ovako htjeo bih pitati dali za navedenu igricu postoji cheat npr da auto ide brže ili tako nešto cheat sličan onome ko u samp (sobeit)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uhvati se need for speeda. live for speed je za malo ozbiljnije igrace kojima ni ne pada na pamet koristenje cheata.
[zasto moderatori ne banaju ekipu koja trazi cheat na forumu?]
pa ne bana se samo ilegalna radnja. mislim da je svaka rasprava o hackiranju i cheatovima zabranjena na bug.hr forumu.
mislim da je svaka rasprava o hackiranju i cheatovima zabranjena na bug.hr forumu.
Ja sam dobio od Naxxema žuti karton jer sam Armoru rekao da nije u redu korištenje cheatova.Naxxem je obrazložio time da se ne držim teme ... Mislim da cheating odnosno varanje treba imati isti status kao i piraterija, krekiranje i linkanje na stranice sa istima.
Imam preloše iskustvo u Grid multiplejeru sa cheaterima koji upropaštavaju svaku zabavu...
A teško je to djeci objasniti...
Ovdje nitko nije spominjao multiplayer cheat. U singleplayer modu bilo koje igre ne vidim zašto bi šifre bile zabranjene kad ih sami proizvođaći igre ubace unutra i ako je nekome gušt igrati tako neka igra.
Za cheatanje u multiplayeru je već druga stvar. To treba istrijebiti.
Cheatovi nisu ilegalni, postoje baze podataka u obliku aplikacije kao sto je recimo Cheatbook Database koji se mogao naci na nekoliko Bug medija zadnjih par godina. I ako bi cheatovi bili ilegalni na BOL-u , sekcija gaming master na Bug Onlineu koji se bavi cheatovima ne bi postojala.
Za LFS postoji LFSTweak koji se čak i nalazi u bazi aplikacija na njihovom službenom forumu... i omogućava modifikaciju gotovo svih parametara automobila... ali se može koristiti samo offline... online se može ići jedino sa čistom igrom.
A gledajte.... on je pitao dali postoji cheat program kao što ima za SA-MP (s0beit) a taj s0beit se može koristiti u GTA SA SP i u SA-MP... znači vjerojatno želi LFS cheat za Multiplayer jer da ne želi tražio bi on one šifrice za SP.... trebalo bi se kažnjavati raspravljanje o MP cheatovima, samo glupi n00bovi raspravljaju o tome
A gledajte.... on je pitao dali postoji cheat program kao što ima za SA-MP (s0beit) a taj s0beit se može koristiti u GTA SA SP i u SA-MP... znači vjerojatno želi LFS cheat za Multiplayer jer da ne želi tražio bi on one šifrice za SP.... trebalo bi se kažnjavati raspravljanje o MP cheatovima, samo glupi n00bovi raspravljaju o tome
Slažem se u potpunosti... MP cheatanje definitivno kažnjavat... jer je u qrcu i ubija smisao igranja.
Osobno koristim LFStweak samo za izradu raznoraznih perverzija iz svog gušta.