Pošto je bil poprilično veliki odaziv i glasovanjem se odlučilo da bude EUNE
Sad je samo pitanje kad ljudima najviše paše.
Eto idući tjedan bi mogli nekaj organizirati.
Izaberite dan.
| 0 | Pon |
|---|---|
| 0 | Uto |
| 0 | Sri |
| 0 | Čet |
| 2 | Pet |
| 2 | Sub |
| 0 | Ned |
| 15 | Bilo koji dan |
Pošto je bil poprilično veliki odaziv i glasovanjem se odlučilo da bude EUNE
Sad je samo pitanje kad ljudima najviše paše.
Eto idući tjedan bi mogli nekaj organizirati.
Izaberite dan.
| 0 | Pon |
|---|---|
| 0 | Uto |
| 0 | Sri |
| 0 | Čet |
| 2 | Pet |
| 2 | Sub |
| 0 | Ned |
| 15 | Bilo koji dan |
Ne znam prati li tko od vas lcs ali ovaj fnatic ''novi'' u prvom gejmu prebolesno izgleda.
Koreatic 
Wicked je shithorse već treću sezonu zaredom, pickovi su im bili loši i ne mislim da je ovo toliko dobar fnatic koliko je loš CLGeu ilitiga elementz.
Drugi game dosadan.
Čekamo ostatak.
5/5 Placement Plat II super sam prosao. GO GAMBIT
Dobar pocetak placementa, 2/0 zasad :D http://prntscr.com/5vrmq0
Jel mi može netko objasniti što vi to gledate?
Ja se taman vratio na lol.. pa....
Standardna ap runa su magic pen red x9, ap quints x3, armor yellows x9 i mr blues x9 ili mr/lvl blues x9
Standardani ad page ad reds i quints, armor yellows i mr ili mr/lvl blues.
^OVO su standardni rune pageovi.
Nakon ovog mozes pocet kupovati rune pageove i slagat svoje. Ja npr. mainam mid i imam 5 razlicitih rune pageova samo za mid za razlicite matchupe. Pa onda imam 2 za ADC-a, za supporta, za tanka itd.
Meni najdrazi rune page za mid je MPen reds, AP quints, 5x Mana regen + 4x flat HP yellows i flat MR blues. Ali tu nema armora pa bi matchup protiv AD mida (zed, talon, yasuo) bio gotov prije nego je poceo. Zato se to radi kad imas vise runepageova pa mozes kombinirati.
A koje da uzimam za armor? Sad sam uzeo one obicne, ili je bolje mozda one per lvl, tak sam uzeo MR.
bio je mali patch za lol ali još uvijek nakon završenog matcha ne dobivam statistike i moram igru gasiti u procesima te je opet pokretati ako želim dalje igrati. f... you riot
Dobar pocetak placementa, 2/0 zasad :D http://prntscr.com/5vrmq0
Ja počeo isto ko i ti sam okrenes brojke
http://prntscr.com/5vyziv .
ja sam imao 3wina 1lose :)
Skupia sam si sada nekih IP-ova pa me zanima koga bi mi preporucili da uzmem
| 2 | Yasuo |
|---|---|
| 4 | Akali |
| 1 | Kog"Maw |
| 10 | Lee Sin |
Ako si ispod 30lvl, uzmi Akali, bronzie njubovi neznaju igrat protiv nje, ak ju masteraš do promoa za ranked ulaziš u G5 sigurno
btw. frend je bio silver 1 i imao 8/2 (W/L) u promou sad u S5, pao je u bronzu 1.. RITO
jeli tesko igrat s njom? i da ispod 30 lvl sam
Treba ti jako malo znanja za nju, uzmeš 2 itema i solo penta..
Ima li iko da se skupimo pa odigramo??nemam zivaca s ovim idiotim igrat,ne mores se dog,ko dica kakva.
Ako ima neko nek posalje pp
LoL: SirHectorDeMaris , battlelog - cohr_23
Mene stavilo u bronze 5, lipo. Tribalo bi sad naći neki drugi multiplayer za igranje, nema ovo smisla.
Što sad svi navalili na ranked i ove kvalifikacije i onda kukaju kak su loše prošli, zar igrate LoL samo zbog nekih normi/pravila koja određuju veličinu vašeg skilla :D
Dobro je znano da nije pametno igrat ranked od početka nove sezone bar mjesec dana :)
Što sad svi navalili na ranked i ove kvalifikacije i onda kukaju kak su loše prošli, zar igrate LoL samo zbog nekih normi/pravila koja određuju veličinu vašeg skilla :D
Dobro je znano da nije pametno igrat ranked od početka nove sezone bar mjesec dana :)
yep tako i ja,cekam jos jedno 3 tjedna i onda krecem ranked 
ja postavio pitanje iz kojeg razloga nakon 8 pobjeda od mogućih 10 mene baci u silver i to IV...
a ono odgovor, početak je sezone i da igram za rank? --'
igram team builder i ranked samo, ionako se ne smatram dobrim igračem al' mi nije jasno što je potrebno da se plasira malko bolje od ovoga?
i kako sam napisao gore, vjerojatno da je bilo 10 od 10 nebi niti tada izvan silvera? :)
ja postavio pitanje iz kojeg razloga nakon 8 pobjeda od mogućih 10 mene baci u silver i to IV...
a ono odgovor, početak je sezone i da igram za rank? --'
igram team builder i ranked samo, ionako se ne smatram dobrim igračem al' mi nije jasno što je potrebno da se plasira malko bolje od ovoga?
i kako sam napisao gore, vjerojatno da je bilo 10 od 10 nebi niti tada izvan silvera? :)
dobro,hoces odg? vjerovatno ti je mmr smece 
Jel zanima mozda koga lol account na east serveru. Fali nekoliko championa i ima 90ak skinova. Gold 3 je trenutno.
lnova65
Baš ste petak našli iimam nastavu tada
ja ne kuzim kakav retard moras biti da bez obrazlozenja nafidas od pocetka cijeli enemy team i to namjerno,al kolko sam skuzio taj ez i kata su kao frendovi,i sad kako se boriti protiv takvih debila
OMG, 1 assist, report ez for not feeding well Kappa