League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.580.024
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Nerviram se bezveze, samo bi propao do bronze na kraju, izgubio sam i osmu zaredom i spao na 60 lp. Furat normale jos godinu polako, uvjezbat jos par nekih champova pa onda probat opet.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

EUW ili EUNE? nick, ako si eune

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Na euw sam, ali ne bih da me neko kerija od vas. Ovo mi je prvi put da sam igrao ranked, nisam bas ocekivao ovakav odron.

Hocu da se ispraksiram jos pa da probam sam da izadjem kad krenem u ranked opet.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: League Of Legends

Največa greška ti je forsiranje. 

Ako nisi smurf, čemu forsing?

Znači winaš cca 5 partija zaredom i onda staneš.

Ja sam 3 wina zaredom dnevno od gild 2 do 5x dia promo hue hue.

Dok izgubiš 1. Prestani. 

Zato ti je najbolje imat neku 2ndary igru koja ti bu služila kao ispuh od lola.

EUW :Cpt DANEvious
13 godina
neaktivan
six_paths_of_pain kaže...

Na euw sam, ali ne bih da me neko kerija od vas. Ovo mi je prvi put da sam igrao ranked, nisam bas ocekivao ovakav odron.

Hocu da se ispraksiram jos pa da probam sam da izadjem kad krenem u ranked opet.

Nisam te mislio kerijati, nego sam mislio da ako si na EUNE dam par smjernica u 1vs1 customu.

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma nisam ja to toliko silio, to je trajalo par dana, jedan do dva rankeda dnevno a nisam ni igrao svaki dan. Sad cu pravit duzu pauzu dok ne budem spreman da igram opet.

0 0 hvala 0
15 godina
Tkalle kaže...

Dok izgubiš 1. Prestani. 

Sto ne nabavis tu drugu igru, ali feg si ...

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | http://pastebin.com/kheqY90X http://pastebin.com/xrfBayiE |Quidquid latine dictum sit, altum sonatur/ http://pastebin.com/jC7WFb8N /
14 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Tkalle kaže...

Dok izgubiš 1. Prestani. 

Sto ne nabavis tu drugu igru, ali feg si ...

A imam ja.

Makar pokušavam nabavim igru na koju ti referiraš al kaj češ....

Btw Merry Krizamas svima {#}

15 godina
League Of Legends

Sretan Božić svima! {#}

{#}

EUNE: Ferritin
Moj PC  
6 3 hvala 2
12 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

...

...

Dane Never Diamond, minuta sutnje za njega molim. {#}

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.12.2014 0:58 (GamerX9).
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Napokon.Dost sam vremena posvetil tome i isplatilo se.Nije baš nekaj al veseli čovjeka.

8 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hobbss kaže...

Napokon.Dost sam vremena posvetil tome i isplatilo se.Nije baš nekaj al veseli čovjeka.

Zašto nije nekaj? GG, svaka čast na platinumu :)

14 godina
League Of Legends

jel vi vidite koplja od nidalee sa headhunter skinom (slici na predatora)????

ja fakat ne vidim ništa. sa svim ostalim skinovima vidim odakle dolazi spear. igram malo popodne i svako toliko mi skine health i dobijem ikonicu iznad champa.

postavke u igri su mi AA off, shadows off, sve ostalo max.

vjerojatno je bug?

Kappa

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends

drug je poceo da igra lol i nakon registracije je upisao moje ime tamo gdje pise ako mu je neko preporucio igru ili tako nesto..jel ja dobijem sta za to ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DinoIX kaže...

drug je poceo da igra lol i nakon registracije je upisao moje ime tamo gdje pise ako mu je neko preporucio igru ili tako nesto..jel ja dobijem sta za to ?

http://rewards.eune.leagueoflegends.com/ 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.12.2014 18:08 (win4crazzy).
12 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...
Hobbss kaže...

Zašto nije nekaj? GG, svaka čast na platinumu :)

Ty,nije GG jer je platinum preloša divizija,skoro gora od silvera čak.Ljudi kuže neke stvari al ak 2 put krepa 1v1 i dalje se bude išel tući s njim i nebu stal.

Da,koplja od Nidalee su trenutno nevidljiva,bug na Headhunter Nidalee skinu.

11 godina
neaktivan
League Of Legends

e hvala...tamo pise da mogu poslati email i sta on onda radi sa emailom ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...
Tkalle kaže...

...

...

Dane Never Diamond, minuta sutnje za njega molim. {#}

Nažalost, to je istina.

Posle zadnjeg promo faila, prebacil se na west i iz plat 1 u plat 5 me prebacilo.

I odonda igram ranked samo s hajro..

Več znate kak to završi  {#}

15 godina
League Of Legends

Impliciras da sam ja kriv? Ja te pokusavam carryat svaki game, ali nemres dubre kada je useless :P

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | http://pastebin.com/kheqY90X http://pastebin.com/xrfBayiE |Quidquid latine dictum sit, altum sonatur/ http://pastebin.com/jC7WFb8N /
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja impliciram da 2 trollera nemru winat duo . 

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Ko god je preasao na eune sa euwest samo je napredovao, a sa eune na euwest propao.Jos jedan dokaz euw>eune.Jedina prednost ping mi je 30 na eune a ovamo 70 ili 80.

0 2 hvala 0
14 godina
odjavljen
League Of Legends

Hocu friendov akaunt da vratim, pokusavali smo, sada nam traze pet prijatelja na tom akauntu, pet prvih kupljenih heroja na tom akauntu (naravno to je bilo prije dvije godine, aj se sjeti...). Je li imao neko slicna iskustva ? 

Sta sledece da mi traze, broj ziro racuna i debitne kartice, krv, otiske, pasos, maticni broj ? Zar ne mogu vidjeti IP koji je najvise koristen ? Jos su mi prije ovoga trazili da im kazem datum kada je akaunt napravljen, a ne postoji mogucnost da se to vidi, sta sada je friend trebao pamtiti datum registracije ? I to najgore sto je ovo error do RIOTA, friend je zaboravio password, kada pokusa da resetuje password ne dobije nista na mail, ali dobija poruke od RIOTA kada je u pitanju neki UPDATE i jos spomene njegov summoner name bas onaj na koji se on ne moze loginovati. 

Darko

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
rayallen34 kaže...

Ko god je preasao na eune sa euwest samo je napredovao, a sa eune na euwest propao.Jos jedan dokaz euw>eune.Jedina prednost ping mi je 30 na eune a ovamo 70 ili 80.

Uzevši u obzir da sam i na jednom i na drugom igrao, pa čak i u diamond i u gold diviziji, not really. Challenger scena, to se slažem EUW >> EUNE.

13 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...
rayallen34 kaže...

Uzevši u obzir da sam i na jednom i na drugom igrao, pa čak i u diamond i u gold diviziji, not really. Challenger scena, to se slažem EUW >> EUNE.

Govorim iz iskustva radio sam elo boost do diamonda vise puta, na euw sam se dosta namucio cak morao smanjiti da boost do platinuma zato sto mi je trebalo vise vremena npr ako su ljudi sa losim ratingom pa dok izvuces , dok na eune bez po muke je bilo, imao sam 21 win zaredom jednom prilikom.

13 godina
neaktivan

Ip ne znaci nista on se stalno mjenja kod vecine korisnika, a da moras znati prve heroje koje si kupio sto bi morao znati ako je tvoj account ja znam svoje npr, ili moras imati mail kad si naparvio acc tek registrovao sto ja imam isto tako da nema drugog nacina da dokazes da je stvarno tvoj.

EDIT odgovor na darko

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.12.2014 23:22 (rayallen34).
16 godina
neaktivan
rayallen34 kaže...

Lol, čista glupost. Otkad sam sredinom godine prestao igrati aktivno rankede vrtio sam se oko d2 divizije na EUNE. Dok je faks poceo igrao sam samo arame navečer i rankeda nisam 2 mjeseca taknuo. Prebacio sam se na EUW i bacilo me u plat I (DII/DIII MMR). Vratio sam se u diamond III u svega tjedan dana i to kaj sam samo navecer i povrevemo popodne odigro par gameova. Podosta je lagano bilo makar mi je mehanika u totalnom k*** otkad ne igram aktivno. I jos sam stalno igro sa random supportom dok na eastu sam duoa sa svojim supportovima 80% vremena. Da sam nastavio igrati sigurno bi doso do diamond I za kojih tjedan dva. 

Challanger i master je sigurno nesto bolji na EUW jer su tamo svi koji se bave lolom profesionalno il se trude da udu na pro scenu, al sa ostalim ligama nema neke prevelike razlike. I da, prije sam se naboosto hrpe accova iz plata u diamond i isto nisam nikakvu prevelku razliku primijetio.

lol [eu]east: cpt z0mbiePL
13 godina
neaktivan
death_zombi kaže...
rayallen34 kaže...

Lol, čista glupost. Otkad sam sredinom godine prestao igrati aktivno rankede vrtio sam se oko d2 divizije na EUNE. Dok je faks poceo igrao sam samo arame navečer i rankeda nisam 2 mjeseca taknuo. Prebacio sam se na EUW i bacilo me u plat I (DII/DIII MMR). Vratio sam se u diamond III u svega tjedan dana i to kaj sam samo navecer i povrevemo popodne odigro par gameova. Podosta je lagano bilo makar mi je mehanika u totalnom k*** otkad ne igram aktivno. I jos sam stalno igro sa random supportom dok na eastu sam duoa sa svojim supportovima 80% vremena. Da sam nastavio igrati sigurno bi doso do diamond I za kojih tjedan dva. 

Challanger i master je sigurno nesto bolji na EUW jer su tamo svi koji se bave lolom profesionalno il se trude da udu na pro scenu, al sa ostalim ligama nema neke prevelike razlike. I da, prije sam se naboosto hrpe accova iz plata u diamond i isto nisam nikakvu prevelku razliku primijetio.

Uglavnom ja govorim iz svog isustva preko 10 acc boosted, a i imam prijatelje koji nisu nesto i npr silver su na euw ili gold i sad su svi odjednom platinum za kratko vrijeme cim su presli tako da nemoguce da nema razlike barem sto se tice mog iskustva nemogu govoriti za sve.

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Preskok iz plat5 u plat3.Ne znam al imam neku čudnu sreću da mi uvek svi lejnovi winaju pa samo finishamo gejm {#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Hocu friendov akaunt da vratim, pokusavali smo, sada nam traze pet prijatelja na tom akauntu, pet prvih kupljenih heroja na tom akauntu (naravno to je bilo prije dvije godine, aj se sjeti...). Je li imao neko slicna iskustva ? 

Sta sledece da mi traze, broj ziro racuna i debitne kartice, krv, otiske, pasos, maticni broj ? Zar ne mogu vidjeti IP koji je najvise koristen ? Jos su mi prije ovoga trazili da im kazem datum kada je akaunt napravljen, a ne postoji mogucnost da se to vidi, sta sada je friend trebao pamtiti datum registracije ? I to najgore sto je ovo error do RIOTA, friend je zaboravio password, kada pokusa da resetuje password ne dobije nista na mail, ali dobija poruke od RIOTA kada je u pitanju neki UPDATE i jos spomene njegov summoner name bas onaj na koji se on ne moze loginovati. 

Da, idiotizme traze od tebe. Prije 3 mjeseca frendu su maznuli acc, poslao je 3 puta ticket, prva 2 puta mu nista nisu odg vise od 2 tjedna, na 3. je dobio ta pitanja. Odgovarao je na 90% pitanja, a dobio je ukupno 5 mailova sa 10-20 pitanja. Acc je iz 1. sezone, a pitaju ga kojeg je tanka prvo kupio i koji je prvi champ za 6300 kojeg je kupio. Ja igram od S3, a ne sjecam se koji mi je prvi za 6300. A s druge strane poslao je tonu dokaza, 80% friendliste, s kim najvise igra duo, sve skinove, slike clienta, slike s turnira, potvrdu gameaccounta na ESL-u koji je jedinstveni registrirani acc potvrđen od strane admina na temelju slike iz clienta i jos bezbroj gluposti. Nakon 5. maila je dobio poruku da odluka RITO-a glasi "accused for account sharing violation", ali je novi "vlasnik" zadrzao acc i jos dan danas igra, a ja svaki put kad ga vidim online predocavam u glavi kako mu lomim vrat jer je acc od mojeg best frienda i ulozeno je puno u njega. Nije bilo nacina da mu sazna pass jer je frend D3 i igra od bete tako da zna da se ne klika na linkove i ne daje pass nikome. Ispostavilo se da je ovaj tip neki cudni bosanac, a kako je otkrio pass nitko nezna. Nakon toga frend je poslao jos par ticketa bez rezultata, a napravili smo i forum thread i reddit thread, isto bez uspjeha. 

Najgora stvar u ovoj igri nisu flejmeri ni kvaliteta ni OP champovi. To je odnos prema community-ju. Daleko je najgori u odnosu na druge igre i to nije zbog broja igraca, nego su bas debili. Poslao sam do sad 5, 6 ticketa u 2 godine. Dobio sam 4 poruke koje vise slice na auto reply s potpisom nekog tipa, nego na nesto sto je on stvarno pisao. A ovaj jedan je zalba nakon sto nam je win registriran kao defeat u ranked 5 v 5 teamu. Stavio sam printscreen gdje se vidi nas victory, a ovaj mi bezobrazno napise da ne pokusavam iznuditi win za nesto sto nismo winali. A ja si samo mislim "kaj ti nemas oci ili koji k? Pa stavio sam jbni prtscr."

I da, nasao sam si ispusni ventil za LoL. Zanimljivo, single player je :D Zivciram se vise nego u LoL-u. A nakon dan i pol koliko imam igru (kupio na steam saleu) udario sam po tipkovnici od silnog rejđa, sto, ne biste vjerovali, nisam napravio u 2 godine koliko igram LoL haha. Dobro da je tipkovnica od celika i tvrde plastike. {#}

EDIT: nezz jel ko skuzio, dolje u desnom kutu, nas kolega :D http://prntscr.com/5lb5vk

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.12.2014 1:44 (GamerX9).
14 godina
League Of Legends

mah, ja samo jednom imao posla sa njihovim supportom jer nisam mogao primati mysteryje. toliko aljkavosti od nijednog supporta nisam doživio. hebate 4 dana da mi odgovore na upit, onda ja pošaljem mail pa opet par dana čekanja, pa oni napokon srede - a mystery akcija odavno prestala {#}

blizzard po mom iskustvu ima najbolji support. pošaljem mail, odgovor za manje od 12 sati - upute kako da dođem na irc kanal. spojim i javim se jednom od admina i rješimo problem za faking 10 minuta.

Kappa

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice