Live For Speed Alpha Y Samo 1 pitanje

poruka: 11
|
čitano: 2.207
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

ovako htjeo bih pitati dali za navedenu igricu postoji cheat npr da auto ide brže ili tako nešto cheat sličan onome ko u samp (sobeit)

Mato_Lukic
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
RE: Live For Speed Alpha Y Samo 1 pitanje

Uhvati se need for speeda. live for speed je za malo ozbiljnije igrace kojima ni ne pada na pamet koristenje cheata.

[zasto moderatori ne banaju ekipu koja trazi cheat na forumu?]

17 godina
Zato sto cheatovi nisu ilegalni!
totus mundus agit histrionem
16 godina

pa ne bana se samo ilegalna radnja. mislim da je svaka rasprava o hackiranju i cheatovima zabranjena na bug.hr forumu.

17 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

mislim da je svaka rasprava o hackiranju i cheatovima zabranjena na bug.hr forumu.

Ja sam dobio od Naxxema žuti karton jer sam Armoru rekao da nije u redu korištenje cheatova.Naxxem je obrazložio time da se ne držim teme ... Mislim da cheating odnosno varanje treba imati isti status kao i piraterija, krekiranje i linkanje na stranice sa istima.

Imam preloše iskustvo u Grid multiplejeru sa cheaterima koji upropaštavaju svaku zabavu...

A teško je to djeci objasniti...

17 godina

Ovdje nitko nije spominjao multiplayer cheat. U singleplayer modu bilo koje igre ne vidim zašto bi šifre bile zabranjene kad ih sami proizvođaći igre ubace unutra i ako je nekome gušt igrati tako neka igra.

Za cheatanje u multiplayeru je već druga stvar. To treba istrijebiti.

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Cheatovi nisu ilegalni, postoje baze podataka u obliku aplikacije kao sto je recimo Cheatbook Database koji se mogao naci na nekoliko Bug medija zadnjih par godina. I ako bi cheatovi bili ilegalni na BOL-u , sekcija gaming master na Bug Onlineu koji se bavi cheatovima ne bi postojala.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Za LFS postoji LFSTweak koji se čak i nalazi u bazi aplikacija na njihovom službenom forumu... i omogućava modifikaciju gotovo svih parametara automobila... ali se može koristiti samo offline... online se može ići jedino sa čistom igrom.

Naj mi ga mam deti, daj me prvo malo lubi...
16 godina

A gledajte.... on je pitao dali postoji cheat program kao što ima za SA-MP (s0beit) a taj s0beit se može koristiti u GTA SA SP i u SA-MP... znači vjerojatno želi LFS cheat za Multiplayer Viče jer da ne želi tražio bi on one šifrice za SP....   trebalo bi se kažnjavati raspravljanje o MP cheatovima, samo glupi n00bovi raspravljaju o tome

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
lovac82 kaže...

A gledajte.... on je pitao dali postoji cheat program kao što ima za SA-MP (s0beit) a taj s0beit se može koristiti u GTA SA SP i u SA-MP... znači vjerojatno želi LFS cheat za Multiplayer Viče jer da ne želi tražio bi on one šifrice za SP....   trebalo bi se kažnjavati raspravljanje o MP cheatovima, samo glupi n00bovi raspravljaju o tome

Slažem se u potpunosti... MP cheatanje definitivno kažnjavat... jer je u qrcu i ubija smisao igranja.

Osobno koristim LFStweak samo za izradu raznoraznih perverzija iz svog gušta.

Naj mi ga mam deti, daj me prvo malo lubi...
16 godina

LFS je igra za ozbiljnije igrace. Cak se i odrzavaju razna natjecanja diljem Europe...

Za mene najbolja simulacija voznje na svijetu

Google IS your friend!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.8.2010 22:33 (passat).
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice