7 wina, 3 loosa i stavi me u broncu 5 :D
Mislim nisam neki pro ali da sam tolko loš riot odhebi.
S time da u ova 3 loosa u jednom eću odmah imamo jedan afk a u drugom jednog trolla.
Lol je izbrisan, nema poante više, barem ne solo q.
S time da u ova 3 loosa u jednom eću odmah imamo jedan afk a u drugom jednog trolla.
Bebica pakila, bebica kakila.
Uvjek je netko drugi kriv, a svi smo mi najbolji na svjetu...
1. Koji si rank bio u prošloj sezoni?
2. Da li si upropastio MMR u predsezoni?
Ovo su ti dva ključna pitanja, jer ako si sa 7W:3L završio u Bronze 5, onda ti je MMR bio doslovno stravičan...
Nijednom riječju nisam naveo da sam pro i da odigram apsolutno svaki meč 100% kako treba.
Ali ako sam u prijašnjoj sezoni bronza 2 i sada imam 7 wina i 3 loosa onda očekujem barem da ostanem di sam i bio.
Po toj logici da imam 10-0 ostajem bronza. Koja je onda poanta promocijskih mečeva ako si u bronzi 5 prošlu sezonu???
Da stvar bude bolja prvi ranked koji sam igrao odmah završio u goldu, a nisam još znao ni gdje se tipke nalaze.
Zato velim, nisam pro, nisam najbolji na svijetu, ne mogu utjecati na trolove i afk igrače ali ako ja spadam u kategoriju najgorih onda za mene tu nema mjesta.
I nisam beba koja plače samo mi njihov sustav ne valja *urca. A očigledno ni ja za njih :D
Nijednom riječju nisam naveo da sam pro i da odigram apsolutno svaki meč 100% kako treba.
Ali ako sam u prijašnjoj sezoni bronza 2 i sada imam 7 wina i 3 loosa onda očekujem barem da ostanem di sam i bio.
Po toj logici da imam 10-0 ostajem bronza. Koja je onda poanta promocijskih mečeva ako si u bronzi 5 prošlu sezonu???
Da stvar bude bolja prvi ranked koji sam igrao odmah završio u goldu, a nisam još znao ni gdje se tipke nalaze.
Zato velim, nisam pro, nisam najbolji na svijetu, ne mogu utjecati na trolove i afk igrače ali ako ja spadam u kategoriju najgorih onda za mene tu nema mjesta.
I nisam beba koja plače samo mi njihov sustav ne valja *urca. A očigledno ni ja za njih :D
Explains everithain.
Bio si Bronze 2, ali očito sa dosta lošim MMR-om i to je to. I ako se ne varam KDA isto igra ulogu kod promo mečeva.
Sustav je takav da pokušava odrediti tvoj skill level, tj. pokušava te spustiti na 50% win rate-a i to nema puno veze sa AFK igračima, lošim igračima, trolovima, itd., jer postoji samo jedna konstanta u tvojim gameovima, a to si isključivo ti. Dakle ako igraš dobro lako ćeš izaći iz Bronze, tj. lako ćeš imati win ratio veći od 50%, barem neko vrijeme (dok ne udariš u svoj skill ceiling), nemoj se uspoređivati sa high elo igračima, jer oni taj posao odrade u jednom danu, ako si prosječan igrač, koji konstantno uči i popravlja svoje greške onda će ti trebati nekoliko tjedana vjerojatno, ali bitno je da ne kriviš druge, nego samo gledaš na svoje greške, jer na to jedino možeš utjecati.
Frend je prošlu sezonu stalno plakao kako ne može izaći iz Bronze zbog loših igrača, trolova, AFK-era i sličnih sranja, par nas mu je govorilo na TS-u da je odurno loš, ali lik ne sluša. Na kraju balade je drugi friend koji je bio Diamond 1 uzeo njegov account i u par dana ga doveo u Gold 5 i ovaj je uspio ispasti iz Golda u Silver dosta brzo i opet je krivio druge, mislim da je uspio pobijediti cijela dva meča u Goldu. I lik je i dalje bio najpametniji i kad ga dan danas pitaš zakaj se drugi mogu penjati po ljestvici, a on ne, odgovor je sreća...
Naravno da se može popesti iz bronze u silver gold i na dalje, ali kada se sjetim koliko truda i živaca treba da izađeš iz bronce nemam volje više igrati.
Penjao sam se sa bronce 5 u broncu 2 i znam kako je bilo teško kada sam imao glupe igrače. Nije problem iskerijati ali ako nemaš barem 2 igrača koji bi te pratili što ti znači to sve.
Kažem, i smatram da nisam toliko loš za broncu 5 i stojim iza toga da sam daleko od kvalitetnog igrača koji bi mogao biti 1 na 1 sa platinom ali da sam po tome sustavu toliko loš ne hvala.
Jednostavno se nemam živaca više dizat iz tog ranga. I igrat ću rađe nešto drugo. I da ne krivim druge, ali mi taj sustav ne funkcionira.
I dalje stojim iza toga da idem igrat na novi account da sam siguran da bi bio barem silver liga.
Eto za ove pro bug igrače, loš sam, bronca 5 sam i mičem se iz igre jer ne valjam :D
Imaš krivi mindset, igraj iz zabave, a rank neka ti bude sporedna stvar, također sa dolaskom Dynamic Queuea možeš igrati sa ekipom ranked, što doslovno miče faktor trolova i idiota iz igre, a naravno zabavnije je biti sa ekipom na Skype-u, TS-u.
Imaš krivi mindset, igraj iz zabave, a rank neka ti bude sporedna stvar, također sa dolaskom Dynamic Queuea možeš igrati sa ekipom ranked, što doslovno miče faktor trolova i idiota iz igre, a naravno zabavnije je biti sa ekipom na Skype-u, TS-u.
Ma znam HAL i hvala ti na savjetima, to me i dodatno raspizdilo što sam mogao ovaj ranked birat ili top ili jungle koji mi najbolje ide, da ne moram igrat npr bot u kojem sam loš i onda me opet baci u kategoriju najgorih.
Da sam barem troll, ili da feedam ili da sam afk, ali ovako pada moral odmah.
Ne kažem da vrijedi za mene, ali stojim iza činjenice da u bronzi i silveru zasigruno ima igrača koji znaju igrat i bore se pa radi pojedinaca teško mogu izgurati nešto više.
Koliko pratim lol zadnje vrijeme svaka tri meča u rankedu barem u bronci imaš barem jednog trolla. Pa ti budi pametan.
I ponavljam, sustav tipa 10-0 promocijski koji te i dalje stavlja u broncu je po meni besmislen. Koja je uopće poanta mmr-a pored toga da ako ne igraš ranked ionako padaš na ljestvici?
Taj dynamic queueueueueu je op smeče.
Ranked team u solo que. Onak, wtf rito?
Pojednostavili su rank z tim jako, al uveli i novi dašak zabave istovremeno.
I DOBRO DOSTA TOGA QQ-A. WE SIMPLY DONT GIVE A F.
Kak ti je i kolega rekel. Ak nemreš ziti sam si kriv. Nema mrak, kmica.
Naravno da se može popesti iz bronze u silver gold i na dalje, ali kada se sjetim koliko truda i živaca treba da izađeš iz bronce nemam volje više igrati...
Za izaći iz bronze-a treba doslovno samo upaliti monitor za početak
Taj dynamic queueueueueu je op smeče.
Ranked team u solo que. Onak, wtf rito?
Pojednostavili su rank z tim jako, al uveli i novi dašak zabave istovremeno.
Ali ide i čisti solo q koliko sam shvatio, tako da očekujem da će taj mod (čisti solo q) biti glavna preokupacija svima onima koji žele kompetitivnije okruženje.
Mislim da će dynamic q otići vrit od ranka Diamond 1 prema gore, jer će pro timovi razvaljivati sve, što solo igračima i manjim grupama ne ostavlja gotovo nikakve šanse, ali bi mogao funkcionirati u nižim ligama, jer ekipa igra više za zabavu.
Dynamic Q radi kao i normali. Spaja 4 premadea s 4 premadea, 5 sa 5. Prvih dan dva je bio problem s tim da su igrali solo igraci protiv 5 premadea i onda su stavili hotfix. Isto tak solo spaja sa solo igracima. Kroz neko vrijeme dolazi i full soloQ pa se strpite malo ako vas muci Dynamic.
Broncu necu ni komentirati. Safe to say da bi dosao od bronce 5 do silvera igrajuci 1 v 5 svaki game kroz 20-30 gejmova i to ne zato jer sam tolko dobar nego su igraci sve vise retardirani. U S3 je diamond bil pun pro playera, sad je na razini S3 golda, jad i bijeda, ljudi u D2/D1 ne znaju osnove.
I da, stream je back online. Challenger rush pokusaj drugi feat. Hobbss.
Naravno da se može popesti iz bronze u silver gold i na dalje, ali kada se sjetim koliko truda i živaca treba da izađeš iz bronce nemam volje više igrati.
Penjao sam se sa bronce 5 u broncu 2 i znam kako je bilo teško kada sam imao glupe igrače. Nije problem iskerijati ali ako nemaš barem 2 igrača koji bi te pratili što ti znači to sve.
Kažem, i smatram da nisam toliko loš za broncu 5 i stojim iza toga da sam daleko od kvalitetnog igrača koji bi mogao biti 1 na 1 sa platinom ali da sam po tome sustavu toliko loš ne hvala.
Jednostavno se nemam živaca više dizat iz tog ranga. I igrat ću rađe nešto drugo. I da ne krivim druge, ali mi taj sustav ne funkcionira.
I dalje stojim iza toga da idem igrat na novi account da sam siguran da bi bio barem silver liga.
Eto za ove pro bug igrače, loš sam, bronca 5 sam i mičem se iz igre jer ne valjam :D
Dynamic Q radi kao i normali. Spaja 4 premadea s 4 premadea, 5 sa 5. Prvih dan dva je bio problem s tim da su igrali solo igraci protiv 5 premadea i onda su stavili hotfix. Isto tak solo spaja sa solo igracima. Kroz neko vrijeme dolazi i full soloQ pa se strpite malo ako vas muci Dynamic.
Ovo boldano je nemoguće u višim rankovima zbog premalog broja igrača, uvijek bu netko zvisio, ali whatever, ja ionak nisam challenjour.
Mene samo zivcira sto svaki put dobijem secondary pick Mislim da sam samo jednom odigro na main role.
Ovo boldano je nemoguće u višim rankovima zbog premalog broja igrača, uvijek bu netko zvisio, ali whatever, ja ionak nisam challenjour.
Bas zato! Trazi im game 2 sata, nemaju volje cekati i ne abusaju sistem. :)
mislim da je soloq trenutno usran skroz. Bratic bio silver 3, dobio 7/10 placment matcheva i to da je kerijao svaki i hiti ga u broncu 3. Nemam pojma kako je to moguce ali ocito je nes sjebano do kraja...
A nije niš sjebano ne znam kolko vam se put mora reći da shvatite....Logično je da buš pal par divizija ili liga.Ne znam kaj vi očekujete,tu neki silveri i odigrate 7/3 ili 8/2 ili 9/1 i odma bi Platinum 1 ili Gold ili kaj ja znam.Gle bil si silver/gold pomiri se s tim tam budete ostali dok se ne naučite igrat end of discussion,ne vidim u čemu je problem.
Na svako otvaranje sezone isto.
Proljev deja vu-a.
Ja sam odradio 5-5 i nakon Golda 2 me stavilo u Silver 1 što i nije toliko loše.
Jedan prijatelj je iz Platinuma V napravio 7-3 i otišao u Gold V. Isti taj prijatelj sa svojim 3v3 ranked teamom iz Plat IV, sa 4-1 placementom u Silver IV.
Evo ja sam odigrao 7-3 i iz Platinuma IV me ubacilo u Gold IV. Nakon 3 gejma vec sam u promotionu za Gold III.
mislim da je soloq trenutno usran skroz. Bratic bio silver 3, dobio 7/10 placment matcheva i to da je kerijao svaki i hiti ga u broncu 3. Nemam pojma kako je to moguce ali ocito je nes sjebano do kraja...
Nema veze dal je kerijal ili sandbagal ko zadnji luzer, isto ti dojde.
Ja sam odradio 5-5 i nakon Golda 2 me stavilo u Silver 1 što i nije toliko loše.
Jedan prijatelj je iz Platinuma V napravio 7-3 i otišao u Gold V. Isti taj prijatelj sa svojim 3v3 ranked teamom iz Plat IV, sa 4-1 placementom u Silver IV.
Reset ide po principu Current ELO + Pocetni ELO/2. Ak uzmes da je B5 1000 npr. i svaka sljedeca divizija je 100 vise onda je S5 1500. To ti je (1500+1000)/2=1250 znaci B3 u slucaju da winas 10 od 10. Nakon toga ide nize svakim defeatom.
Prije je bilo lakse, slazem se, al su ocito napravili isto kaj i u CS:GO. Kad sam pocel igrati CS nisam imal niti 100h i stavi me nakon placementa u DMG kaj bi bil ekvivalent Platinumu. Prije mjesec dva su sredili taj MMR i sad sam neki ekvivalent Goldu (MG2) s 220h i to su tolko gadno postrozili da sam nakon 6 uzastopnih winova dropal 2 ranka hahaha
Prosle sezone je bil problem kaj si u P1 dobival 28 LP gubil 12 i onda dojdes u D5 i dobivas 9 gubis 30 LP s 55-60% winratea jer su uveli Master, a nisu sredili MMR ostatka Diamonda. A s druge strane frend u silveru s 44% winratea dobiva duplo vise nego kaj gubi.
Sad ako su dobri gainovi u D5 more biti da su sredili to konacno.
Jaaaaj ljudi moji, pa kaj bi vi napravili da ELO sistem jos postoji. Pa zivi bi se pojeli da vidite kolko vam je zapravo los ELO. :D
Nema veze dal je kerijal ili sandbagal ko zadnji luzer, isto ti dojde.
Ja sam Sandbagao do vrha jednom davno, nemoj tako
GamerX9 (iScream) je to najblize opisao. Samo sto pocetni elo nije B5 nego S2/S3 ili nesto slicno tome. Svake godine je ista prica i ljudi govore da ih je sustav sjebo i da su pali previse nisko sa 7/10 i sl. rezultatima. Istina je da je malo čudno da ako si bio b2 i odigraš 7-3 padneš u b5 al vjerojatno ti je MMR bio tolko sjeban da nisi bio niti svjestan. To zahvalite riotu i ovom mutavom sistemu sa divizijama umjesto ELO-a kako je nekad davno bilo. Isto tako nije isto da sa 7-3 promo izgubite prve tri ili zadnje tri. Prvi gameovi su najbitniji i tu će vam MMR najviše padati/rasti.
A i neznam šta se toliko bunite. Ako ste fakat dobri podignete se jako jako brzo. Trenutačni main acc mi je poklonio tu jedan forumaš i kada mi je account postao main bio je kraj sezone di sam bio oko G1 u s4. U s5 promociji zajebavo sam se sa lee sinom i završio 3-7 te me stavilo u s3. E sad kao jedan igrač koji je uvijek bio high diamond još od s2 nisam se bezveze nerviro ili plakao da kako mogu biti s3 nego sam jednostavno krenuo igrat i dizat se do svojeg pravog ranka. Dobivo sam 35 lp-a po game preskajuci sve zive divizije i promo-e do d5. Imao sam valjda 30 gameova win streak i u gameovima sam se doslovce izivljavo igrajuci heroje koji su mi zabavni ili ih nisam dugo igrao a nisu bas "meta". Tak da ak pripadate višoj diviziji i smatrate da vas je Riot "zeznuo" vratiti će te se u manje od tjedan dana.
Nisam isprobao dynamic que al mi se čini kao jako dobro rješenje. Biranje role kojeg će ko igrati je trebalo odavno uvesti, jedino šta bi ja mjenjao da nismo prisiljeni birati 2 role-a. Rađe ću ćekati u que duže pa igrati svoj role nego da moram na silu igrati neki role koji mi nije primarni.
And in the end... ako vas previše živcira lol mislim da sad mimo fps-ova ima dosta dobar odabir drugih igara za igrati tako da nema smisla da igrate igru koja vas više živcira nego zabavlja. Eto tolko od mene, nisam dugo pisao pa mi došla volja da se uključim u raspravu ( pogotovo sad dok moram učiti pa tražim bilo kaj drugo da radim hehe :) ).