Left 4 Dead preko Steama

poruka: 19
|
čitano: 6.816
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead preko Steama
pitanje

ako mi neko moze odgovorit kako da slozim Steam da mogu igrat s frendom preko mreze. gdje da odem, kako da kreiram te kako da se frend joina?

odgovor bih molio sto prije

Core2Quad q6600, Gainward HD 4870 512 mb Gddr5 Golden Sample, 4 GB Mushkin RAM ( 1066 mhz) dual channel, Fortron 650w

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead preko Steama
autorov komentar

nitko?

Core2Quad q6600, Gainward HD 4870 512 mb Gddr5 Golden Sample, 4 GB Mushkin RAM ( 1066 mhz) dual channel, Fortron 650w

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead preko Steama

Dignes Steam, imas tab "Tools", moras imat instalirano Left4Dead Dedicated Server. Tu kreiras server i picite.... naravno govorim o originalnoj registriranoj igri L4D. Za nekakve BT verzije ne znam nit me ne zanima dal je to moguce.

Inspektor Callahan: "Misljenje je ko supak, svako ga ima."

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead preko Steama
autorov komentar

puno hvala na odgovoru...upravo ja i moj frend skidamo dedicated server (ja skidam vec sat i pol). znas li mozda kolko mb (gb) ima dedicated server? i jos nesto...kad se to skine jel moram ulazit kroz ikonicu Left 4 dead dedicated server ili kroz normalnu koju sam dobio kada sam instaliro igru?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead preko Steama
autorov komentar

nakon sto sam sve napravio pise mi "Connection failed after 10 retries"...zna li iko rjesenje tog problema?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Left 4 Dead preko Steama
GeForce kaže...

nakon sto sam sve napravio pise mi "Connection failed after 10 retries"...zna li iko rjesenje tog problema?

pretpostavljam da si kupio igru preko steama? to kaj ti veli, najčešće znači da je problem kod njih... nešto rjeđe se dogodi da te router zeza, al oni znaju često imat te za*ebe, steam/valve...
17 godina
neaktivan
GeForce kaže...

Igra je ve  cjako popularna u svijetu (na zalost ne i kod nas). Pa mislim kad bi malo googlao da bi naso rjesenje za bas tvoj problem. Na zalost osim kreiranja servera dalje ne znam jer igram preko neta pa mi to ne treba. Za pocetak probaj ovdje:

http://www.left4dead411.com/left-4-dead-servers

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2008 17:13 (NapalmDeath).
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead preko Steama
autorov komentar

e jel mi mozes reci preko kojeg programa igras preko net-a?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GeForce kaže...

e jel mi mozes reci preko kojeg programa igras preko net-a?

LOL Za kraj od mene.... reci tati da ti kupi igru.
16 godina
neaktivan
Left 4 Dead preko Steama

mozes li mi napisati stranicu sa koje mogu skinuti Dedicated Server

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead preko Steama
autorov komentar

sjecam se da sam skinuo dedicated server preko steam-a a ne preko stranice...odi pod games i tamo malo gledaj na igre koje imas i moralo bi ti bit dedicated za L4D...ako nemas original igru nemoras ni skidat jer nece ti radit...ja sam probo sve zivo i nejde !

CPU-Q6600@2.4 MBO-EVGA nForce 750i SLI VGA- Gainward HD 4870 PSU-Fortron 650W RAM-2x2 GB Mushkin Redline Series Razer Krait, Benq 2200HD

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Left 4 Dead preko Steama

imas 2 nacina da igras L4D preko steama (igra je dobra jedino singleplayer, i ako uspijete upasti u server onda i CooP) ili da igras L4D preko Hamachi-ja

Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead preko Steama

Ja san igra priko garene malo versus malo co-op prelaz orejaka je igra pogotovo sa headseton

Toplo svima preporučan

E8500 3,16 GHz, Asus Hd 4870 512 gddr 5, 4 GB Ram HDD 600GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead preko Steama
autorov komentar

jel se moze preko garene igrat sa crackanom verzijom ili je original potreban?

CPU-Q6600@2.4 MBO-EVGA nForce 750i SLI VGA- Gainward HD 4870 PSU-Fortron 650W RAM-2x2 GB Mushkin Redline Series Razer Krait, Benq 2200HD

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

neću u detalje ali moš i jedno i drugo ( valjda si skužio) moraš skinit jedan bin i još nešto i ubacit u direktorij a sad šta toga se iskreno ne sićan pročačkaj po google malo

P.S. Sry šta ti nemogu više pomoć

E8500 3,16 GHz, Asus Hd 4870 512 gddr 5, 4 GB Ram HDD 600GB
17 godina
neaktivan

Moze ali ne mozes preko garene hostati sa crackanom igrom nego se samo spojiti kod nekoga.

Osim Garene i Steama moze se igrati i preko hamachia(ne preporucujem nama je bilo jako lose) i preko svog servera(prava stvar nema laga za 4 co op sa frendovima najbolji izbor, a server podignuti je 15 min posla)

Za igrati vs mod osim ako vas nema  8 frendova  mozes igrati preko garene jer su barem 2 sobe uvijek pune ljudi !

17 godina
Left 4 Dead preko Steama

Ja i preko garene sa crackanom igricom hostam server i ping je predobar svima, igramo coop i nikome ping nije veci od 150

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Left 4 Dead preko Steama

mozes igrat servere koji nemaju steam kao naprimjer

37.230.112.111:27015 ovaj ti je obicicno prelazenje campain sa drugima jest da je ruski al valja moze ti se i prijatelj join na njega na serveru imas neograniceno playera

i imas klasican Versus 37.230.112.111:27018 cetiri igraca u infected i cetiri covjeka ako su timovi puni moras cekat {#}

nadam se da sam ti pomogo i za ove servere nemoras skidat nista samo uces u left4dead stisnes za console upises connect i ip onda i puknes po enteru i to je to pricekas minutu i uce ti

{#}

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Left 4 Dead preko Steama
MarkoRista546 kaže...

mozes igrat servere koji nemaju steam kao naprimjer

37.230.112.111:27015 ovaj ti je obicicno prelazenje campain sa drugima jest da je ruski al valja moze ti se i prijatelj join na njega na serveru imas neograniceno playera

i imas klasican Versus 37.230.112.111:27018 cetiri igraca u infected i cetiri covjeka ako su timovi puni moras cekat {#}

nadam se da sam ti pomogo i za ove servere nemoras skidat nista samo uces u left4dead stisnes za console upises connect i ip onda i puknes po enteru i to je to pricekas minutu i uce ti

{#}

Cool... sad će konačno nakon 4 godine čekanja moći igrat....

http://dejankober.com/ Tweeter: http://twitter.com/#!/koberko
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice