Adisprox addo sam te (nick:calt ulted jfk),imam ja jos par plat/diamond hrvata na frend listi,pa ako oces bacit tu i tamo koji custom/normal iz zajebancije,cujemo se ingame.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako netko zeli malo za zajebanciju sa mnom, buduci da ovi iz moje ekipe jos imaju kolokvije pa ne mogu. http://www.e-sports.hr/lol/tournaments/e-sports-croatia-open-6-3-5-2014-1500/
TkaŁŁe, Shadow i ova ekipa mozda?
Sve je free, a tko zna, mozda prodjemo prvo kolo :D
Znas i sam da meni pase
Jedino je problem kad sam preko tjedna popodne pa me do 7 nema al to vjerojatno se ni ne odrzava prije...
Pise ti da pocinje u subotu u 15:00
Btw, kam turnir moze krenuti? Krece s pocetkom? Kakvi su to bosanci majko mila...
Ako netko zeli malo za zajebanciju sa mnom, buduci da ovi iz moje ekipe jos imaju kolokvije pa ne mogu. http://www.e-sports.hr/lol/tournaments/e-sports-croatia-open-6-3-5-2014-1500/
TkaŁŁe, Shadow i ova ekipa mozda?
Sve je free, a tko zna, mozda prodjemo prvo kolo :D
Znas i sam da meni pase
Jedino je problem kad sam preko tjedna popodne pa me do 7 nema al to vjerojatno se ni ne odrzava prije...
Pise ti da pocinje u subotu u 15:00
Btw, kam turnir moze krenuti? Krece s pocetkom? Kakvi su to bosanci majko mila...
Precitaj ponovno moj post....
Ovako,bio sam silver 4 i promovirao sam se u silver 3 i cijelo vrijeme sam se vrtio na nuli u toj diviziji znaci 1-2 pobjedio pa izgubio i sad na nula bodova sam izgubio jedan,dva gejma i bacilo me nazad u silver 4 i sad me zanima zasto i po cemu se to gleda?
Gleda ti se po skrivenom MMRu...
Znači naprimjer, da si Silver 4, a tvoj MMR je na razini Gold 4, ti ćeš dobivati po 20-30 LP po pobjedi, i kada bi pobijedio u promociji vjerojatno bi te prebacilo iz Silver 4 u Silver 2. Općenito ako si u toj diviziji gdje pripadaš, kada dođeš na 0, može ti se desiti da nakon 2 do 4 gejma ispadneš. Ja sam jednom na 0 izgubio oko 7 partija, ali nisam pao u drugu diviziju.
S time da ako pobjeđuješ i gubiš često, i popneš se gore u diviziju, pa opet padneš, pa se opet popneš, lakše je pasti nego što to misliš.
Koji sam ja retard sto sam kupio onu Vayne, ja ne znam sta mene nagovori da uvijek gluposti uzimam...
Evo bio u lane protiv luciana ja zavrsio 0-11 a on 25-4.
Amumu "support" mi bio afk 15 minuta,..
nebitno, qq obični..
Kuš na Vaynicu, ona je jedini ADC koji može biti u svakom Tier-u za ADC-a, ovisno od igrača. Može biti najgori champ u igri ako player ne zna kako igrati, može biti BOG ako je player odličan.
eto šta se desi kad tim nema tanka
Sad vec zelis ici na zivce.
eto šta se desi kad tim nema tanka
Dobro da si ti uzeo jungle Yi onda uz sve carryie koji su već bili u timu :)

Fiora im je bila adc u laneu, a Voli joj je bio supp.
Kad volite kenjat o farmi evo vam na.
Khm, khm...morao sam.
I btw. takav farm ti ne znaci puno ako nemas nikakav kill participation nego samo AFK farmas jedan lane.
EDIT: dodao jos jednu slikicu, drzim konstantu huehuehue
Ima li ekipe za ovaj turnir?
Brat i ja ćemo vjerovatno zajedno,tražimo trojicu da igraju.
Znači Diamond IV(soon) i Plat I,traže još 3 igrača na EUNE,pref
sličnog ranga.
Kad volite kenjat o farmi evo vam na.
Ovo ti nije neka maloumna fejs grupa u koju ti ocigledno spadas....
i onde se čudite zašto nitko ne sudjeluje u temi...
Tema je odavno umjesto rasprave o gameplayu prerasla u svakodnevno plakanje bronzića kakav team imaju, do nekih totalno nebitnih i besmislenih pitanja i nerijetkih "svađa" kada se nekome ne sviđa neki debilni post pa onda mu onda ide srat sa jos debilnijim postom. I najvise me iznenadilo ponasanje low ELO igraca prema high ELO igracima. Mi smo uvijek tu bili kad ste trebali savjet (iako dosta vas boli briga za to i uopce ne slusate), a vi se ponasate kao da ste nas ucili igrati LoL.
Evo vam nesto o cemu mozete raspravljat:
Kakvo je vase stajaliste oko toga? Kad vidite da lejnate protiv Diamonda, a silver ste. Ili kad vidite da tip ima legendary ili ultimate skin?
a da jednostavno ne odgovarate na takve postove?
i za koji qrac se pranalazite uvrijeđeni ako netko iz wood divizije podjebava? sami ste si krivi, ignoriraj i gotovo, tko želi ponešto naučiti fala bogu može pitati za par duo/custom mečeva, jedna partija vrijedi više od tabli teksta koje nitko ne čita.
i za koji qrac se pranalazite uvrijeđeni ako netko iz wood divizije podjebava? sami ste si krivi, ignoriraj i gotovo, tko želi ponešto naučiti fala bogu može pitati za par duo/custom mečeva, jedna partija vrijedi više od tabli teksta koje nitko ne čita.
Ako ides nekog podje*avat/trashtalkat onda trebas imat nesto iza cega mozes stat, u ovom slucaju elo.. A i razlika je izmedu podje*avanja i ovog kaj se dogada u temi zadnjih par mjeseci.. Niko u ovoj temi ko je doso i normalo se ponaso nije dobio odj*b, ali ako dodes sa stavom "i'm the best, everyone else is trash" a B5 si naravno da ce izvrjedat ljudi..
Tema je odavno umjesto rasprave o gameplayu prerasla u svakodnevno plakanje bronzića kakav team imaju, do nekih totalno nebitnih i besmislenih pitanja i nerijetkih "svađa" kada se nekome ne sviđa neki debilni post pa onda mu onda ide srat sa jos debilnijim postom. I najvise me iznenadilo ponasanje low ELO igraca prema high ELO igracima. Mi smo uvijek tu bili kad ste trebali savjet (iako dosta vas boli briga za to i uopce ne slusate), a vi se ponasate kao da ste nas ucili igrati LoL.
Kakvo je vase stajaliste oko toga? Kad vidite da lejnate protiv Diamonda, a silver ste. Ili kad vidite da tip ima legendary ili ultimate skin?
Makar je pitanje više za igrače nižeg eloa, budem i ja prokomentiro kaj mene smeta u obrnutoj situaciji ( da se bar o necem prica osim plakanja XD ) . Dobro, skinovi mi bas svejedno ko kaj ima. Al najviše me smeta sad kad ne igram baš rankede nego normale i arame pretežito pa svaki 2.-3. game se nađe neko ko odma na početku počne pisati omg challanger, omg diamind i sl. Ili dok umrem pa počne ebay, boosted blablab. Ak naiđete na nekog ko je puno viši rank od vas u rankedu onda shvacam strah. Al u normalima i aramima vecina high elo igraca igra da se il opusti il zajebava, cesto ne igraju opce lane koji mainaju ( ja osobno obicno igram laneove koje nikad ne igram u rankedu :) ). Tako da nema smisla biti prestrašen takvih igrača, igraj svoju igru i zaboli te za rank protivnika. Najbolje je opće ne pogledati na lolnexus kakvi su protivnici. A za skinove, pa to mi uopće nema smisla biti prestrašen nekog sa skinom , pa svako ko ima para može kupiti legendary/ultimate skin, pogotovo jos kad se mogu dobiti u mistery-u.

Od ovog eloa svi s legendary skinovima su looseri :D
Ovo sa legendery skinovima, eh na to nemojte obracat paznju jer ja imam brolafa i battlecast cho-a a odigram ih jednom po sezoni..
Meni je nekad smiješno kad imamo istog champa u oba tima, jedan lik sprobava tog championa a drugi ima legendary skin
(ja predpostavim da maina tog champa) pa na kraju ovaj ke sprobava odigra 5x bolje :D
Slično se meni znalo desiti, tek sam kupio Jinx, prvi game normal s njom, i dođe mi lik sa Jinx skinom.
Ja si mislim sad sam nahebo, lik ju vjerojatno puno više igra pa si uzeo skin al ipak pobijedim lane i kroz cijeli game lik faila žešće :D
ispadne da je kupio Jinx u početnom bundle čim je izašla i zato ima skin, a nema pojma kak ju igrati :D
Makar je pitanje više za igrače nižeg eloa, budem i ja prokomentiro kaj mene smeta u obrnutoj situaciji ( da se bar o necem prica osim plakanja XD ) . Dobro, skinovi mi bas svejedno ko kaj ima. Al najviše me smeta sad kad ne igram baš rankede nego normale i arame pretežito pa svaki 2.-3. game se nađe neko ko odma na početku počne pisati omg challanger, omg diamind i sl. Ili dok umrem pa počne ebay, boosted blablab. Ak naiđete na nekog ko je puno viši rank od vas u rankedu onda shvacam strah. Al u normalima i aramima vecina high elo igraca igra da se il opusti il zajebava, cesto ne igraju opce lane koji mainaju ( ja osobno obicno igram laneove koje nikad ne igram u rankedu :) ). Tako da nema smisla biti prestrašen takvih igrača, igraj svoju igru i zaboli te za rank protivnika. Najbolje je opće ne pogledati na lolnexus kakvi su protivnici. A za skinove, pa to mi uopće nema smisla biti prestrašen nekog sa skinom , pa svako ko ima para može kupiti legendary/ultimate skin, pogotovo jos kad se mogu dobiti u mistery-u.
gtfo ebay booster champ
....desi se i meni tako nekada :(
puno je postova a koliko vidim najviše žalopoljki i plakanja tako da ne mogu naći konkretan odgovor na svoje pitanje...
pitanje je, kako igrati bottom lane adc/support u bronze diviziji?
najveći problem, u velikoj većini gameova kada igram adc/support dobijem protivnike koji su agresivni do bola u smislu agresivni da jure samo kill i to je to, ne doživljavaju cs niti gameplay uopće i na takvu foru zapravo pobjede lane stage i ja izvisim zato što se trudim igrat ispod turreta i pokupit kojeg creepa više čekajući neku vrstu pomoći od junglera iako je to teško s obzirom da više-manje igrači ne doživljavaju ozbiljnije ulogu junglera (moje mišljenje, uz supporta najvažniji role u igri) i tako maltene svaki game u ulozi adc...
branim se ne valja, kasnije su u prednosti zbog itema a bronze igrači nisu toliko spretni (uključujući i mene) da se skupe i zajedno u late gameu jednostavno zaustave "nafidane".
isto tako, vratim li istom mjerom ne valja, support ili adc svejedno je iz jednostavnog razloga 0 komunikacije.
tvrdim kako je kill zapravo nebitan, odnosno ne toliko bitan koliko farma i malko pametnija igra sveukupno...
a vjerujte mi, u ovakvim situacijama killovi zapravo pobjeđuju game, ne znam kako to objasniti...?!
jedino rješenje do sada mi je da se pravim glup i igram isključivo jungler/top/middle a to ne mogu uvijek naravno.
nadam se da neće biti td zbog neke vrste kukanja i plakanja, ozbiljno tražim samo savjet ukoliko je neko voljan.
gracias lp! ;D
Ako hoces dodaj me: Legionar8, pa mozemo zajedno igrat :D
Poceo sam igrat sa Warwick i odigro sam 7-8 matcheva u Jungler ulozi i dobro mi ide
puno je postova a koliko vidim najviše žalopoljki i plakanja tako da ne mogu naći konkretan odgovor na svoje pitanje...
pitanje je, kako igrati bottom lane adc/support u bronze diviziji?
najveći problem, u velikoj većini gameova kada igram adc/support dobijem protivnike koji su agresivni do bola u smislu agresivni da jure samo kill i to je to, ne doživljavaju cs niti gameplay uopće i na takvu foru zapravo pobjede lane stage i ja izvisim zato što se trudim igrat ispod turreta i pokupit kojeg creepa više čekajući neku vrstu pomoći od junglera iako je to teško s obzirom da više-manje igrači ne doživljavaju ozbiljnije ulogu junglera (moje mišljenje, uz supporta najvažniji role u igri) i tako maltene svaki game u ulozi adc...
branim se ne valja, kasnije su u prednosti zbog itema a bronze igrači nisu toliko spretni (uključujući i mene) da se skupe i zajedno u late gameu jednostavno zaustave "nafidane".
isto tako, vratim li istom mjerom ne valja, support ili adc svejedno je iz jednostavnog razloga 0 komunikacije.
tvrdim kako je kill zapravo nebitan, odnosno ne toliko bitan koliko farma i malko pametnija igra sveukupno...
a vjerujte mi, u ovakvim situacijama killovi zapravo pobjeđuju game, ne znam kako to objasniti...?!
jedino rješenje do sada mi je da se pravim glup i igram isključivo jungler/top/middle a to ne mogu uvijek naravno.
nadam se da neće biti td zbog neke vrste kukanja i plakanja, ozbiljno tražim samo savjet ukoliko je neko voljan.
gracias lp! ;D
Svaki role je jednako bitan, bez jednoga tim nema nikakve šanse :)
Ako ćeš junglere,top tier su ti još uvijek Kha,Elise,Panth :)
U yoloq više su ferali popularni= Noc,Udyr,Yi,WW