Mafia 2

poruka: 4.888
|
čitano: 1.294.331
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
RE: Mafia 2
IvL kaže...

@Weky kako nema? ako neka textura ima 1mb npr. i izgleda dobro ali ja je smanjim na 0.8mb-a a slika i dalje izgleda jednako dobro, dali nisam smanjio kapacitet za 0.2mb? znaci graficka treba manju slicicu procitati sto znaci da je bolje optimizirano odnosno texture su bolje kompresirane sto znaci puno manji kapacitet cjele igre i manje zahtjevniju igru...ja tako razmisljam, neznam mozda nisam upravu...

Nema to veze.

Svjet u kojem se igra odvija je ogroman. Puno veci od Mafije II (ovo se cak nemoze ni spomenuti u istom kontekstu). Daleko je više sadrzaja u igri, puno je više lokacija, izbora, likova, svega.

Puno je otvorenija i prava sanbox igra.

Generalno, Mafia II je i meni bolja, ali GTA 4 se drzi serijala, i puno je širi nego Mafija.

A tezina tekstura iskljucivo ima veze sa njihovom rezolucijom - A tu je GTA 4 ogroman. Teksture su rezolucijom puno vece i zbog toga igra trazi vise VRAM-a kako bi ih imala uopce gdje spremit.

Mafia II je igra u kojoj se teksture konstantno ponavljau, samo osjenčani drugim shaderima.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OPF Fan
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Preso sam gricu... Sve ok, ali jako prekratko... između svih ovih chaptera treba ubacit jos brdo malih manje vaznih i side misija...

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.8.2010 18:21 (Shmeegy).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Meni se cini da mapa uopce nije velika i jako jako brzo dodes do kraja grada i za razliku od jedinice misije su malo dosadnije i nezanimljivije, mislim da je 80/100 realna ocjena

Model fashion guru.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Zna netko kako mogu doći u podrum u onu banku u chapteru 3 jer se u njoj nalazi jedna slika tete iz playboya?Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Shmeegy kaže...

Preso sam gricu... Sve ok, ali jako prekratko... između svih ovih chaptera treba ubacit jos brdo malih manje vaznih i side misija...

nije baš tako prekratko,ja sam na 53% i imam 10h igre

15 godina
neaktivan
M4X kaže...

nije baš tako prekratko,ja sam na 53% i imam 10h igre

I imaš još 20% da prijeđeš misije... Namigiva

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
16 godina
neaktivan
Mafia 2

negdje na 65-70% je igra gotova.

Model fashion guru.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Mafia 2

Ja sam na 4. chapteru, kad trebam bjezat od policije - teško ej dosta. Igram na najteze, al ipak je prva Mafia bila teza.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OPF Fan
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Weky kaže...

Ja sam na 4. chapteru, kad trebam bjezat od policije - teško ej dosta. Igram na najteze, al ipak je prva Mafia bila teza.

Da, ja sam igrao na medium i imam jedno 5-10 deatha, dosta je lako, dok sam se sa jedinicom podosta namucio.

Model fashion guru.
17 godina
odjavljen
Weky kaže...

ja sam na medium stavio...prva mafia je bila teža ali bilo je i bugova

meni je ona utrka u prvoj mafiji bila najteža...

16 godina
neaktivan
M4X kaže...
Weky kaže...

nesjecam se bas bugova ali i u dvojki ima, naletio sam na dosta bugova.

da utrka je bila uffff, osobno nikad nisam mogao prijeci, stalno sam zvao prijatelja u pomoc jer to nije bilo sam gas kao u vecini tada igara nego stvarno si morao kociti i biti oprezan s gasom.

Model fashion guru.
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Dosad 3 i pol sata igre, a vec sam na 7 chapteru. Što reći za igru?? Što se tiče optimizacije stvarno je vrhunska, jer mi klizi 30-40 frameova na high i 1680*1050, grafika je vrhunska, pogotovo u drugom dijelo igre. Misije su dosad bile dosta zabavne, ponekad monotone ali zadovoljan sam. Jedini problem je što ću igru vjerojatno prijeći za 3 sata, još igram na hard, što je prekratko i što nakon prelaska nema free ridea. Jest da se između misija možeš vozikat po gradu i svašta, ali puno mi je to bolje sjelo u jedinici (bonusi, otključavanje novih automobila). Također za pohvalu je i jako malen broj bugova (dosad sam primjetio 2-3 sitna buga). Eto dat ću ocjenu kad je prijeđem do kraja, morao sam stati jer mi se komp pregrijao Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.8.2010 19:11 (kero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
M4X kaže...
Weky kaže...

ta utrka mi je pojela kamion živaca Viče

The further you get into technology, the further you go into gaming. That's the general rule.
16 godina
neaktivan
dis4st3r kaže...
M4X kaže...
Weky kaže...

ta utrka mi je pojela kamion živaca Viče

LOL, kad se sjetim samo kako je ferendovi nisu mogli prijeći pa bi mene zvali da spašavam stvar Smijeh, svima tko je igrao mafiju ta utrka je bila nemoguća za prijeć, a ja bi je uvijek iz prve prešao

16 godina
neaktivan
kero kaže...

Dosad 3 i pol sata igre, a vec sam na 7 chapteru. Što reći za igru?? Što se tiče optimizacije stvarno je vrhunska, jer mi klizi 30-40 frameova na high i 1680*1050, grafika je vrhunska, pogotovo u drugom dijelo igre. Misije su dosad bile dosta zabavne, ponekad monotone ali zadovoljan sam. Jedini problem je što ću igru vjerojatno prijeći za 3 sata, još igram na hard, što je prekratko i što nakon prelaska nema free ridea. Jest da se između misija možeš vozikat po gradu i svašta, ali puno mi je to bolje sjelo u jedinici (bonusi, otključavanje novih automobila). Također za pohvalu je i jako malen broj bugova (dosad sam primjetio 2-3 sitna buga). Eto dat ću ocjenu kad je prijeđem do kraja, morao sam stati jer mi se komp pregrijao Smijeh

Ja sam sa 3 sata i 40 minuta na 9. chapteru :D

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
15 godina
odjavljen
Mafia 2

Ja još uvijek nikako neuspjevam preci 4. chapter zadnji dio kada trebam otici u Joe-ovu kucu. U čemu je štos?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Weky kaže...

Ja još uvijek nikako neuspjevam preci 4. chapter zadnji dio kada trebam otici u Joe-ovu kucu. U čemu je štos?

Daj uslikaj dio gdje si zapeo

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
15 godina
odjavljen

Napominjem da je najveca tezina. Uvjek me prokleti policajci skuze. Nekuzim na koju foru bi onda presao ako me moraju skuziti, s obzirom da me jedan, a u najboljem slučaju dva metka eliminiraju.

16 godina
neaktivan
Weky kaže...

Napominjem da je najveca tezina. Uvjek me prokleti policajci skuze. Nekuzim na koju foru bi onda presao ako me moraju skuziti, s obzirom da me jedan, a u najboljem slučaju dva metka eliminiraju.

ja sam ukro auto i zaletio se punom snagom sve do kuće

Trenutno me Mafia 2 zabavlja...
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Trebaš deaktivirati alarm u podrumu zgrade te te onda ne skuže kad otvaraš sef tako da nemaš policije uopće.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Weky kaže...

Nemoj ići prema njima tamo, nabavi auto na drugoj strani i izbjegavaj samo policijska auta, ne pješadiju. I presvuci se, jer traže tebe, ne auto.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.8.2010 19:37 (BannedOnThisForum).
15 godina
odjavljen
Gamer71 kaže...

ja sam ukro auto i zaletio se punom snagom sve do kuće

To bi za mene bilo odmah mission imposible.

franky kaže...

Trebaš deaktivirati alarm u podrumu zgrade te te onda ne skuže kad otvaraš sef tako da nemaš policije uopće.

Hvala puno, ali moram onda negdje loadat 3. chapter. Probat cu jos, nema smisla da 3. chapter ponovno.

16 godina
neaktivan
franky kaže...

nije to ta misija ja mislim

to za podrum vrijedi u misiji di krades benzinske marke

a ova na weky-evoj slici je kad sa joem pljackas draguljarnicu

btw ja sam isto trco prema autu i ukro ga i preso tako na normal tezini kao i cijelu igru

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.8.2010 19:39 (TopForumaš).
17 godina
luka_cro kaže...

Da, ja sam igrao na medium i imam jedno 5-10 deatha, dosta je lako, dok sam se sa jedinicom podosta namucio.

To je sve posljedica "konozolitisa".  Fali pravih hardcore Pc igara koje zahtjevaju "vještinu".

Zbog toga se veselim F: New Vegasu jer će imati opciju Hardcore.

BC2 ingame: Dorjan_CRO
15 godina
neaktivan
Mafia 2

evo ja sam došao do 7 chaptera i igra je solidnaOsmijeh,nije ništa spektakularno,ali imam problemMršti se,svako malo mi zašteka,padne frame,u prva 4 chaptera nije ali kasnije se to sve češće i češće počelo događati,mislim da je moja konfa dovoljno jaka da sve ide na high(AA je uključen,probao sam ga isključiti ali opet isto),igram na 1280x1024 te me ovo podsjeća na gta4 kad je izašaoMršti se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Weky kaže...

Ja sam to presao tako da sam se zaletio na cestu i brzo vratio, a Joe zamnom i poceo je pucati po murji i pogodio rezorvar i auto eksplodirao i svi pocrkali.

Model fashion guru.
16 godina
neaktivan
Jackal kaže...

evo ja sam došao do 7 chaptera i igra je solidnaOsmijeh,nije ništa spektakularno,ali imam problemMršti se,svako malo mi zašteka,padne frame,u prva 4 chaptera nije ali kasnije se to sve češće i češće počelo događati,mislim da je moja konfa dovoljno jaka da sve ide na high(AA je uključen,probao sam ga isključiti ali opet isto),igram na 1280x1024 te me ovo podsjeća na gta4 kad je izašaoMršti se

I kod mene, valjda zbog zagrijavanja grafičke i procesora, igra već neprestano radi (uzimam pauze za forum :D) 10 chaptera, sad sam u onom hotelu. Necu spoilati, jer ima znatiželjnih.

16 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Jackal kaže...

I kod mene, valjda zbog zagrijavanja grafičke i procesora, igra već neprestano radi (uzimam pauze za forum :D) 10 chaptera, sad sam u onom hotelu. Necu spoilati, jer ima znatiželjnih.

Nije zbog toga, nego zbog kruha ;)

15 godina
odjavljen
Mafia 2

Evo prešao sam do sada najtezu misiju u Mafij II.

Prvo sam čekao nekih 5min dok se nisu počeli povlačit. Onda sam se lagano prešuljao do trgovine obucom i tamo kupio novo odjelo.

Onda sam pješke do doma otišao i to je to ;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Weky kaže...

Evo prešao sam do sada najtezu misiju u Mafij II.

Prvo sam čekao nekih 5min dok se nisu počeli povlačit. Onda sam se lagano prešuljao do trgovine obucom i tamo kupio novo odjelo.

Onda sam pješke do doma otišao i to je to ;)

Poslušao me Osmijeh Btw, to nije najteža misija, vjeruj mi Namigiva

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice