Mafia 2 problem

poruka: 6
|
čitano: 1.877
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Mafia 2 problem

Imam Mafiu 2 al mi šteka jel mi igra stavlja rezoluciju na 75hz a maksimum moje grafičke je 60hz.U postavkama nemogu odabrat koliko hz želim,a ako neko zna kako bi to mogo promijenit

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2 problem

jel igra piratska????

KCB
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2 problem

ne

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Mafia 2 problem
Bado kaže...

Imam Mafiu 2 al mi šteka jel mi igra stavlja rezoluciju na 75hz a maksimum moje grafičke je 60hz.U postavkama nemogu odabrat koliko hz želim,a ako neko zna kako bi to mogo promijenit

Meni se čini da ti brkaš rezoluciju i refresh rate, neke rezolucije podržavaju samo jedan ( to ti je broj refreshova ekrana u sekundi ).

Sad kad to znaš, na kojoj REZOLUCIJI igraš?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2011 16:42 (thuglife).
15 godina
neaktivan
Re: Mafia 2 problem

igram na 1024x728 a nemrogu promijenit taj refresh rate,a sad neznam koja ima jedan refresh rate

16 godina
neaktivan
Mafia 2 problem

Pozz, zasto ne mogu vise uci u igru? Nakon sto sam presao onu misiju di ubijes onog tvog sefa (ne mogu se sjetit kako se zove) sa Joeom, dođe mi traileric i creditsi.. I kad to sve zavrsi, zelim opet igrat ali me vrati na tu misiju koju sam presao i tako stalno.. Zna li tko u cemu je problem? Na 71% igre sam i htio bih ju prec cijelu.. Hvala unaprijed.. {#}

<3 Drum & Bass <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice