Left 4 Dead 1 & 2 crossplay

poruka: 2
|
čitano: 1.209
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Znam, postoji tema o L4D, i znam, postoji tema o L4D 2.

Ipak, ovo je nešto jako zanimljivo pa nisam znao odabrati temu u koju bi to stavio.

Svi znamo kakva je reakcija igrača bila nakon što je najavljen L4D 2, neki su bili sretni, ipak, veliki dio igrača bio je nezadovoljan, da ne kažem ljut zbog jako ranog izdavanja novog nastavka jer su svi očekivali da će se 'stara' igra nadograđivati.

Razne peticije su počele kružiti, a ovo ispod je 'dokaz' da ponekad nešto dobro može izaći iz toga.

Valve Attempting Left 4 Dead 1 & 2 Cross Play

July 7, 2009 - Don't throw away your Left 4 Dead 1 game discs just yet. It seems Valve is working on a solution to help mend the controversy surrounding the upcoming sequel.

Valve is said to be working on a new feature that will allow Left 4 Dead 1 players to "play alongside other users running Left 4 Dead 2."

"That's something that we're trying to work out the details of right now, said Valve's Doug Lombardi (via TVG). "So nothing specific to say today, but we understand that it's a very valid thing to be working on and looking at."

Exact details on just how this will all come together aren't final just yet. With the Left 4 Dead 2 scheduled for release this November, fans should expect more news about this shortly.

IZVOR!

Meni zvuči jako zanimljivo, ako se napravi kako treba.

Mišljenja?

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.7.2009 9:35 (Danny_HR).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Hmm.... L4D2 je L4D sa malo boljom grafikom, novim likovima, neprijateljima i levelima.... Ekspanzija ustvari. Ako to bude zajedno radilo, oni koji imaju L4D će igrati sve isto (možda se sa patchem doda neš kao likovi i sl.) a oni koji imaju L4D2 će imati downgrade recimo... Morat će biti na starim mapama ako hoće igrat sa ostalima i koristiti stare likove... Nezz... Tako bar ja mislim.

I've seen things that you people wouldn't believe...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice