League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.391.078
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Mislim da nema straha još uvijek za Nidalee playere, izgleda da je jača nego prije, koplje je malo slabije, al zato je ostatak njenog kita mnogo jači. Vjerojatno će joj morati scaling i base dmg nerfat jer bruiser Nidalee radi brutalan dmg.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

0 0 hvala 0
14 godina
Re: League Of Legends
stipee98 kaže...

razmisljam izmedu dva skina pa birajte..

Preporučam Shockblade Zed jer ga i sam imam i odličan je, dok mi je najbolji Morganin skin Blackthorn.

Paragon
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.6.2014 23:52 (Putn1k).
11 godina
neaktivan
League Of Legends

Mislim da nema do Riot girl Tristane i Unchained Alistara.....

Moj PC  
1 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Falconshield - This Is War 3: Shadow Isles vs The Void (part one) {#}

Iako je This is war 2 bio odličan i ovaj je dobar, zasad mi je Cho gathov dio vjerojatno najbolji iako i morde i elise su jako dobro napravljeni.

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
League Of Legends

imam jedno u zadnje vrijeme primjecujem ako idem s misom u sumi di je zamagljeno (znaci bes championa i wardova da mi malo titra grafika tj kao da nije v-sync upaljen nisam to do sada primjecivao pa pitam dali neko mozda zna do cega je?

edit: rijeseno nekako mi je u postavkama monitora stavljeno svjetlina na 100 % cudno :)

FC Barcelona
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2014 16:26 (MOgY).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
League Of Legends

Poz. U zadnjih 5 dana igre se zamrzne na 5sek tako kroz cijelo vrijeme partije , jel ko imo takav problem i kako da se riješi?

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2014 16:15 (Hrvoslav).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hrvoslav kaže...

Poz. U zadnjih 5 dana igre se zamrzne na 5sek tako kroz cijelo vrijeme partije , jel ko imo takav problem i kako da se riješi?

same, ali meni se događa od danas :D server lag or smting

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2014 18:10 (Keiichi).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Da li postoji neka stranica, program, skripta, nešto treće što ti pošalje obavjest tko te i zašto reportao? Nakon matcha slijedio je još neki razgovor između igrača te sam reportao jednog lika za verbal abuse tjekom igre. Nisam stisnuo report odmah čim smo završili, nego nakon nekih 30-sec. Lik je iste sekunde pitao "Who report me?" I nakon par sekundi on sam je rekao da sam ga ja reportao. Ja sam cjelo vrijeme bio tiho, nisam napisao ni riječ, a prijatelj koji je igrao samnom ga je ispitivao kako zna da je uopće dobio report. Rekao je da ima program koji mu dojavljuje tko ga reporta i koju vrstu reporta dobije. Zanima me da li netko od vas zna što o tim obavjestima?

Moj PC  
1 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends
U NA LCS-u jax ima score 0-8. Bila bi sramota da takav champ ima 100% loss rate pa ocekujem buff.
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
weedeveryday420 kaže...
U NA LCS-u jax ima score 0-8. Bila bi sramota da takav champ ima 100% loss rate pa ocekujem buff.

Upravo suprotno, Jax će vjerojatno dobit nerf u idućem patchu. To što ima sve poraze, to je više razlog toga što nije lagan za igrat, što američki timovi relativno dobro znaju Jaxa counterat ( ne paše mu 1v2 swap i ne dopuštaju mu da freeza liniju tako lako ) i što ga većinom igraju slabiji timovi.

11 godina
neaktivan
League Of Legends
Bio sam sarkastican, ali nema veze. Aludirao sam na to da riot nerfa one champione koji su uspjesni u lcs meti, a posto jax nije bas uspjesan onda bi trebao dobiti buff ( po toj logici)
Moj PC  
2 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends

Bio sam zamjenio svoj acc za jedan drugi Gold account. Lik sa kime sam mijenjao acc je bio pristojan i sve, i evo sto se dogodilo. On mi je dao acc, ja sam promjenio mail i sve i mogao sam komodno uc u acc. Znaci, promjenio mail i password. I verify sam ga. Danas idem uci i nemogu. Vec sam bio ulogiran na stranici u svoj acc i vidim da je postavljen totalno neki drugi majl i taj sad neki lik je prominia i mail i password. Sta sad jbt? Kako je moga uc unutra ako sam promjenio svoj mail i sve? Ocu ikako moc vratit acc? 

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
LuoKey kaže...

Bio sam zamjenio svoj acc za jedan drugi Gold account. Lik sa kime sam mijenjao acc je bio pristojan i sve, i evo sto se dogodilo. On mi je dao acc, ja sam promjenio mail i sve i mogao sam komodno uc u acc. Znaci, promjenio mail i password. I verify sam ga. Danas idem uci i nemogu. Vec sam bio ulogiran na stranici u svoj acc i vidim da je postavljen totalno neki drugi majl i taj sad neki lik je prominia i mail i password. Sta sad jbt? Kako je moga uc unutra ako sam promjenio svoj mail i sve? Ocu ikako moc vratit acc? 

Support ali nemoj reči da si kupil acc. I Moraš reči da ti je ovo novi pc (jer naravno do sad nisi igral na tvom ip-u)

xf:topnik15,EUNE :Cpt DANEvious
11 godina
neaktivan
Tkalle kaže...
LuoKey kaže...

Support ali nemoj reči da si kupil acc. I Moraš reči da ti je ovo novi pc (jer naravno do sad nisi igral na tvom ip-u)

Da, ali riot je napravio neki forumular u kojem moram reci na kojem je originalnom e mailu kreiran acc itd. Nezz, moran vidit oce mi ovaj lik sta se trejda se menon zapravo odgovorit ...

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Tolko o tome da su balkanci losi u LoL-u.

http://prntscr.com/3uomv4

Osim toga, rank 10 i 18 su isto nasi.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.6.2014 13:09 (GamerX9).
Moj PC  
1 2 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends

Ko zna kad ce doci oni novi pingovi? Ono enemy no summs, warded itd. Opet sam dobio chat restricted pa mi je problem komunicirati.

fail {#}

anyway, to bi bilo jako korisno ako se mene pita

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.6.2014 14:28 (weedeveryday420).
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
weedeveryday420 kaže...
Ko zna kad ce doci oni novi pingovi? Ono enemy no summs, warded itd. Opet sam dobio chat restricted pa mi je problem komunicirati.

Nikad, to je neki fan iz fore napravio.

lol [eu]east: cpt z0mbiePL
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Pozz, prodaje mi frend acc, EUNE, level 30, 65 championa, 2 rune pagea (puna), 35 skinova, Silver V, 25 dobio 15 gubio mmr, ime acca buda10. 2500 ipa, 23 rp-a trenutno na accu.

Ako se ovako ne smije oglasavat ispricavam se, a ako se smije, i neko je zainteresiran nek se s ponudama javi u PM.

Acc nije skup s obzirom na skinove. :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel netko probavao Blue Ez build s ovim novim itemom?Meni se cini da gubim previse s manamune early al ako si ahead onda je brutalan build.

Sto se tice ostalih ADC Kog i Cait su strava,Lucian/Corki/Draven su standardni dok ostali meh...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Sto se tice chat restr. Yeah...

Ovo mi se dogodilo na bratovom acc i to ARAM...

0 0 hvala 0
15 godina
Pandza90 kaže...

Jel netko probavao Blue Ez build s ovim novim itemom?Meni se cini da gubim previse s manamune early al ako si ahead onda je brutalan build.

Sto se tice ostalih ADC Kog i Cait su strava,Lucian/Corki/Draven su standardni dok ostali meh...

blue ez nije blue ako ne uzmes blue trinket {#}

potvrdio imaqtpie!

Respect the Raise...!
16 godina
neaktivan
definho kaže...
Pandza90 kaže...

blue ez nije blue ako ne uzmes blue trinket {#}

potvrdio imaqtpie!

E moj pandza, sve si savršeno isplanirao, čak i uzeo pravi blue skin i onda nas ovako razočarao sa izborom trinketa {#}

Mislim da nema smisla uzimat ovaj novi item i Manamune, uz Manamune imaš dosta mane, a Essence Reaver je dobar ako ti fali mane.

11 godina
neaktivan
League Of Legends

Sta mislite o Gangplank-u?

Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
DinoIX kaže...

Treba se obrijati malo. 

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | You are a Faraday cage dreaming of being a man. Break your path to ground and learn to float.
13 godina
kexzoR kaže...
DinoIX kaže...

nemoj ovdje traziti pomoc jer ce te nekoliko pretilih i pristavih balavaca popljuvati i izrugivati se s tobom.

Not really.

DinoIX kaže...

Ako ga igraš TOP, sve ovisi. Ako imaš mogućnosti za nafarmati se, postaješ ogromni problem u mid-late gejmu, jer možeš skinuti pola healtha nekome s jednim hicem. Ako igraš u lejnu protiv nekog melee, možeš ga harassati, s time da moraš paziti na junglera, jer ako te ubije jednom, vjerojanto će to samo ponavljati..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

A ja tu gledam temu kao mali mujo, i vi se svadjate i lupate TDove oko takvih nebuloza da ste izrazito komicni. Covjek pita sto mislite o GPu i lupite mu 4 TDa. Ovaj mu neozbiljno odgovori i lupite mu 4 thumbs upa kao ono "Vidi ovog frajera kako ga je spalio kuis"... Ocito je da niste ozbiljan community, stoga ne razumijem smisao ove teme...

EDIT: Cast iznimkama...

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.6.2014 10:32 (Svenos).

4 1 hvala 0
13 godina
Svenos kaže...

A ja tu gledam temu kao mali mujo, i vi se svadjate i lupate TDove oko takvih nebuloza da ste izrazito komicni. Covjek pita sto mislite o GPu i lupite mu 4 TDa. Ovaj mu neozbiljno odgovori i lupite mu 4 thumbs upa kao ono "Vidi ovog frajera kako ga je spalio kuis"... Ocito je da niste ozbiljan community, stoga ne razumijem smisao ove teme...

Zašto uopće gledaš TD ili thumbove? Jedno vrijeme tko god je nešto nap isao je dobio 4 TD...ne obaziri se na to.

weedeveryday420 kaže...
kexzoR kaže...
DinoIX kaže...

nemoj ovdje traziti pomoc jer ce te nekoliko pretilih i pristavih balavaca popljuvati i izrugivati se s tobom.

Evo ja cu objasniti, kad je svima drugima vec do*izdilo. Ova tema je napravljena s ciljem rasprave o igri.  Da preciziram, ovdje se raspravlja o gameplayu, promjenama koje dolaze kroz patcheve, o championima, o RIOT -u i njihovom odnosu prema samoj igri te se katkad organiziraju BUG gejmovi. Ova tema nije mjesto za plakanje o trollovima, feederima, poljacima i francuzima. Covjek je lijepo pitao za championa te vrlo vjerojatno pokrenuo neku korisnu diskusiju, o prednostima i manama GP-a, za razliku od tvojeg posta u kojem ti skriveno zelis reci da si puno bolji od tog nivoa na kojem jesi, a to je plat 3 ako se ne varam. Nisi prvi ni zadnji koji je dozivio ili koji ce dozivjeti situaciju koju si ti ovdje postao. Ali najbitnija stvar, ti tim postom ne pridonosis napretku teme, nego ju ubijas.

I pazi ovo, zalis se na druge, a ti si isto toxic, sto si dokazao ovdje nazvavsi nas pretilim i pristavim.

EDIT: tek sad vidim i zahvaljujem se moderatoru sto je izbrisao njegov prijasnji post.

EOD.

Čovjek je lijepo pitao o GP, sada čekamo da vidi što ga još zanima.  Svi smo mi pretili i prištavi, neki od nas čak imaju i posao i obitelj. Pretili i prištavi. hue! :D

Anyway, pošto ne stignem nešto puno igrati u zadnje vrijeme, koje su to fore u zadnje vrijeme da ekipa radi DFG na nidi? Je to zbog pojačanog cougar forma?

11 godina
protjeran
League Of Legends

Ova igra je takvo smeče da nema večeg.Takvu glupost ni cigo nebi napravio.

Moj PC  
0 8 hvala 0
16 godina
neaktivan
Svenos kaže...

Problem je što ti thumbovi više nisu javni, pa nemožeš znat ko trolla, a tko ne. Ima nekih koji daju TD iz čistog mira, a TU daju svojim prijateljima i/ili forumskim zabavljačima ( haris uvijek valja ovakve gluposti, vama novima vjerojatno nisu smiješne, al mi koji smo duže smo se navikli na to {#}). 

Što se tiče GP-a, mislim da ti je bolje da igraš nekog drugog top champa, GP je fun, ali ništa više od toga. Jednostavno je u prošlosti previše nerfan, sad mu ni meta baš ne paše i nije najbolji pick ako želiš ranked. Ako se u normalu planiraš zabavljat, onda ga možeš igrat, preporučujem Trinity + tenk itemi ( Sunfire, Randuin, Banshee, Thornmail ) + možda BOTRK il Maw of Malmortius.

KexzoRa više neću niti komentirati, lik rejđa nakon 4v5 izgubljenog gejma tu na forumu i očekuje da će ga ljudi tješiti. Nakon što to ljudi ne naprave, nego ga ismijavaju ( kako bi Vuco reko, logično ), vrijeđa ( internet hooligans OP ). Da sad svi rageaju nakon takvih stvari, tema bi bila prepuna budalaština svaki dan. Evo ja sam jučer izgubio 4v5 u rankedu kojeg sam moro igrat da ne gubim ELO, već 5 mjeseci nisam dobio game u soloq rankedu ( 5 gejmova ), RITO mi neda pobjedu ( fu them ) i sad molim da me tješite jer se od tog poraza neću oporaviti 10 dana.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.6.2014 10:43 (Blizek).
13 godina
neaktivan
jozagloza123 kaže...

Ova igra je takvo smeče da nema večeg.Takvu glupost ni cigo nebi napravio.

S obzirom da ti nisi napravio niti jednu igru u svom zivotu, nemas pravo vrijedjati tudje, s obzirom da ne znas koliko je to zapravo tesko napraviti i odrzavati...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice