.mafija je bolje optimizirana ali joj puno toga još fali da bi bila odlična.Osmijeh 

15 godina
neaktivan
dado16 kaže...
jjos jedan trol?

Ti ćeš Don Salvatorea nazivati trolom?

Kora kaže...
Don Salvatore kaže...
Kora kaže...
marinn95 kaže...

Ma daj, pa nitko ovdje nema originalnu mafiju 2, a onda poslije neki u drugim temama pričaju kako imaju samo originalne igre i nikad nebi piratizirali, licemjeri jedni :))

lol, aha, yeah, right

Još jedna takva uvreda i naručujem "hit"

16 godina

da to je sve istina, totalno se slazem s tobom.

ali prvenstveno, u svoju obranu, ja nikad nisam igrao GTA na konzoli ikakvoj tako da nemam takvog iskustva pa nemogu prosuditi.

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
16 godina
Don Salvatore kaže...

Još jedna takva uvreda i naručujem "hit"

de lupi se!

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
15 godina
neaktivan
marinn95 kaže...

ali prvenstveno, u svoju obranu, ja nikad nisam igrao GTA na konzoli ikakvoj tako da nemam takvog iskustva pa nemogu prosuditi.

nisam ni jaNamigiva,ali po ocjenama kritičara i korisnika je bolje prošla od mafije2

15 godina
neaktivan
Jackal kaže...
marinn95 kaže...

nisam ni jaNamigiva,ali po ocjenama kritičara i korisnika je bolje prošla od mafije2

Bolja, ali prekratka. Po meni, to joj je jedini nedostatak.

16 godina
neaktivan
Kora kaže...
marinn95 kaže...

Ti "neki" doista imaju Orginalnu igru. Kao prvo Meni osobno nije problem dati 400kn za jednu igru. Kao drugo kupio sam Orginalnu igru iz respekta prvoj mafiji(kojoj usput ova ni do koljena nije). I treče dobro sam se zahebo.

Al evo ti  moj nevijerni tomo VALIDACIJU:

http://img810.imageshack.us/img810/4421/screenhunter01aug290143.jpg

I'll be back
16 godina
neaktivan
Mafia 2

kakobi mi igra isla na mojem pcu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Mafia 2

Ma odakle ti znaš da ti neki imaju tu igru? Jedino što znaš zasigurno je njihov nick na forumu, i ništa drugo (čast iznimkama ako postoje) daj molim te nebudi naivčina, sagledaj stvari iz ptičje perspektive pa ćeš vidjeti cijelu sliku. Ako iz ove teme 3 ima originalnu igru reži mi ovu moju tulavu glavurdu lol

On topic, što se mene tiče ja uopće nebih uspoređivao Mafiju 2 i GTA 4, jer su neusporedive

Dinamo živi vječno

0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mafia 2

Molim smirite se, samo bez svađe i oftopičarenja.

Uz to prestanite o "jogurtima" i ostalim glupostima da nebi bez veze našli zaključanu temu.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.8.2010 2:05 (Danny_HR).

5 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Kora kaže...

Ma odakle ti znaš da tineki imaju tu igru? Jedino što znaš zasigurno je njihov nick na forumu, i ništa drugo (čast iznimkama ako postoje) daj molim te nebudi naivčina, sagledaj stvari iz ptičje perspektive pa ćeš vidjeti cijelu sliku. Ako iz ove teme 3 ima originalnu igru reži mi ovu moju tulavu glavurdu lol

On topic, što se mene tiče ja uopće nebih uspoređivao Mafiju 2 i GTA 4, jer su neusporedive

Ti "neki" je išlo mene jer sam ja spomenuo da imam orginalnu igru. I to sam ti ljepo dokazao. Također vijerujem da ima ljudi koji kupuju isključivo orginale, bilo za PC ili konzole.  i mislim da bi svatko to trebao radit jer tako potiče developere da nastve sa dobrim radom.

Ontopic: Što se mene tiče Mafia 2 nije usporediva ni sa GTA4 ni sa Mafiom. Usporediva je jedino sa Driverom4.

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.8.2010 2:11 (microman).
15 godina
neaktivan
marinn95 kaže...

Vjerovao ili ne, GTA IV i na konzolama ponekad trza, barem meni. A čuo sam da i još nekima... Na Mafiji 2 su čini mi se ponajviše radili na optimizaciji. Meni je Mafia 2 dosta zanimljiva bez obzira na onu monotonost i ostale zamjerke. I ne sviđa mi se što pokušavaju izmust puno love iz DLC-ova. Zato nisu stavili freeride u ovu verziju nego moramo kupit DLC...

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
16 godina
Mafia 2
Mene je igra dosta razočarala.Jednostavno nakon osam godina čekanja očekivao sam puno bolji nastavak .Igra samo po sebi nije loša ali nije dostojni nastavak .U kratkoj kampanji ponudili su tek 5-6 dobrih misija .Ostalo je utrpano reda radi .
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Mafia 2

igra zaslužuje pljuvanje...ja sam prije isto govorio da je bolja od gta 4 ali više nisam siguran

nema baš ništa novo,svaka misija uglavnom ista,kratkoća,side misije...očekivao sam da ću igrat dvaput ali ništa od toga

kog vraga su oni radili 8 godina? to je trebalo ispast puno bolje

i igra sigurno ne vrijedi tih 50 eura....cijenu su nabili zbog uspjeha mafie 1....ubuduće će trebat ili smanjit cijenu ili se potrudit i napravit mafiu 3 koja će opravdat tu visoku cijenu

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
M4X kaže...

igra zaslužuje pljuvanje...ja sam prije isto govorio da je bolja od gta 4 ali više nisam siguran

nema baš ništa novo,svaka misija uglavnom ista,kratkoća,side misije...očekivao sam da ću igrat dvaput ali ništa od toga

kog vraga su oni radili 8 godina? to je trebalo ispast puno bolje

i igra sigurno ne vrijedi tih 50 eura....cijenu su nabili zbog uspjeha mafie 1....ubuduće će trebat ili smanjit cijenu ili se potrudit i napravit mafiu 3 koja će opravdat tu visoku cijenu

Eto Smijeh  Vjerojatno bude popljuvana i od mene cim zaigram.Smijeh

Dovoljno je pogledati gameplay video i sve je jasno. Dok se recimo to ne moze reci za Mafia 1, HL2, Far Cry itd..

There is no spoon.
17 godina
neaktivan
Mafia 2

Ja ne znam u čemu je problem..izgleda da je jednostavno došlo do zasićenja igara te vrste..Sve je više manje viđeno, te nas malo toga može oduševiti..Oružja su poznata, vožnja je poznata, otvoreni grad poznat...Autorima je vrlo teško izmisliti nešto revolucionarno, zato se oslanjaju na sitnice za koje se nadaju da će ljudim biti simpatične (npr. Playboy časopisi), ali to je jednostavno premalo...

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mafia 2

Mafia 2 Multi is on the way :D http://www.modmywhat.com/article/Oh-hai--Mafia-2-Multiplayer--its-real-now/716 Sta ce sledece da moduju? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mafia 2

igra je mene usrecila jer volim mafijaske filmove i cijelu tu tematiku

oni koji su htjeli nesto kao GTA sa jako puno akcije su se razocarali

cijelo to vozikanje dosadi i to je mozda jedan od najvecih problema koji se je trebao rijesiti taxijem a ne smanjivanjem velicine grada

uglavnom nekima je dobra neke je razocarala ali igra je solidna i meni je barem ostala u dobrom sjecanju

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Mafia 2

Ala kako mrzin ove spoilere koji su na zadnjih desetak strana. Znan da nesmin čitat pa opet znan pola igre napamet -.-'

Na svijetu postoji 10 vrsta ljudi. Oni koji znaju binarni sustav i oni koji neznaju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2
mafia 2 je poput assassins creeda 1. Neki je obožavaju, neki mrze. Svaka ima neki poseban, a ujedno i dobar dio (ac- trčnje po krovovima, mafia 2- dobru priču). Meni je osobno priča važan čimbenik u mojem dojmu igre. A mafia 1 mi nije ništa specijalno pa je i dalje igram.
Off topic: pa šta ako ljudi lažu o tome da imaju original. Njima je to loša osobina i točka.
Jel se to meni čini il je danny_Hr posto moderator?
Welcome to Liberty City
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sovac_ri kaže...
mafia 2 je poput assassins creeda 1. Neki je obožavaju, neki mrze. Svaka ima neki poseban, a ujedno i dobar dio (ac- trčnje po krovovima, mafia 2- dobru priču). Meni je osobno priča važan čimbenik u mojem dojmu igre. A mafia 1 mi nije ništa specijalno pa je i dalje igram.
Off topic: pa šta ako ljudi lažu o tome da imaju original. Njima je to loša osobina i točka.
Jel se to meni čini il je danny_Hr posto moderator?

Kakvi sad AC?

da ti mafia 1 nije nista specijalno onda je nebi sad igrao, a danny je moderator vec duze vrijeme.

Model fashion guru.
15 godina
protjeran
Mafia 2

Aj back on topic, jel radi ovaj Free mod? Nešto sam načuo, ali nisam probao niti gledao, jel ima šta od toga ili?

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2
kad sam reko da mi nije ništa specijalno nisam reko da mislim da nije dobra. Nije to nikad bila igra koju ćeš čekat do 2 ujutro ispred dućana skupa s hrpom ljudi iako moraš ić na posao/nastavu sutra u 8 ujutro. Dakle dobra je, al nije predobra, a usporedba s ac-om je tu jer smatram da su gta4 i mafia 2 dva različita svijeta koja se mogu uspoređivat samo po pitanju priče koja je u obe igre odlična.
Welcome to Liberty City
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mafia 2

Ovako Free Roam mod je za cistu zafrkanciju, ono ubit sto vise murije, opljackat sto vise radnji 

Ja se sa buogvima nisam sreo a i to me previse ne dira 
Mana je to sto kada te ubiju skroz izpocetka moras otkrivat di je koj ducan, i slicno.

PITANJE ? - jeli moguce igrati sa gampadom ( nemogu doci do izbornika sivi je )  jer mi se bas vozi na jojstick  

MOJ AVARTAR = JAMES HETFIELD /// WEB SITE http://hcgamer.weebly.com/ !!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tarankula kaže...
e necu vise nikad uć u ovu temu,ebo vas hitler sto spoilate ko maniti,men je sad bezveze igrat kad znam da ima 15 chaptera,mogli ste u temi postat par slika i pokoju zafrkanciju u gradu objavit,a ne vako spojlate da covjeku se jos vise zgadi igra,dovđeja,necu vise ovde zakrocit okom sve dok nenabavim mafiju(a sad je i pitanje ocul je nabavit)

vozdra!!!

Jel' to moguće???

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
16 godina
neaktivan
tarankula kaže...
e necu vise nikad uć u ovu temu,ebo vas hitler sto spoilate ko maniti,men je sad bezveze igrat kad znam da ima 15 chaptera,mogli ste u temi postat par slika i pokoju zafrkanciju u gradu objavit,a ne vako spojlate da covjeku se jos vise zgadi igra,dovđeja,necu vise ovde zakrocit okom sve dok nenabavim mafiju(a sad je i pitanje ocul je nabavit)

vozdra!!!

Ma nabavi je, i meni su dosta spoilali, al' sam sam si kriv, što drugo očekivati u temi u kojoj se raspravlja o igri koja je tek izašla i koju svi trenutno prelaze.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina
neaktivan
Mafia 2

Dvije strane prepucavanja tko ima originale?

Dajte pa nemojte svaku temu zasrat spamom!

World Championships: 7, GP started: 263, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,407

13 0 hvala 8
15 godina
Mafia 2

Zamolio bih ekipu da koriste "spoiler" posto puno ljudi (i ja sam) igram igru te ne dolazim na temu citati kraj igre ili nesto sl. pa ni da igra ima sveukupno 15 chaptera!

Imajte razumjevanja prema svima koj igraju tu igru, nitko ne zeli znati kraj igre, gledati screenshotove iz igre, znati kraj i sl.....bas radi toga sluzi SPOILER!

Za sve one koji ne znaju gdje se taj "famozni" spolier nalazi budem nekim specijalcima (bez uvrede) dao jedan screenshot i ako treba snimit cu video kako se taj isti spoiler koristi!

Pa evo....za svu ekipu koja se ne zna ponasat na forumu i screenshot u uvecanom formatu:

http://img832.imageshack.us/img832/4900/28644962.jpg

P.S.

Igra me ionako razocarala.....samo se pitam gdje su nestale sve one dobre igre koje sam do sada igrao!? Bas me briga recimo sto neki GTA IV nije optimiziran kako treba ili npr. Crysis.....ali su bar igre koje su maksimalno igrive! Radije cu igrati vrhunsku igru na 800x600 i na sve ultralow, a ne neku tako usminkanu igru koja nije ni upola igriva kao neka igra koja je izasla prije npr. 5 godina!

Ista stvar se dogodila kada sam zaigrao novi Kane & Lynch 2...katastrofa! Onda skoro zaplacem od srece kada zaigram neku novu igru, a da je igriva...npr. Dragon Age....predobra grafika, predobra prica i ono najvaznije...totalno je igriva i doslovce te tjera da je igras!

Mafia 6/10 -> moja realna ocjena

Prvi dio mi je bio daleko bolji od ovoga...nije bio tako usminkan, ali je bio bolji (bar meni).

P.P.S.

Bilo bi lijepo da se pobrisu svi spoileri. Znam da modovi ne stignu sve napravit pa bi bar oni koji su zaspamali temu mogli sami editirat svoje postove.

Spoiler! Spoiler!
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.8.2010 12:58 (win32).
Moj PC  
6 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Don Salvatore kaže...
Kora kaže...
marinn95 kaže...

Lol, da, svaki pravi mafijaš igra Mafiu 2 i visi po forumu. Belji se

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice