League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.546.192
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja bi s vama, al sam imal operaciju ruke u ponedjeljak pa ne znam kak bi to izgledalo huehue.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends

onda koji program da koristim za pogledat moj game?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
GamerX9 kaže...

Ja bi s vama, al sam imal operaciju ruke u ponedjeljak pa ne znam kak bi to izgledalo huehue.

Daj noobek jen oporavi se brzo jer me treba neko carriat {#}

P.S. Ajmo kurve skupite se na čošku oko 15 do 8 tak da odigramo par gejmova kao u stare dane...

Ja sam sebe pripremio {#}

xf:topnik15,EUNE :Cpt DANEvious
16 godina
neaktivan
Wickdbee kaže...

Mislim da nema niti jedan koji dobro radi. No, možda se i varam.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
12 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Wickdbee kaže...

Mislim da nema niti jedan koji dobro radi. No, možda se i varam.

ima, baron replays

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
15 godina
League Of Legends

Jel mogu ja doc igrat s accauntom 11lvl bez runa s 2 championa(trist, ali ofc)? {#} 

EUW - pomijac ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Mislim da je vrijeme:

Večeras oko 8, EUNE, fun gameovi:

Ja neću moći, imam neke obaveze..

16 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...
Blizek kaže...

Mislim da je vrijeme:

Večeras oko 8, EUNE, fun gameovi:

Ja neću moći, imam neke obaveze..

Ok, ja ću onda invajtat zainteresirane ljude, dodajte me: Warbringer007. Nzm ko je glavni za Teamspeak ( Tkalle? ), pa ćemo to još viditi. Počet ću oko 7 i 30 invajtat ljude, pa ćemo se do 8 valjda skupit {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.6.2014 18:59 (Blizek).
14 godina
League Of Legends

Dat build tho. {#}

Samo sam kupovao što mi je prvo palo na pamet, nego recite mi kako se ona inače builda ? Svidja mi se champion jako.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo odigrali smo sve skupa 3 gejma. Na početku nas se jedva skupilo 10 ( skupljali ljude sa strane ), a kasnije je bilo sve više i više forumaša ( u zadnjem gameu se skupilo dosta stare ekipe {#} ).

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

Dat build tho. {#}

Samo sam kupovao što mi je prvo palo na pamet, nego recite mi kako se ona inače builda ? Svidja mi se champion jako.

Ne tvrdim da će ovo što navodim biti dobro, no podijelio bih iskustvo jednog gamea uz opće čuđenje svih tada prisutnih u gameu:

Poppy je bila solo-top, Infinity, Youmuu, PD, BT.

Teamfight: upali ghost/youmuu, R, ubije ADC-a i mekanog po izboru i pobjegne od off-tankova. Mi preostali očistimo druge. Repeat few times => win. :D

Nemam pojma je li to uobičajena praksa. Nažalost ju jako rijetko viđam. Imao sam ju par put kao support, al' to je sasvim druga priča. 

14 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Evo odigrali smo sve skupa 3 gejma. Na početku nas se jedva skupilo 10 ( skupljali ljude sa strane ), a kasnije je bilo sve više i više forumaša ( u zadnjem gameu se skupilo dosta stare ekipe {#} ).

Ugodno me iznenadila činjenica da se stara ekipica skupila, doduše fali glavni aktor svega, al on vjerojatno lovi MUŠKE KURVE........

Bilo je jako zabavno, posebice treći game.

Morali bi to češće al nikako da se skupimo. 

Ne nolifaju svi ko ja ...

15 godina
League Of Legends

ma ja cim sam vidio invite od blizeka bez razmisljanja ugasio LoL da ne dodem u napast da cak i pomislim da ostanem igrat, zavrsni sutra :(

za dva tjedna negdje se nadam da cemo svi bit malo slobodniji za nolajfanje pa nas se i vise skupi, cak i neki duzi maratoncic nabacimo sa raznim modovima?

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 2 hvala 0
11 godina
League Of Legends

Ima li tko od vas ekipe da je diamond/platinum barem i da igra aktivno? Tražim duo partnera.

steam: bevis6
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
definho kaže...

ma ja cim sam vidio invite od blizeka bez razmisljanja ugasio LoL da ne dodem u napast da cak i pomislim da ostanem igrat, zavrsni sutra :(

za dva tjedna negdje se nadam da cemo svi bit malo slobodniji za nolajfanje pa nas se i vise skupi, cak i neki duzi maratoncic nabacimo sa raznim modovima?

Ja ću vjerojatno biti za, samo da se dogovorimo prije ^^

11 godina
definho kaže...

Ja sam isto za nekakve kolektivne "LAN-ove", ako je EU NE, nick mi je "Sir blitz".

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Nisu to LAN-ovi haha, samo se skupimo na TS-u i zajebancija.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Tkalle kaže...
Blizek kaže...

Ugodno me iznenadila činjenica da se stara ekipica skupila, doduše fali glavni aktor svega, al on vjerojatno lovi MUŠKE KURVE........

Bilo je jako zabavno, posebice treći game.

Morali bi to češće al nikako da se skupimo. 

Ne nolifaju svi ko ja ...

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | You are a Faraday cage dreaming of being a man. Break your path to ground and learn to float.
11 godina
neaktivan
League Of Legends
Koji je ovo racku, imam chat restricted, napisem dont get caught par puta, likovi me reportaju za offensive language i produze mi chat restriction na 137 gejmova pa poludit cu
Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
weedeveryday420 kaže...
Koji je ovo racku, imam chat restricted, napisem dont get caught par puta, likovi me reportaju za offensive language i produze mi chat restriction na 137 gejmova pa poludit cu

to nije ni 140

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
11 godina
GamerX9 kaže...

Nisu to LAN-ovi haha, samo se skupimo na TS-u i zajebancija.

Zato i jest u navodnicima :) ;)
Također sam za sprd, lake žene i hladnu pivu.

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Svi lejnovi su gubili i to prejako ono roflstompani su bili,pa sam ja otišao afk farm i dovršio build i dok je počeo tf ultal sam samoga sebe jer se nisam mogel oslonit na četiri lika koja realno ne znaju hodat po mapi kak se spada.I kaj je najžešće reportali su me za verbal abuse haha....

1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ono kad nakon mjesec dana zbog neigranja te baci u d2 pa počneš igrati ranked da se vratis na staro :)  .

lol [eu]east: cpt z0mbiePL
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.6.2014 3:06 (death_zombi).

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
death_zombi kaže...

Ono kad nakon mjesec dana zbog neigranja te baci u d2 pa počneš igrati ranked da se vratis na staro :)  .

Dat PL troll  :D, cestitam na brzom  povratku u D1 

A ja sirotinja  tryhardam da uđem u platinu, vec treci promo u 2 dana ^^ . 

17 godina
neaktivan
@weedeveryday
kolko citana redditu svaki report sada dovodi do restriktanja chata jer tribunal ne radi :) ako mislis da nisi kriv javi se na support

A official forum izbjegavaj da te WookieCookie ne bi spalio :P
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
14 godina
neaktivan
weedeveryday420 kaže...

Dobro je znati da nisam jedini isprdak koji je pokupio restriction dok je već imal jedan {#}

15 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
@weedeveryday
kolko citana redditu svaki report sada dovodi do restriktanja chata jer tribunal ne radi :) ako mislis da nisi kriv javi se na support

A official forum izbjegavaj da te WookieCookie ne bi spalio :P

Kako sam čitao threadove,nigdje dokaza nego lik samo stavi neke brojke i kaže da je tako.
A ostatak threada su djeca s forama oh the burn i slično. 

"A man,a woman and a yordle walk into the sun...They die,because it burns them alive.."
15 godina
League Of Legends

nije nije, stavljao je chat logove, barem za onog prvog kada je postao ''popularan'' na redditu

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Vjerovatno da,moja pogreška,no od stalih threadova sam dobio muku iskreno.

"A man,a woman and a yordle walk into the sun...They die,because it burns them alive.."
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends

Po vasim kriterijima noob game, ali ipak sam lvl 11.. Jedna od boljih sa Tryndamere, taman pred kraj dok nam je cijeli njihov tim bio u bazi sam uspio srusiti nexus tornjeve a minioni dovrsili posao.. nemam dobar score, ali ja sam se trudio rusiti tornjeve dok se ostatak tima samo trudio skupiti sto vise killova 

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice