Left 4 Dead 2

poruka: 1.342
|
čitano: 386.505
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Left 4 Dead 2 nickovi - da se ekipa lakše okupi, The Sacrifice dolazi idućeg tjedna
16 godina
odjavljen
Left 4 Dead 2

da se nebi netko naljutio.... tocnije oni koji su me pozivali u igru. ja vam ostavim pc upaljen ali zaboravim u steamu promijeniti status, pise da sam online ali sam zapravo negdje vani ili npr navecer igram re5 pa niti ne cujem invite. samo toliko. u svakom slucaju bi bar odgovorio na invite

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Left 4 Dead 2

Steta sto sinoc niste igrali... igrao sam sa ovom ekipom iz ceske... 

Igrali smo 2 partije versusa...

rezultat je u obe bio 2700 i nesto za nas, 200 za njih.

Nebi stigli ni izac iz safe housea vec bi ih pobili :))))))

Biljezim se sa stovanjem...

0 0 hvala 0
15 godina
Left 4 Dead 2

povećali cijene, sad je 20€ za l4d2 i 20€ l4d1

omg na stranici je druga cijena i u programu je druga cijena.

XFIRE; mypet
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.10.2010 17:27 (null).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
RE: Left 4 Dead 2
null kaže...

Neopsivo mi je drago :)

Svi vi koji niste uzeli kada je bio na akcij:

Belji se

Operation Flashpoint
15 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Evo presao sam The Parish kampanju - singleplayer kako nema Steama :D, zar netko stvarno u Njemackoj ono moze igrati cenzurirano, LOL

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Primjetili su da je velika navala na igru iz HR pa su povećali cijenu :D

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
15 godina
odjavljen
Left 4 Dead 2

Ako je tko za partiju po mogucnosti kampanje, nek se javi na steam. Može i drugo, osim kampanje samo nek se igra.

Operation Flashpoint
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
null kaže...

L4D 1 i 2 su 13,99 na steamu.

I to im je regularna cijena bez ikakvih sniženja za našu regiju.

Nešto krivo gledaš.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.10.2010 19:08 (dekstroza).
15 godina
Left 4 Dead 2

jucer kad je bio steam pod odrzavanjem, stranica im je sve krivo kazala.

XFIRE; mypet
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ajmo, ko je za partiju :)

15 godina
odjavljen
kostolomac kaže...

Javi se na steamu (ako me nemaš weky87, pa dodaj).

Operation Flashpoint
15 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Sad sam igrao malo Versus Mod, izasao nakon 5min, kako me nazivciraju, NO teamplay koji je temelj ove igre

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PLASMAorLCD kaže...

Sad sam igrao malo Versus Mod, izasao nakon 5min, kako me nazivciraju, NO teamplay koji je temelj ove igre

bravo, normalno da nema, em je pun c*c novih ljudi i  iz razlicit kuteva svijeta, i svatko ima svoj stil, tako da nemoj odmah rage quitat, jednom win-as drugi put gubiš, najbolji mi je bio neki dan versus, domaći vs nekih stranaca. bilo je gusto, nije se znalo ko ce dobit, ali na kraju smo winali za 50razlike, igralo se no mercy.

XFIRE; mypet
16 godina
Weky kaže...
kostolomac kaže...

Javi se na steamu (ako me nemaš weky87, pa dodaj).

dodao sam te,  ali me još nisi prihvatio;)

15 godina
neaktivan

Quitam samo kad mi stvarno dopi*de jer je posebno u ovom gamemodu lako okrenut na svoju stranu, ali da si vidio ove mazlume? Mislim wtf, jos jedan kaze kaze Rush i svak se razleti na svoju stranu po Swampu, mene uhvati charger, a ono troje svak na svom kutku mape

The ONE and ONLY!
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.10.2010 20:29 (PLASMAorLCD).
16 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

Ljudi imam problem i to nije prvi put. Dakle svaki put kad idem igrati mp igra se napuni do 3/4 i ne mice no ona cetvorna se jos vrti, svaki put bi trebao reinstalirati no valjalo bi samo par dana. Evo ss onako bezveze :D

Nee evo ga opet je*em mu mater! Sad sam morao prekinuti igru s wekyem zbog ovoga, moze pomoc?

Kill a man, one is a murderer; Kill a milion, a conqueror; Kill them all, a God.- Jean Rostand(1894-1977)
15 godina
PLASMAorLCD kaže...

Quitam samo kad mi stvarno dopi*de jer je posebno u ovom gamemodu lako okrenut na svoju stranu, ali da si vidio ove mazlume? Mislim wtf, jos jedan kaze kaze Rush i svak se razleti na svoju stranu po Swampu, mene uhvati charger, a ono troje svak na svom kutku mape

zato treba igrat na ts-u ili nečem, i da se svi razumiju, domaci ljudi. eh, onda se vidi čar ovog moda i zabave.

XFIRE; mypet
15 godina
odjavljen
Left 4 Dead 2

Igrali smo kampanju, ja Living_Dead, i još netko neznam kako mu nick na forumu. Bilo je solidno :D Na drugoj partij smo svi bili down i svi su odustali odjednom.

Operation Flashpoint
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.10.2010 20:56 (Weky).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Ja sam bio -.-, sy sto sam otisao (iako smo svi lol), graficka me pravo JE/E U MOZAK -.-

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Left 4 Dead 2

Steam u zadnje vrijeme ima dosta problema, stalno nas izbacuje sa porukama server disconected i sl.

Operation Flashpoint
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koja je ono tezina bila? I poginuli smo na pravo debilnom mjestu, samo je trebalo stajat zajedno i pucat, ali smo se razdvojili

The ONE and ONLY!
15 godina
odjavljen
PLASMAorLCD kaže...

Koja je ono tezina bila? I poginuli smo na pravo debilnom mjestu, samo je trebalo stajat zajedno i pucat, ali smo se razdvojili

Advanced.

Izgubili smo koncetraciju na trenutak i to je bio kraj.

Operation Flashpoint
15 godina
neaktivan

Zanimljiv level, nisam ono jos igrao, a koliko je onih Witches do ondje bilo? Barem me je 3 puta napala xD

EDIT: Cuj Advanced, ja jos nisam mako sa normal, dobar sam onda bio :D

The ONE and ONLY!
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.10.2010 21:18 (PLASMAorLCD).
15 godina
Left 4 Dead 2

hard rain- sugar mill sto posto ste igrali?

tamo ima najvise witcheva u cijeloj kompanji. Ima ih oko 7 na mapi i ako sve izbjegnete, bez da i jednu uznemirite i napadne vas, dobivate achievement.

XFIRE; mypet
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...
Living.Dead kaže...

Ljudi imam problem i to nije prvi put. Dakle svaki put kad idem igrati mp igra se napuni do 3/4 i ne mice no ona cetvorna se jos vrti, svaki put bi trebao reinstalirati no valjalo bi samo par dana. Evo ss onako bezveze :D

Nee evo ga opet je*em mu mater! Sad sam morao prekinuti igru s wekyem zbog ovoga, moze pomoc?

Imao isti i opet imam isti problem. da svaki puta bi je trebalo reinstalirati i onda valja koja 3-4 dana i ponovo zeza. možda to ima veze sa operativnim sustavom ja sam na win7? ti? ili zna netko ili

ima netko takav problem još?

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
16 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...
Living.Dead kaže...
Living.Dead kaže...

Imao isti i opet imam isti problem. da svaki puta bi je trebalo reinstalirati i onda valja koja 3-4 dana i ponovo zeza. možda to ima veze sa operativnim sustavom ja sam na win7? ti? ili zna netko ili

Trenutno imam win 7 no to mi se događalo i na win xp.

Kill a man, one is a murderer; Kill a milion, a conqueror; Kill them all, a God.- Jean Rostand(1894-1977)
15 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...
Bernard Huky Hux kaže...
Living.Dead kaže...
Living.Dead kaže...

Trenutno imam win 7 no to mi se događalo i na win xp.

Također i meni. Mislio sam da je to problem i sa modemom, otvorio sam portove, ali isti vrag. A bar mi je lakše, da samo ja nemam takav problem.

a nova solucija mi je da je možda to nekakav virus.!?

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
16 godina
Left 4 Dead 2

meni ne želi uvijek prikazati "steam group servere" kad uđem u igru, tako da moram restartat igru po nekoliko puta da mi se pojave. jel tko zna razlog i rješenje toga?

scientia est potentia

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Sad sam odigrao epsku kampanju u Versus Modu, presao sam barem pola igre, 3,5h u komadu sam igrao... Nisam nikada bolji team imao, na kraju je rezultat bio oko 3600 naprema 450

The ONE and ONLY!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Left 4 Dead 2

Večeras u 8, 9? Nemojte samo reci ja nemogu.

Kaj sam bezveze uzeo igru zbog vas.

Operation Flashpoint
Moj PC  
3 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Left 4 Dead 2 nickovi - da se ekipa lakše okupi, The Sacrifice dolazi idućeg tjedna
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice