League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.524.807
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
death_zombi kaže...
razermario kaže...

Kako izaci *ebeno iz tog Silvera vise...  juce sam bio S2 -> promo dobio za S1... a danas evo S3  17 bodova... cijelo *ebeno vrijeme ili je neko afk.. ili flame , ili jednostavno trolla i ok

Here we go again. Evo ti jednostavnog i jedinog pravog rješenja : KAD NAUČIŠ IGRAT!!!

Zombi, daj me pouci :P

Zadnjih 11 gameova nisam odigrao 5 v 5, barem 1 afk ako ne i vise. Ne znam je li do RITO-a ili su ljudi odjednom postali osjetljivi na sve. Zadnji game, FB ode enemyju, jungler nam je afk odmah ("bg, ff at 20, im done here, bb"). Ajde jedan afk na 10 odigranih, al ja zadnjih 11 imam doslovno svaki game afk.

Teach me how to 4 v 5 plzzzz :)

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2014 10:09 (GamerX9).
16 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...
death_zombi kaže...
razermario kaže...

Kako izaci *ebeno iz tog Silvera vise...  juce sam bio S2 -> promo dobio za S1... a danas evo S3  17 bodova... cijelo *ebeno vrijeme ili je neko afk.. ili flame , ili jednostavno trolla i ok

Here we go again. Evo ti jednostavnog i jedinog pravog rješenja : KAD NAUČIŠ IGRAT!!!

Zombi, daj me pouci :P

Zadnjih 11 gameova nisam odigrao 5 v 5, barem 1 afk ako ne i vise. Ne znam je li do RITO-a ili su ljudi odjednom postali osjetljivi na sve. Zadnji game, FB ode enemyju, jungler nam je afk odmah ("bg, ff at 20, im done here, bb"). Ajde jedan afk na 10 odigranih, al ja zadnjih 11 imam doslovno svaki game afk.

Teach me how to 4 v 5 plzzzz :)

Ja i brat smo jučer u hebenom ARAM-u imali ragequitera jer smo imali prilično loš early comp. Lik je samo rekao gg no damage kad su napravili FB i ošo ća. Danas su ljudi nažalost preosjetljivi i prelako se predaju.

Fun fact: taj ARAM game smo dobili.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
13 godina
death_zombi kaže...
razermario kaže...

Hmm...  ako ja dobijem svoj lane nebitno di igram...  naci imam  " 50 minjona vise...  5/0 score " i tako dalje...  a ostali nafidaju zesce kako sam ja tu kriv ? ili kad igram junglera...  pomognem maxmimalno... svaki GANK = kill... 

btw kontam radi takvih kao ti ja izgubim game.... " isto tako pametuju a igraju ko *urac "

Finger Up
16 godina
neaktivan
razermario kaže...
death_zombi kaže...
razermario kaže...

Hmm...  ako ja dobijem svoj lane nebitno di igram...  naci imam  " 50 minjona vise...  5/0 score " i tako dalje...  a ostali nafidaju zesce kako sam ja tu kriv ? ili kad igram junglera...  pomognem maxmimalno... svaki GANK = kill... 

btw kontam radi takvih kao ti ja izgubim game.... " isto tako pametuju a igraju ko *urac "

Čovjek je challenger, tako da nebi rekao da igra ko *urac.

Mislim da je tvoj problem što nakon poraza-dva ideš dalje igrati, frustriran jer su zadnje dvije tvoji suigrači fidali. Ako je tako, uzmi pauzu taj dan, odmori se, igraj ARAM-e, bavi se nečim drugim, samo da ne razmišljaš o fiderima i o rankedu.

13 godina
League Of Legends

ma lako za sta je on Challenger  ima likova koji su odigrali 15 rankeda i odma su u Gold 3.. wtf... i onda naravno nema vise trollova u goldu tolko i dalje ide lagano... ne nerviras se vise pa i lako i napredujes

Finger Up
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
razermario kaže...

ma lako za sta je on Challenger  ima likova koji su odigrali 15 rankeda i odma su u Gold 3.. wtf... i onda naravno nema vise trollova u goldu tolko i dalje ide lagano... ne nerviras se vise pa i lako i napredujes

Misliš da nema trolova u goldu,platini,diamondu, challengeru? Grdno se varaš... Ima ih nešto manje, jedino to moreš reć.

13 godina

trenutno sam u Platinum 5,i samo mogu reći da su tu gori trolovi nego u silveru...pocinju se zaletavat pod turet njima onda u bazu pa mole protivnicki team da ih dodu ubiti i tako

http://steamsignature.com/img/profile/76561198029829922.png
14 godina
neaktivan
razermario kaže...

Tebi valjda teže ide u glavu , ali ti ljudi, su bili prošle sezone S1/Gold. 

Međutim, Svaki elo je težak.

Svagdje ima trollera i svega toga.

Preporučam Blizekovu opciju jer forsanje nevalja.

TI AKO SI DOBAR IGRAČ I S FORSANJE ČEŠ IZAČ IZ SILVERA, ALI TI SI SCRUB!

Dok shvatiš da si scrub, lakše će ti biti.

xf:topnik15,EUNE :TkaŁŁe
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2014 11:38 (Tkalle).
11 godina
neaktivan
League Of Legends
Imam odlicnu ideju: napravite si novu temu "League of Trolls" pa tamo razmjenjujte informacije o trollovima, afkerima i slicnima koji nas ovdje, blago receno, niti najmanje ne zanimaju.
Moj PC  
3 2 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Mene vise zivcira kada nekoliko partija zaredom izgubim lane ali me team carrya do pobjede, jer onda mi nerealno raste elo. Onda dobijem jos jace protivnike. To je po meni ello hell. A ne ova plakanja tipa "odigram 4000/0 u laneu ali izgubim zbog feedera/afkera".

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Such metal, very light, much bring! 

EUW: Ferritin
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2014 13:05 (Ferritin).
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dat songgggggg 

So guuuuuuuuuuuuuuud 

13 godina
neaktivan
razermario kaže...
death_zombi kaže...
razermario kaže...

Zombi je n00b, ne slušaj ga. Challenger scrub. On je ustvari nofakov smurf.

Inače, ako si već toliko bolji, sruši svoj turret, odi na drugi lane i sruši tamo turret, ili sruši drugi turret i natjeraj da njihov lane + jungler (i eventualno još jedan lane) dođu na tvoj lane samo da te zaustave. A tvoj jungler + ostali lejnovi...neka ruše turrete.

Obožavam ove "Tako sam prokleto dobar da žene vrište čim čuju moje ime, ali ima previše idiota pa se ne mogu popesti u ELOu...and chickzzz digggz elo"

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2014 14:50 (X-Plosiv).
14 godina
neaktivan

El je tko kad isprobavao imati minimapu na drugom ekranu? 

Vidio sam opciju s streming programom (OBS ja koristim) ali to mi se čini kao rasipanje velikog broja resursa.

Pa je pitanje, el ima tko neko drugo riješenje/ideju?

16 godina
neaktivan
razermario kaže...

Isprike ako sam nekog uvrijedio, al već mi malo ide na živce kaj takvi ko ti dolaze stalno na forum plakat i onda uvijek mi dugodišnji igrači počnemo vama objašnjavat i pisat eseje zbog čega se ne dižete i šta morate popraviti a niko od vas nikad ne posluša. Zato sam napiso odma skraćenu verziju razloga da uštedim drugima vremena al ipak je krenulo opet u raspravu :) . Šteta šta nema gore na vrhu teme ili negdje "često postavljana pitanja" il tako nešto slično di bi našli rasprave i odgovore ili turoriale za sve takve nebuloze.

Da ti ne citiram i sljedecu poruku, nema to veze šta neki dođu do golda, istina je da se nekima posreći koji ne zaslužuju al ti će i pasti s vremenom. Tih trollova/afkera itd ima na svakom elou, pa u d1 ih je hrpetina.

Žao mi je što većina vas nije vidjela kako je to bilo na starom elo sistemu di se morao dobro namučiti da bi došo na određeni rank a mogo si doć u npr platinum i past u silver u dva dana. Zbog toga je takvima ko ti riot poklonio ovaj smješni sistem u kojem grindanjem gamoeva možete doći daleko iznad lige koju vjerojatno zaslužujute. Sječam se dok sam se mučio ko konj da dođem do 2050 eloa (diamond) u s2, sad u diamond/platinum dođeš praktički s pol k**** ak nisi početnik i ak se ne zajebavas naravno.

Evo ti slika dolje  jednog mog game na frendov accu od prije koji tjedan. Znaći izowno sam žestoko i iako je istina da je moj team kriv šta smo izgubili, da sam igrao kako treba mogli smo dobit bez problema. Nakon što sam se nafeedo (nekih 10-0 sam imo u tom trenutku) umjesto da krenem siegat turrete sa teamom ili radit neke druge objektive šeto sam se po mapi u dalje skupljo killove gdje su protivnički igrači to iskoristili i pushali laneove di ja nisam bio. I tako su ono dobivali global gold i polako se feedali dok sam u mom teamu jedini ja bio brutalno nafeedan i mogo sam sa 2 speara ubit bilo koga al šta mi je to više značilo kad su svi oni mogli 2 shotat pola mojih igraca. Da sam pametnije odigro i iskoristio svoju prednost u winanje game a ne skupljanje KDA-a dobili bi game. Problem šta igram na takvim accovima da se malo iživim dok sam živčan {#} pa mi je više do KDA XD .

I btw Ja nisam taj koji pametuje u gameovima, apsolutno nikad ništa ne pišem u game osim bitnih stvari, eventualno znam isflamat s nečim tipa "Diamond games" Ili "You r so toxic na čistom kraju game kad je izgubljeno i to sam na ekstremne igrače. Razlog zašto ja dođem do d1 nije zato jer sam ja tako jako dobar igrač nego jer razmišljam dok igram, ne flamam i nemam mentalitet "moj team je uvijek loš i zato stlano gubim". Upravo zato nit nisam challanger u soloque jer jbg nisam tolko dobar i jasno mi je to, ne krivim svoje suigrače ko većina ljudi (jer te iste "loše suigrače" dobe i protivnici samo u nekom drugom game) .

I taman rekoh da neču pisat esej i opet ga napišem {#}

lol [eu]east: cpt z0mbiePL
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2014 20:58 (death_zombi).
14 godina
neaktivan

Dojadilo vam je umirati radi gankova? Muči vas dobar protivnički Šumar?? 

E pa pronašli smo riješenje za sve vaše muke.

Izbijegivać gankova 2001.

Novo i revolucionarno riješenje na tržištu za sve vaše muke oko Šumara.

Povedite svoj tim u pobjedu s potpunom kontrolom mape pomoću našeg proizvoda.

Naručite Izbijegivać gankova 2001 za samo 10€ i podignite svoj rank u League of Legends.

Ali to nije sve, ako naručite u roku od 10 minuta dobit ćete i Svijetski imenik kojim ćete se dobro lupiti po glavi!

Svratite na : 

http://i58.tinypic.com/al3gr9.png

Soz nisam se mogel oduprijeti {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2014 18:05 (Tkalle).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ljudi zasluže rank,nisu bezveze u njemu,osim naravno,ako nisu boostani.
Koliko missplayeova i retardiranih odluka vidim,ali dogodi se i najboljima.
Pobogu,svatko ima pravo na loš game.

Stari elo sistem je bio retardiran,više je bilo pitanje sreće doći do nekog ranka,a ostati pogotovo teško.

Retardirano je i sada jer ovisiš o drugih 4 ljudi u timu,jer dobiti 1v5 je nemoguće od 4. sezone. 

"A man,a woman and a yordle walk into the sun...They die,because it burns them alive.."
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends

Prodajem account: EUW - 90+ championa 20+ skinova, 1 legendary, 3 rune page-a, Ranked: Silver 3.

Nemam namjeru više igrat, ako je netko zainteresiran nek se slobodno javi, ako ne, nikom nista ;)

0 6 hvala 0
15 godina
creytax1337 kaže...

Prodajem account: EUW - 90+ championa 20+ skinova, 1 legendary, 3 rune page-a, Ranked: Silver 3.

Nemam namjeru više igrat, ako je netko zainteresiran nek se slobodno javi, ako ne, nikom nista ;)

Kupit cu ti burek za taj account, javi mi se. {#}

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | You are a Faraday cage dreaming of being a man. Break your path to ground and learn to float.
11 godina
neaktivan

od sira il od mesa?

11 godina
neaktivan
hari85 kaže...
creytax1337 kaže...

Kupit cu ti burek za taj account, javi mi se. {#}

od sira il od mesa?

12 godina
neaktivan
creytax1337 kaže...

od sira il od mesa?

ja kako znam postoji samo burek od mesa {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2014 19:07 (exorc1st).
11 godina
neaktivan
exorc1st kaže...
creytax1337 kaže...

od sira il od mesa?

ja kako znam postoji samo burek od mesa {#}

http://www.crochef.com/index.php?page=recepti&id=290

14 godina
neaktivan

Burek je BUREK.

A ovo što ti misliš da je burek... majstore to ti je sirnica...

14 godina
creytax1337 kaže...

od sira il od mesa?

Udji negdje u BiH u punu pekaru ljudi i traži burek sa sirom.

Ljudi bi se pogušili od smijeha.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
11 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Burek je BUREK.

nebitno, 2 bureka i acc je tvoj.

12 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Burek je BUREK.

tako je,kralju moj {#}

11 godina
neaktivan
League Of Legends
jel vrijedi skupljat za zeda?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Stari elo sistem je bio retardiran,više je bilo pitanje sreće doći do nekog ranka,a ostati pogotovo teško.

Retardirano je i sada jer ovisiš o drugih 4 ljudi u timu,jer dobiti 1v5 je nemoguće od 4. sezone. 

Krivo, stari elo sistem se vrtio oko skilla, ne sreće. To što si ti rekao vrijedi za trenutni elo sistem. Ja ne zaslužujem d2 po principima starog elo sistema.

EUW: iPLAY Murloc
13 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
pandza94 kaže...

Krivo, stari elo sistem se vrtio oko skilla, ne sreće. To što si ti rekao vrijedi za trenutni elo sistem. Ja ne zaslužujem d2 po principima starog elo sistema.

Stari ELO je bio kraljevski, sjećam se da sam se popeo na 1500-1600, i onda pao na 1100 jer sam se zajebavao, pa opet grind gore..to je bilo vrh, a ne ove barijere koje spriječavaju da ne padneš ligu..

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice