League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.366.574
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Kako igrati protiv Jaxa na topu? S kojim buildom, koji champion je counter? Otkad već igram i mislim da ga nijednom nisam pobijedio.{#}

Evo zadnji primjer, bio sam Garen i bio sam jači negdje prvih par levela. Onda već na lvl 4 je ima nenormalan attack speed i onaj item Phage koji mu daje movement svaki udarac, i taj movement je izgledalo ko da mu je uvik uključen.

Dajte neke savjete, zbog ovoga sam (opet!) izgubio promotion. {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: League Of Legends

ja mislin da je protiv jaxa najbolja riven. Mislin da se s njom mozes nosit sa jaxom. Mozda cak i Darius, nisam siguran.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all, and in the darkness bind them In the Land of Mordor where the Shadows lie.
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Iživljavanje u ovom urfu, pala je i penta (koju ne znam ni kako sam dobio, samo sam pritiskao 2 tipke umoran {#})

EUW: iPLAY Murloc
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.4.2014 0:03 (BannedOnThisForum).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Uzmi nešto sa puno pokea kao ryze vlad il šta ja znam a i rene je dosta dobar protiv njega, ja obožavam nasusa protiv jaxa jer se lako nafarmat. Uglavnom gledaš kad će lik ić csat i zvizneš ga svaki puta, ako ga pustiš da se farma onda se nećeš ljepo provesti xd, ak misliš igrat nekog melea protiv njega valja uzet prvi item sunfire cape jer on mora bit blizu tebe da bi te mlatio pa onaj dmg fino dođe.

EUNE: Mppala
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.4.2014 23:57 (lamborghini murcelago lp640).
12 godina
neaktivan
League Of Legends
Moje rjesenje za jaxa : uzmem malphitea, full tank rune i masteriesi znaci 52 armora- 53 m.r. neznam koiko to sad iznosi nakon rune changesa i cca 650 hpa. I naravno ne kupujem dorans shield jer sam ionako dovoljno tanky za njega u early lvl pa uzmem dorans ring za mana sustain i nesto ap. Maxam e i w.
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
protjeran
League Of Legends

Mozes svakoga dobiti sa svakim sve ovisi o skillu i jos ak ti je jungler dobar i ganka ti. Ali naravno postoji razlika kad se udaraju npr wu i jax 1 v 1 ali opet ovisi o skillu. Vjerujem da ce netko malo vise napisati.

HOW ABOUT NO

0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Ja sam protiv Jaxa najviše uspjeha imao s Fiorom i Nidalee, a nijedna mu nije službeni counter.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo odličan alat za brzo isprobavanje buildova, runa, masteriesa i svega ostaloga: http://www.teryd.net/

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

3 0 hvala 0
15 godina
Renekton je odlican protiv jaxa.
16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Uštedio sam malo ip-a prije ovih rune changesa da si kupim neke nove rune. Pomoću ovog alata sam vidio neke stvari i odlučio sam da ću na ADC-ima totalno dropat flat armor sealse te koristiti ili scaling armor sealse ili scaling HP sealse, ovisi o situaciji ( i dalje koristim 2* lifesteal quinte jer nisam siguran što bi se sad trebalo koristiti, dok u glyphovima bih trebao imati na odabir ili flat ili scaling MR, ali nemam dovoljno runepageava pa ću zasad alternirati između scaling armor/scaling HP ADC runepagea ).

Pitao bih za mišljenje vas ostale o tome ( prvenstveno mislim na zombija {#} ) jer mislim da scaling armor/HP jednostavno outclassaju flat armor, osim u prvih 2-3 levela gdje je flat armor nešto jači ( istina je da je level 2/3 jako bitan, ali svejedno {#} ) . O flat HP sealsima nisam baš razmišljo, ali nemam baš ni toliko ip-a da si mogu sve priuštiti. Osim sealsa, zanimaju me i quintsi ( neki koriste AS sad pa me zanimaju prednosti AS u odnosu na dmg/lifesteal ).

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.4.2014 17:12 (Blizek).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Hvala svima, pokušat ću nešto iskombinirati protiv tog prokletog Jaxa sa Renektonom ili taj build sa Malphiteom. Ovih ostalih nemam koje ste nabrojali jer slabo s njima igram.

Ne znam još kakvi su Aatrox i Shyvana, njih sam nedavno kupio i Voli i Olaf (ali za njega kažu da ne more protiv Jaxa).

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.4.2014 17:42 (Winchester01).

0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Jel tko isprobao Miss Fortune sad, ja sam odigral 2,3 gamea i čini mi se jača, Q je svakako lakše pogoditi sad jer imaš oznake kud može pogoditi.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (East)
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.4.2014 19:21 (tommy2103).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

U Plat II sa stilom! {#}

"A man,a woman and a yordle walk into the sun...They die,because it burns them alive.."
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Uštedio sam malo ip-a prije ovih rune changesa da si kupim neke nove rune. Pomoću ovog alata sam vidio neke stvari i odlučio sam da ću na ADC-ima totalno dropat flat armor sealse te koristiti ili scaling armor sealse ili scaling HP sealse, ovisi o situaciji ( i dalje koristim 2* lifesteal quinte jer nisam siguran što bi se sad trebalo koristiti, dok u glyphovima bih trebao imati na odabir ili flat ili scaling MR, ali nemam dovoljno runepageava pa ću zasad alternirati između scaling armor/scaling HP ADC runepagea ).

Pitao bih za mišljenje vas ostale o tome ( prvenstveno mislim na zombija {#} ) jer mislim da scaling armor/HP jednostavno outclassaju flat armor, osim u prvih 2-3 levela gdje je flat armor nešto jači ( istina je da je level 2/3 jako bitan, ali svejedno {#} ) . O flat HP sealsima nisam baš razmišljo, ali nemam baš ni toliko ip-a da si mogu sve priuštiti. Osim sealsa, zanimaju me i quintsi ( neki koriste AS sad pa me zanimaju prednosti AS u odnosu na dmg/lifesteal ).

S ovim promjenama sa runama još se nezna šta će sad biti najbolje. Malo sam pogledao šta proovi uzimaju ove dane, jako šarolik i različit izbor, nisam našo dvojicu koja bi koristila iste rune. Vidim da ih dosta uzima hp per level žute/flat hp u kombinaciji sa flat armorom . Za quite LS kolko vidim nije se tak jako nešto promjenilo, većina ih je i dalje na 2XLS + 1 AD, makar vidim da reckelss na cait uzima 2X ATT speed + 1 AD quinte. Crvene ih sad dosta uzima pola ad, pola att speed runa. Plave su kolko tolko ostale klasika, flat MR il mana per level, makar vidim da imp masovno koristi att speed plave. 

Najbolje bi ti bilo da isprobaš pa da vidiš šta će ti najbolje odgovarat. Ja sam ovih par dana od patcha igro sa standardnim runama koje koristim već skoro godinu dana XD tak da nisam stigo ništa isprobat od ovih novih kombinacija. Moja filozofija je da treba slijedit najbolje, tak da ću isprobat definitivno ove od recklessa: quinte 2Xatt speed i 1XAD za cait/twitch/jinx i 3XAD za mf/lucian, crvene sve ad, žute pola flat hp, pola flat armor, plave 3 att speed i ostale flat MR .

I btw, jel isprobo ko MF?, ja sam ju jučer spamo po solo que, čini mi se dost solidna sad nakon promjena, 4-1 w/l sam napravio jučer sa njom.

edit: tek sad vidim da je isto pito tommy prije mene XD, očito nisam jedini kojem se čini dobra sad :) .

lol [eu]east: cpt z0mbiePL
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.4.2014 20:49 (death_zombi).
12 godina
neaktivan
Winchester01 kaže...

Hvala svima, pokušat ću nešto iskombinirati protiv tog prokletog Jaxa sa Renektonom ili taj build sa Malphiteom. Ovih ostalih nemam koje ste nabrojali jer slabo s njima igram.

Ne znam još kakvi su Aatrox i Shyvana, njih sam nedavno kupio i Voli i Olaf (ali za njega kažu da ne more protiv Jaxa).

Aatrox definitivno ne moze protiv jaxa. Aatrox je champion koji se bazira na autoattacku i kao takav jax ga lako outdamagea s e i pobjegne sa q. Jax također ima i ultu koja mu dqje armor i time stvari za aatroxa postaju jos gore. S olafom se moze ako spammas e. True dmg rly hurts.

14 godina
League Of Legends

pozdrav svima

eto odigrao lose provisional, smjestili me u slv 4, dosao do slv 1 i sad me zanima, jeli iznimno tesko doci do gold 5? mislim, dobiva li se po 4-5 lp po winu ili ce bit slicno bodovanje kao u prijasnjim divisijama?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ashcro kaže...

pozdrav svima

eto odigrao lose provisional, smjestili me u slv 4, dosao do slv 1 i sad me zanima, jeli iznimno tesko doci do gold 5? mislim, dobiva li se po 4-5 lp po winu ili ce bit slicno bodovanje kao u prijasnjim divisijama?

Sve ti ovisi o tvom MMRu (koliko ves LPa dobivat), skillu (hoces li lako pobijediti) i naravno sreci da te ne potrefe neki retardi (AFK, trolovi itd.).

EUW: Ferritin
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ajme sere mi se od novog wriggela opet yieva ko govana

Burek s mesom

4 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

kakvi game-ovi danas, ludi superweek, ludo sve, prvo CLG Dig, onda TSM izgubi od XDG-a i sad backdoor meteosa, stvarno steta, bas sam navijao za Coast, shiptur lud...

a sada borba tko ce, tj tko nece na LMQ :D

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovaj LOL Nexus bi tribalo zabraniti, čim ljudi vide da igraš promotion počnu namjerno trollati i feedati.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ima netko na EUNE RP-a pa da razmijenimo mistery giftove (ak se jos more) dok kupim RP

xf:topnik15,EUNE :TkaŁŁe
13 godina
odjavljen
League Of Legends

Zašto toliko noobova igra ranked. Užas svaki match iste stvari.

1 1 hvala 0
17 godina

Pa da nisi noob nebi ni igral s nobovima...

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Isto ti je i u diamondu :)

zadnja 2 gejma s leonom

3/1/21

3/6/24

i

2/2/18

treća izgubljena jer imamo 2x smurf smurf, 4 puta umre u prvih 7 minuta^^

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends
Evo opet pocinju pi*darije o noobovima, feederima, elo hellu i o velicanju samoga sebe
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
League Of Legends

ja sam jedan od tih noobova bio sam u promo i namjerno sam sam sebe sjeebo i pao na dno platinuma...

HOW ABOUT NO

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

jel ima neko viska acc da mi moze dat?

0 2 hvala 0
13 godina
odjavljen

Trenutno sam u goldu1, i tu sam 50% svojih matcheva, koju god poziciju igram odigram i vise nego korektno. Evo danas sam odigrao par matcheva... Prvi match igram solo top jax dobijem 2-0 uzmem tower dok premade bot ima ukupno 16 smrti.. Drugi match igram Leona support ..oriana mid ima 2-12 Treci match igram leona support jedan afk...tako je svaki dan.. to su sve izgubljeni matchevi, samim time padam na elu i igram sa jos vecim ****. Pogledam na lol nexusu oriana platinum 3 premade bot  platinum 5 . I onda se zapitam npr.igram od oriane bolje 100 puta kako to da je takav igrač u plat 3.

17 godina
neaktivan
Kulo Vi Britania kaže...

ja sam jedan od tih noobova bio sam u promo i namjerno sam sam sebe sjeebo i pao na dno platinuma...

Ja sam uspio zbog neaktivnosti pasti diviziju XD

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice