Mafia 2

poruka: 4.888
|
čitano: 1.293.680
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Mafia 2
blackchoco kaže...
dex3108 kaže...

Kad skinem di to moram kopirat?

Piše ti u njegovom postu koji je to uploadovao

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
16 godina
dex3108 kaže...

samo da su na mapi istaknuti shopovi i ostalo kao recimo ovdje, onda bi to bio free ride za 5 Smijeh

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
15 godina
neaktivan
blackchoco kaže...
dex3108 kaže...

Kad skinem di to moram kopirat?

c:/program files/2k games/mafia2/pc/sds_en/gui/

ma da
15 godina
protjeran
Looka kaže...
Kora kaže...
Ja ne kuzim. Iz svoje dobre volje stavim nekiliko skrinova da podjelim s obima koji ZELE vidjeti, onaj lik meni na to prigovori da je Sparrow to stavio ranije ( zamisli, pa sta ak je Sparrow stavio, nije stavi APSOLUTNO ISTE ssove, a i da je odakle njenu pravo da meni govori sta da ja stavljam a sta ne) i pokupi masu TU, a ja mu kazem da ne gleda ako mu smeta i pokupim masu TD. Pa sto je tu lose? I jos sam cak stavio spoiler alert! A da nisam sta bi tek onda bilo......

"Onaj lik" ima svoje ime, Jack je stavio slike autiju, i slike odjeće, ti si slike na istu tu foru stavljao. 

A i auti i odjeća nisu nikakav spoiler.

Pa ja bih rekao da jesu za one koje nisu igru igrali a namjeravaju, ili za one koji sami žele vidjeti što je u dlc-u

Dinamo živi vječno
15 godina
Mafia 2

hmm , prema ovome sto vidim ovde izgleda mi da je osjecaj brzine prilicno dobar , aaaa jedva cekam novu konfu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mafia 2

Nadam se da ce sljedeća mafija ako je bude biti puno puno bolja i s više misija i s vecom mapom i da netrebamo cekati 8 godina...

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Mafia 2

Na zadnjoj sam misij (15 chapter) - Još malo i kraj. Baš me zanima što ce biti na kraju (nedao bog da itko spoila!!).

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OPF Fan
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
e necu vise nikad uć u ovu temu,ebo vas hitler sto spoilate ko maniti,men je sad bezveze igrat kad znam da ima 15 chaptera,mogli ste u temi postat par slika i pokoju zafrkanciju u gradu objavit,a ne vako spojlate da covjeku se jos vise zgadi igra,dovđeja,necu vise ovde zakrocit okom sve dok nenabavim mafiju(a sad je i pitanje ocul je nabavit)

vozdra!!!
16 godina
tarankula kaže...
e necu vise nikad uć u ovu temu,ebo vas hitler sto spoilate ko maniti,men je sad bezveze igrat kad znam da ima 15 chaptera,mogli ste u temi postat par slika i pokoju zafrkanciju u gradu objavit,a ne vako spojlate da covjeku se jos vise zgadi igra,dovđeja,necu vise ovde zakrocit okom sve dok nenabavim mafiju(a sad je i pitanje ocul je nabavit)

vozdra!!!

ALELUJA!!!

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
15 godina
neaktivan
Weky kaže...

Igra hebeno kratka? Pa baš i ne. 20-ak sati sasvim solidne kampanje.

ja sam je prešao u 10 satiMršti se,ali se nisam žurio,pogledo sam sve cut scene,čak sam u nekim misijama vozio po propisu.

15 godina
odjavljen
tarankula kaže...

vozdra!!!

Tko te tjera da čitaš temu? Jesam ja napisao nešto protuzakonito pravilima foruma? LOL.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OPF Fan
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.8.2010 13:28 (Weky).
16 godina
neaktivan
Mafia 2

A i to kaj si mu rekal da igra ima 15 chaptera nije neki spoiler :/

Pa nisi mu rekal ni kaj se dogodi, ni detalje misije, ni ništa.

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

najbolje bi bilo da je 2k radio na grafici i priči,a rockstar na misijama i svemu ostalome.to bi onda ispalo remek djeloCool,a možda i igra desetljećaOsmijeh

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tarankula kaže...

vozdra!!!

Igra ima 15 chaptera,Igra ima 15 chaptera,Igra ima 15 chaptera,Igra ima 15 chaptera,Igra ima 15 chaptera.

To nije spoiler,spoiler je kad nekom kazes nesto o prici ili npr ko ce koga ubit ili nesto slicno.

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Nadam se da će biti bolji free ride...nije niti ovaj loš..ali trebalo bi ispravit bug sa sejvovima..itd...

0 0 hvala 0
16 godina
Mafia 2

Evo i ja upravo prešao igru.

Nikako se ne mogu složiti sa Laušovom ocjenom -4.

Vožnja je dosadna tek u prva 4 chaptera dok još Vito ne ide u zatvor.

Kasnije su auti puno brži i nisu tromi,tako da se tu ne slažem.

Prva 4 chaptera su bila stvarno loša i jedva sam ih prežvakao,što zbog vožnje,što zbog misija i već pomalo iritantnog snijega.

Nemogu se sjetiti niti jedne zanimljive misije u ta prva 4.chaptera.

Nakon 6.chaptera igra je ono što je trebala biti.

Velika je šteta da se isprepliću misije ovim nekim redoslijedom : 2 dosadne,1 dobra.

Stvarno ima misija koji su vrijedni moje pažnje ali ih je nedovoljno,unatoč tome što su uzbudljive i prevrtljive radnje.

Sad mi je nakon prelaska nekako žao svog tog ogromnog truda koji je uložen u Mafiu II.

Cut scene,atmosfera,akcija,vožnja,kontrole su na mjestu ali zbog gore navedenih stvari igra ostavlja dojam kao nedovršeni proizvod.

Kad bi ocjenjivao igru bez dosadnih chaptera/misija,tj.kao da su izostali,igra bi od mene sigurno dobila 91%.

Ali ovako ne mogu joj dati više od 80%.

P.S. što se dogodilo sa Joe-om na kraju igre?

"Joe isn't a part of our deal"

Death has a thousand faces,evil only one.
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

na 11 sam chapteru i igri kao da nesto fali...mozda sam imao prevelika ocekivanja. mafia je puuuuno bolja igra od 2...od same atmosfere u igri do price. grafika je super ali to i nije neki plus...8 godina je proslo od jedinice i oni nisu uspjeli napravit bolju igru, za nepovjerovat....10 chaptera 7 sati mi je trebalo, jos jedan veliki minus.. samo solidna igra... jedva 7 od 10 po meni...u usporedbi sa gta 4 ovo je lose...

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.8.2010 14:06 (salahudin).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Evo i ja upravo prešao igru.

Nikako se ne mogu složiti sa Laušovom ocjenom -4.

Vožnja je dosadna tek u prva 4 chaptera dok još Vito ne ide u zatvor.

Kasnije su auti puno brži i nisu tromi,tako da se tu ne slažem.

Prva 4 chaptera su bila stvarno loša i jedva sam ih prežvakao,što zbog vožnje,što zbog misija i već pomalo iritantnog snijega.

Nemogu se sjetiti niti jedne zanimljive misije u ta prva 4.chaptera.

Nakon 6.chaptera igra je ono što je trebala biti.

Velika je šteta da se isprepliću misije ovim nekim redoslijedom : 2 dosadne,1 dobra.

Stvarno ima misija koji su vrijedni moje pažnje ali ih je nedovoljno,unatoč tome što su uzbudljive i prevrtljive radnje.

Sad mi je nakon prelaska nekako žao svog tog ogromnog truda koji je uložen u Mafiu II.

Cut scene,atmosfera,akcija,vožnja,kontrole su na mjestu ali zbog gore navedenih stvari igra ostavlja dojam kao nedovršeni proizvod.

Kad bi ocjenjivao igru bez dosadnih chaptera/misija,tj.kao da su izostali,igra bi od mene sigurno dobila 91%.

Ali ovako ne mogu joj dati više od 80%.

P.S. što se dogodilo sa Joe-om na kraju igre?

"Joe isn't a part of our deal"

UBILI SU GA

kak ne kuzite svi to pitate pa ja stvarno neznam

makar opet velim postoji mogucnost da ga nisu ali vjerojatno jesu

16 godina
Mafia 2

Ipravo sam preso igricu, zadnja misija mi je dobra, puno akcije ima.

Meni je igra 10/10, sve kako valja, nista u igrici mi ne smeta. Bilo bi 9/10 al posto je izaso ovaj freeroam mod... :D

btw. Di se nalze ovi auti sto dodju uz DLC-ove ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Mafia 2

možda nisu ubili joe-a,znat će se u mafii 3

zna netko možda kako dobit sve playboye,skupio sam ih samo 19/50....neda mi se uopće igrat igru ponovno,predosadna

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
M4X kaže...

zna netko možda kako dobit sve playboye,skupio sam ih samo 19/50....neda mi se uopće igrat igru ponovno,predosadna

da onako nekim cudom se leo predomisli ili ga vito spasi

ali znaci to sto leo kaze sry joe was not part of the deal i odvedu ga znaci da ce ga koknuti jer su on i vito izazvali rat mafijaski i pobili hrpu kineza te usli u posao s drogom

16 godina
Mafia 2

Trebam pomoć Namigiva Zapeo sam na chapteru 14 kada moram pobjeći iz onog polu izgrađenog nebodera. Došao sam do jedne prostorije i ne znam gdje dalje Mršti se Također me zanima da li me Joe treba pratiti i pucati samnom ili ne ??? Jer kod mene on ostane na onom najvišem katu gdje sam ubio onu trojicu čuvara i stalno stoji tamo blizu jednog zida i uopće se ne miče od tamo Iznenađen

Gdje sada ??? Gdje sada ???
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.8.2010 15:02 (X-Wind).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
TopForumaš kaže...
M4X kaže...

ali znaci to sto leo kaze sry joe was not part of the deal i odvedu ga znaci da ce ga koknuti jer su on i vito izazvali rat mafijaski i pobili hrpu kineza te usli u posao s drogom

ako će koknut joe-a onda je logično da koknu i vitu

17 godina
Mafia 2

Šteta, tužan kraj :P
Nakon svega šta mu je ovaj dao.

Čitajte samo ovi koji su prešli igru.

Umjesto Thumbup-a klikčite mi HVALA ! :)
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.8.2010 15:02 (Mitch).

0 0 hvala 0
16 godina
KingNothing kaže...

btw. Di se nalze ovi auti sto dodju uz DLC-ove ?

netko ?

15 godina
neaktivan
Mafia 2

A stari djedica se trebo povuć daleko od svih i više se ne vraćat... Al ne, moro je on opet doć... Smijeh

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.8.2010 15:16 (nidjo123).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
M4X kaže...
TopForumaš kaže...
M4X kaže...

ako će koknut joe-a onda je logično da koknu i vitu

vito se iskupio ubivsi carla

joe pak nije te ce ga ubiti zasto bi to inace ono rekao leo zasto bi ga odveli jos ti pise na mafia wiki da su ga ubili

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.8.2010 15:28 (TopForumaš).
17 godina
nidjo123 kaže...

A stari djedica se trebo povuć daleko od svih i više se ne vraćat... Al ne, moro je on opet doć... Smijeh

Luzer....nije mu dosta batina

Čitajte samo ovi koji su prešli :

Ja bi rađe da me Joe ubio nego ovakav kraj

Umjesto Thumbup-a klikčite mi HVALA ! :)
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Ja ipak mislim da su Joea odveli negdje i zatvorili... Ubili su Martya koji je bio Joeu kao brat. Tako da nevjerujem da su još i Joea ubili. Imam nade Smijeh

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Mafia 2

Može li mi netko reću u kojem bi folderu trebao naći save-ove, da ih mogu backupat?

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice