Ma može al nemoj prečesto igrati na tome. Nemoj baš u jednom danu dič cijeli tier :D
Ja sam sam izboostal oko 30+ acc-ova u s3 i s4 skupa i još uvijek imam acc tak da sumnjam da buš pokupil
Ma može al nemoj prečesto igrati na tome. Nemoj baš u jednom danu dič cijeli tier :D
Ja sam sam izboostal oko 30+ acc-ova u s3 i s4 skupa i još uvijek imam acc tak da sumnjam da buš pokupil
Pa jedino di mozes dobiti ban je na tome accu di igras. Ne znaju koji ti je main lol.
Efikasna metoda je resetiranje rutera i onda ti se uvijek promijeni IP adresa. Kad ides igrat samo ugasi i upali ruter, 30 sec posla.
Ma onda je manje rizičnije bustat ove klince iz lola grupa
Ma mislil sam da oni to treaceaju prek ipa zato jer sam bustal frenda i dan kasnije pokupil permu na mainu,al sam onda skuzil da zato jer je bil zbotan acc.my bad.
Zašto boostate ostale igrače? Pa da netko pripada nekom većem Tieru ili Divisionu lako bi on to prošao, ovako samo narušavate igru svima ostalima prvo ovim nubinama koje izdominirate na low ELOu, a onda kad vratite acc noobu kojeg ste boostali onda ce on unistiti desetke gejmova drugim igracima dok mu opet ne padne MMR.
Zašto boostate ostale igrače? Pa da netko pripada nekom većem Tieru ili Divisionu lako bi on to prošao, ovako samo narušavate igru svima ostalima prvo ovim nubinama koje izdominirate na low ELOu, a onda kad vratite acc noobu kojeg ste boostali onda ce on unistiti desetke gejmova drugim igracima dok mu opet ne padne MMR.
e baš to. malo-malo naletim na takve balavce koji se preseravaju jer su plat ili diamond a ispuše 0-5 prije 10 minuta igre. sve vas koji tako boostate bi trebalo malo banati da se naučite pameti. ako klinci ne mogu sami dogurati do neke pozicije, ne pomažite jer svima drugima sjebete igru.
ako vam je frend glupan koji se ne može sam dići iz bronze, koji mu kurac vi imate pomagati? neka se nauči igrati ili neka ode u neku drugu igru. nešto tipa tetris
e baš to. malo-malo naletim na takve balavce koji se preseravaju jer su plat ili diamond a ispuše 0-5 prije 10 minuta igre. sve vas koji tako boostate bi trebalo malo banati da se naučite pameti. ako klinci ne mogu sami dogurati do neke pozicije, ne pomažite jer svima drugima sjebete igru.
ako vam je frend glupan koji se ne može sam dići iz bronze, koji mu kurac vi imate pomagati? neka se nauči igrati ili neka ode u neku drugu igru. nešto tipa tetris
Gold V svaki gejm plat okvir, tri puta diamond okvir koji je nafidao kao neki retard, nisu premade.
http://boards.na.leagueoflegends.com/en/c/gameplay-balance/FdABL6sE-the-fighter-problem?comment=0009
Morde feels like a fighter who is overly constrained by mana and perhaps should not be-Ghostcrawler 2015
Is it that hard to see?
Think young padawan. Think!
We need z money
Is it that hard to see?
Think young padawan. Think!
We need z money
Ma napisal sam ja vec al su mi obrisali post. Vise meni znaci 200 kuna za G5 -> P5 da uz sendvic kupim i sok za uzinu u skoli ili stavim na stednju za fax, nego sto nekome znaci jedan izgubljen game.
Ma napisal sam ja vec al su mi obrisali post. Vise meni znaci 200 kuna za G5 -> P5 da uz sendvic kupim i sok za uzinu u skoli ili stavim na stednju za fax, nego sto nekome znaci jedan izgubljen game.
Nekome to vrijeme utrošeno na igru može značiti više od 200 kn, koje sam zaradi u tom vremenu dok igra. AKO JE PRAVI H'RVATINA 
Šalu na stranu, štednja za fax ili za marendu, go for it !
Nekome to vrijeme utrošeno na igru može značiti više od 200 kn, koje sam zaradi u tom vremenu dok igra. AKO JE PRAVI H'RVATINA 
Šalu na stranu, štednja za fax ili za marendu, go for it !
Pa dobro sad se ti tu hvališ 
Al opet neko ko je još školarac nemre iti na posel pa je ovo jako produktivno.
Kupio sam si novi komp za preko 7000, platio more, placam teretanu svaki mjesec, izlaske,kave itd gotovo iskljucivo od novaca koje zaradim preko boostanja (nesto malo sam i preko lvlanja i prodaje accova) pa eto ti odgovora. I znam da će narušiti desetke gameova taj igrač ako nastavi igrati i jasno mi je da boostanje zabranjeno al jbg student sam kojemu trebaju pare. Svaki igrač će se izvući iz bilo kojeg eloa bez obzira ako 1-2 put dobi nekog kojeg sam ja ili neko sličan izboostao, a gotovo mu je jedna šansa da i dobi mene u teamu pa dobije free win. Ne radimo mi boosteri sad neku preveliku štetu, a nama puno pomogne u životu.
Kupio sam si novi komp za preko 7000, platio more, placam teretanu svaki mjesec, izlaske,kave itd gotovo iskljucivo od novaca koje zaradim preko boostanja (nesto malo sam i preko lvlanja i prodaje accova) pa eto ti odgovora. I znam da će narušiti desetke gameova taj igrač ako nastavi igrati i jasno mi je da boostanje zabranjeno al jbg student sam kojemu trebaju pare. Svaki igrač će se izvući iz bilo kojeg eloa bez obzira ako 1-2 put dobi nekog kojeg sam ja ili neko sličan izboostao, a gotovo mu je jedna šansa da i dobi mene u teamu pa dobije free win. Ne radimo mi boosteri sad neku preveliku štetu, a nama puno pomogne u životu.
Dobro da si nisi i svadbu platio ....
Za one koji su protiv boostanja ( i ja sam, ali jbga ) moram nešto reći: ako postoji kupac za nešto, postojat će i to nešto. Danas se prodaju i puno bezveznije stvari od boostanja pa ljudi to kupuju. Da nema ljudi koji žele boost, nebi bilo ni boostera.
Ako ljudi zarađuju na podjelama jednog naroda na ustaše i komuniste, onda je zarada na boostanju jednaka dječjoj igri.
Tako da, go for it.
Kaj fakat?
Ako ljudi zarađuju na podjelama jednog naroda na ustaše i komuniste, onda je zarada na boostanju jednaka dječjoj igri.
Tako da, go for it.
Nečemo o politici plz ...
Nek ova tema bude bez tog smeča.
Joj ne daj bog da se o tome raspravlja, to je više onako kao opaska, nemojte se uopće obazirati.
Samo sam htio reći, ako nam je boostanje najveći problem, trebalo bi se zapitati :)
Kaj fakat?
a cuj, imam ja frenda koji je dizao ljude iz bronce u silver i zaradio 700 dolara, i apgrejdo si komp...
Kaj fakat?
Jep, al boostam od početka sezone 3. U početku kad sam otkrio to boosto sam ko lud čitave dane, prva godina faksa nije mi baš bila preteška pa sam stigao uz faks igrat. Al prije su cijene bile puno više, sad je sve otišlo u k (boosto sam npr gold diviziju 20-25€ a sad jedva 10€) + nemam više vremena ta to. Lik koji je dio mojeg boosting teama znao je zaradit po 400-500€ mjesečno od toga (al je doslovce spavao,jeo i igrao čitave dane). Al mi smo još male ribe prema nekim ljudima sa kojima smo surađivali. Imam jednog takvog koji je imao 8 skupocijenih računala koja su gorila 24h dnevno i radila refferale, uz to je boosto, davao poslove drugima di bi si on uzeo nešto tipa 40% i još uz to levelao accove. Nikad nam nije htio reći koliko točno zarađuje al smo išli računat i došli do brojke od između 20-30k kuna mjesečno i to samo od refferala (da bi došo na red da ti radi refferale trebo si čekat po tjedan dana makar je sa svojih 8 računala mogo radit 300 refferala dnevno :) ). Da se od igrica živit ili bar zaradit nešto sitno za đeparac ak se malo potrudi čak i da nisi neki dobar igrač sam treba dobro istražit tržište i načine od kojih možeš zaradit.
Nema kruva bez motike, naucite dizajn, programiranje, ili bilo sta slicno i zaradjujte prave pare kao freelance, od bustanja nema para, kad prestanete sa istim nemate iskustva ni u cemu u zivotu, bolje da ste te godine potrosili na izradu karijere.
zrelo i pametno razmišljanje, +1!
al' realno, boost rade isključivo ingame odsnosno igrajući igru?
znači li to da mi koji igramo igru (bilo lol ili koju drugu) nemamo iskustva u ničemu drugome? :)
kada pogledaš sa te strane, njima se njihov "gaming" isplati a nama isti "gaming" i ne toliko...
Mogao bi se taj skill upotrijebiti za turnire, al u Hrvatskoj vecu potporu ima valjda i prostitucija nego eSports, pa se eventualno mogu dobiti RP-i, a njih sam se nadobijao i previse. Sad je jedini nacin da unovcim moje igranje boostanje razmazenih balavaca :)
Ako bude 1-2 LAN-a godisnje moze se eventualno dobit neka lova, ali su tu najbolji timovi iz regije i samo prva 4 dobijaju nesto, pa ni to nije sigurna lova.
https://www.youtube.com/user/lastshadow9/videos
Lik predobro objašnjava i vjerujem da dosta budete naučili,a i trenutno je coach za Gravity.
Nemam više komentara na ovu igru i ovu ligu gdje sam trenutno.
Počinjem sve više /mute all raditi jer postaje nepodnošljivo igrati s ovakvim likovima.
Naravno,moraju biti balkanci,inače nije to to...
EDIT:
I koga dobijem idući game? 
Naravno,svaka čast Graves-u,jedan od najfriendly likova koje sam susreo!
Promijeni nick ^^
http://eune.leagueoflegends.com/en/champion-reveal/bard-wandering-caretaker
New main hueheuheuheueh
Nismo dugo... 
Odlični skillovi. Čin ise kao još jedan support koji će biti odličan i counter mnogim championima.
Odlični skillovi. Čin ise kao još jedan support koji će biti odličan i counter mnogim championima.
Čini se kao da ja vise ne igram Zeda kad ovo izadje. 
Ma nevjerojatno je vise sto rade s tom igricom. Nema nikakve logike, ja ne znam kakva to budala predlaze ovakva "balansiranja". Ima brdo dobrih prijedloga po forumima i na redditu, koji bi cak i prosli, ali da je riot ikad slusao community...
Da ne govorim jos o clientu, serverima, opcenitom gameplayu koji je u qrcu nakon svakog novog patcha.