League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.537.726
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Re: League Of Legends
Hobbss kaže...

Evo da vas obradujem malo, pocelo je leto a i da castim za trece mesto za sinoc  

BESPLATAN SKIN ZA SVE SUPREMENEXUS FENOVE!!!

Kako ga dobiti?

1. Promenite jezik cilenta na Madjarski Jezik. 

2. Odigrajte 10 normal meceva sa takvim podesavanjem. (Skin dobijaju samo igraci sa EUNE Servera)

3. Uzivajte u Bird of Pray Anivia skinu i zahvalite se u komentarima 

Mozete igrati normal partije sa bilo kojim herojem, a ako nemate anviiju dobicete i heroja i skin besplatno!

Radi do 28.7.2014. zato pozurite!!!

tko voli neka izvoli :)

evo ja skidam madarski language pack, nadam se da radi, ne treba mađarska ip adresa kao sto neki kazu na redditu? ima li jos netko da je probao?

Respect the Raise...!
16 godina
neaktivan
Ferritin kaže...
GamerX9 kaže...
Ferritin kaže...

Posto dugo nije bilo nikakvog ESL kupa (Cro4LoL), pa da pitam jel ima zainteresiranih?

Zainteresirani za sto? Ja sam nekad igrao cro4lol pa bi mogao opet :)

Tako je, Cro4LoL.

Trenutno sam u kontaktu sa Adminima pa pitam. Zelio bih ponovno pokrenuti Cro4LoL jer znam da je bilo zainteresirane ekipe, ali da je zbog nedostatka vremena admina to zamrlo.

Za sve koji ne znaju: http://www.esl.eu/hr/

Je da, sigurno radi nedostatka vremena admina. Raspo se njihov guru pa odustali... Svaka cast na trudu da se to ponovno pokrene, mimo problema sa adminima zabavni su ti kupovi bili.

lol [eu]east: cpt z0mbiePL
12 godina
neaktivan
Tkalle kaže...
Hobbss kaže...

Evo da vas obradujem malo, pocelo je leto a i da castim za trece mesto za sinoc  

BESPLATAN SKIN ZA SVE SUPREMENEXUS FENOVE!!!

Kako ga dobiti?

1. Promenite jezik cilenta na Madjarski Jezik. 

2. Odigrajte 10 normal meceva sa takvim podesavanjem. (Skin dobijaju samo igraci sa EUNE Servera)

3. Uzivajte u Bird of Pray Anivia skinu i zahvalite se u komentarima 

Mozete igrati normal partije sa bilo kojim herojem, a ako nemate anviiju dobicete i heroja i skin besplatno!

Radi do 28.7.2014. zato pozurite!!!

tko voli neka izvoli :)

Koe osvojil 3. mjesto?

Eh im unlucky... Ja ju imam odavno :S

SupremeNexus,ako ga pratite na fejsu...ja to osobno nisam probal jer ne želim skin za champa kojeg ne igram(pa makar i free),ali lik nije scammer.Treće mjesto na Ingato turnitu

16 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Ček ček ček... To tvoj acc? {#}

Ne igram na eastu {#}

EUW: iPLAY Murloc
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Cilj u LoL-u konacno postignut, svi championi kupljeni  {#}

(I cisto da bacim jedan pozdrav nisam bio ovdje dugo vremena :D )

Nek mu neko gifta teemu, osevapit će se

EUW: iPLAY Murloc
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Odigras ranked, dobijes junglera koji namjerno feeda i pise heheheh, zavrsi mec sa 4-17, odes mu na runes i vidis page Strona za specijalyzami 1 i sve ti bude jasno..

1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
exorc1st kaže...

Odigras ranked, dobijes junglera koji namjerno feeda i pise heheheh, zavrsi mec sa 4-17, odes mu na runes i vidis page Strona za specijalyzami 1 i sve ti bude jasno..

Dugo nismo imali cviljenje na loš team... Jbga, pregrizi to. Generalizacija da su Poljaci noobovi ( il bilo koja nacija ) ne stoji. Ja sam osobno dok sam igro više ranked prošle sezone imo najviše problema sa Balkancima.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Neki dan sam čito tekst odakle ima najviše igrača koji su igrali LCS, i najviše ih ima s EUNE servera i to Poljaka ... :D

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Blizek kaže...
exorc1st kaže...

Dugo nismo imali cviljenje na loš team... Jbga, pregrizi to. Generalizacija da su Poljaci noobovi ( il bilo koja nacija ) ne stoji. Ja sam osobno dok sam igro više ranked prošle sezone imo najviše problema sa Balkancima.

Ma znam, meni je najgore kad je cijeli tim super al' jedan lik zajebava {#}

I ja u normalima imam problema sa Balkancima,obicno oni su ti koji flejmuju a ni ne znaju engleski..

11 godina
neaktivan
League Of Legends

Razmisljam o kupovini jednog pristojnog supporta,ali nemogu se odluciti kojeg jer iskreno i nisam bas puno igrao kao support,ali treba i to naucit i imat sa strane nekog supporta pogotovo ako igras ranked.

Nekako sam dosao do ova dva: Braum i Leona. E sad, znam da su cesto ban ali svejedno cu uzet jednog od njih pa bi htio cuti neke savjete od vas.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

ekipa skidam nanovo lol ako prekinem skidanje patchova jel kasnije sve ispocetka ili nastavi gdje je stalo?

Oko za oko i cijeli svijet ce biti slijep

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DinoIX kaže...

Razmisljam o kupovini jednog pristojnog supporta,ali nemogu se odluciti kojeg jer iskreno i nisam bas puno igrao kao support,ali treba i to naucit i imat sa strane nekog supporta pogotovo ako igras ranked.

Nekako sam dosao do ova dva: Braum i Leona. E sad, znam da su cesto ban ali svejedno cu uzet jednog od njih pa bi htio cuti neke savjete od vas.

Leona je free ovaj tjedan pa je mozes isprobat i vidjet dal ti odgovora svaki support ima svoje prednosti i mane sad se uglavnom forsira Morgana kao support ali dobra stara Leo je uvijek dobra i bit ce dobra pogotovo ako imas adc koji ce te pratit :D ja je volim igrat i imam najvise gameova mislim sa njom ovu sezonu iako sad u zadnje vrijeme vise forsiram morganu i karmu jer su op trenutno, braum je super zbog passiva mrzim igrat protiv njega jer uvijek zaboravim na passive i nadrapam :D 

Svakako probaj leonu nije ona za svakog :D

Vjerojatno i sam znas sta koji support moze sve ovisi o tvom stilu igre igraj vjezbaj i uzivaj :D 

Super je biti support {#}

www.kireaki.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.7.2014 22:34 (Ahriiiii).
11 godina
neaktivan
League Of Legends

Hvala.Inace probao sam danas leonu i bila pobjeda samo sto sam imao dobrog adc-a pa neznam dal sam ja dobro odigrao ili je on bio tako dobar da i nije trebao moju pomoc :D

inace dobar champ, ono nije bas nesto tezak W,Q,E i ult ako zatreba i ako ima srece kill :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DinoIX kaže...

Hvala.Inace probao sam danas leonu i bila pobjeda samo sto sam imao dobrog adc-a pa neznam dal sam ja dobro odigrao ili je on bio tako dobar da i nije trebao moju pomoc :D

inace dobar champ, ono nije bas nesto tezak W,Q,E i ult ako zatreba i ako ima srece kill :D

S njom je lako pobrat kill :D i vjeruj mi lako je i fulat E  :D dogodi se i najboljima

Ako imas dobrog adc to je gg s leonom ali, ako imas loseg onda se uvijek mozes nadat da ce bit bolje late game, cuvas ga i pazis i probas mu pruziti sansu za kill, ako ne dobije bar se potrudi da farma a to je lako sa leonom jer je se vecinom svi boje i lako je drzati ih na razmaku ( ne uvijek )

Ja sa leonom znam imat i first kill pa i double pa i dive lvl 1-2 :D a dobro ja igram samo support i jos ucim 

Svakako probaj Morganu ako je imas Braum mislim da nece dugo biti free jer je bio prije par tjedana, ali evo probaj i lulu isto je dobra kao support iako je sad forsiraju mid i top

Kao support ovisis o drugima cuvas ih, mazis, pazis uredno wardas, pratis mapu... i ako pokupis kill zasluzio si :D

www.kireaki.com
15 godina
neaktivan
Ahriiiii kaže...
DinoIX kaže...

S njom je lako pobrat kill :D i vjeruj mi lako je i fulat E  :D dogodi se i najboljima

Ako imas dobrog adc to je gg s leonom ali, ako imas loseg onda se uvijek mozes nadat da ce bit bolje late game, cuvas ga i pazis i probas mu pruziti sansu za kill, ako ne dobije bar se potrudi da farma a to je lako sa leonom jer je se vecinom svi boje i lako je drzati ih na razmaku ( ne uvijek )

Ja sa leonom znam imat i first kill pa i double pa i dive lvl 1-2 :D a dobro ja igram samo support i jos ucim 

Svakako probaj Morganu ako je imas Braum mislim da nece dugo biti free jer je bio prije par tjedana, ali evo probaj i lulu isto je dobra kao support iako je sad forsiraju mid i top

Kao support ovisis o drugima cuvas ih, mazis, pazis uredno wardas, pratis mapu... i ako pokupis kill zasluzio si :D

Lulu je trenutno dosta slaba kao support,ima puno boljih pickova.

Tier list bi otprilike ovako išao.
1.Morgana,Braum,Karma,Thresh

2.Leona,Nami,Zyra,Sona

3.Lulu,Janna,Alistar

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.7.2014 23:20 (Lord Nofak).
16 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
Ahriiiii kaže...
DinoIX kaže...

2.Leona,Nami,Zyra,Sona

3.Lulu,Janna,Alistar

Ne bih se s ovime složio. U soloq je Leona jako dobra za kerijanje, kao i Thresh. Morgana ih countera, a Braum je predobar za protectanje svog AD-a i ima solidan initiate. Mislim da je Karma ispod svih njih 4. Sve bih stavio relativno slične snage.

Karma,Sona i Zyra su tu negdje ( mrzim ih jer su pussy champovi xD ). Nami je jako dobra, ali je dosta zahtjevna za igrati. Ostali supporti su ispod svih ovih.

16 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...

2.Leona,Nami,Zyra,Sona

3.Lulu,Janna,Alistar

Tako je. Slušaj nofaka, on ti je ex najbolji support u hrvatskoj. Slobodno ga i dodaš da ti da pokoji savjet, pogotovo sa leonom, tolko je dobar sa njom da smo mu ju mi osobno banali u premade jer nismo zeljeli da protivnici tolko pate od njegovih senzacionalnih bindinga {#}

lol [eu]east: cpt z0mbiePL
15 godina
League Of Legends

A Blitzcrank? Meni dosta dobro ide sa njim, 60% win rate.

Pogotovo sad nakon ovog updejta na turrete, pa kad pulas nekog pod turet ima da se otopi.

EUW: Ferritin
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.7.2014 1:30 (Ferritin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Moj tier list bi bio 
1. thresh leona braum morgana
2. zyra karma nami
3. lulu blitz janna i mozda kayle
ostalu su mi smece sona je pre squishy jedan hook od thresha naprimjer na lvl2 i ona je mrtva bez obzira, ali dobro ja sam u goldu vjerovatno manje znam... pricamo o soloq.

EUW - pomijac ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.7.2014 1:50 (darko099).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
darko099 kaže...

Moj tier list bi bio 
2. zyra karma nami
ostalu su mi smece sona je pre squishy jedan hook od thresha naprimjer na lvl2 i ona je mrtva bez obzira, ali dobro ja sam u goldu vjerovatno manje znam... pricamo o soloq.

Koliko sam skužio, u LCS-u ako igraju protiv takvog tanky agresivnog supporta, Soni uzmu hp quintse i hp yellowe, dosta tanky masteriese i ruby crystal pa više nije tako squishy {#}

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel dobiko ko anivia skin? dojadilo mi na mađarskom igrat vise :D. mozda ce trebat ipak VPN palit

Evo vec kad smo tu, jedan kraci video s shyvanom (reupload malo bolje kvalitete) 

pic. no related

takav outscale da sam se baco 1v5 ko žaba u potok takav outscale da sam se baco 1v5 ko žaba u potok
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.7.2014 23:12 (Bubabug).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Odigrao sam 10 normala na mađarskom,bez VPN-a,još uvijek ništa.

"A man,a woman and a yordle walk into the sun...They die,because it burns them alive.."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ne vazi vise :D do 27.6. je bilo i trebao si odigrati 75% gamova od pocetka tog eventa il s IP adrese. U Madji
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
15 godina
Blizek kaže...
darko099 kaže...

Moj tier list bi bio 
2. zyra karma nami

Koliko sam skužio, u LCS-u ako igraju protiv takvog tanky agresivnog supporta, Soni uzmu hp quintse i hp yellowe, dosta tanky masteriese i ruby crystal pa više nije tako squishy {#}

Naglasio sam ga pricamo o soloq i na mom gold elu, gubim lane sa sonom ako mi adc igra ultra passivno i je enemy adc neko tipa varus onda taj lvl6 varus sona zavrsava tako da gubimo lane...

EUW - pomijac ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/
12 godina
neaktivan
League Of Legends

koga za top?

hocu nesto izmedju zabave i OP-nessa {#}

8 Riven
4 Irelia
3 Renekton

0 2 hvala 0
15 godina
League Of Legends

evo i mene {#}

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

53. minuta, gold potpuno isti...

http://prntscr.com/3yq4h6

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
exorc1st kaže...

koga za top?

hocu nesto izmedju zabave i OP-nessa {#}

S Riven sam se popeo iz Silver 4 do Gold 5, tako da bih ti definitivno nju preporučio. 

Pogotovo protiv njubara u ovom elou, i za kerijanje ako imaš njubare u svom timu.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
15 godina
League Of Legends

pa sta nije da akcija za Aniviu do kraja 7. mjeseca? znaci nitko ju nije dobio?

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends

dobili su je samo oni koji su odigrali 10 mečeva isti dan kada su i saznali za to, točnije 27.6. :$

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice