League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.536.991
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
protjeran
RE: League Of Legends
Uncle Fester kaže...

Ne zaboravi zbrojit leave i defeat njubaro. Nemoraš se trudit uopće, nema šanse da igram s tobom ikada...

a kad pojma neams

btw ja imam zivot i curu sve sta normalan covjek ima

pa kad pojma nemas

neznas igrat

nemozes se ti usporedivat sa mnom

i 1 vs 1 ti bi popusio da igras sa jos 100 likova

nooooooooooooooooobeeeeeeeek

ja nebi htio igrat s tobom sa takvim debilom

nemoj me uopce trazit ni 1 vs 1 jer nemda mi se gubit vrijeme na likove koji igraju 10 min igricu i misle da su pro

vise necu nis pisat jer necu se svadat s tobom i ostalima

kako su ljudi jadnii

srami se

jogurt nema kičmu
16 godina
protjeran
League Of Legends

ajde suti mala,neodgojena ,njubaro... tocno ti se vidi da si djecacic... samo bi se svadao  i samo se vrijedas te izmisljas neke izlike koje nemaju veze s mozgom......ne zaboravi... ti imas oko 200 pobjeda i 190 izgubljenih.... ove livove si slobodno pribroji u izgubljeni pa onda reci omjer i svoj elo

Svijet je na mladima , a mladi na drogama.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
killer4987 kaže...

ajde suti mala,neodgojena ,njubaro... tocno ti se vidi da si djecacic... samo bi se svadao  i samo se vrijedas te izmisljas neke izlike koje nemaju veze s mozgom......ne zaboravi... ti imas oko 200 pobjeda i 190 izgubljenih.... ove livove si slobodno pribroji u izgudbljeni pa onda reci omjer i svoj el

daj trazit cu da ti daju zuti zbog vrijedanja

daj bok decko ne svada mi se s maloumnim ljudima poput tebe

jogurt nema kičmu
16 godina
protjeran
League Of Legends

have a nice day

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Danfa,budi pošten i reci kad si igro sa mnom ( 2 puta ),kolko si puta leftao? I to nakon 10 minuta i nije uopće početak bio loš ni u jednoj.

Na EU serveru imaš 121 pobjedu na 76 leftova,što je ZBILJA PREVIŠE. Ja imam 67/70/2 i uopće se ne sramim što imam više defeata nego pobjeda. Ponosim se što su ova 2 lefta bila slučajna,a nakon oba lefta su moji pobjedili.

A govoriš da si PRO. PRO-ovi zarađuju pare igrajući kompjuterske igre ( prava definicija profesionalnog igrača kompjuterskih igara ),a ne izađu usred svake 3-4 partije.

Taj tvoj stil-ja sam najbolji-mi se uopće ne sviđa i zato teško da ću više ikad igrat s tobom.

Guide za Soraku, League of Legends: http://leaguecraft.com/strategies/guide/655,Soraka-Healing+Powa!
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.4.2010 12:14 (Blizek).

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Blizek kaže...

Danfa,budi pošten i reci kad si igro sa mnom ( 2 puta ),kolko si puta leftao? I to nakon 10 minuta i nije uopće početak bio loš ni u jednoj.

Na EU serveru imaš 121 pobjedu na 76 leftova,što je ZBILJA PREVIŠE. Ja imam 67/70/2 i uopće se ne sramim što imam više defeata nego pobjeda. Ponosim se što su ova 2 lefta bila slučajna,a nakon oba lefta su moji pobjedili.

A govoriš da si PRO. PRO-ovi zarađuju pare igrajući kompjuterske igre ( prava definicija profesionalnog igrača kompjuterskih igara ),a ne izađu usred svake 3-4 partije.

Taj tvoj stil-ja sam najbolji-mi se uopće ne sviđa i zato teško da ću više ikad igrat s tobom.

isuse vi se obas hocete svadat

naucite igrat i onda mi se javite

btw ne igram samo ja na svom profilu

nego i moj buraz od 10 godina

a i on igra bolje od tebe

jogurt nema kičmu
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.4.2010 14:38 (danfa123).
16 godina
neaktivan
danfa123 kaže...
Blizek kaže...

isuse vi se obas hocete svadat

naucite igrat i onda mi se javite

btw ne igram samo ja na svom profilu

nego i moj buraz od 10 godina

a i on igra bolje od tebe

Ja se ne želim svađat,ja sam samo rekao činjenice,a to je da prečesto leftaš.

Guide za Soraku, League of Legends: http://leaguecraft.com/strategies/guide/655,Soraka-Healing+Powa!
16 godina
protjeran
League Of Legends

cek malo danfa... velis naucite igrat... a kak ti znas da igras bolje od nas?? pucaj si u glavuNamigiva

ajmo dalje... zaigrao sam HON.. po meni ni do hurca lolu...jako je los

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.4.2010 18:21 (killer4987).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
killer4987 kaže...

cek malo danfa... velis naucite igrat... a kak ti znas da igras bolje od nas?? pucaj si u glavuNamigiva

daj nej bezveze spamati

ni ne igras to

jogurt nema kičmu
16 godina
neaktivan
League Of Legends

E danfa možeš nam samo reć imaš li neki razlog zašto tako često leftaš?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
killer4987 kaže...

Jao pretvara ću se da ovo nisam pročito :D

Pretpostavljam da nemaš iskustva sa dotom kad ovo tvrdiš :)

15 godina
protjeran
Blizek kaže...

E danfa možeš nam samo reć imaš li neki razlog zašto tako često leftaš?

reko sam vec sto puta

i moj brat od 10 god igra na mom je*enom profilu

pa kad mu nejde lefta

ocete njegovu sliku

rodni list il kaj

a i ja nekad ko budala prije skole igram pa stara aj u skolu pa moram izac

jogurt nema kičmu
16 godina
protjeran

ma meni je totalno u hurcu...

mozda zato koj sam prvi put igral... ali neznam... nekak mi je premutava

16 godina
neaktivan
killer4987 kaže...

ma meni je totalno u hurcu...

mozda zato koj sam prvi put igral... ali neznam... nekak mi je premutava

Stvar je u tomu što se LoL dosta odmako od dote,pa će ga većina dotera odje*at,dok je HoN dosta poboljšana dota,samo eto možda bude problem plaćanje orig igre..

16 godina
protjeran
League Of Legends

daj gledaj opcije u lolu i u honu.... imas rune,masteries, kupujes champione,skinove, imas spellove

a hon nema nista od toga.. zato je meni lol bolji....jedino kaj mi je dobro kod hona je to sto vidis s kim igras

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
killer4987 kaže...

daj gledaj opcije u lolu i u honu.... imas rune,masteries, kupujes champione,skinove, imas spellove

a hon nema nista od toga.. zato je meni lol bolji....jedino kaj mi je dobro kod hona je to sto vidis s kim igras

nikad nisam igro hon, al kak to mislis da vidis s kim igras? i jel hon besplatan i jel izaso iz bete?

17 godina
League Of Legends

HoN je sada u otvorenoj beti, ja sam prošao samo tutorial zasad i mogu reći da je kompliciraniji od LoL-a, ali i puno detaljniji stoga u pogledu rankinga i tako, po grafici je isto puno jači, a gameplay ću još vidjeti danas pa javim dojmove kasnije.....

BUG je IT biblija!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
killer4987 kaže...

Pazi,ne kontaš me...

LoL je sa svim tim dodatcima dosta odmako od dote i kladin se da više od 80% njegovih igrača nikad nije dotu vidilo,to sa kupovanjem spellova,heroja to po meni nema smisla,amo imaš 60 heroja i modove po kojim ih biraš,zato je očito da će početnicima kojima je prva igra takvog žanra LoL biti HoN neshvatljiv,glup itd..

LoL pokušava konkurirat doti i honu samo je problem što neće bit upola ko jedna od te dvije igre..

16 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

HoN je sada u otvorenoj beti, ja sam prošao samo tutorial zasad i mogu reći da je kompliciraniji od LoL-a, ali i puno detaljniji stoga u pogledu rankinga i tako, po grafici je isto puno jači, a gameplay ću još vidjeti danas pa javim dojmove kasnije.....

Ako te treba malo provest kroz igru slobodno javi..

@Pinc

HoN je trenutno u open beti stoga se možeš besplatno registrirat.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.4.2010 18:49 (infernoxcro).
17 godina
protjeran
League Of Legends

LoL je meni sasvim OK igra, HoN idem sad probati...a od svih "takvih" igara DEMIGOD je najjači.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

LoL je meni sasvim OK igra, HoN idem sad probati...a od svih "takvih" igara DEMIGOD je najjači.

Demigod? Zajebavaš se?

17 godina
League Of Legends

Zahvaljujući infernoxcro kolegi, zaigrao sam HoN uz njegovu pomoć i dolazim do jednog zaključka, a to je da je LoL uvod u takav tip igre, a HoN je prava stvar, dosta je teža i kompliciranija i treba imati volju da bi se to zaigralo. Ne kažem da je HoN bolji, ali nije niti LoL. 

Za igrače koji žele jednostavnu rundu 5 na 5 bez previše mozganja je LoL, a za one koji žele malo više, uz više taktike, kompliciranije iteme sa boljom funkcionalnošću definitivno preporučam HoN. ( uz veliki plus na grafici koja nije crtana nego više realna ).

BUG je IT biblija!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Zahvaljujući infernoxcro kolegi, zaigrao sam HoN uz njegovu pomoć i dolazim do jednog zaključka, a to je da je LoL uvod u takav tip igre, a HoN je prava stvar, dosta je teža i kompliciranija i treba imati volju da bi se to zaigralo. Ne kažem da je HoN bolji, ali nije niti LoL. 

Za igrače koji žele jednostavnu rundu 5 na 5 bez previše mozganja je LoL, a za one koji žele malo više, uz više taktike, kompliciranije iteme sa boljom funkcionalnošću definitivno preporučam HoN. ( uz veliki plus na grafici koja nije crtana nego više realna ).

Kako uć u open betu? Volio bi probati HON pa da zaigramo koju zajedno.

16 godina
neaktivan

upravo sam odigro sa danfom, i dobro igra, nije noob, i vjerujem mu za buraza, ak nemrem nemre, jbg

16 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Kako uć u open betu? Volio bi probati HON pa da zaigramo koju zajedno.

Ok napravio sam acc zovem se Warbringer7,downloadam client,kolko vidim,ima puno više itema i čini se puno kompliciranijim. Ja ću vjerojatno igrat betu,a poslije ne jer teško da ću igru kupit.

17 godina
protjeran
League Of Legends

Isprobao sam i HoN...ne vidim gdje je ta L33T grafika...izgleda jadno...crtani LoL je impresivniji...gameplay HoN-a suxa naveliko...u jednoj rundi sam vidio više whinera nego u 10 godina gameanja svih igara...

Interface u HoNu je prejadan, sistem kupovine itema preloš, one brojke i slova što lete po zraku...FAIL...

LoL je za mene nasljednik DoTe i to pravi...

Demigod 2 nek izađe i sve se može sakriti...dotad LoL FTW!

EDIT:

Eh da...matchmaking u HoNu...koji jad...preužasno..

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.4.2010 11:19 (doxy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

Isprobao sam i HoN...ne vidim gdje je ta L33T grafika...izgleda jadno...crtani LoL je impresivniji...gameplay HoN-a suxa naveliko...u jednoj rundi sam vidio više whinera nego u 10 godina gameanja svih igara...

Interface u HoNu je prejadan, sistem kupovine itema preloš, one brojke i slova što lete po zraku...FAIL...

EDIT:

Grafika je po meni bolja,što se tiče svega ostaloga,HoN je u beti i još će se razvijati. Dosta toga ne valja još u HoN-u,meni se osobno ne sviđa npr.što je kursor uvijek isti,nije lako prepoznati da li je to tvoj ili protivnički minion ( trebao bi se kursor mijenjati u neki mač ili slično ),ne sviđa mi se što ne vidiš na minimap put kojim tvoj champion ide...

16 godina
neaktivan
doxy kaže...

EDIT:

Unimatrix ti je sve točno poviše napiso,za početnike je LoL,ako ti početnici hoće nešto više preć će na HoN.

Sistem kupovine loš?Brojke i slova koji lete po zraku??O čemu ti pričaš?Sve je jasno i pregledno...Vidi se da nemaš iskustva s dotom..

Drage volje ću ti pomoć da skontaš igru,te da promjeniš mišljenje,naravno ako ti hoćeš..

17 godina
protjeran
infernoxcro kaže...
doxy kaže...

EDIT:

Unimatrix ti je sve točno poviše napiso,za početnike je LoL,ako ti početnici hoće nešto više preć će na HoN.

Sistem kupovine loš?Brojke i slova koji lete po zraku??O čemu ti pričaš?Sve je jasno i pregledno...Vidi se da nemaš iskustva s dotom..

Drage volje ću ti pomoć da skontaš igru,te da promjeniš mišljenje,naravno ako ti hoćeš..

WTF?

Imam osjećaj kao da sam upalio Tekken a ne neku DoT like igru.

Šta imam prelazit na igru koja je inferiorna u svakom pogledu...najviše se izvlačite na grafiku koja je u najmanju ruku očajna. 

MATCHMAKING PRELOŠ. Sam gameplay je toliko u*ran da je to prestrašno.

LoL fino se može igrati...može se izbaciti skill na vidjelo...jednostavnije sučelje, 10x bolji matchmaking sustav, SHOP, runes, masteries, itemi (u HoN kupovina itema je preloše odrađena, a i sami buildovi presmiješni).

HoN je prava igra za dječicu koja su wannabe pro i vole glumit svašta. Da nema Demigoda i LoL-a...možda  bi igra izgledala normalnije, al uz ovakvu konkurenciju jednostavno je *RANJE!

17 godina
Blizek kaže...

Grafika je po meni bolja,što se tiče svega ostaloga,HoN je u beti i još će se razvijati. Dosta toga ne valja još u HoN-u,meni se osobno ne sviđa npr.što je kursor uvijek isti,nije lako prepoznati da li je to tvoj ili protivnički minion ( trebao bi se kursor mijenjati u neki mač ili slično ),ne sviđa mi se što ne vidiš na minimap put kojim tvoj champion ide...

Slažem se da je mala razlika između neprijatelja i savezničkih igrača, nije naglašeno kao u LoL-u, i sistem kupnje je kompliciraniji, ali ne može se odmah presuditi. To je igra koju treba malo duže učiti od LoL-a, minimap je i meni lošiji, ali koliko ja znam takav je bio i u Doti pa se ljudi nisu žalili. Za ono što kažeš da lete slova i brojke po zraku.... meni je naprimjer jače onaj zvuk koji kaže tip u HoN-u nego ona ženska u LoL-u, skoro stalno isto...."enemy has been slain" , onda ima godlike, ace, killing spree, i stalno ih ponavlja.....poslije svakog killa... 

Efekti u igri su jači, koliko zvukom toliko i vizualno, a što se tiče Demigoda, ja sam ga igrao prije nego sam uopće saznao za ove dvije igre i mogu reći samo da je Demigod dobar, ali ne može se smatrati konkurencijom protiv ovih igri. 

BUG je IT biblija!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice