League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.521.418
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
protjeran
RE: League Of Legends
mtv kaže...

yi je jedan od heroja koji ako se nafida može sam dovesti partiju do kraja jer .. ima passiv  koji ako ti se potrefi na kritu ubije lika u 1-2 sec :-)

a ako upališ util + life steal = zdravlje gore ..

što misliš di se ja hilam kao try .. u šumi na bosovima :-) .. mislim svaka čast što si ih uspio 5 komada skinuti svaka čast :-)

moji max je u fightu 5v5 je 3 komada unutar 6 sec. (moji util) samo ja se sve češće borim sa 25+ tako da .. omjer mi je 50/50 pobjeda i poraza

ae kad se vidimo online da bacimo koju skupa .. samo znaj da će mo igrati vs 25+

ok kaj ti je ovo 25+

jogurt nema kičmu
15 godina
protjeran
League Of Legends

moze li mi neko reci kaj je ultymate ready

tamo gdje se gleda score

meni satlno YES na ultymate ready samo meni

svaku rundu al samo sa ryzeom yi-em sivir

lol to mi se svida al nek mi neko kaze kaj je to

edit: moze li mi neko reci kolko je brzina yi-ova napada

ja sam imao 2.500 a kolko je onda sa onim ulityem jbt prebrzo

jogurt nema kičmu
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.2.2010 14:34 (danfa123).

0 0 hvala 0
17 godina

maksimalana brzina napada je stavljena na 2.5  i nemože preko toga (i to je brzo 2.5 napada u sec znaći 5 u 2 sekunde cca 1-3 k dmg ako se ima pravi build )

sa yi ne treba se bildati tolika brzina jer ti ultimate daje onda samo speed na movement (znaći falio si taktiku i fali ti dmg)

a 25+ znaći da su protivnici 25 lvl na više i znaju što rade dakle nema tako puno killova i team play je na 1 mjestu

ovo za ultim ready nisam vidio jer ne gledam baš sve tabelice na kraju ( ali bacim oko pa ti kažem )

15 godina
protjeran
mtv kaže...

maksimalana brzina napada je stavljena na 2.5  i nemože preko toga (i to je brzo 2.5 napada u sec znaći 5 u 2 sekunde cca 1-3 k dmg ako se ima pravi build )

sa yi ne treba se bildati tolika brzina jer ti ultimate daje onda samo speed na movement (znaći falio si taktiku i fali ti dmg)

a 25+ znaći da su protivnici 25 lvl na više i znaju što rade dakle nema tako puno killova i team play je na 1 mjestu

ovo za ultim ready nisam vidio jer ne gledam baš sve tabelice na kraju ( ali bacim oko pa ti kažem )

daj kad ces doc igrat veceras il jos dns ja sam bolestan pa imam vremena

ahahah a jbg

ok ma to sam samo probao da vidim dokle ide speed atack bili su noobs pa sam mogao radit kaj hocu cak am sam ubio barona

jogurt nema kičmu
15 godina
neaktivan
danfa123 kaže...

moze li mi neko reci kaj je ultymate ready

tamo gdje se gleda score

meni satlno YES na ultymate ready samo meni

svaku rundu al samo sa ryzeom yi-em sivir

lol to mi se svida al nek mi neko kaze kaj je to

edit: moze li mi neko reci kolko je brzina yi-ova napada

ja sam imao 2.500 a kolko je onda sa onim ulityem jbt prebrzo

to ti kaze kad je tvoj ult spell(iliti cetvrti spell) spreman ili od drugih tvojih team playera
ali mozes vidjeti samo ako si blizu svog team playera ili vise njih, ako nisi pisat ce ti NO za njih

jako korisna stvar ako nisi u premade koji koriste vent itd...

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.2.2010 20:24 (cooga).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

uspio sam skupit oko 3500 ipa, kojeg mi heroja preporucate da si kupim, mislil sam katarinu al ona je vise assassin, pa mi se neda tak igrat, kao assassin mislim, a nznm koga da uzmem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
League Of Legends

a ti bi nes kao ryze eve

prvo reci s kim bi igrao

jogurt nema kičmu

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
danfa123 kaže...

a ti bi nes kao ryze eve

prvo reci s kim bi igrao

nznm koga bi jer nznm kakvi su ostali heroji, igro sam sa veigarom i nasusom.

16 godina
neaktivan
League Of Legends

ni ja neznam jos na 18 lvl >.<

Probaj ih sve i vidjet ces koji ti je najbolji to ti je jedini nacin :P

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

kupio shaca

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pinc kaže...

kupio shaca

Kad smo već kod shaca i dalje se ne mogu od njega odlijepiti. Predobar mi je. S njim imam 12/7 W/L ratio i 246/89/111 K/D/A ratio.

Shaco je fenomenalan ganker i može odlučiti partiju ako se dobro igra. Također,može i uništiti tim ako s njim ne znaš igrat.

16 godina
League Of Legends

Kupio sam Kaylea i kaj da na njega sve stavim i kak da igram s njim posto je tenk?

LOL CAT! ^^
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Pinc kaže...

kupio shaca

Kad smo već kod shaca i dalje se ne mogu od njega odlijepiti. Predobar mi je. S njim imam 12/7 W/L ratio i 246/89/111 K/D/A ratio.

Shaco je fenomenalan ganker i može odlučiti partiju ako se dobro igra. Također,može i uništiti tim ako s njim ne znaš igrat.

ja sam sad poceo s njim malo spanat, i mogu rec da je odlican, svida mi se.

Daj mi pliz reci kaj da uzmem u summoner spell, nznm kaj je za njega dobro, ja imam heal i ghoust.

16 godina
protjeran
League Of Legends

heal i exuast

&lt;&lt; ShadowKiller &gt;&gt;
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Ljudi ja igram sa Master Yiom... dajte da razmijenimo iskustva o buildovima i tako, ovo vrijedi samo za 25+ igrače koji znaju što rade...:)

BTW jel ima tko za 2 vs. 2 na Twisted Treelineu?....:)

BUG je IT biblija!
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.2.2010 3:08 (Unimatrix 007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Izgleda fora, no nemam vremena za još jednog 'gutača vremena' Belji se

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Unimatrix 007 kaže...

Ljudi ja igram sa Master Yiom... dajte da razmijenimo iskustva o buildovima i tako, ovo vrijedi samo za 25+ igrače koji znaju što rade...:)

BTW jel ima tko za 2 vs. 2 na Twisted Treelineu?....:)

ti si neki kao pro ja sam igrao na us nalvl 18

pa sam poceo na eu lvl 17

tak da sam ja vec mogao biti lvl30 da sam ostaona jednom serveru

nitko sene moze nazvati pro jer svattko ima boljih i losijih rezultata

jogurt nema kičmu
16 godina
neaktivan
Pinc kaže...
Blizek kaže...
Pinc kaže...

kupio shaca

ja sam sad poceo s njim malo spanat, i mogu rec da je odlican, svida mi se.

Daj mi pliz reci kaj da uzmem u summoner spell, nznm kaj je za njega dobro, ja imam heal i ghoust.

Sve ovisi o tome kako ga želiš igrat. Ako ti se da čitati,preporučujem ti fenomenalan guide od Max Pite na http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/104,Super+Sayajin+Shaco

Tu su ti taktike za cijelu igru s njime,koje skillove uzimat,kojim redom spellove,runes i masteries savjeti ( vjeruj mi,kad dođem na 20.lvl i kupim sve rune za critic dmg,bit će mi puno lakše nego sad kad još ne trošim pointe na tier 2 rune ),te nekoliko buildova. Najzanimljiviji mi je onaj za tenkera ( nikad ga nisam osobno probao,ali ću danas probat ) jer shaco kao takav tenker može radit critical i do 1000 uz 4.5k HP-a! Naravno,ovo ne znači da je on owerpoveran,već je on iznimno težak za igranje,ali kad ga se igra kako treba,onda je predobar.

17 godina
League Of Legends

I ja sam igrao na US serveru prvo, ovdje sam igrao sa Yiom na lifesteal, prvo berserker's greaves, pa malady, bloodthirster, malady, bloodthirstersssssssss........

Ali to je sad prošlost, ključ uspjeha je CRITICAL, treba kupiti sve rune za critical damage tier 3, u igri kupim prvo vampiric scepter, pretvorim u malady, pa naravno berserker's greaves, nakon toga malo damage-a sa BF swordom, pa dalje samo Cloak of agility....i dalje kupujem samo to, i naravno pretvorim u bar jedan Infinity edge....

BUG je IT biblija!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

http://img521.imageshack.us/i/fastestgameever.jpg/]

Hehe,neka me netko nadmaši! I to bez varanja! Protivnici su jednostavno prestali igrat nakon 9 deatha u 4 minute. Na kraju su se n00bovski aktivirali pri napadu na njihova 2 Nexus turreta i zato imamo nekoliko smrti. Jednostavno,htjeli smo što brže završiti.Imam i video clip,stavit ću ga poslije.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.2.2010 15:03 (Blizek).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Blizek kaže...

Hehe,neka me netko nadmaši! I to bez varanja! Protivnici su jednostavno prestali igrat nakon 9 deatha u 4 minute. Na kraju su se n00bovski aktivirali pri napadu na njihova 2 Nexus turreta i zato imamo nekoliko smrti. Jednostavno,htjeli smo što brže završiti.Imam i video clip,stavit ću ga poslije.

kako snimat dok igram dok igram

jogurt nema kičmu
16 godina
neaktivan
danfa123 kaže...
Blizek kaže...

kako snimat dok igram dok igram

http://www.fraps.com/

17 godina
Blizek kaže...

Ti si Warbringer007???.....zašto bi te bilo teško nadmašiti......ionako većina ovisi o tome kakvi su protivnici.....dodat ću te pa možemo skupa zaigrati....

BUG je IT biblija!
15 godina
protjeran
League Of Legends

ide ko sad igrat i ako idete recite na kojem ste serveru

jogurt nema kičmu

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo da i ja iskazem svoje misljenje. Igra je cisto ok iako je cista preslika DOT-e naravno samo su heroji drugaciji. Neki od najboljih heroja su Blitzcrank, Twitch i Teemo. Teemo je protu heroj Twitch jer ima spell blind i ako ga Teemo baci na njega ovaj fula sve napade. Ali ako nema Teem-e u protivničkom timu onda Twitch mora imati barem 15 kilova ko nista. Kad dodjem doma budem stavio sliku sta radi Twitch (ja sam s njim igro).

Internet... 150kn Kompjutor... 6000kn Igrati MW2 NEPROCIJENJIVO POGLEDAJTE LINK POD MOJIM PROFILOM novi hrvatski supertalent, ima samo 10god, a imitira Jacksona...Svaka čast, još jedan, izgleda da
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
League Of Legends

daj nick da te dodam

jogurt nema kičmu

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

topguncya mi je nick dodajte me slobodno

MIJENJAM KLJUČ ZA BC 2 BETU ZA STARCRAFT 2 BETA KLJUČ
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
League Of Legends

ja igram s Unimatrixom... lik nema pojma... sala xd... 5 nas je u team speaku i deremo.... samo se svi uvijek posvađamo :))))))) stvarno sto veli unimatrix, critical je nesto na sto se najbolje isplati igrati.... mozes ti imat 300 dmg,.. al ja imam 200 i critical.. ti si pogorel samo tak... CRITICAL rules...

&lt;&lt; ShadowKiller &gt;&gt;
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Ajde ljudi skupite se....vas 5 protiv mojeg tima.... neka bude zanimljivo. Bezveze je stalno igrati protiv stranaca, ajde danfa123 skupi ekipu. Osmijeh

BUG je IT biblija!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
League Of Legends

a kog da skupim

ja sam igram protiv vas i dobim lolBelji se

sala

kako igrate 2 tank i ostalo range ili da znam

jogurt nema kičmu

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice