League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.538.767
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo mišljenje,pošto mi je Kha najigraniji champion.

W i R evolve su sada balansirani,ovisi što želiš igrati,Q i E su definitivno must.
Igrao sam ga mid,mura+bt+lw,isolated Q na lvlu 18 daje 1k damage-a.

Imat će loš early clear u jungleu,maxat W msm dok malo ne istražim. 

"A man,a woman and a yordle walk into the sun...They die,because it burns them alive.."
Moj PC  
0 2 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends

skinuo mi se prvo patch sa 100mb i sad jos jedan koji ima 450mb,jel tako i vama?nekako puno za razliku od prijasnjih patcheva...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
DinoIX kaže...

skinuo mi se prvo patch sa 100mb i sad jos jedan koji ima 450mb,jel tako i vama?nekako puno za razliku od prijasnjih patcheva...

Nešto mi u ovom patchu smrdi (ili miriše?), čim je riot dao Pentakill album for free, imaju neki as u rukavu sa patchem od 450 MB

EUW: iPLAY Murloc
11 godina
neaktivan
League Of Legends

odigram sad ranked i u chatu mi pise ChannelSuccess FallOff sta je to ? xD

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
DinoIX kaže...

Nešto mi u ovom patchu smrdi (ili miriše?), čim je riot dao Pentakill album for free, imaju neki as u rukavu sa patchem od 450 MB

Novi audio engine  

11 godina
neaktivan
League Of Legends

Patch je katastrofa od kada sam ga skinuo svaka igra stalno disconnect ili mene ili pola nas koji igraju. Jucer sam igro i prvo disconnect nemogu se reconnect nekih 3 min i onda smo igrali nas 5 a kod njih niko nije igro je su svi bili afk  

0 1 hvala 0
13 godina
League Of Legends

KAd rito krene objašnjavati nešto onda to izgleda ovako:

"Nidalee

With her nuclear-tipped spears and incredible escapability, Nidalee's been a contentious champion for a long time, and we’ve been working on a Gameplay Update focused on toning down the frustration of playing against her and giving Nidalee players more diverse gameplay options and decision points."

A to u prijevodi znači:

"Idemo iznerfat to broken smeće tako da nam se forumi očiste od balavurdije koja plače."

I da, novi ping.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Novi skinovi tematike svjetskog nogometnog prvenstva. {#}

Goalkeeper Maokai definitivno meni najbolji, a Lucian izgleda ko Ronaldinho. {#}

Goalkeeper Maokai Goalkeeper Maokai
Red Card TF Red Card TF
Striker Lucian(izgleda ko Ronaldinho) Striker Lucian(izgleda ko Ronaldinho)
Superfan Gragas Superfan Gragas
Sweeper Alistar Sweeper Alistar
Zajednički splash art Zajednički splash art
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends

Meni lici na Edgara Davidsa. Biti ce mali nerf na BT-u: pasive removed, now grants 80 dmg and 15% lifesteal. Kazu da zele poboljsati AS based champione i oslabiti AD based champione ( to se odnosi na marksmane). I draven je dobio novi skin koji je meni urnebesan.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.6.2014 10:49 (weedeveryday420).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

HOLY MOLY BOLY DOLY......

Prvi put vidim ovo....

Nažalost poslje Pente sam krepal jer sam ostal točno na tom istom mjestu i skakutal po sobi {#}

Penta s nidom holy đizas Penta s nidom holy đizas
xf:topnik15,EUNE :TkaŁŁe
15 godina
League Of Legends

http://www.surrenderat20.net/2014/06/64-pbe-update.html

Ovdje je sve na okupu, imate i novu nidalee i jedno pitanje od mene hoce li i stare worldcup skinove stavit da se mogu kupit? 

EUW - pomijac ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
weedeveryday420 kaže...

Meni lici na Edgara Davidsa. Biti ce mali nerf na BT-u: pasive removed, now grants 80 dmg and 15% lifesteal. Kazu da zele poboljsati AS based champione i oslabiti AD based champione ( to se odnosi na marksmane). I draven je dobio novi skin koji je meni urnebesan.

Yeah, baš baca na Davidsa :D

12 godina
neaktivan
League Of Legends

sta mislite o ovom buildu za yasuoa?

shiv,hydra,infinity,LW,GA ?

jel botrk treba na yasuou

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends

glupo je što vraćaju limited i legacy skinove. koja je njihova poanta ako će ih vraćati u prodaju svako malo?

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
stickman1 kaže...

glupo je što vraćaju limited i legacy skinove. koja je njihova poanta ako će ih vraćati u prodaju svako malo?

Profit?

Life is a pretty cheezy game, but at least it has good graphics.
16 godina
League Of Legends
LOL EUNE: slinA
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.6.2014 21:05 (AmonZero).
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel se još igraju oni custom gejmovi?Nakon 829 ranked gejmova još uvijek gold5(najviše sam bio u promoju za gold2)pa eto ako se još igra da naučim pokoji trick.Neću nick tu ostavljat pa tko god da je tam glavni neka mi pošalje pm(cijeli dan sam praktički online kad sam gotov s maturom sad).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends

meni izgleda predobro, trebat ce dosta da se naviknemo, pogotovo mid lane :p

kako se vama čini?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sve što imam reči na ovaj novi Summoner's Rift je :

xf:topnik15,EUNE :TkaŁŁe
15 godina
League Of Legends

Podsjeca me na neke od Ghibli filmova, posebno na Princess Mononoke, so yes FAP FAP FAP.

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | You are a Faraday cage dreaming of being a man. Break your path to ground and learn to float.
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina

Hehe izgleda baš osvježavajuće, al prvi komentar ispod je spot on RIP FPS :D ak mi sad pada na 30, 40 u teamfightu što će biti sa ovim novim izgledom :O

Na kaj to misliš u vezi Skarnera?

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (East)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

HAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHH

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

mene samo zanima, glup sam malo, jel to vec ili ce uskoro biti na PBE? ako vec je na PBE-u, jel to znaci da bi na servere trebao doci u jednom od sljedecih patcheva?

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
definho kaže...

mene samo zanima, glup sam malo, jel to vec ili ce uskoro biti na PBE? ako vec je na PBE-u, jel to znaci da bi na servere trebao doci u jednom od sljedecih patcheva?

Nije na PBE, a i da jeste ne mora značiti, dosta stvari je bilo veeeeeoma dugo na PBE prije nego je otišlo live

14 godina
BannedOnThisForum kaže...

HAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHHHAHAHAHH

Must. Buy.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
11 godina
neaktivan
League Of Legends

Hvala bogu napokon sam naletio na dobar team, svi su radili zajedno, komunicirali i bili friendly. I pazi cuda nijedan Poljak. Score nije bogzna sto, ali u nekih 20 minuta smo ih razvalili na svakom laneu :D

Od godinu dana (vjerojatno i vise ali sa dosta prekida i izgubljenih accova) ovo mi je mozda... Deseti ili petnesti put da sam naletio na team bez poljaka koji funkcionira kao pravi tim, ne 5 budala gdje svatko trci okolo kao muha bez glave

0 6 hvala 0
11 godina
neaktivan
$Mikulich$ kaže...

Hvala bogu napokon sam naletio na dobar team, svi su radili zajedno, komunicirali i bili friendly. I pazi cuda nijedan Poljak. Score nije bogzna sto, ali u nekih 20 minuta smo ih razvalili na svakom laneu :D

Od godinu dana (vjerojatno i vise ali sa dosta prekida i izgubljenih accova) ovo mi je mozda... Deseti ili petnesti put da sam naletio na team bez poljaka koji funkcionira kao pravi tim, ne 5 budala gdje svatko trci okolo kao muha bez glave

Al vam je bilo tesko protiv 2 afk-a ...

11 godina
neaktivan
weedeveryday420 kaže...
$Mikulich$ kaže...

Al vam je bilo tesko protiv 2 afk-a ...

Tko kaze da je bilo tesko? Bitna stvar je to sto ipak ima normalnih ljudi na LoLu, a ne samo Poljaka trollera na koje naletim u 99% partija.

16 godina
neaktivan
$Mikulich$ kaže...

Tko kaze da je bilo tesko? Bitna stvar je to sto ipak ima normalnih ljudi na LoLu, a ne samo Poljaka trollera na koje naletim u 99% partija.

Ilitiga mentalitet lošeg igrača - svako ko je loš je poljak

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice