*ebem ti chat restriction kad ne mozes timu objasnit nista,a sto je najgore zbog toga izgubis mec od 1h 
Imam osjecaj da si ga i dobio jer si malo previse "objasnjivao" 
*ebem ti chat restriction kad ne mozes timu objasnit nista,a sto je najgore zbog toga izgubis mec od 1h 
Pa nisam koristio ruzne rijeci, ne znam zasto sam dobio..
"Caitlyn dont farm jungle come with us we need you in teamfights"
"Okay guys just all group up,dont get caught alone"
Bas sam najtoksicnija vrsta igraca 
Stvarno ljudi, zar niste znali?? Novost u tribunalu, ako pises nesto korisno u chat dobijes chat restriction! omg so toxic
Stvarno ljudi, zar niste znali?? Novost u tribunalu, ako pises nesto korisno u chat dobijes chat restriction! omg so toxic
Chat restriction ne dobiješ preko tribunala. Inače u tribunalu je većina ljudi votala Yes i da nije pročitala uopće o čemu se radi.
I da si pisao samo ovakve stvari, dovoljno je da naljutiš nubiće, da ti daju 3-4 reporta u game-2 i odmah dobiješ chat restriction.
Chat restriction ne dobiješ preko tribunala. Inače u tribunalu je većina ljudi votala Yes i da nije pročitala uopće o čemu se radi.
I da si pisao samo ovakve stvari, dovoljno je da naljutiš nubiće, da ti daju 3-4 reporta u game-2 i odmah dobiješ chat restriction.
Pa ocito da radi sa tribunalom, jer sam dobio 8-9 "negative attitude", "verbal abuse" i "offensive language" zbog tih "nubica", chat restrictiona nisam vidio od onog vala kad su svi dobili koji su trebali dobiti.
Dobijes ovakav tim i neko leava champion select, a onda udjes u novi champ select i dobijes dvojicu premade poljaka koji ne znaju sta je pick order 
Hvala Bogu sto se malo LP gubi kada leavas champ select..
Ima tko da je regularan igrač i za duo da igra. Server west. Divizija platinum pa dalje. Netko ozbiljan molim.
ima netko da ima ekipu ili da bi isto zelio igrati duo na EUNE (od Golda pa na gore, ja sam trenutno G4) ili neke normale, samo da nas je vise jer mi se stvarno ne da sam, moze i normali na EUW, tamo smurfam pa neke normale da bacimo?
Dobijes ovakav tim i neko leava champion select, a onda udjes u novi champ select i dobijes dvojicu premade poljaka koji ne znaju sta je pick order 
Hvala Bogu sto se malo LP gubi kada leavas champ select..
My feelings after reading your post http://i.imgur.com/VbTYQdy.gif
Edit: Koja budala.... http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=4718644
može li prijedlog nekog bot champa, za njuba poput mene, večinom igram top garen ili mid fizz, bot mi nikako ne leži
ima netko da ima ekipu ili da bi isto zelio igrati duo na EUNE (od Golda pa na gore, ja sam trenutno G4) ili neke normale, samo da nas je vise jer mi se stvarno ne da sam, moze i normali na EUW, tamo smurfam pa neke normale da bacimo?
YOU DENSE MOFKER...šalu na stranu, znaš da kada god sam online ako pitaš za normal, ćemo se probati skupiti..makar opet stavili sve bronzie s nama i diamonde na drugu stranu :D
ma slabi su nam bugovci, sve neki yoloq tryharderi i onda dodu na trolanje i jos vise trajhardaju, nema ni tkaleta vise da zatrola kak spada
#swagmodeON
Ima tko west oko ~Gold 3 da igra adc za duo yoloq? Da dodjemo do tog platinuma.
Igram 99% slucajeva support, samo ako ne mogu zbog nekog drugog igram Top ili Mid.
EUW: Ferritin
ma slabi su nam bugovci, sve neki yoloq tryharderi i onda dodu na trolanje i jos vise trajhardaju, nema ni tkaleta vise da zatrola kak spada
#swagmodeON
Ja sem školje završil, skoro uvijek možete na mene računat za pokoji normal ;)
#swagmodeON
Netreba biti troll da bude zabavno :D
Meni je čisto super kad supportam/junglam protiv diamonda i sličnih a jedva silver 5 sam :D
http://i.imgur.com/WMrzlYo.jpg
Ono kad lik sam izgubi game i to naravno u promotionu, treći game, trudim se ko isus, svi dobri, ali yasuo kak dođe u lane tak umre. Svi dobri, reko neću nikom srat, moram ovo dobit, ali nevjerojatno, što je najtužnije lik nije trollo nego je jednstavno tako loš, mislim da od tamo silvera bronce nisam vidio da netko završi s 1/15
Pozz, igrao sam par dana i ustedio 4972 IP-a
Vec dugo nisam kupio nijednog championa (99% vremena igram samo sa Tryndamere pa i nemam puno championa, mozda jos par naj jeftinijih) pa me zanima kojeg da kupim.
Trenutno su mi upali u oko Nocturne, Trundle, Wukong i Lee Sin.
Kojeg preporucate od njih? Trazim championa koji nije slab early game i da je dovoljno jak da moze solo top/mid te naravno, da ima pristojan damage.
Ili da jednostavno jos par dana igram i ustedim za Zeda/Dravena?
Skoro sam kupio Nocturne, ali ne zelim tek tako spiskati 4800 IPa, a vi definitivno znate vise o igri od mene pa mislim da mi je pametnije prvo vas pitati...
Mikuliću, ako želiš jungle, od navedenih uzmi Noc ili Lee, za top Trundle i Wuki, iako svaki ti sve može igrati, bitno da ti odgovaraju. Draven je ADC, Zed pretežno mid.
Bilo bi kud i kamo lakše da znaš točno što želiš. Isprobavaj ih kako budu free, a ne bi bilo loše imati champion pool koji pokriva više pozicija.
Pozz, igrao sam par dana i ustedio 4972 IP-a
Vec dugo nisam kupio nijednog championa (99% vremena igram samo sa Tryndamere pa i nemam puno championa, mozda jos par naj jeftinijih) pa me zanima kojeg da kupim.
Trenutno su mi upali u oko Nocturne, Trundle, Wukong i Lee Sin.
Kojeg preporucate od njih? Trazim championa koji nije slab early game i da je dovoljno jak da moze solo top/mid te naravno, da ima pristojan damage.
Ili da jednostavno jos par dana igram i ustedim za Zeda/Dravena?
Skoro sam kupio Nocturne, ali ne zelim tek tako spiskati 4800 IPa, a vi definitivno znate vise o igri od mene pa mislim da mi je pametnije prvo vas pitati...
Zed je prezabavan za igrat, ja sam ga nedavno kupio i igram ga kad mogu, malo je zahtjevniji, treba nešto više partija da bi ga se mehanički uhvatilo, no ima veliki potencijal.
probao Trundlea, kupio ga, i dosta je dobar :D samo sto mu je attack speed malo spor ali nije problem
ispricavam se sto upadam ovdje kao da sam retardiran,al ima li tko 1,5 euro na paysafecardu?
Moru reć da su ga super osmislili
Gnar skilovi
http://na.leagueoflegends.com/en/champion-reveal/gnar-the-missing-link
Djeluje štosno i zabavno, ne koristi manu, ima range napad koji olakšava farmanje, escape i dobar višestruki CC. Da nisu malo pretjerali? XD
Pogledaj video sa skillovima i bit će ti jasno. ^^