Molim ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Molim ?
ako imas sve champove i pun k*rac runa, dat cu ti i pivu uz to.
Molim ?
ako imas sve champove i pun k*rac runa, dat cu ti i pivu uz to.
Kaj ak je čovjek alkohol free?
(ne dolazi u obzir bezalkoholno)
Dodaj uz to kilu janjetine i tvoj je !Haha...
Pozz..jel ima šta ozbiljnijih 3v3 gold+ igrača za neko igranje rankeda malo prije kraja sezona i pripreme za s5 ima 1-2 mjesta jos u timu pa ako je tko zainteresiran neka se javi u inbox.
Server EUNE.
Pozz..jel ima šta ozbiljnijih 3v3 gold+ igrača za neko igranje rankeda malo prije kraja sezona i pripreme za s5 ima 1-2 mjesta jos u timu pa ako je tko zainteresiran neka se javi u inbox.
Server EUNE.
Server EUNE.
Kaj je tolko smiješno? čisto pitam dal je netko zainteresiran da se pridruži jednom timu za 3v3..
http://na.leagueoflegends.com/en/champion-reveal/sion-the-undead-juggernaut
kratos sa frizom gromasha iz wc3
prvi patch nakon, dorada pasiva 100%
"He gains 100% Lifesteal, attacks extremely fast and will deal an additional 10% of his target's maximum Health on hit. Max 75 bonus damage against monsters."
bolje bit pustit da te skrše i onda u ih potamanit ko zecove
Jel itko uspio transferirati acc s EUW na EUNE?
Meni stoji već tjednima da je besplatno, ali baca error.
Frend mi se jucer probao prebacit na EUNE, isto mu je bacalo error. Pisao je supportu i sad ce ga oni prebacit. Probaj poslat poruku supportu, vjerujem da ce ti brzo odgovoriti.
http://na.leagueoflegends.com/en/champion-reveal/sion-the-undead-juggernaut
kratos sa frizom gromasha iz wc3
prvi patch nakon, dorada pasiva 100%
"He gains 100% Lifesteal, attacks extremely fast and will deal an additional 10% of his target's maximum Health on hit. Max 75 bonus damage against monsters."
bolje bit pustit da te skrše i onda u ih potamanit ko zecove
Misliš Grommash sa "frizom" Kratosa? Grommash ima dugu kosu, Kratos je ćelav. Sion je ćelav
E decki je li izbacilo neki novi ranked tier u lola, ili sam negdje pogresno procitao?
Spoiler alert!
Zao mi je fnatica, al usrali su s gameovima protiv omg-a.
Spoiler alert!
Zao mi je fnatica, al usrali su s gameovima protiv omg-a.
Jep sad im treba magija da blue pobijede da bi mogli u tierbraker za 2. mjesto , al s obzirom na to kakva je reckless zvijer nije nemoguće.
s obzirom da prvi gejm protiv njih nisu dobili slucajno, vjerujem da ce i drugi uzeti, jos ce im zelja za pobjedom u ovom biti jos i veca, a ako ce xpeke i rekkles bit na mjestu nista ih nece zaustaviti, #gofnc #believe
s obzirom da prvi gejm protiv njih nisu dobili slucajno, vjerujem da ce i drugi uzeti, jos ce im zelja za pobjedom u ovom biti jos i veca, a ako ce xpeke i rekkles bit na mjestu nista ih nece zaustaviti, #gofnc #believe
takodjer ako nece frosirati lulu top imaju velike sanse... tak i tak su ih vec jednom dobili :)
Ja se samo bojim soaz-a koji je pred godinu dana bio jedan od najjačih toplanera, a sada nije ni sjena onoga što je bio. Doslovce svaki game ga ubijaju na topu (azijati imaju taj stil, istina, ali treba se na to pripremiti onda i odgovoriti na pritisak koji usmjeravaju na toplane) i praktički većinu gamea beskoristan. Peke pokazuje da vrijedi i dalje, rekkles je uz uzija trenutno najjači adc (bar po onome što se pokazuje na sceni worldsa), no također veliki problem fnatica je gubljenje gamea u pick and ban fazi, što je i rekkles rekao (navodno su već timske trzavice oko toga, jer rekkles piydi na svoj tim).
Ja se samo bojim soaz-a koji je pred godinu dana bio jedan od najjačih toplanera, a sada nije ni sjena onoga što je bio. Doslovce svaki game ga ubijaju na topu (azijati imaju taj stil, istina, ali treba se na to pripremiti onda i odgovoriti na pritisak koji usmjeravaju na toplane) i praktički većinu gamea beskoristan. Peke pokazuje da vrijedi i dalje, rekkles je uz uzija trenutno najjači adc (bar po onome što se pokazuje na sceni worldsa), no također veliki problem fnatica je gubljenje gamea u pick and ban fazi, što je i rekkles rekao (navodno su već timske trzavice oko toga, jer rekkles piydi na svoj tim).
a cuj sa razlogom piydi, s obzirom kak on igra, niti 1 lost nije zasluzio a svejedno gubi/e... imho najkriticnija tocka je soaz, ak se ne "poprai" mogu zaboraviti drugi krug
Oni su s porazom od OMG-a već sebi zapisali neprolazak dalje. Mislim da Samsung neće napraviti istu grešku dvaput, čak štoviše, mislim da će ih tako pojesti da to nisu istine. Opet s druge strane, navijam za eu i nadam se da neće, ali ... joj :)
Ma da ja vama odmah spoilam, fnatic neće ući u finale.
Massive Spoiler-U finalima ce biti 2 azijska tima
Moze li LOL na:
Amd Sempron 2800+
ati radeon hd 2400 pro 512mb agp
1gb ram ddr1
Moze li LOL na:
Amd Sempron 2800+
1gb ram ddr1
Moci ce a sad ne vjerujem da ce biti igrivo...
Moze li LOL na:
Amd Sempron 2800+
1gb ram ddr1
imat ces 20 fps sve na very low
Moze li LOL na:
Amd Sempron 2800+
1gb ram ddr1
iskljucis zvuk u LoL opcijama i ici ce to dobro ;)
nekad se zapitam koji je k sa ljudima u LoL-u, kakav je ovo match, smijesno, srecom ovaj put sam bio na pobjednickoj strani, a i nebrojeno puta na onoj suprotnoj, inace match smo zapoceli znate i sami kako (hint: imamo blitza u team-u) gdje je u drugoj-trecoj minuti bilo 4/0 za njih jer eto mene nije bilo, iako su bili 4v4 jer njihov top nije dosao dolje, a ja bas i nisam pobornik takvih 50/50 sranja i osto u lejnu, cait je dosla u lejn kad sam vec bio lvl 3, isflejmali su me zesce, /mute all i lagani win, iako cudi me jako sto smo to uspjeli pullat jer je chat explodiro nakon sto su popusili na pocetku, jos da sam se i ja ukljcuio vjerojatno ne bi zavrsilo ovako kao sto je
onaj osjecaj kad odgadjas odigrat 1 game u 30 dana, padnes iz diamonda u platinum, i zaredas 3 losa