League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.545.012
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
Re: League Of Legends

Iskreno? To ti i jesu auto reply mailovi.(možda čak i pišu oni to, al max kaj rade je copy paste neku šablonu i onda ju samo preurede malo.)

tolko debilni i sve da me glava zaboli na samu pomisao na ikakvu vrstu suradnje s njima.

Ja sam se išel žalit na Chat restriction i nakon 10. maila sam konačno dobil normalni mail (koji nije bil fcking auto reply).

I došli smo do zaključka da oni meni 3. put zaredom daju chat restriction jer kad kad posle gejma napišem "report (insert char name) for flaming".

Debilana teška...

EUW :Cpt DANEvious
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.12.2014 9:16 (Tkalle).
17 godina
League Of Legends

Ja sam dobio 3 puta zaredom upozorenja da sam namjerno feedao i kvario game experience drugima, i to za gameove gdje izričito znam da sam imao dobre scorove, nisam imao puno kilova, al bome niti deatha. I nikad al baš nikad nisam feedao namjerno ili bilo kaj sličnoga, ak me neko ownao u laneu jednostavno sam recall svako malo da ne krepavam često.

Al nekome zasmetalo pa me reportali za neznam kaj, a ovi šalju upozorenja bez da išta provjere.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (East)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Sve je to istina, ali shvatite da ima iznimno puno igrača koji šalju još veći broj ticketa od čega je bar 50% neosnovanih/troll/rage. Jednostavno nemaju vremena ni resurasa provjeriti sve žive tickete i na njih odgovoriti. Za vraćanje accounta moraju biti 100% sigurni da je to tvoj account, zato i pitaju toliko retardiranih pitanja. Naravno da bi trebalo poboljšati te ticket responsese jer je teško ponekad doći do prave osobe ( ili bilo kakve osobe, ima puno automatiziranih odgovora ) da se pozabavi tvojim slučajem, no kolko ja dosad znam u drugim igrama su dosta ljudi spominjali RIOT ko tvrtku koja ima vrlo dobar odnos s communitijem ( Blizzard, I'm looking at you {#}, osim ako nije u pitanju WoW ).

Hobbss kaže...

Preskok iz plat5 u plat3.Ne znam al imam neku čudnu sreću da mi uvek svi lejnovi winaju pa samo finishamo gejm {#}

Svaka čast na preskoku. Lijepo je znati da na ovom forumu ima ljudi kojima teammatesi ne fidaju uvijek,svaki gejm {#}

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.12.2014 10:55 (Blizek).

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Sve je to istina, ali shvatite da ima iznimno puno igrača koji šalju još veći broj ticketa od čega je bar 50% neosnovanih/troll/rage. Jednostavno nemaju vremena ni resurasa provjeriti sve žive tickete i na njih odgovoriti. Za vraćanje accounta moraju biti 100% sigurni da je to tvoj account, zato i pitaju toliko retardiranih pitanja. Naravno da bi trebalo poboljšati te ticket responsese jer je teško ponekad doći do prave osobe ( ili bilo kakve osobe, ima puno automatiziranih odgovora ) da se pozabavi tvojim slučajem, no kolko ja dosad znam u drugim igrama su dosta ljudi spominjali RIOT ko tvrtku koja ima vrlo dobar odnos s communitijem ( Blizzard, I'm looking at you {#}, osim ako nije u pitanju WoW ).

Hobbss kaže...

Preskok iz plat5 u plat3.Ne znam al imam neku čudnu sreću da mi uvek svi lejnovi winaju pa samo finishamo gejm {#}

Svaka čast na preskoku. Lijepo je znati da na ovom forumu ima ljudi kojima teammatesi ne fidaju uvijek,svaki gejm {#}

Hvala hvala!Danas sama došel do Plat2,al nadal sam se da budem preskočil jer mi je w/l 43/17 pa sam tu bil lud  malo,al dobro budem rješil to danas.

13 godina
neaktivan
rayallen34 kaže...

Uglavnom ja govorim iz svog isustva preko 10 acc boosted, a i imam prijatelje koji nisu nesto i npr silver su na euw ili gold i sad su svi odjednom platinum za kratko vrijeme cim su presli tako da nemoguce da nema razlike barem sto se tice mog iskustva nemogu govoriti za sve.

Možda to više govori o tebi? :P

14 godina
neaktivan

Razlike uopće nema. 

Mene je bacilo odma nakon prebaca u plat 5. To valjda nekakvo sranje da nemreš ostat ista divizija il kaj ja znam....

13 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...
rayallen34 kaže...

Uglavnom ja govorim iz svog isustva preko 10 acc boosted, a i imam prijatelje koji nisu nesto i npr silver su na euw ili gold i sad su svi odjednom platinum za kratko vrijeme cim su presli tako da nemoguce da nema razlike barem sto se tice mog iskustva nemogu govoriti za sve.

Možda to više govori o tebi? :P

Ako su oni losiji dosta na euw a bolji na eune a ja sam na oba diamond vise puta dosao i kazem da mi je bilo lakse igrati tamo, sta to govori o meni? Promasio si poentu izgleda.

17 godina

Neznam za skill ali na EUNE su definitivno nekululturniji igraci.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ][ EUNE:exzzy ][ EUNE:exzzy ][EUW:exzzy]
14 godina
neaktivan

Ne baš... Tam ti ga barem stepu na poljskom a na EUW ih razumiješ... 

Tak da taj argument opada.

11 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Iz mojeg iskustva na euw ( bronze 5- gold 1) zakljucio sam da su poljaci na eune isto sto su francuzi na euw. A da su nekulturniji nije tocno, oba servera su prillicno flame i rage nastrojeni. Ali ono sto mrzim jesu predrasude. Ljudi vide PL u imenu i vec u champ selectu odustanu. Koji k?

12 godina
neaktivan
League Of Legends

To o flamerima nije opće istina lol.U 64 gejma od Gold2 do Platinum2  možda sam u 2 gejma dobil likove koju su se flejmali,a i te gejmove smo winali.Ak zgubimo bože moj,svi šutimo i napišemo ggwp.

Gle sve ti je u tome kak se ti postaviš prema nekome ko je napravil grešku i radi toga su vas aceali il ste izgubili drake/tower.Od toga kaj ti njemu napišeš da je noob i da otiđe afk nemaš niš i samo pogoršavaš(napiši mu ok it's np i mogli boga da to ne napravi drugi put {#})

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2014 11:27 (Hobbss).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
weedeveryday420 kaže...
Tkalle kaže...

Iz mojeg iskustva na euw ( bronze 5- gold 1) zakljucio sam da su poljaci na eune isto sto su francuzi na euw. A da su nekulturniji nije tocno, oba servera su prillicno flame i rage nastrojeni. Ali ono sto mrzim jesu predrasude. Ljudi vide PL u imenu i vec u champ selectu odustanu. Koji k?

Bas sam htio napisat. French duo bot, nightmare of EUW. I osim toga španjolci su dosta svadljivi kad su solo :D

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
12 godina
neaktivan
League Of Legends

tema se pretvorila u plakanje i kmečanje....a svi znate da ste zapeli zbog sebe u odredjenoj diviziji a ne zbog šveđana,rusa,kineza i albanaca..pozdrav i sretni blagdani

Oko za oko i cijeli svijet ce biti slijep

5 5 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Zna li netko do kad će ovaj skin Snow Day Malzahar biti u prodaji?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends

Sta raditi kad je protivnik bolji ili kad ima early game champ-a tipa pantheon sa kojim samo spama Q..ili recimo protiv fiore kad te ulta...govori se o top lane-u

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DinoIX kaže...

Sta raditi kad je protivnik bolji ili kad ima early game champ-a tipa pantheon sa kojim samo spama Q..ili recimo protiv fiore kad te ulta...govori se o top lane-u

Nikad ne igram top lane ali ak se ne varam panth ima jedan od najjačih early gameova.Cloth i 5 potova,uzet TP da ispratiš njegov ult.A protiv Fiore,op smeće,mislim da se Jax dobro drži protiv nje,i obavezan exhaust ak ne znaš kaj radiš.

11 godina
DinoIX kaže...

protiv fiore ti je dobar malphite malo napocetku je teze ali kasnije easy :P

16 godina
neaktivan

Ako nisi siguran da mozes winat lane obavezno tp i pokusat genkat bot/mid/forcat drag kad god mos, ako je protivnik bolji od tebe jednostavno pokusaj farmat kolko mozes uzimas goleme i grompa. Protiv pantha ko sto je neko reko cloth5 i cekaj da nema mane pa ga fightaj ili cekaj lvl6, mozes zamolit junglera za gank i imate poprilicno easy kill/flash. Protiv fiore isto mozes cloth5 , kupis si hpa , ja volim ic sunfire protiv nje ili pickas renektona ides full ad i demoliras ju sa ewqe.

EUNE: mp14 cro
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.12.2014 4:05 (lamborghini murcelago lp640).
15 godina
League Of Legends

Znam da smaram al ako bih netko slucajno imao na paysafeu 0.51eur bio bih zahvalan.  Netreba moj bed.{#}

EUW - pomijac - https://500px.com/darkonakic
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.12.2014 20:20 (darko099).

0 0 hvala 0
11 godina
darko099 kaže...

Znam da smaram al ako bih netko slucajno imao na paysafeu 0.51eur bio bih zahvalan...

ja ti imam 0.54 ali mi je na racunu iskoristen je pin jbg dao bi ti {#}

13 godina
neaktivan
toma20 kaže...
darko099 kaže...

Znam da smaram al ako bih netko slucajno imao na paysafeu 0.51eur bio bih zahvalan...

svejedno možeš i dalje koristiti isti code...

meni je puno puta ostalo nešto ispod 1€ i kasnije mogao "spajati" nekoliko kodova.

weedafuqyee
16 godina
League Of Legends

Ako netko želi nabaciti nekad gejm, ovo mi je 5. account, igram sve laneove, solidan sam igrač. Ne obazirem se na ranked, jer ne igram to previše :D

Name: Flok123
EDIT: zaboravih napisat da sam EUNE

Hvala, pozdrav.

WithSkill
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.12.2014 16:43 (WithSkill).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
SR3CKO kaže...
toma20 kaže...
darko099 kaže...

svejedno možeš i dalje koristiti isti code...

meni je puno puta ostalo nešto ispod 1€ i kasnije mogao "spajati" nekoliko kodova.

ne probao sam pise da je iskoristen..

13 godina
neaktivan
League Of Legends

e sorry onda ne znam, meni je ranije uvijek dopustilo da iskoristim svaki cent iako je korišten isti code...

weedafuqyee
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Inace ne volim zicati, ali, ako netko ima 0.03 eura na paysafe-u koji mu ne trebaju bio bi mu jako zahvalan

PS. 

znam da ovo nije forum za zicarose, ali ovo je prvi put da nesto zicam online i stvarno mi je to glupo, ali mislim da tih 30 lipa nebu nikog ubilo

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.1.2015 21:16 (11101110).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends

kako da dobijem winter claw ikonicu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DinoIX kaže...

kako da dobijem winter claw ikonicu?

Nikako

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | http://pastebin.com/kheqY90X http://pastebin.com/xrfBayiE |Quidquid latine dictum sit, altum sonatur/ http://pastebin.com/jC7WFb8N /
15 godina

[img]http://i.imgur.com/kfLVfrR.jpg[/img]

3 meč lopte za diamond, dajte mi te poljake

edit: 1. izgubljena, igrao sam vayne,  imao sam čak dobar team, ali su oni imali fizza koji se nafidao toliko da me skoro s jednim e ubio, jbg

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2015 10:46 (Hazar).
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Pozdrav! Počeo sam igrat LOL prije kojih tjedan dana, znači još sam noob ali sam odlučio da probam bit jungler sa Master Yi. I sad mi nije jasno kako da punim XP i dižem lvl brzo na početku? Jel bi trebo ubijat monstere samo po jungli i koje monstere prvo ili bi trebo razbijat i minione?

Miky

0 0 hvala 0
14 godina
Miky kaže...

Pozdrav! Počeo sam igrat LOL prije kojih tjedan dana, znači još sam noob ali sam odlučio da probam bit jungler sa Master Yi. I sad mi nije jasno kako da punim XP i dižem lvl brzo na početku? Jel bi trebo ubijat monstere samo po jungli i koje monstere prvo ili bi trebo razbijat i minione?

imas na youtubu puno tutoriala za junglere

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice