League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.528.822
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
AlanXZS kaže...

najnoviji su instalirani,isto je bilo stari i novi.

1. Ti imas osjetno bolji procesor i rame. Intel je generalno bolji u igrama.

2. Jel mu isto tako i u ostalim igrama? Isprobajte na ostalim igrama fps pa usporedite.

3. Ovo da mu je iskorištenost grafiče tako mala je podosta čudno. Moguće da mu nešto nije u redu sa grafičkom, al prije neg to ustanovite napravite još testove u ostalim igrama.

4. Nezz dal to postoji za slabije amd grafičke, al ja sa driverima sam dobio amd gaming evolved program koji mi automatski optimizira najbolje settingse prema mojim željama ( meni beskorisna stvar al može pomoć).

I kolko je taj pad drastičan? Iskreno mislim da je problem u tom užasnom dvojezgrenom procesoru, po mojim pretpostavkama na sve low on bi trebo imat oko 20-30fps u TF-ovima.

lol [eu]east: cpt z0mbiePL
14 godina
neaktivan

Ja sam do prije jedne godine igrao na AMD x2 64 2.7 procu i imao sam 80 fps-a konstantno.

Doduše, dok se nakupilo prašine padalo je i do 50.

Probaj si očistit PC.

Ako imaš ATI grafičku, znam da one imaju podešavanje rada GPU-a, tak da to si pogledaj možda mu je stavljeno na min il tak nekaj.

xf:topnik15,EUNE :TkaŁŁe
11 godina
neaktivan
League Of Legends

q9300 je četverojezgreni proc, iako je iz prošlog desetljeća, i više je nego sposoban pokretati lol na lock 60 fps-a pri max detaljima i fhd-u (a igra na 900p rezi), naravno uz odgovarajuću grafu, a 7770 je za to i previše.

ako buraz ima kakav softver za automatsku optimizaciju igara nek to pogasi i sam ručno namjesti postavke, te stvari samo ubijajau performanse.

7770 bi trebala biti više iskorištena od 30%. probajte druge igre kako se vrti, ako je i tamo banana onda je grafa 90%.

ako je samo lol, onda probajte reinstall, pobrišite sve fajlove i onda čista instalacija. sad ne znam kakva je situacija oko catalysta, meni su se zgadili u HD 5xxx seriji, nadam se da su ih popravili.

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
stickman1 kaže...

q9300 je četverojezgreni proc, iako je iz prošlog desetljeća, i više je nego sposoban pokretati lol na lock 60 fps-a pri max detaljima i fhd-u (a igra na 900p rezi), naravno uz odgovarajuću grafu, a 7770 je za to i previše.

ako buraz ima kakav softver za automatsku optimizaciju igara nek to pogasi i sam ručno namjesti postavke, te stvari samo ubijajau performanse.

7770 bi trebala biti više iskorištena od 30%. probajte druge igre kako se vrti, ako je i tamo banana onda je grafa 90%.

ako je samo lol, onda probajte reinstall, pobrišite sve fajlove i onda čista instalacija. sad ne znam kakva je situacija oko catalysta, meni su se zgadili u HD 5xxx seriji, nadam se da su ih popravili.

Jep istina, moja greška , nisam pročito ovaj quad u imenu pa sam mislio da je dvojezgreni. Sad sam malo izgooglo i pogledo benchamrke, a neznam bas dal bi to radilo na stabilnih 60 fps-a. LOL je loše optimiziran, i na dosta jačim procesorima i grafama zna zajebavat fps u igri.

@tkalle 80 fps-a sa dvojezgrenim 2.7 procom, ma nemoguće. Imo sam ja amd 6000+ dvojezgreni 3.0Ghz  sa 3 puta boljom grafičkom od proca do prošle godine pa pa sam jedva navuko 50-60 FPS-a dok nisu bili TF-ovi. 

lol [eu]east: cpt z0mbiePL
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.5.2014 18:15 (death_zombi).
14 godina
neaktivan

Sad možda je problem isti kakvog sam ja imao. Međutim nebi trebalo to se odražavat nešto previše na FPS.

Znači velika je mogučnost da proc nemože izdržat napor i neuspijeva iskoristit sav potencijal grafe.

Ovo je ako se ne varam super grafa koja bi trebala vrtjeti sve novije igre na max a kamoli LoL, dok je proc iz prehistorijskog doba.

11 godina
neaktivan
League Of Legends

meni radi na lock 60, penje se na 70-75 al onda padne kad krenu tf-ovi, živciralo me, pa sam stavio lock.

proc mi je još stariji (q6600, doduše clock na 3,4 ghz), gtx 650 ti (koja je mrvu bolja od te 7770), isto ddr2 memorija samo 6gb, fhd reza u odnosu na njegovu 900p.

možemo mi i dalje nagađat, al treba vidjet druge igre, odvrtit testove za druge komponente tipa memtest, prime95, provjerit jel ima bad sektora na hdd-u, sve to može igrat ulogu, naravno može sve savršeno radit a da softver negdje koči...

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

vjerojatno je grafička, sam si napisao da se iskorištava ni do 50%, drivere nove imaš, nema virusa - ili je greška na grafičkoj ili nešto pohebano u windowsima/driverima.

jbt kad gledaš kako je napredak kod ovih procova za smrtnike usporio... 7 godina star proc i dalje vrti današnje igre, tko je imao 7 godina star proc 2007. nije se mogao igrati.

Ke?!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Liga je za krca igra  što se tiče iskoristivosti procesora i GPU-a,znam po sebi.
Osrednja grafika na maxu,trebalo bi je goniti u 60fps sve mid range grafe bez da se oznoje. 

"A man,a woman and a yordle walk into the sun...They die,because it burns them alive.."
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends

bome do 2010.-e je sve išlo bez beda na stock frekv, onda ga clockao za 1 ghz, novi hladnjak i to je to. iako najnovije naslove tipa thief, rome 2, bf4, krizu 3 ipak moram spustiti detalje na med ili kombinaciju med/high, bez teselacije i tih bijesnih dx11 điđa.

ovo ljeto ide novi komp ili ps4, nisam se još odlučio, sve manje igram fps-ove,  strategije sve bez beda vrtim na laptopu, a i igranje iz fotelje sveje više privlačnije :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

sve rucno podesene postavke,u fc3 grafa na 99 zakucana.I prije kada sam imao core 2 duo e7300 i gt 630 nije mi padao fps,onda sam kupio novu grafu i procesor i utom vremenu je izasao i novi patch za lol i otad bez obzira na kojim detaljima pada fps.

12 godina
neaktivan
League Of Legends

ma to su slatke muke, ja bi osobno na novi ps, već sad ima dobrih naslova, bit će samo bolje + besplatne aaa igre sa psn-a svaki mjesec...

ontopic: baš me zanima koliko će biti nagradni fond za ovogodišnje finale prvenstva, dota2 rastura po tom pitanju, prize pool je na 6.300.00 dolara i još raste. fini šoldi

Ke?!

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

fali ti jedna 0 ^^

Respect the Raise...!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
pandza94 kaže...

Liga je za krca igra  što se tiče iskoristivosti procesora i GPU-a,znam po sebi.
Osrednja grafika na maxu,trebalo bi je goniti u 60fps sve mid range grafe bez da se oznoje. 

Ja na svom kompu imam jedva 60 fps na max setinzima, SMH Rito optimization.

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | You are a Faraday cage dreaming of being a man. Break your path to ground and learn to float.
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Šta radi ovaj kerp na LB...{#}

jel pratite LCS?

0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Nije Kerp toliko jak koliko je gambit ovo katastrofalno odigrao... ne znam koji im je vrag, kaj je Alex zbilja bio najjača karika tog tima?

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Yup,došao drophack i do EUNE-a...

"A man,a woman and a yordle walk into the sun...They die,because it burns them alive.."
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
pandza94 kaže...

Yup,došao drophack i do EUNE-a...

Također, već nekoliko partija smo tako popušili... majmun mislio da je do servera, a serveri uredno online.

Fuck me I'm famous.
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Winnamo early game,ne toliko,ali smo bolji i mid game,s lagovima

i hajd,pa netko DDOS-a Cass(vrlo jaka) and GG from that.
Reportao sam cijeli njihov tim,pa sad što Riot riješi nek riješi. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
guls kaže...

ne znam koji im je vrag, kaj je Alex zbilja bio najjača karika tog tima?

Naravno, Alex je bio uvjerljivio najjaci igrac i shotcaller M5, on ih je i spasio od ispadanja.. Po meni najjaci mid laner EU..

Njihova lijenost i gubljene Alexa zbog istog razloga ce ih dovest do uvjerljivo zadnjeg mjesta u LCSu..

Sto sam Boze tako proklet, jucer lag, danas opet.. // R.I.P. EP LoL/WoT/PoE nick: Strongtoni
14 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
guls kaže...

ne znam koji im je vrag, kaj je Alex zbilja bio najjača karika tog tima?

Naravno, Alex je bio uvjerljivio najjaci igrac i shotcaller M5, on ih je i spasio od ispadanja.. Po meni najjaci mid laner EU..

Njihova lijenost i gubljene Alexa zbog istog razloga ce ih dovest do uvjerljivo zadnjeg mjesta u LCSu..

Ja sam čuo da Alex izlazi jer se puno svađaju i rage-aju jedan na drugog makar me ni ne čudi ta činjenica jer ovaj Darien mi nekako prepun sebe.

15 godina
Tkalle kaže...

Ja sam čuo da Alex izlazi jer se puno svađaju i rage-aju jedan na drugog makar me ni ne čudi ta činjenica jer ovaj Darien mi nekako prepun sebe.

Pa to je vise manje to, Alex se svado jer nisu slusali savjete trenera ni najmanje, nisu htjeli isprobavat nove taktike, ucit champove koji su u meti, Genja i Darien su Gold i Plat u SoloQ i uopce nisu igrali LoL osim scrimova.. Naravno da je decko pop*zdio i od*ebo ih sve.. I kolko sam shvatio Genja je najveci flamer u timu, a najlosiji igrac..

Sto sam Boze tako proklet, jucer lag, danas opet.. // R.I.P. EP LoL/WoT/PoE nick: Strongtoni
11 godina
protjeran

????

15 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
Tkalle kaže...

Pa to je vise manje to, Alex se svado jer nisu slusali savjete trenera ni najmanje, nisu htjeli isprobavat nove taktike, ucit champove koji su u meti, Genja i Darien su Gold i Plat u SoloQ i uopce nisu igrali LoL osim scrimova.. Naravno da je decko pop*zdio i od*ebo ih sve.. I kolko sam shvatio Genja je najveci flamer u timu, a najlosiji igrac..

darienu netreba skill on ima swag

12 godina
neaktivan
League Of Legends

zasluzeni Mvp {#}

2 2 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Kakva je ovo fora Udyr sa 2 jungle itema?

EUW - pomijac ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Da li opcija /ignore all gasi i pingove od suigraca? {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
darko099 kaže...

Kakva je ovo fora Udyr sa 2 jungle itema?

Ja i iScream smo imali protivničkog udyra koji ga je doslovno 1 shootao s 2 jungle itema, trinity i tanky itemom.

Mi smo ostali paf ali valjda djeluje to..

13 godina
neaktivan
exorc1st kaže...

s obzirom da ignore jednoga igrača ne gasi i njegovo pinganje na mapi, mislim da isto tako niti ignore svih igrača neće ugasiti?

weedafuqyee
11 godina
neaktivan
League Of Legends
Iz gambita mi se jedino diamond cini koliko toliko normalan, a i zasluzuje puno bolji team, kao i alexich.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SR3CKO kaže...
exorc1st kaže...

s obzirom da ignore jednoga igrača ne gasi i njegovo pinganje na mapi, mislim da isto tako niti ignore svih igrača neće ugasiti?

Ne gasi.

To je poprilicni prst u oku,jer cesto ima ekipe koja nesvjesno spama pinganjem.

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice