League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.537.598
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Kojeg AD Mid preferirate, Talon, Zed ili Yasuo? Yasua imam ali mi se čini najriskantnijim od ta tri, možda sam u krivu pa da vidim vaša mišljenja. Prije par postova pričalo se o Zedu pa me zanima:

1.koji od njih bi bio onako sigurniji pick, je li to zed jer ipak ima escape?

2.koji je bolji za roam?

3.koji više oprašta ako sam iza protivnika u laneu, odnosno s kojim imam neke šanse vratiti se u gejm iako me protivnik nadigra

4.koji od njih nije dobar u late gameu?

Da nebude samo plakanja u toj temi, imamo mi i pametnih pitanja. {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.4.2014 16:24 (GeraltTheWhite).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Zasto postoji opcija surrender u ovoj igrici ?

Evo sad sam izgubio 2. promo mec zbog ljudi koji se predaju samo zato sto leblanc ima 10-0, a vodili su nas 5-6 killova..

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: League Of Legends

Pa u principu to i je gg,posto sigurno moze 1vs2,mozda i 3.

Mogli ste se izvuc da ste se svi drzali zajedno,sto je ne moguce u bronzi i silveru.

Upravo zbog manjka teamworka,sve manje igram lol.

Nekako imam osjecaj da igra propada.{#}

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
12 godina
neaktivan
Paradox1 kaže...

Mogli ste se izvuc da ste se svi drzali zajedno,sto je ne moguce u bronzi i silveru.

Ali svakako je dosta slabija u late game-u , pogotovo u teamfightovima.

Ako igras imas barem 1% sanse da pobjedis, a kad surrendas nemas nista.

Trebali bi iskljuciti /ff u rankedu..

14 godina
neaktivan
Paradox1 kaže...

To ovisi od game-a do game-a... Jednostavno nekad naletis na one koji su boostani ili ce ostat u toj diviziji pa ni nemozes ocekivat da igraju na vecoj razini od iste.

A opet nekad naidjes na game koji je onako izjednacen pa ti srce lupa i uzivas u istom.

xf:topnik15,EUNE :TkaŁŁe
11 godina
neaktivan
exorc1st kaže...

rito matchmaking OP{#} lel

To riot ne zeli da upadnes u bronze 3 :)

12 godina
neaktivan
GeraltTheWhite kaže...

Kojeg AD Mid preferirate, Talon, Zed ili Yasuo? Yasua imam ali mi se čini najriskantnijim od ta tri, možda sam u krivu pa da vidim vaša mišljenja. Prije par postova pričalo se o Zedu pa me zanima:

1.koji od njih bi bio onako sigurniji pick, je li to zed jer ipak ima escape?

2.koji je bolji za roam?

3.koji više oprašta ako sam iza protivnika u laneu, odnosno s kojim imam neke šanse vratiti se u gejm iako me protivnik nadigra

4.koji od njih nije dobar u late gameu?

Da nebude samo plakanja u toj temi, imamo mi i pametnih pitanja. {#}

1. Zed>Talon>Yasuo. Zed je najsigurniji zbog W. Talon zbog ulta, ako bas trebas escape. Yasuo u pravilu ni nema neki escape osim ako imas enemy minion iza sebe.

2. Talon>Zed>Yasuo. Talon ima najjaci gank od ova 3 jer je gotovo nemoguce failat i zato jer mu najbolje stoje Mobi boots :D Zed zbog ulta i W, ali su mu level 6, 7 slabi roamovi. Na levelu 11 bi trebao moci 100 to 0 ADC-a. Yasuo nije neki roamer IMO.

3. Zed> Yasuo> Talon. Pobijedio sam game sa Zedom i sa full AP runama (28 AP start :D) i kad mi se crashao LoL pa sam bio 5 levela iza njihovog mida. Yasuo moze biti behind i imati 0/5 i samo sa statikkom 1v1 ADC-a ili AP-a. Talon ako zaostane early game malo mu se teze vratiti.

4. Yasuo > Zed > Talon. Yasuo bi trebao u full buildu biti na 100% crita, sve jasno. Zed moze u late gameu one shotati i tankove i squishyje.  Talon moze one shotati squishyje, al onda vjerojatno zavrsis usred njihovog teama i poseru se na tebe tako da nije od prevelike koristi u lateu :)

Nego, da ja malo qq-am. Ovako mi izgleda vecina gameova u zadnjih tjedan dana. :) Kad sam usao u Plat, nakon prvih 20 gameova sam bio Plat III. A nakon tih 20, proveo sam oko 200 u Plat V. Samo u zadnja 2 tjedna mi je W/L pao sa +50 winova na 20-25.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
12 godina
neaktivan
weedeveryday420 kaže...
exorc1st kaže...

rito matchmaking OP{#} lel

To riot ne zeli da upadnes u bronze 3 :)

eh pa ne mogu oni ne zelit' koliko se ja trudim {#}

12 godina
neaktivan
League Of Legends
Poz ljudio poceo sam opet igrat lol poslje 2 god, zanima me dal mi mozete dat neke savjete u vezi ashe i master yi, zaboravio sam kako se ovaj treci zove, spartanac neki sa velikim stitom i moze bacat koplje, koj vam je najbolji od ovih 3, meni se najvise sviđa spartanac makar nez kako se zove haha :D

1 4 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends

jel moze neko dat neki dobar build za aatroxa?

0 1 hvala 0
14 godina
StilaMANIAC kaže...
Poz ljudio poceo sam opet igrat lol poslje 2 god, zanima me dal mi mozete dat neke savjete u vezi ashe i master yi, zaboravio sam kako se ovaj treci zove, spartanac neki sa velikim stitom i moze bacat koplje, koj vam je najbolji od ovih 3, meni se najvise sviđa spartanac makar nez kako se zove haha :D

Pantheon

12 godina
odjavljen
League Of Legends

Malo boasta :)

Nisan odavno penta napravio. Prvi je bio sa tryndom još pred dvi godine, drugi sa talonom, i evo treći sa yi-em, nakon miljon quadra killova{#}

Don't these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there's one you're bound to divide it .....Right in two!
Moj PC  
2 4 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Koji sam ja retard sto sam kupio onu Vayne, ja ne znam sta mene nagovori da uvijek gluposti uzimam...

Evo bio u lane protiv luciana ja zavrsio 0-11 a on 25-4.

Amumu "support" mi bio afk 15 minuta,..

nebitno, qq obični..

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.4.2014 20:35 (exorc1st).

0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

A zasto nas zanima tvojih 0/11? Nije mi jasno koja je poanta tvog posta.

Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
exorc1st kaže...

Koji sam ja retard sto sam kupio onu Vayne, ja ne znam sta mene nagovori da uvijek gluposti uzimam...

Evo bio u lane protiv luciana ja zavrsio 0-11 a on 25-4.

Amumu "support" mi bio afk 15 minuta,..

Možda to ima više veze što ti je support bio afk nek da je vayne tak loša? Ili si to samo rekao kao izliku za tih 0/11

Edit: da ne zaboravim, probao Malphite support, uopće nije tak loše :D Stackaš armor od početka i samo se unasaš u facu carryu :D 

A poslije lvl 6, s ultom mora pasti barem jedan kill :D 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (East)
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.4.2014 18:19 (tommy2103).
15 godina
League Of Legends

vayne se igra prvo protiv botova par gejmova dok ne shvatis kakva je i sta sve moze a onda picis po normalu i rankedu.

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
1 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

kako objasniti ljudima da ne napadaju Dariusa sa 10-0 {#}

pisanje velikim slovima u chat izgleda ne radi..

0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Pun mi je q.... ovih QQera na ovoj temi.

Moj PC  
9 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

QQ? ahahahha

14 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

Stvarno...

Dajte prestanite vec je i meni dosadno se ponavljat...

11 godina
neaktivan
League Of Legends

neki dobar build za aatroxa?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

a znas li ti onu: "Ako nemas sta pametno reci, nemoj nista ni govorit." ?

ako sam ti ja ili neko drugi dosadan nemoj se ni javljati, radi svoj posao, ne moras svakom loncu bit poklopac..

Od sad pisem ovdje samo sto se tebi svidja {#}

17 godina
stipee98 kaže...

neki dobar build za aatroxa?

Nešto sam ga igrao, pa budem ti reko kak ga ja buildam, neznam sad kolko je to dobar built, al pratio sam po streamovima i slično.

Ak sam pobrao kaj ranih kilova išao sam ovim redom: 

Wriggle's Lantern  (Spirit of Ancient golem ak ne dobiješ killove)

Bilgwater cutclass

Pa Randuin's omen i spirit visage, ovisno o njihovom timu kombinirao sam koji prvo trebam.

Poslije sam završio Botrk.

Uzimao sam Mercury boots većinom koje sam završio negde između randuina i spirita.

Umjesto Botrk vidio sam da su neki uzimali Hydru, meni se osobno više sviđa Botrk jer s njim lakše se držiš uz metu pomoću aktiva.

Isto mislim da Spirit Visage bi trebao biti must have item na Aatroxu, zbog lifesteala kojim se Aatrox uveliko služi a taj item ga povećava za 20 %.

Znači po mojem mišljenju Aatrox core itemi:

Randuins Omen i Spirit Visage

Blade of the Ruined King/Ravenous Hydra (ak se nafeedaš, uzmi oba dva)

A boots i sve ostalo situational, odnosno ovisno o njihovom timu.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (East)
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.4.2014 23:11 (tommy2103).
13 godina
neaktivan
exorc1st kaže...
X-Plosiv kaže...

a znas li ti onu: "Ako nemas sta pametno reci, nemoj nista ni govorit." ?

ako sam ti ja ili neko drugi dosadan nemoj se ni javljati, radi svoj posao, ne moras svakom loncu bit poklopac..

Od sad pisem ovdje samo sto se tebi svidja {#}

Znači, svaki drugi post ti je plakanje kako ovo kako ono. A još dok nisi bio lv 30 smo ti svi govorili što da ne radiš, što da radiš, i opet nisi slušao, i zato si i pao u Bronze koji već jesi, 4, ili 5?

Svi razumijemo, cijela igra se urotila protiv vas, mislim da negdje Morello posebno traži vaše gejmove i onda ubacuje najlošije igrače kod vas.

Prije nego shvatite da je tako kroz cijelu igru, biti će bolje.

Da li igram DUO s D1 frendom, ili igram na frendocom Bronze accountu, u mom timu ću dosta često naletjeti na rejđera..i to se dešava. shit happens, move on. Znao sam izgubiti 15 gejmova zaredom u rankedu, pa nisam cvilio nakon svakog gejma.

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ako netko zeli malo za zajebanciju sa mnom, buduci da ovi iz moje ekipe jos imaju kolokvije pa ne mogu. http://www.e-sports.hr/lol/tournaments/e-sports-croatia-open-6-3-5-2014-1500/

TkaŁŁe, Shadow i ova ekipa mozda? {#}

Sve je free, a tko zna, mozda prodjemo prvo kolo :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.4.2014 23:20 (GamerX9).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
GamerX9 kaže...

Ako netko zeli malo za zajebanciju sa mnom, buduci da ovi iz moje ekipe jos imaju kolokvije pa ne mogu. http://www.e-sports.hr/lol/tournaments/e-sports-croatia-open-6-3-5-2014-1500/

ja sam jos u tom, uvijek ce se nac mjesta za odigrat :D

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Ništa od mene, jer nažalost ne znam kako i koji dan stignem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovako,bio sam silver 4 i promovirao sam se u silver 3 i cijelo vrijeme sam se vrtio na nuli u toj diviziji znaci 1-2 pobjedio pa izgubio i sad na nula bodova sam izgubio jedan,dva gejma i bacilo me nazad u silver 4 i sad me zanima zasto i po cemu se to gleda?

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Kupio sam gangplank i ovako kupujem iteme http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/gangplank-wait-where-did-their-health-go-full-o-facts-98004

od svih champova ovaj mi najbolje leži, ubojica :D

Ako neko hoce mozemo zajedno igrat, lvl 11 sam :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.4.2014 3:36 (StilaMANIAC).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Znas i sam da meni pase {#}

Jedino je problem kad sam preko tjedna popodne pa me do 7 nema al to vjerojatno se ni ne odrzava prije...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice