Left 4 Dead 2

poruka: 1.342
|
čitano: 386.175
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Left 4 Dead 2 nickovi - da se ekipa lakše okupi, The Sacrifice dolazi idućeg tjedna
16 godina
Left 4 Dead 2

Moze li mi netko dat link u kojemu je objasnjeno kako napravit sve da bi mogao igrat L4D2 online s frendovima ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Left 4 Dead 2
AmonZero kaže...

Moze li mi netko dat link u kojemu je objasnjeno kako napravit sve da bi mogao igrat L4D2 online s frendovima ?

Ako imaš org stvarno nije teško, ako imaš pirata ljudi ne mogu stavljati na forum.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
16 godina
Left 4 Dead 2

to je prelako. rade uzet pirat i zaebavat se s njim tjedan dana da ga natjeras da radi :D

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.

0 1 hvala 0
16 godina
Left 4 Dead 2

ok ovdje više neću komentirati, vidim da neki vole davati td

GENERATION 17: The first time you see this, copy it into your sig on any forum and add 1 to the generation. Social experiment.

0 0 hvala 0
17 godina
Diablo86 kaže...

ok ovdje više neću komentirati, vidim da neki vole davati td

TD = ne slazem se

Nemora se uvijek netko slagati sa tobom... tako da... slobodno komentiraj...

I'm going woo woo
16 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

A sta ces neki ljudi nisu navikli da im se daje TD. Recimo meni moji prijatelji vole davat real life TD, popracen tjednima do mjesecima humornog podsjecanja na svaku glupost koju kazen.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Left 4 Dead 2

4, 75 € DOBRO STE CULI http://store.steampowered.com/app/550/  -66%

XFIRE; mypet
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ko sad ne kupi pi*ka je.
When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina
Left 4 Dead 2

We have released the Sacrifice for Left 4 Dead on the PC, for Left 4 Dead 2 on the PC and Mac. It will be released later this evening on the Xbox 360.

We have also released the final issue of the comic for you to read while downloading the DLC.

DOSAO i Strip idem citat.

XFIRE; mypet
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

dada evo ja igram...l4d1 mi se prije updejtao od l4d2....ali ja sam ceko l4d2 ...ma taj the sacrifice donosi samo 3 chaptera ko i the passing :( Zašto tako kratko ha zašto :( Mi očemo dulju kampanju!

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Left 4 Dead 2

Bas mi je zao Bill-a (R.I.P. Master), prefenomenalan lik, a moram i pohvaliti strip :)

XFIRE; mypet
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Left 4 Dead 2

Uzet cu paket od 4 L4d2 i L4d1

L4d2:

Ja

frend iz skole

xxxInfernoxxx

Jos jedno mjesto

L4d1:

Ja

Mozda frend

I jos dva mjesta

svako ko hoce uzet samnom, neka se javi na PP

ako nebude zainteresiranost za jedinicu, onda ju necu ni uzimat, mozda onda 2 paketa dvojke.

XFIRE; mypet
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.10.2010 21:15 (null).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Left 4 Dead 2

NOVOST, tete ***

Hello there, this is Whitaker.

The fine people at Valve were in a bit of a quandary. How could they possibly have you gentle folk believe the sale prices of their goods? They needed to reach outside their own circles to find such a man.

And I am such a man. You see here, I was the number one seller of bullet related merchandise in the beautiful state of Georgia for the past twelve years. Twelve years. A man does not attain such a position without knowing something of low prices.

Before we begin, while this Valve company may choose to sell their games in many a currency, some of which I believe are blasphemous. I will from here forth be using the good old American dollar to belay my pricing information.

And to put this all in perspective, as I believe one must know the current situations so that they may truly understand the depravity of what they are witness to, the price previous to this declaration had been set at a mere $19.99 a piece. While clearly they are worth three times that said price, they are currently in a position where they wish that every man, woman, and child over 18 owns these games. That is the kind of lofty goal I can unabashedly embrace.

So without further adieu let me begin my tried and true method of merchandising.

ALL GAMES MUST GO!!!

How much would you pay for Left 4 Dead or Left 4 Dead 2? Do I hear $100? $200? But we are already givin’ it away at $19.99! And that my friends ain’t low enough! I hear you saying half-that! Half that! Shout it to the heavens half that !

Do I hear $9.99?

That rightly would be an amazing price, but we can go lower than that my friends. Say it, we can go lower.

Now before you all read further, gather round your kin folk because this here is serious business. Prices like this come once a lifetime, and you are gonna want to know where you stood this day when you heard the news.

What if I told you, your pick, Left 4 Dead or Left 4 Dead 2 only - $6.80 a piece! What? You want both! How about $10.20 for both? But you have four friends and they all wanna be consumed by the passion that is Left 4 Dead? I give you a four pack of either illustrious title for only $20.40 – that is a mere $5.10 per!

Did I just hear you say, “But I already own these fine games sir?” Well of course you do friend, you’re one of the educated ones. But what about your unsophisticated friends? You may have friends that do not have five dollars. You may have friends who have not yet purchased said items because until just recently they were unable to play these here games due to their choice of computational machines.

At this price, I’m gonna tell you, don’t just buy one. Buy three. If you were thinking of buying three, buy seven. If you were gonna buy seven buy forty-one. At these prices, I dare say one could procure enough as to have birthday, anniversary, bereavement, and Christmas gifts for the next 30 years.

Now I need to stop and let you people purchase as I know you can become entranced by the power of my words, lost in a state of bliss listening to me wax on poetic like about the value of these games, so I will come to a circuitous conclusion by wrapping up my sales endeavor by thanking the fine people at Valve and when you buy this here game, do come down to Savannah and see me. I still need my taste for cola satiated.

XFIRE; mypet
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Left 4 Dead 2

sad kako su poceli popusti, opet ce masa prati tu igru pa bi ju mogao opet skinuti :D

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.10.2010 15:01 (Bass).

0 0 hvala 0
17 godina
Bass kaže...

sad kako su poceli popusti, opet ce masa prati tu igru pa bi ju mogao opet skinuti :D

Rekao bi Vrdelja: "Evo navale n00bova pogotov onih s MAC-a" LOL

BC2 ingame: Dorjan_CRO Mene nije strah drugome stisnuti TU i Hvala, a tebe?
17 godina
Left 4 Dead 2

A meni nesto sporo vuce ni 1Mbit, down regija je Ceska Republika sad sam prebacio na Berlin pa cu vidjet jel ide sta bolje. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Ja sam danas odlučio kupiti igru...40kn čovječe!Pa to je čak i premalo za takvu igru.Nego..Da li je Steam 100% siguran Sramim se?

Znam da je ogromna firma,ali malo mi je bed davati maminu karticu,ako me razumijete.

Punk's not dead!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doctor_crash kaže...

Ja sam danas odlučio kupiti igru...40kn čovječe!Pa to je čak i premalo za takvu igru.Nego..Da li je Steam 100% siguranSramim se?

Znam da je ogromna firma,ali malo mi je bed davati maminu karticu,ako me razumijete.

1000% siguran! isplati se kupovati preko njega jer nema poreza :D i račun dobiješ na mail gdje ti je acc. registriran!

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
15 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

jel mi moze itko rec kako da igram left 4 dead 2 preko garene??

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Left 4 Dead 2

Ja i još jedan forumaš i dvojica njegovih frendova smo uzeli igru (4 paketa = 14 eura)

Čekam da mi je gifta, pa Steam skdianje i to je to!

Danny, Deus, M_Dipl, Dodinho,  I'm coming for you!

Operation Flashpoint
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.10.2010 20:01 (Weky).
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
Frentt kaže...

omg koje pitanje, imas za dvadesetak kuna na steamu sad igru i onda pitas kako preko garenen slozit, fail.

XFIRE; mypet
17 godina
Weky kaže...

Ja i još jedan forumaš i dvojica njegovih frendova smo uzeli igru (4 paketa = 14 eura)

Čekam da mi je gifta, pa Steam skdianje i to je to!

Danny, Deus, M_Dipl, Dodinho,  I'm coming for you!

Weky, što se čeka? Nabaci post u temi L4D2 da se ekipa lakše okupi, da te stavim na spisNamigiva

BC2 ingame: Dorjan_CRO Mene nije strah drugome stisnuti TU i Hvala, a tebe?
15 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Oj ja ću popi*dit :S Ovakav naslov za ovako malo novca... al sve đabe kad u mene hebeni net nije flat :SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS ocu popi*dit :S

I see dead people

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Hambrle kaže...

Oj ja ću popi*dit :S Ovakav naslov za ovako malo novca... al sve đabe kad u mene hebeni net nije flat :SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS ocu popi*dit :S

Kupi igru sad!

Posle kad dobiješ flat skini, ili još bolje nabavi nekako nakratko ili nek ti netko skine pa prebaci fajlove.

Operation Flashpoint
17 godina
Weky kaže...
Hambrle kaže...

Kupi igru sad!

Posle kad dobiješ flat skini, ili još bolje nabavi nekako nakratko ili nek ti netko skine pa prebaci fajlove.

Ja sam na VIP-u (Homebox), ali ovo ne smijem propustiti, kupio sam pa cu po malo skidati, a mogao i kod frenda koji ima flat ;-)

17 godina
Hambrle kaže...

Kupi igru, nabavi pirata u nekoj przionici ili od prijatelja etc, instaliraj pirata. ., pokreni download od igre s Steam i odmah ga prekini, nakon tog samo copy/paste sve gdje ti je bilo instalirano kao pirat u folder gdje poceo skidat Steam, preko steam verificiras game cash i to je to. Ja sam tako odradio i za MW2, LFD, DIRT2

Kad nemas F L A T parola je "snadji se" :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.10.2010 20:57 (D3ViL).
15 godina
odjavljen
D3ViL kaže...

Kupi igru, nabavi pirata u nekoj przionici ili od prijatelja etc, instaliraj pirata. ., pokreni download od igre s Steam i odmah ga prekini, nakon tog samo copy/paste sve gdje ti je bilo instalirano kao pirat u folder gdje poceo skidat Steam, preko steam verificiras game cash i to je to. Ja sam tako odradio i za MW2, LFD, DIRT2

A updaetovi?

Zar nije piratska verzia napravljena na taj način da izbjegava Steam zaštitu?

Operation Flashpoint
17 godina
Weky kaže...

A updaetovi?

Zar nije piratska verzia napravljena na taj način da izbjegava Steam zaštitu?

Napravljena je kada "crackas" dok ne ubacis crack to je sasvim normalna verzija igre kao i svaka druga. Bitno je da pocenes download preko Steama da ti on naparvi foldere, onda samo otvoris npr MW2/i sve sto je unutra spucas u folder koji je napravio STEAM, nakon tog pri verifikacij ce ti skinut update koji ti fale, tu ti nemogu pomoc. .

Tj postoji rjesenje i za to nadji bilo koga koji ima vec kupljen i skinut orginalni LFD; bitno ti je da ti on prebaci svoj common folder, sa svim ili samo folder od LFD 2 to ubacis verifikacija i eto iams i sa svim patchevima. . .

recimo sve igre koje nisu od Valve ti mozes u Library desni klik i uzmes CD key, fino ju instaliras totalno nevezano od steama kroz normalan setup uz piratski disk.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.10.2010 21:07 (D3ViL).
15 godina
neaktivan
null kaže...
Frentt kaže...

omg koje pitanje, imas za dvadesetak kuna na steamu sad igru i onda pitas kako preko garenen slozit, fail.

nemam kreditnu karticu (14 godina imam)

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
15 godina
odjavljen

Za takve slučajeve postoji ustanova zvana eplati, enabava - Kupe umjesto tebe a ti im platiš na lakši način.

Operation Flashpoint
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Left 4 Dead 2 nickovi - da se ekipa lakše okupi, The Sacrifice dolazi idućeg tjedna
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice