Draven ima sve osim rangea, tako da iako ima ogroman DPS u teamfightovima mu je tesko jer mora racunat da ga pola neprijateljevog tima moze satrat u sekund, isto tako i s Vayne i s jos nekima, dok npr. Tristana i Cait nemaju takvih problema, ali nemaju taj divovski dmg (draven axe crit =
)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Drejven tu stronk.
Zaj*bo si se što si postao tu sliku. U sljedećih 10 game-ova ode postotak ispod 50% 
Drejven tu stronk.
Zaj*bo si se što si postao tu sliku. U sljedećih 10 game-ova ode postotak ispod 50% 
nece ispod 50 ali ce pasti,tako ja sam sebe zahebem :D
teambuilder OP - ovo je super, neka zamjene blind pick za ovo
1. Fnatic 2. Gambit 3. svejedno mi je, malo Millenium 4. Alliance 5. možda ipak Millenium
Nego, probao sam danas 2/11/17 na Leoni...moram reći da s mojim rune pageom i dorans shield na početku jebe keve :)
1. Fnatic 2. Gambit 3. svejedno mi je, malo Millenium 4. Alliance 5. možda ipak Millenium
Nego, probao sam danas 2/11/17 na Leoni...moram reći da s mojim rune pageom i dorans shield na početku jebe keve :)
Ja igram 0/14/16 i Ancient Coin. Igram nešto opreznije što možda i nije baš preporučljivo na Leoni, ali uz malo sreće napravim dobru razliku u goldima i itemima što mi kasnije puno koristi.
Drejven tu stronk.
Kad se vec hvalimo, pogledaj Luciana
Ja igram 0/14/16 i Ancient Coin. Igram nešto opreznije što možda i nije baš preporučljivo na Leoni, ali uz malo sreće napravim dobru razliku u goldima i itemima što mi kasnije puno koristi.
Tako sam i ja igrao. Baci pogled na moje masterije za SUPP Leona...i rune, and check it out in game then :P
btw, koristim program da mogu podešavati masterije i rune kako ja hoću, znači da ne moram brisati 3 masterija jer sam frik koji voli imati za određeni lane sve masterije po redu :D
kojeg 1350ip championa da kupim ?
Amumu kupljen' 
Bitno da mene nitko ne sljivi 2% 
Bitno da mene nitko ne sljivi 2% 
Probaj reinstalirat ako nisi.
Lč
Kakva to mora biti je*ena (ne)sreca da 2 gejma za redom naletim na isti duo albanskih trolova? Engleski nisu znali, a u obje im je score bio nesto kao 3/20 zajedno. 
Joj kad vidim Caitlyn u svom timu plače mi se,jer znam da trebam i igrat za nju i radit damage i za nju.
Za mene beskoristan AD osim ako ga ne igra netko tko ga stvarno zna igrati.
No konstantno bannam Jinx,ne mogu podnijeti to čudo,mislim jedini konstantan ban koji mi je ostao
od prošlog patcha.
Pogotovo obožavam kad moram igrati AD,a suckam toliko žestoko s njima..Sada još
i vidim puno više jungle callova od bilo kojih drugih rolla -.-"
Joj kad vidim Caitlyn u svom timu plače mi se,jer znam da trebam i igrat za nju i radit damage i za nju.
Za mene beskoristan AD osim ako ga ne igra netko tko ga stvarno zna igrati.
No konstantno bannam Jinx,ne mogu podnijeti to čudo,mislim jedini konstantan ban koji mi je ostao
od prošlog patcha.
Pogotovo obožavam kad moram igrati AD,a suckam toliko žestoko s njima..Sada još
i vidim puno više jungle callova od bilo kojih drugih rolla -.-"
Možeš i prestati banati, jedan je od rjeđih popularnih pickova u zadnje vrijeme 
Što se onda igra danas?
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Yeap, vrijedi.
Ja sam od 19:30 online. S time da u 19:45 KREĆEM DODAVATI LJUDE. Znači, ako se skupih svih 10 do 19:46, startamo.
Ako se desi (dešavalo se) da nema mjesta za nekog, drugi game ja budem leavao pa da vi možete odigrati. A i ako braća blizek idu ča nakon prvog gejma, to znači da će biti 2 mjesta open.
+1 vjerojatno
Za ekipu koja me nema na LoL-u, add: ShadowSneakDude
ja ću također baciti jedan ili dva gamea pa idem
+1 
Evo da se javim, i ja cu zabacit s vama tu i tamo, veceras nazalost ne mogu. Inace, igram na EuNE i u D1 sam(70lp), Zoolandez mi je nick, pa neka adda tko zeli da zaigramo nekad. Uzivajte :)
Evo odigrali smo danas 2 gejma...
Sada što se tiče nekih stvari -
1. Ja ne mislim više hostati ove stvari. Imam par njih s foruma s kojim volim igrati i zabava mi je. Ovo što je danas bilo jest bilo živciranje igrača, kada je igra trebala biti zabavna. Barem to pokazuje drugi game, nakon ogromnih borbi i na jednoj i na drugoj strani, kada smo im došli do Nexusa smo napravili FF kako Dante ne bi dobio IP win boost :D
2. Odchillirajte ljudi. Par nas je namjerno biralo champione koje ne igramo pun klinac kako ne bi bio tryhard. Mogao sam uzeti nešto što igram non stop u normalu i rankedu i pičiti po tome, try hardati i snowballati lejn. Ali to nije poanta, tako igram ranked, ovdje smo došli da se zjbavamo, kao što ste i vidjeli drugi game kada smo išli Sivir bot, Vayne top kombinacija :D
mozda prekasno pitam ali kaj se dogodilo sa AAA Against All Authority